FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad prodje kolona pored moje kuce, jedno 5 minuta su prolazili, a odoh i ja. Idemo na isto mjesto, samo na drugu tribinu. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
JesuEdoBa je napisao/la: zar nisu u igri bili maribor , lech, maccabi ? , apoel i quarabag ?
Jesu kad su formirane grupe kasnije, ali na početku, oni su bili nositelji, a mi ne i mogli smo zapast s njima. Al to je sad nebitno, sretno igračima, i aBd da večeras svaki od njih odigra utakmicu života.EdoBa je napisao/la:zar nisu u igri bili maribor , lech, maccabi ? , apoel i quarabag ?hifans je napisao/la:Haj da kažem tako momci nek nam je sretno večeras jel.
Usput, gledam malo ovaj Helsinki, ako me dobro pamćenje služi oni su nositelji i mi smo ih mogli izvuć. Ne mogu 5 pasova da valja sastavit, evo još ih vodi ovaj Ventspils, ekipa na razini Travnika po TMu. Šteta, nije nas ždrijeb baš pomazio. Al šta je tu je sad, nadam se da su igrači spremni i da se možemo pošteno pobit s poljacima na terenu, pa šta bude biće ono što se kaže jel.
Haj da kažem tako, na na na na na, nananana, ooo , SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Idemooooo

Idem i ja polahko.. Svi u napad jedan je hase!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- kenanbrajic
- Kontakt:
Momcima koji idu na tekmu veceras, zelim srecu, pamet u glavu i nek se trese sve...
GAZI GAZI male plave legove. SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, SARAJVOOO OOOOO
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sretno nam. Naprijed bordo bijeli!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Idemo jako idemo snazno SAMO SARAJVO

Da ga hoce zabit benko joj nano nanice
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Braco nemojte na cetnicke provokacije nasjedat, nama je samo bitno FK SARAJEVO sretno nam 1:0 pussy gaca 4' min
Koje kolone njihovih na autoputu iz Zenice. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Sarajevo29
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Koji sam ja baksuz, bas veceras idem u nocnu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jarane isti sam ti, ja sve isplanirao, kada javljaju ponavljas trecu smjenuElCartel11 je napisao/la:Koji sam ja baksuz, bas veceras idem u nocnu![]()
![]()
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
Ajmo Saraj'vo, samo pametno! 
- pravnik1981
- Kontakt:
**** LEHA SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOO
kako bi je podero....

- kenanbrajic
- Kontakt:
Dobre joj boje dresa....pravnik1981 je napisao/la:**** LEHA SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
kako bi je podero....
Braco...samo ostro.
ZA tebe i zivot bi ja dao....
Guzva je na ulazima, al ide jbg. Hvala na podrsci drugih navijaca. Bice tesko, jako tesko...al idemo se potuci koliko mozemo.
ZA tebe i zivot bi ja dao....
Guzva je na ulazima, al ide jbg. Hvala na podrsci drugih navijaca. Bice tesko, jako tesko...al idemo se potuci koliko mozemo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
samozeljo1987
- Kontakt:
kako je moćnaaaa,

Sretno vam vcrs .
Sretno vam vcrs .