FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adnel
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Adnel » 28 apr 2010, 23:38

Jasta vanzemaljci nemogu gola dat sa igracem vise od 27 minute :D .
Samo jedan klub Velež Mostar

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 apr 2010, 23:38

"Jedini nacin pobjediti Barcu je igrati defanzivno" - Javier Zanetti!

Eto vas kapetan je to rekao, i to je ta taktika..znaci nikakve silne strategije niti bilo sta i igranje flastera na Xavija. Zabije se u sesnest i rokaj.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 28 apr 2010, 23:40

Momci cestitam na prolazu u finale , i sretno protiv onih svaba , nisu mi dragi , a niste ni vi :)
Iako sam Barcin navijac od kad znam za sebe nije me stid priznati i reci da su zasluzili proci i da im zelim srecu u finalu. Mourinho koliko god da je velik trener toliko je mal covjek , bez razloga provocirati - nisko , veoma nisko.

Nista sretno protiv njemaca :)

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 28 apr 2010, 23:40

Svaka cest Interu koji je pokazao kako se igra nad u prvoj utakmici razvalis protivnika. Sudjenje katastrofalno crveni, ofsajd kod gola, samo je trebao nesvirati igranje rukom kod drugog gola ili dosuditi penal pa da sudja moze reci da je dozivio vrhunac svoje karijere.

@public enemy no1 bas u pravom smislu te rijeci :D
Republika Zenica

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 28 apr 2010, 23:40

Svi gledate vecerasnji duel, a zaboravljate da je Inter dao tri komada Barci, zasluzeno su dobili!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 apr 2010, 23:41

Adinjo je napisao/la:"Jedini nacin pobjediti Barcu je igrati defanzivno" - Javier Zanetti!

Eto vas kapetan je to rekao, i to je ta taktika..znaci nikakve silne strategije niti bilo sta i igranje flastera na Xavija. Zabije se u sesnest i rokaj.
Pa šta je trebalo?' otvoriti se kao da igraju sa Sienom ,uci u otvorenu igru sa Barcom pa primiti 5 golova ??
Mislim , logicna izjava Zanettia...ko da je otkrio ameriku sad :o :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 apr 2010, 23:41

Hajd nebitno, drago mi je da ste sretni i zadovoljni. Sjeo sam da gledam utakmicu i DA NAVIJAM ZA INTER, zaslužili su kroz sve ove godine da dođu do vrha. Navijao sam ravno 10 minuta, antifudbala nemogu da mi igra babo rođeni a ono nočas je bio antifudbal. U prvoj utakmici protiv Barce, kao i protiv Chelsea, Inter je pokazao da može i zna i tako se i trebalo igrati. Ovo je sramota a vi i dalje uživajte, pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2010, 23:41

Adinjo je napisao/la:"Jedini nacin pobjediti Barcu je igrati defanzivno" - Javier Zanetti!

Moze svak odigrat defanzivno protiv Barcelone, ali je problem odigrat to uspjesno. To je uspio Inter jer su se sjajno borili i sjajno su se postavili. Messia su totalno unistili, vidio se nije. Xavi isto tako. To ne moze svak uradit i zato svaka cast Interu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 apr 2010, 23:42

trebevic je napisao/la:Svi gledate vecerasnji duel, a zaboravljate da je Inter dao tri komada Barci, zasluzeno su dobili!!!
ne da su dali tri gola, razbili su ih ko beba zvečku, nisu im dali disati u milanu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 apr 2010, 23:45

Cartman je napisao/la:

Moze svak odigrat defanzivno protiv Barcelone, ali je problem odigrat to uspjesno. To je uspio Inter jer su se sjajno borili i sjajno su se postavili. Messia su totalno unistili, vidio se nije. Xavi isto tako. To ne moze svak uradit i zato svaka cast Interu.
Upravo to...brane se i druge ekipe isto, samo što se valja odbaniti protiv Barce...a nema svaki tim ovako jaku odbranu kao Inter.
Opet kažem...teška srca cestitam interovcima na zasluženom prolazu u finale.
P.S. Mourinho možda jeste najveci trener na svijetu ali je veliko **** kao covjek.
Onako ponašanje nakon utakmice (koju je ,na koncu, izgubio) je žalosno gledati...može se ugledati na neke svoje igrace koji su gospoda za njega u svakom pogledu :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 apr 2010, 23:45

Pa nije to baš tako, ko što ti kažeš. Večerašnja taktika Mourinha je bila sami vrh i to samo veliki mogu.
Uostalom imala je Barca priliku na Meaci za nadigravanje, a vrlo dobro znamo kako je ta utakmica završena... ;)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 apr 2010, 23:46

Furymaker je napisao/la:Momci cestitam na prolazu u finale , i sretno protiv onih svaba , nisu mi dragi , a niste ni vi :)
Iako sam Barcin navijac od kad znam za sebe nije me stid priznati i reci da su zasluzili proci i da im zelim srecu u finalu. Mourinho koliko god da je velik trener toliko je mal covjek , bez razloga provocirati - nisko , veoma nisko.
vidiš samo je Valdes ono shvatio kao provociranje..a Jose je zapravo trčao prema tribini da pozdravi Morattija i naše navijače.... samo valdesu IQ mal i nezna gubit pa se nešto sukno.. ta će debil
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2010, 23:47

A najveca ironija u ovome je sto je Zlatan Ibrahimovic otiso u Barcelonu da osvoji Ligu Prvaka, i na kraju ga izbaci "njegov" Inter. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 28 apr 2010, 23:47

tax je napisao/la:
materazzi je napisao/la:
public enemy no1. je napisao/la:na cemu da se cestita?
na igri? kakvoj igri?
na prolasku? nakon 38 god. dosli u finale LP.wauuuu jebote dostignucaaa.
na borbenosti? e daaa,borili su se...UFC im nije ravan..Fedor kad vidi lakat u lucia kaze:Imam ja jos uciti!
na odbrani? ono nije odbrana ono je pickasto nabijanje lopte od strane 8 igraca.Milita su zadrzali negdje na 40 m od svog gola,da ne bude previse ofirno(mada je i on u zadnjih 10 min. bio u svom 16-ercu)Inace su presli polu barce...dobro se sjecam...bilo je ljeto 98'...
pa na cemu da se cestita? pa da..cestitam vam sto ste mi ogadili fudbal..da da..ah,**** ga ovo nije bio fudbal..ovo je bilo **** bezglavo izbijanje lopte iz svog prostora...i bilo koji tim da je ovako uradio..zamrzio bih ga iz dna duse...pa **** majku 94 minute ste se branili ko zepa..da li tome sluzi nogomet? da li ja kad odem na termin svih 7 min. cekam ispred svog gola i ispucavam loptu..da li se ijedan PRAVI nogometni zaljubljenik dobro osjecao dok je gledao vecerasnju utakmicu..ono nije ni katanaco..i katanaco ima odredjena pravila..ovo ne..
eto to ti je klub..38 god. ne udje u finale jednog obicnog kupa.. interNAZIOnale..al sta ces valjda bolja vremena dolaze...samo mi krivo sto ona kljusina od victora valdesa nije pravo opalila murinja da zapamti kad je dosao na nou camp...
btw POD HITNO ZABRANITI BILO KOJI OBLIK DEJSTVOVANJA S LOPTOM YAYI TOUREU.OZNAKA:OPASNO PO OKOLINU!
hahaha , kakav humor[/quote
evo ja cestitam interu uzivo sam veceras u sjajnoj borbi i placu malih cigana
dalje inter je odigro i lijepo za oko
dalje barcalonibi i laktasi pozavidjeli na sudijama (iako i ovi cigani iz italijekupuju sudije ali o tom potom)
dalje kralj je jose
dalje kralj je murinho
dalje ko vam j kriv kad vam je trener paksu veci od pelegrinija i demira hotica
dalje ko vam je kriv sto vam je koreografija ispala lose
dalje ko vam je kriv kad ne znate
jos jedan sa smislom za humor

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 apr 2010, 23:54

safet sušić je bio sjajan nogometaš ali edhem šljivo mi je bio draći jer je trčao i za sebe i za njega. tako i sa večerašnjom utakmicom

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2010, 23:54

@kurdt - pripazi na rijecnik.
Vom Jäger zum Gejagten

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 28 apr 2010, 23:55

niko se ne sjeca podcjenjivackog stava igraca Barce i trenera prije jos prve tekme pa sta ako je onda Mou tako reagovao jbg emocije nemoze suzdrzati...to podcjenjivanje od Barce se obilo o glavu, a sta reci za Ibru nego da je peh, Etoo je rodjeni pobjednik gdje god dodje osvoji l.prvaka...@adinjo malo realan budi a mrznju prema interu ostavi sad po strani

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 28 apr 2010, 23:55

silenT. je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Momci cestitam na prolazu u finale , i sretno protiv onih svaba , nisu mi dragi , a niste ni vi :)
vidiš samo je Valdes ono shvatio kao provociranje..a Jose je zapravo trčao prema tribini da pozdravi Morattija i naše navijače.... samo valdesu IQ mal i nezna gubit pa se nešto sukno.. ta će debil
Nadji mi jednu ekipu koja zna gubiti :) uvijek se nadje neki pojedinac koji napravi neki incident ili nesto .
Istina da vecerasnja igra od strane Intera nije bila atraktivna niti nesto slicno , al ipak to je sve dio taktike Mourinha.
Kuci odigrati odlicno , napadacki pa koliko izvuces , a na Camp Nou se branit , to je taktika 90% trenera .

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 apr 2010, 23:58

UEFA organizacija i vodstvo kluba FC Barcelona zajedno sa svim osobljem i zaposlenima te preko 90 000 navijaca krenulo je u potragu za Lionelom Messijem. Dotični je visok 169cm, nikakve građe. Zadnji puta je viđen u 6. travnja ove godine u četvrtfinalu Lige prvaka , obučen u crveno-plavu kombinaciju dugih rukava i kratkih hlača. Molimo građane i sve zainteresirane da se jave ako imaju bilo kakve informacije o nestalom kojemu napominjemo se gubi svaki trag. Oglas objavila ožalošćena obitelj, klub i uplakani navijači :cry: :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 29 apr 2010, 00:03

Nikad mi nije bilo ovoliko krivo kao veceras, da sam pogledao utakmicu i da se mislim da nisam trebao trositi vrijeme bezveze. Pa makar ono bila i liga prvaka. A taktike i fudbala, pa nek odmah igraju rukomet, svi igraci stali pred shesnest metara i cekaju da barca napada. I na kaju se vesele kao da su ih razbili 5:0
Doduse nevolim ni Barcu, ali Inter je veceras pokazao kako se fudbal nebi trebao igrati.
Daj boze da ih Bajern razvali u finalu. :mrgreen:
Rođeni

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: adointer10, GeriOldman i 10 gostiju.