Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GriFFoNi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la GriFFoNi » 28 apr 2010, 23:55

semafresh je napisao/la:Sampi jos ostale tekme kuci protiv Livorna, sa strane protiv Palerma i kuci protiv Napolija, mislim da mozemo u CL ;)
Drago mi je zbog sampe...jes da je ljuti rival al fkt drago mi je...neka malo promjene, neka se malo drugi klubovi promovisu nemoraju uvijek isti ;) ako se plasirate sretno !

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 28 apr 2010, 23:58

Hvala Griffoni, usput, i vi mozda imate teoretske sanse za Evrope, skim igrate do kraja sezone!?
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 29 apr 2010, 00:22

semafresh je napisao/la:Hvala Griffoni, usput, i vi mozda imate teoretske sanse za Evrope, skim igrate do kraja sezone!?
Imamo neke sanse all.....

a raspored nam ide ovako :

Bari - Genoa
Genoa - milan 8-)
Catania - Genoa

Ne znam sta bih ti rekao oko rasporeda :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 apr 2010, 09:49

@ Devil...jeste samuel se onaj zvao...zajebo se ja :lol: :lol: dobro si uocio...znaci nemaju ni jednog poznatog igraca :mrgreen: :lol: ...

al dobro nema veze...igraju ljudi ba ....cak mislim da na neutralnom terenu igraju,zato sto im stadion ne ispunjava uslove.....mrsko mi citat....tek ako udju u serie A otvoricu njihovu temu,pa cemo ih deteljnije upoznat :D :lol:

za ove ostale...iskreno se nadam kao navijac juventusa ali i za dobrobit talijanskog fudbala da sampdoria nece u KLP :D ...jer iste ne bi ni prosla...palermo isto tako,mozda bi oni i prosli...al brate dragi pustite juventusu da uzme to 4. mjesto...za vas su Kup Uefa i slicna takmicenja...gdje mozete eventualano doci do izrazaja :D

sala...mala :D al u jednu ruku i ozb...i palermo i doria ce se borit za opstanak iduce godine ko da gledam.....nego fino vi zijanite bar dvaput u ove tri tekme :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 apr 2010, 18:58

GriFFoNi je napisao/la:
semafresh je napisao/la:Hvala Griffoni, usput, i vi mozda imate teoretske sanse za Evrope, skim igrate do kraja sezone!?
Imamo neke sanse all.....

a raspored nam ide ovako :

Bari - Genoa
Genoa - milan 8-)
Catania - Genoa

Ne znam sta bih ti rekao oko rasporeda :roll:
ja ne znam koliki retard moras biti da pravis deset naloga na forumu za deset klubova
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 29 apr 2010, 19:31

sarajlija89 je napisao/la:@ Devil...jeste samuel se onaj zvao...zajebo se ja :lol: :lol: dobro si uocio...znaci nemaju ni jednog poznatog igraca :mrgreen: :lol: ...

al dobro nema veze...igraju ljudi ba ....cak mislim da na neutralnom terenu igraju,zato sto im stadion ne ispunjava uslove.....mrsko mi citat....tek ako udju u serie A otvoricu njihovu temu,pa cemo ih deteljnije upoznat :D :lol:

za ove ostale...iskreno se nadam kao navijac juventusa ali i za dobrobit talijanskog fudbala da sampdoria nece u KLP :D ...jer iste ne bi ni prosla...palermo isto tako,mozda bi oni i prosli...al brate dragi pustite juventusu da uzme to 4. mjesto...za vas su Kup Uefa i slicna takmicenja...gdje mozete eventualano doci do izrazaja :D

sala...mala :D al u jednu ruku i ozb...i palermo i doria ce se borit za opstanak iduce godine ko da gledam.....nego fino vi zijanite bar dvaput u ove tri tekme :D
Da, da, vidjeli smo kako ste protiv Fulhama izasli do izražaja, a LP da nespominjem!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 apr 2010, 19:50

:mrgreen: :mrgreen:

uzecemo mi to 4. mjesto i spasit sezonu kolko tolko :P :P :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 29 apr 2010, 20:16

sarajlija89 je napisao/la::mrgreen: :mrgreen:

uzecemo mi to 4. mjesto i spasit sezonu kolko tolko :P :P :D
Mission Impossible!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 apr 2010, 21:59

volio bih vise gledati sampu nego palermo kao 4 predstavnika italije u LP , cassana pravo gotivim , pazzo ove zadnje tekme sve pogadja a palombo igra cijelu sezonu u visokom ritmu. ono sto bi bio veliki problem je ako bi prodali pazzinia , dakle ne smiju prodati glavne igrace a treba kupiti bar 4 kvalitetna igraca i jos par za zamjenu jer treba igrati i ligu i LP . u svakom slucaju sretno i da uspijete

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 29 apr 2010, 22:02

Hvala MAterazzi, upravu si, ako se ko proda od ovih igraca, Sampa nece daleko u Evropi, naravno ako izadje, ne samo to, zamjene kvalitetne ako nedovedu nece isto tako. Po meni najjaci po formi je Pazzi brato, ne samo zbog tekme sa Romom.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 apr 2010, 22:09

semafresh je napisao/la:Hvala MAterazzi, upravu si, ako se ko proda od ovih igraca, Sampa nece daleko u Evropi, naravno ako izadje, ne samo to, zamjene kvalitetne ako nedovedu nece isto tako. Po meni najjaci po formi je Pazzi brato, ne samo zbog tekme sa Romom.
ispast cete u grupi odmah
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 29 apr 2010, 22:21

Polako, nismo mi Juventus!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 apr 2010, 01:13

Večerašnje ispadanje Hamburga iz Europa lige omogućuje Italiji da i dalje ima 4 predstavnika u Ligi prvaka.
Ako Inter pobjedi Bayerna Italija ostaje na 4 predstavnika, a Njemačka na 3.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2010, 10:14

silenT. je napisao/la:Večerašnje ispadanje Hamburga iz Europa lige omogućuje Italiji da i dalje ima 4 predstavnika u Ligi prvaka.
Ako Inter pobjedi Bayerna Italija ostaje na 4 predstavnika, a Njemačka na 3.
upravu si,samo ta pobijeda mora biti u 90 minuta,nis na penale,tako sam ja shvatio
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 apr 2010, 17:14

JuveSissoko je napisao/la:
semafresh je napisao/la:Hvala MAterazzi, upravu si, ako se ko proda od ovih igraca, Sampa nece daleko u Evropi, naravno ako izadje, ne samo to, zamjene kvalitetne ako nedovedu nece isto tako. Po meni najjaci po formi je Pazzi brato, ne samo zbog tekme sa Romom.
Rece navijac Juventusa :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2010, 17:32

harishp je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
Rece navijac Juventusa :mrgreen:
pa sta sad ima veze to sto je Juventus nakon hiljadnu godina ispao u grupi sa cinjenicom da je Sampdoria slab tim da bi igrao u LS i u prvenstvu dobro,nije se jednom desilo da npr.Celta i slicni odu u LS pa se istovremeno bore za opstanak,ljudi ovdje samo znaju podjebavat,a o fudbalu malo znaju i kurce se trenutnim rezultatima,polako sve dodje na svoje :mrgreen:

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 30 apr 2010, 18:27

U omjeru prema Juventusu Sampa mozda jeste "mali klub", po osnovanju, po titulama, šampionatima, a manji smo klub i po namještanjima ;) Sampa makar neupusta se u te afere ko Inter, Juventus, Lazio i ostali...

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 30 apr 2010, 18:49

da, Inter mora pobjediti Bayern u 90 min da bi Serija a ostala na 4 predstavnika i od 2011....sto se mene tice samo nek osvoje pa kako god.....rijetka prilika da i ostali navijaju za Inter u finalu mada nemorate slobodno se izrazite da hoce cigani, lopovi izgubit kako govorite od pocetaka l.prvaka...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2010, 19:01

semafresh je napisao/la:U omjeru prema Juventusu Sampa mozda jeste "mali klub", po osnovanju, po titulama, šampionatima, a manji smo klub i po namještanjima ;) Sampa makar neupusta se u te afere ko Inter, Juventus, Lazio i ostali...
bla bla bla opet 1000 puta prezvakana prica o "namjestanjima",kako ti nije dosadno,to samo maloj djeci mozes pricat al meni ne :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 30 apr 2010, 21:32

semafresh je napisao/la:U omjeru prema Juventusu Sampa mozda jeste "mali klub", po osnovanju, po titulama, šampionatima, a manji smo klub i po namještanjima ;) Sampa makar neupusta se u te afere ko Inter, Juventus, Lazio i ostali...
ok namjestali smo.. ok.. imamo 29 titula ok.. koliko Sampa bijedna?* najveci igrac svih vremena koji je igrao za Sampu je jedan jedini ?? .. Cassano?

koja bolan Sampdorija? to ti je isto kao da govoris o Wolfsburgu u Bundesligi...
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.