Hahahahah mislim da ce na kraju lik sam sa sobom pricati, svi su ga stavili na "ignore"joker90 je napisao/la:E vala ides na ignore listu, ne da mi se citati vise ovaj skart od postova i stila pisanja. Chundare se napushi kad pises ko curica sa fb.nukleusmember je napisao/la:ma nema nishta gore na svijetu od ove sarajevske chirilicharsko bubuljichave djechurlije a odmah do njih,rame uz rame su ovi internet huligani
VVVBK
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- trunks1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
orde del male
Tifoz je napisao/la:Zna li se na koga ide Sarajevo ako prođe poljake
U petak je ždrijeb.
Sarajevo ljubavi moja.
Hvala na odg druze. Odo u ribu pa cu oko osmice ciku. Imam šmek da ce ih Sarajevo mlatnut prvu 2:0 pa da gomila krene iz BiH i dijaspore u Poznan. Sretno vcrs i yebite im mamaru. Držim vam figeSabinho je napisao/la:Ne jos.Tifoz je napisao/la:Zna li se na koga ide Sarajevo ako prođe poljake
DŽELO ODLAZI
Moze se ove pobjediti samo pametno. Sarajevo je mnogo tehnicki jace u sredini terena i igri kratkih pasova a i u iskusnom Benki. Ako Barbaric-Stepanov odrade posao kao treba u sta ne sumnjam i ako se zaustave njihova brza krila tada Sarajevo ima itekakve sanse i nece ni njima biti nimalo lako. Najveci njihov adut je trka i opet trka. Ostrakovicu fenomenalna dvije utakmice otvaraju mnoga vrata a ako bude branio kao Bandovic onda bi mogao sam sebe da izbaci iz prvog plana kao i Sarajevo iz Evrope.
Jos jednom sretno i nadam se bar posjeti od 20.000 gledalaca.

Jos jednom sretno i nadam se bar posjeti od 20.000 gledalaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jul 2015, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
ma lagano veceras, idemo da uzivamo u utakmici nema mjesta razocarenju, kako god da bude a opet nadam se pobjedi pa bilo kakvoj
Pyro is not a crime !
ja sve zaboravljam da nema Delača na golu večeras

Oko osmice najbolje riba grize.Tifoz je napisao/la:Hvala na odg druze. Odo u ribu pa cu oko osmice ciku. Imam šmek da ce ih Sarajevo mlatnut prvu 2:0 pa da gomila krene iz BiH i dijaspore u Poznan. Sretno vcrs i yebite im mamaru. Držim vam figeSabinho je napisao/la:Ne jos.Tifoz je napisao/la:Zna li se na koga ide Sarajevo ako prođe poljake
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Meni drago što nije Dejo...orbit je napisao/la:ja sve zaboravljam da nema Delača na golu večeras![]()
Biće ovo dobro 100%.
Pobjeda je cilj, remi nije loš, a i sa porazom od jednog gola razlike imamo šanse u revanšu. Idemo po ovo prvo.
Pobjeda je cilj, remi nije loš, a i sa porazom od jednog gola razlike imamo šanse u revanšu. Idemo po ovo prvo.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nista lagano samo jako od 1 do 90 minuta. Sa Lechom se moze itekako igrati u domacoj utakmici. Oni imaju svoj kvalitet samo nisu nepobjedivi. I jos nesto ako krenu golovi na pocetku prvog poluvremena ( Benko, Krste ) ne treba stati na tome i zatvoriti se nego treba igrati na jos koji gol vise. Nikako sebe podcijeniti jer ako bude 1:0 oni ce morati napasti i zabiti taj jedan gol. Kada samo vidim kakvog je protivnika izvukao Skenderbeu i to zbog minimalnih cini mi se 50 bodova vise od Sarajeva stetaTHEC je napisao/la:ma lagano veceras, idemo da uzivamo u utakmici nema mjesta razocarenju, kako god da bude a opet nadam se pobjedi pa bilo kakvoj
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jul 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zegajte Poljake veceras zeli vam Alipasino.
mislio sam vise na nas navijace, lagano bez srkleta,idemo navijati i uzivati u tekmi a kako ce na terenu biti mi na to ne mozemo utjecati samo nema mjesta prevelikom razocarenju ako izgubimo, ljudi su kvalitetniji i to je to, a ako dobijemo cemu se svi nadamo bice odlicnoAjax je napisao/la:Nista lagano samo jako od 1 do 90 minuta. Sa Lechom se moze itekako igrati u domacoj utakmici. Oni imaju svoj kvalitet samo nisu nepobjedivi. I jos nesto ako krenu golovi na pocetku prvog poluvremena ( Benko, Krste ) ne treba stati na tome i zatvoriti se nego treba igrati na jos koji gol vise. Nikako sebe podcijeniti jer ako bude 1:0 oni ce morati napasti i zabiti taj jedan gol. Kada samo vidim kakvog je protivnika izvukao Skenderbeu i to zbog minimalnih cini mi se 50 bodova vise od Sarajeva stetaTHEC je napisao/la:ma lagano veceras, idemo da uzivamo u utakmici nema mjesta razocarenju, kako god da bude a opet nadam se pobjedi pa bilo kakvojZnaci napadati svih 90 minuta i u zadnjih 30 minuta uvesti trojicu svijezih trkackih igraca. Ako se Lechu uspije parirati trkom i brzinom onda su sanse savim realne. Mislim da ce Dzeno Uscuplic izvesti fajterski tim i nadam se trkacki jak.
Pyro is not a crime !
To se slazem.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Nasa ljubav k'o Trebevic,
Ponos u namaaaa,
Pobjeda za Sarajevoo i za Vedranaa !!
Idemo gaziti ove smetljare iz Poljske, hladno 2:0, Benkara i Duljevic
Ponos u namaaaa,
Pobjeda za Sarajevoo i za Vedranaa !!
Idemo gaziti ove smetljare iz Poljske, hladno 2:0, Benkara i Duljevic
Nas je killer Leon Benkara, Leon Benkara!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sretno veceras
Mislim da je neki dobar rezultat lako moguc a onda u Poljskoj poginuti za prolaz u trece pretkolo

Mislim da je neki dobar rezultat lako moguc a onda u Poljskoj poginuti za prolaz u trece pretkolo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
My name is Leon, Leon BenKara.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Koji vam je ****, sto ste navalili na barata nukleusa. Brate samo nastavi pisati ja rado citam tvoje postove.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ma naravno da chu nastaviti buraz a to shto se pojedinci pronadju u mojoj pisaniji mi samo imponuje[WHITE SMILING FACE],takve mi je i merak bar mrvicu iznervirati pa taman se sam sa sobom raspravlj"oBuzdovan je napisao/la:Koji vam je ****, sto ste navalili na barata nukleusa. Brate samo nastavi pisati ja rado citam tvoje postove.
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, misstianopenaldo, Rahma i 28 gostiju.