Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:08

AsharaK je napisao/la:Ima li koga? Ona zena iz studentske nije lafo znala kaf je uvid. De mi recite gdje cu otici, u koliko? Farmacija je u pitanju ...
Trebo si krenut u dekanat, cuj ne zna kad je uvid, **** im matere lijene i nesposobne, sta se desilo na kraju?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Studiranje

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:09

Heller je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ima li koga? Ona zena iz studentske nije lafo znala kaf je uvid. De mi recite gdje cu otici, u koliko? Farmacija je u pitanju ...
Trebo si krenut u dekanat, cuj ne zna kad je uvid, **** im matere lijene i nesposobne, sta se desilo na kraju.
Otiso i rekla mi dodji sutra u 9 na uvid, a nije mogla nazvat telefonom kad je vec uzela broj, al nejse ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:14

Zar nije danas zadnji rok, joj kolko brljaju, ako te budu **** jos i ne uspijes doci do uvida sastavi pismo za Tuzlanski i prozovi te dvije imenom i prezimenom ako znas. Trebo si i zalbu napisat i natjerat je da ti da onaj papir da je zalba zaprimljena.
Nullius in verba

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:19

Heller je napisao/la:Zar nije danas zadnji rok, joj kolko brljaju, ako te budu **** jos i ne uspijes doci do uvida sastavi pismo za Tuzlanski i prozovi te dvije imenom i prezimenom ako znas. Trebo si i zalbu napisat i natjerat je da ti da onaj papir da je zalba zaprimljena.
Ne znam buraz, ja je pitam kako je uvid sutra, kad sutra moraju bit rezultati, kaze tebe niko nista nije ni pito. Ja sutim, gledam, sta cu. Svakom yebenom faksu danas, a nama sutra u 9. Ma moraju dati, nisu glupani da ne daju valjda.

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:21

AsharaK je napisao/la:
Heller je napisao/la:Zar nije danas zadnji rok, joj kolko brljaju, ako te budu **** jos i ne uspijes doci do uvida sastavi pismo za Tuzlanski i prozovi te dvije imenom i prezimenom ako znas. Trebo si i zalbu napisat i natjerat je da ti da onaj papir da je zalba zaprimljena.
Ne znam buraz, ja je pitam kako je uvid sutra, kad sutra moraju bit rezultati, kaze tebe niko nista nije ni pito. Ja sutim, gledam, sta cu. Svakom yebenom faksu danas, a nama sutra u 9. Ma moraju dati, nisu glupani da ne daju valjda.
Meni se jednom tako obratila, ja otiso do prodekana. Jos vcrs napisi pismo stranici Tuzlanski da je sutra uvid a trebo bit danas a iso si i juce, napisi kako te jebu.
Nullius in verba

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Studiranje

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:23

Heller je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Meni se jednom tako obratila, ja otiso do prodekana. Jos vcrs napisi pismo stranici Tuzlanski da je sutra uvid a trebo bit danas a iso si i juce, napisi kako te jebu.
Ma sta cu pisat, ko da mene ko shvata ozbiljno yebi ga ...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:25

Ma nema to veze, javi im se ne moras ime pisat, da su ti rekli da sutra dodjes, nek svijet zna kolka su ****, bice pritiska po njima pa te nece moc zajebat.
Nullius in verba

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:26

Heller je napisao/la:Ma nema to veze, javi im se ne moras ime pisat, da su ti rekli da sutra dodjes, nek svijet zna kolka su ****, bice pritiska po njima pa te nece moc zajebat.
Hajde vidjet cu nesto veceras, mozda i skontam sta ...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:30

Ma kod nasih salterusa rijec je 0, ja dvaput odnio neku potvrdu i zajebali me u PIOu, na kraju odem tamo trazim pecat da mi udari da sam donio ona galami na mene, ja se okrenem i nadređenim joj mater joj ****, nazalost ostala je na poslu, a arogantna i dvaput me zajebala jos se dere na mene jer hocu priznanicu.
Nullius in verba

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:31

Heller je napisao/la:Ma kod nasih salterusa rijec je 0, ja dvaput odnio neku potvrdu i zajebali me u PIOu, na kraju odem tamo trazim pecat da mi udari da sam donio ona galami na mene, ja se okrenem i nadređenim joj mater joj ****, nazalost ostala je na poslu, a arogantna i dvaput me zajebala jos se dere na mene jer hocu priznanicu.
Ma buraz strah je to mene, obit ce mi se o glavu, ako ces iskreno. Nisam najbolji sa tim pismima, ne znam sta da pisem nazalost.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 17:31

Kod nasih salterusa ne moze fino, mada ima izuzetaka ali ostalo su sve arogantne kucke ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:34

AsharaK je napisao/la:
Heller je napisao/la:Ma kod nasih salterusa rijec je 0, ja dvaput odnio neku potvrdu i zajebali me u PIOu, na kraju odem tamo trazim pecat da mi udari da sam donio ona galami na mene, ja se okrenem i nadređenim joj mater joj ****, nazalost ostala je na poslu, a arogantna i dvaput me zajebala jos se dere na mene jer hocu priznanicu.
Ma buraz strah je to mene, obit ce mi se o glavu, ako ces iskreno. Nisam najbolji sa tim pismima, ne znam sta da pisem nazalost.

Napisi ja taj i taj, ali bi zelio da mi ime ostane poznato samo redakciji, javljam vam se kao kandidat za prijem na Farmaceutski fakultet UNTZ. Opisi da nisi primljen ali da ti fakultet uskracuje pravo na uvid rada i da mislis da ce te zajebat.
Nullius in verba

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:36

Sta cu buraz kad nemam dokaze, gdje danas te kucke nisu odvratne, to je postalo sasvim normala, ko da nekog briga sto su one tolik odvratne i sti studenti zbog idiota trose pare na prijevoz dzaba. Pa nisam ja jedini danas dzaba dosaao vjerovatno ...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2015, 17:37

AsharaK je napisao/la:Sta cu buraz kad nemam dokaze, gdje danas te kucke nisu odvratne, to je postalo sasvim normala, ko da nekog briga sto su one tolik odvratne i sti studenti zbog idiota trose pare na prijevoz dzaba. Pa nisam ja jedini danas dzaba dosaao vjerovatno ...
Pa kad to napises na **** odjeknuce, javice se jos ljudi sa istim problemom, i onda te nece moc sutra zajebat i napraviti se budale.
Nullius in verba

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 17:38

Heller je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sta cu buraz kad nemam dokaze, gdje danas te kucke nisu odvratne, to je postalo sasvim normala, ko da nekog briga sto su one tolik odvratne i sti studenti zbog idiota trose pare na prijevoz dzaba. Pa nisam ja jedini danas dzaba dosaao vjerovatno ...
Pa kad to napises na **** odjeknuce, javice se jos ljudi sa istim problemom, i onda te nece moc sutra zajebat i napraviti se budale.
Hajde vidjet cu nesto, jbg krivo mi je al eto ...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 17:41

Napises da su ti rekli da mozes doci taj dan no kada si dosao onda su ti rekli da ti uvid nije omogucen i onda jos dodas da zbog daljine mjesta u kojem zivis nisi u mogucnosti dolaziti svaki dan dok ti ne omoguce uvid.

Ljudi ce procitati, studenti koji isto nisi mogli dobiti uvid ce procitati. Pocet ce zvoniti telefoni i onda dodji opet al sa ukljucenim snimateljem zvuka na mobitelu pa da imas snimljeno ako te odbiju i dodji treci put ako treba a u međuvremenu ce se javiti jos njih sa istim problemom ;)

Niko nece znati da si ti osim redakcije :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jul 2015, 09:56

Yebem im majku, od 9 cekam ko budala, pa jesul oni normalni ...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jul 2015, 10:26

AsharaK je napisao/la:Yebem im majku, od 9 cekam ko budala, pa jesul oni normalni ...
Na farmaciji ima posla i za inspekciju rada... ;) :kafa:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jul 2015, 10:35

NKMramor je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Yebem im majku, od 9 cekam ko budala, pa jesul oni normalni ...
Na farmaciji ima posla i za inspekciju rada... ;) :kafa:
Sta izvode koji qrac. 10:35 je ...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jul 2015, 10:45

AsharaK je napisao/la: Sta izvode koji qrac. 10:35 je ...
Idi prodekanu za nastavu, jer će ispasti da si na kraju i danas džaba dolazio. ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.