Eh pa nisam ja tu podjelu uveo, meni je draze da se kaze Mostar samo ...tepsija je napisao/la:Primjeti sam da vi iz Bosne koristite termin istocni Mostar.Inace,ako cemo po nekoj geografiji,ja sam iz zapadnog.Gubis se...tuzlak1987 je napisao/la:Primjetio sam za ove iz Istocnog Mostara da su im svi seljaci, znaci citava gore Bosna mi smo seljaci, a oni gradjani
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ljudi iz grada koji nije 2/3 Tuzle, kojima je vrh kulturne i umjetnicke scene Zoster nama govore da smo seljaci 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nadji mi covjeka iz Mostara koji ide na tu ili slicnu 'manifestaciju'...samo jednog i samobaniracu se.Mi smo ti vise ovako za Neretve,za mora,za zajebanciju..bikijade,kamena s ramena,satori,pevaljke...jednostavno,nije nam u krvi.Heller je napisao/la:Ne mješam se ja s navijačima Veleža po tim manifestacijama.tepsija je napisao/la:E jesi faker...cudo si.Kad su Cevljanovici,kad ce te vi seljaci u trans?Koji datum?
Ali da ne skrecemo s teme,pozdrav svima iz najljepseg grada u BiH.I neka zivi futbol

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ko sto rekoh imam nivo, druzenje sa Hercegovcima i Koride nisu moj fah...tepsija je napisao/la:Nadji mi covjeka iz Mostara koji ide na tu ili slicnu 'manifestaciju'...samo jednog i samobaniracu se.Mi smo ti vise ovako za Neretve,za mora,za zajebanciju..bikijade,kamena s ramena,satori,pevaljke...jednostavno,nije nam u krvi.Heller je napisao/la:Ne mješam se ja s navijačima Veleža po tim manifestacijama.tepsija je napisao/la:E jesi faker...cudo si.Kad su Cevljanovici,kad ce te vi seljaci u trans?Koji datum?
Ali da ne skrecemo s teme,pozdrav svima iz najljepseg grada u BiH.I neka zivi futbol
Nullius in verba
- tepsija
- Kontakt:
Nije zajebancija...niti dijelim ljude po vjeri boji koze...ono romsko naselje se proteze do Tusnja?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Nadji mi covjeka iz Mostara koji ide na tu ili slicnu 'manifestaciju'...samo jednog i samobaniracu se.Mi smo ti vise ovako za Neretve,za mora,za zajebanciju..bikijade,kamena s ramena,satori,pevaljke...jednostavno,nije nam u krvi.tepsija je napisao/la:Heller je napisao/la:Ne mješam se ja s navijačima Veleža po tim manifestacijama.tepsija je napisao/la:E jesi faker...cudo si.Kad su Cevljanovici,kad ce te vi seljaci u trans?Koji datum?

Tepsija babe stipu bola...
Koje? Crvene Njive, to ti je na suprotnoj strani grada, Tušanj ide prema Sjevernim brdima, CN su na Juznim brdima grada.tepsija je napisao/la:Nije zajebancija...niti dijelim ljude po vjeri boji koze...ono romsko naselje se proteze do Tusnja?
Nullius in verba
- tepsija
- Kontakt:
Pardon,zajebo sam se.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Joj jest mi krivo što pitari izgubiše

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda je prvo prije igrala prema Solini, gora sada negdje izmedju kasarne i Novog Naselja imao Zrinski stadion, igrala je i kod tehnickog pregleda na BM.
Nakon rata se to dole u taj dio grada premjestilo
Tako da kada gosti dolaze, ne mogu vidjeti nista grada. Bukvalno vide najsiviji i najsumorniji dio grada. Dole od Irca haman sunce ne sija
Nakon rata se to dole u taj dio grada premjestilo

Tako da kada gosti dolaze, ne mogu vidjeti nista grada. Bukvalno vide najsiviji i najsumorniji dio grada. Dole od Irca haman sunce ne sija

tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda je prvo prije igrala prema Solini, gora sada negdje izmedju kasarne i Novog Naselja imao Zrinski stadion, igrala je i kod tehnickog pregleda na BM.
Nakon rata se to dole u taj dio grada premjestilo![]()
Sadaka City

Nullius in verba
skahic vs almeida danas..

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Koja je institucija ovaj Velez, ljudi odu na jednu stranu na pripreme a najboljeg stopera posalju u Sloveniju da cuva nekog Hugu Almeidu.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tepsija
- Kontakt:
Mi igramo sa Jagodinom i Novim Pazarom...i boli nas cuka.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
a usput doveli stopera 3 puta boljeg.tepsija je napisao/la:Mi igramo sa Jagodinom i Novim Pazarom...i boli nas cuka.
s tim što će Škahić nayebati kada se vrati u Mostar.AMADUDI je napisao/la:a usput doveli stopera 3 puta boljeg.tepsija je napisao/la:Mi igramo sa Jagodinom i Novim Pazarom...i boli nas cuka.
- tepsija
- Kontakt:
Ma ko ga prci.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Samo da ga se pastrmka ne docepa, letila bi auta prema njemuAlemC85 je napisao/la:s tim što će Škahić nayebati kada se vrati u Mostar.AMADUDI je napisao/la:a usput doveli stopera 3 puta boljeg.tepsija je napisao/la:Mi igramo sa Jagodinom i Novim Pazarom...i boli nas cuka.

Nad tobom sunce najljepše sja
AKO se vrati..a nece.AlemC85 je napisao/la:s tim što će Škahić nayebati kada se vrati u Mostar.AMADUDI je napisao/la:a usput doveli stopera 3 puta boljeg.tepsija je napisao/la:Mi igramo sa Jagodinom i Novim Pazarom...i boli nas cuka.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.