Pitam se jesi li ti ikada vidio Madrid svojim očima... a fol neki fanatik... e jesu mi ovakvi fanatici smiješni...fanatično...Casillas je napisao/la:hahahahaha i evo tog crvenog kartona... pa koje simuliranje majko mila... neka ste ispali, igraci barce su gamad
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Inace, nisam sklon da mrzim igrace -ljudi zarađuju svoju platu jbg (posebno Barcine koje stvarno gotivim) ali Busquets se svima odavno popeo na neku svar sa svojim **** ponašanjem ,a najviše samim fanovima Barce....baš ljigav igrac.Trasimaco je napisao/la:Ne znam zasto mu ovo treba. Odavno vec ga mnogi mrze zbog glume i simuliranja, ali ovo veceras je prevrsilo svaku mjeru. Sam je sebe idiot vec obiljezio, a jos uvijek je tako mlad. Tatin sin!
Zadnja izmjena: drop, dana/u 29 apr 2010, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
haha. ti si vjerovatno bio na ekskurziji u spaniji pa si vidio barcelonu. pa gdje ce ako je iz bosne u madrid. to ne moze ni da je najveci fanatik na svijetuAYAN je napisao/la:Pitam se jesi li ti ikada vidio Madrid svojim očima... a fol neki fanatik... e jesu mi ovakvi fanatici smiješni...fanatično...Casillas je napisao/la:hahahahaha i evo tog crvenog kartona... pa koje simuliranje majko mila... neka ste ispali, igraci barce su gamad
Inter je mogao proći samo na ovakav način. To što je bio sa igračem manje što se tiče postavke ne znači ništa, opet bi ih 9 bilo u odbrani. Mora im se odati priznanje na ovako discipliniranoj igri. Strašno su markirali prostor. S puno prekida, odugovlačenja, provociranja su vršili destrukciju igre i to im se isplatilo. Jest bilo ružno gledati jednu renomiranu ekipu kap što je Inter da ovako igra ali cilj opravdava sredstvo. Barca večeras i nije odigrala nešto specijalno baš iz naprijed navedenih razloga. I po kozna koji put me je Zlatan razočarao, grozan! Da je gol pao makar 5 minuta ranije ko zna šta bi bilo. Ovi što likuju nad pobjedom Intera nisu mi jasni. Hajd kad čovjek navija za Inter razumijem , za navijače je bitna pobjeda, ali ovi simpatizeri ostalih klubova??? Pa jebote znam da se svi lože protiv najboljih ali ako je ono fudbal koji vole nek navijaju za Travnik.
Ne znam čemu vrijeđanja i omoložvanja barcinih igrača, da su gamad i tako slično..Budimo realni, ispali smo od ekipe koja ni po čemu nije bolja od barcelone, ne prolaze uvijek najbolji! Imali su sreće i svaka im čast jer su se obranili s igračem manje! Svatko tko se razumi u nogomet i tko voli nogomet mora priznati da je BARCELONA NAJBOLJA EKIPA kad se sve uzme u obzir, al opet kažem ne pobjeđuju tj. ne prolaze uvijek najbolji!!!! JEDINA EKIPA KOJA SE MOŽE NADIGRAVATI U NEKU RUKU S BARCELONOM jE REAL!!!!
Nece ljudi sa igracem manje, koji nije trebao biti iskljucen, otvoriti se i napadati Barcelonu, ovu mocnu Barcelonu, a iz prve utakmice imaju 3:1... glupa razmisljanju braco dragaveteran je napisao/la:Inter je mogao proći samo na ovakav način. To što je bio sa igračem manje što se tiče postavke ne znači ništa, opet bi ih 9 bilo u odbrani. Mora im se odati priznanje na ovako discipliniranoj igri. Strašno su markirali prostor. S puno prekida, odugovlačenja, provociranja su vršili destrukciju igre i to im se isplatilo. Jest bilo ružno gledati jednu renomiranu ekipu kap što je Inter da ovako igra ali cilj opravdava sredstvo. Barca večeras i nije odigrala nešto specijalno baš iz naprijed navedenih razloga. I po kozna koji put me je Zlatan razočarao, grozan! Da je gol pao makar 5 minuta ranije ko zna šta bi bilo. Ovi što likuju nad pobjedom Intera nisu mi jasni. Hajd kad čovjek navija za Inter razumijem , za navijače je bitna pobjeda, ali ovi simpatizeri ostalih klubova??? Pa jebote znam da se svi lože protiv najboljih ali ako je ono fudbal koji vole nek navijaju za Travnik.
Frajeru, problem, je što ja apsolutno nisam ničiji fanatik... jedino je Željo klub kojeg volim... i nemam rezervnih klubova, kontaš...damirko je napisao/la:haha. ti si vjerovatno bio na ekskurziji u spaniji pa si vidio barcelonu. pa gdje ce ako je iz bosne u madrid. to ne moze ni da je najveci fanatik na svijetuAYAN je napisao/la:Pitam se jesi li ti ikada vidio Madrid svojim očima... a fol neki fanatik... e jesu mi ovakvi fanatici smiješni...fanatično...Casillas je napisao/la:hahahahaha i evo tog crvenog kartona... pa koje simuliranje majko mila... neka ste ispali, igraci barce su gamad
A Ligu prvaka posmatram radi kvalitetnog Fudbala...na žalost neću gledati finale, jer će to biti destrukcija nogometne igre...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ko o cemu **** o postenju
nesto se ne sjecam nakon proslogodisnjeg polufinala da su vam sudije bile lose
Tom Hennig Ovrebo

Tom Hennig Ovrebo
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
ljudi smirimo se malo, bit ce jos liga prvaka, polufinala, finala, uzbudjenja... sve je to fudbal, veceras nismo bili na nivou, inter se znalacki branio i odbranio, treba biti posten i cestitat im na prolazu, u dvije utakmice bili su bolji i zasluzeno su u finalu... nece brate jedan poraz promjeniti moje simpatije prema barceloni
.. lud sam za barcelonom od 5- tog razreda osnovne, pratim je stalno i pratit cu aBd
... jest da nas je barca razmazila zadnjih godina, naucila nas samo na pobjede, ali jbga, mora se desiti i ovaj trenutak, rekoh to je sve fudbal i njegove cari... treba se sad okrenuti prvenstvu i lagano uzet taj trofej, pa da mogu zahebavat ove realovce, vise oni slave pobjedu intera nego sami fanovi intera 

Ibrahimson je uvijek bio najbolji igrac...........Intera

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pitam se jesi li ti ikada vidio Madrid svojim očima... a fol neki fanatik... e jesu mi ovakvi fanatici smiješni...fanatično...[/quote]
haha. ti si vjerovatno bio na ekskurziji u spaniji pa si vidio barcelonu. pa gdje ce ako je iz bosne u madrid. to ne moze ni da je najveci fanatik na svijetu[/quote]
Frajeru, problem, je što ja apsolutno nisam ničiji fanatik... jedino je Željo klub kojeg volim... i nemam rezervnih klubova, kontaš...
A Ligu prvaka posmatram radi kvalitetnog Fudbala...na žalost neću gledati finale, jer će to biti destrukcija nogometne igre...[/quote]
pa bezveze govoris fanatik a nije vidio madrida. da moze vjerovatno bi isao na svaku utakmicu u madrid
haha. ti si vjerovatno bio na ekskurziji u spaniji pa si vidio barcelonu. pa gdje ce ako je iz bosne u madrid. to ne moze ni da je najveci fanatik na svijetu[/quote]
Frajeru, problem, je što ja apsolutno nisam ničiji fanatik... jedino je Željo klub kojeg volim... i nemam rezervnih klubova, kontaš...
A Ligu prvaka posmatram radi kvalitetnog Fudbala...na žalost neću gledati finale, jer će to biti destrukcija nogometne igre...[/quote]
pa bezveze govoris fanatik a nije vidio madrida. da moze vjerovatno bi isao na svaku utakmicu u madrid
Pretpostavljam da zivis u Sarajevu, pa si gledao Zelju i onda si glavniAYAN je napisao/la: Frajeru, problem, je što ja apsolutno nisam ničiji fanatik... jedino je Željo klub kojeg volim... i nemam rezervnih klubova, kontaš...
A Ligu prvaka posmatram radi kvalitetnog Fudbala...na žalost neću gledati finale, jer će to biti destrukcija nogometne igre...

Jašta su. Onako bezobrazno popišat Reala u sred Madrida mogu samo gamad. Čovjek onolike pare istreso za **** cr i onu kaku a oni ih zguziše. Gamad!!!Casillas je napisao/la:
hahahahaha i evo tog crvenog kartona... pa koje simuliranje majko mila... neka ste ispali, igraci barce su gamad
**** Real ljudi , ima tamo tema ... al' nazvat CR-a **** hahaha pa čovjek je zguzio pi čaka onoliko koliko ti nećeš ni očima vidjetveteran je napisao/la:Jašta su. Onako bezobrazno popišat Reala u sred Madrida mogu samo gamad. Čovjek onolike pare istreso za ****čića cr i onu kaku a oni ih zguziše. Gamad!!!

- nidjo_barca
- Kontakt:
Valjda su ovi zavrsili s provociranjem,pljuvanjem po Barci i igracima...
Postavljate jednu te istu sliku 100x samo u cilju jednog-provociranja,svaki post isti takav,samo daj da se sta napise,samo da ih isprovociram.Mene necete sigurno.
Ispali smo.Desilo se i to,jbg,nismo imali srece veceras.Ibrahimovic me totalno razocarao,Messi po meni i nije los bio,pokusavao je,radio koliko je mogao.Alves mora nauciti jednom vise da centrira.Fina izvedba,dobra igra,ali tesko je bilo,Inter se dobro branio i jedva se moglo proci.
Sad se okrenuti Primeri i da se osvoji ako Bog da to.Nadam se da ovo nece puno utjecati na igrace.Dali su sve od sebe,svaka im cast,ali nije islo i idemo dalje.
Postavljate jednu te istu sliku 100x samo u cilju jednog-provociranja,svaki post isti takav,samo daj da se sta napise,samo da ih isprovociram.Mene necete sigurno.
Ispali smo.Desilo se i to,jbg,nismo imali srece veceras.Ibrahimovic me totalno razocarao,Messi po meni i nije los bio,pokusavao je,radio koliko je mogao.Alves mora nauciti jednom vise da centrira.Fina izvedba,dobra igra,ali tesko je bilo,Inter se dobro branio i jedva se moglo proci.
Sad se okrenuti Primeri i da se osvoji ako Bog da to.Nadam se da ovo nece puno utjecati na igrace.Dali su sve od sebe,svaka im cast,ali nije islo i idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Idi plaši golubove...fanatiče realov...Casillas je napisao/la:Pretpostavljam da zivis u Sarajevu, pa si gledao Zelju i onda si glavniAYAN je napisao/la: Frajeru, problem, je što ja apsolutno nisam ničiji fanatik... jedino je Željo klub kojeg volim... i nemam rezervnih klubova, kontaš...

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ne boj se nidjo dolazice beskicmenjaci jos podugo na ovu temu
sa istim postovima i sa istim slikama,radujuci se neuspjehu barce jer njih njihov luzerski klub ne moze obradovati pa se slade s cim imaju
sa istim postovima i sa istim slikama,radujuci se neuspjehu barce jer njih njihov luzerski klub ne moze obradovati pa se slade s cim imaju

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ma ti isti likovi se vise raduju porazu barce nego pobjedi njihovog tima!!! samo ne nasjedajte i lagano ignore, pls!T-MAC je napisao/la:ne boj se nidjo dolazice beskicmenjaci jos podugo na ovu temu
"Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze, a da ti se dive"
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 29 apr 2010, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Više se realovci raduju ovom porazu nego sami interovci...zapravo ovo veceras nije bio poraz vec pobjeda ali pirova.
Nema interovaca da se naslađuju sad i nešto provociraju nakon utakmice,vec samo ovi standardni realovci koji su nam svima dobro poznati.
Nema interovaca da se naslađuju sad i nešto provociraju nakon utakmice,vec samo ovi standardni realovci koji su nam svima dobro poznati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.