FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 29 apr 2010, 00:03

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
" je napisao/la:$ " " " " $ ", ? зар је - $ јужну " сјеверну " у & & & $?
Meni uopste nije jasno zasto je uslov da imamo i te dvije tribine. Uzmimo primjer Varteksa u periodu kada je taj klub igrao u Evropi. Doduse, oni imaju 3 tribine, ali umjesto cetvrte su posadjeni borovi i ljudi su komotno igrali. :mrgreen:
sjever i jug nisu uslov!
broj tribina uopste nije uslov to cak moze biti i jedna tribina ako ima dovoljan broj stolica, uvijek je bitan samo broj stolica.

ali one jesu dio projekta rekonstrukcije i kad se naprave trebaju da imaju stolice(i tu je novinar napravio gresku)

ipak, one se mogu brzo napraviti celicnim konstrukcijama (montazne konstrukcije) a ne izlijevanjem betona koji zahtjeva duze vrijeme zbog sazrijevanja betona, sto zahtjeva vrijeme kao proces.

ali sve u svemu, to je novinar malo zamjenio teze, cuo da u nekoj crkvi zvoni zvono al ne zna bas tcno u kojoj:)
Da me j.bes ako ti nisi clan Uprave! :mrgreen:
Salim se. Meni je ovo za dodatne tribine bilo cudno a vidim da se provlaci iz clanka u clanak. Znam za potreban minimum broja stolica.
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 00:14

Simpatizer je napisao/la:Da me j.bes ako ti nisi clan Uprave! :mrgreen:
Salim se. Meni je ovo za dodatne tribine bilo cudno a vidim da se provlaci iz clanka u clanak. Znam za potreban minimum broja stolica.
hahahahahaha zar i ti sine brute :mrgreen:

ma to su opste poznate stvari, svako ko se imalo razumije u fudbal i ko ima iole uvida u desavanja oko borca, zna ovo :)
Pa tribine (sjeve i jug ) su pomenute prvi put kad je poceta prica o rekonstrkciji i tad je receo da je to pride, kad se vec radi rekonstrukcija da se i to uradi, ali ne kao uslov za evropska takmicenja.

Najvece zajebancije su u infrastrkutri stadiona, ta antidoping soba, svlacionice i to, ali to je projektom rijesno koliko znam, tako da se neke prostorij spajaju, neke mijenjaju namjenu, i rade se dodatni mokri cvorovi, parkinzi i prilazi su vec dobrano uradjeni pravljenjem onog parkinga kod tuzilastva, a to je isto bio uslov, pitanje je takodje i natkrivanje istoka, e tu ne znam sta ce biti, i mislim da se u grupnoj fazi ne moze korisititi tribina koja nije natkrivena, ali ne znaci da se na tom stadionu ne moze igrati, s tim da moras imati dovoljno natkrivenog dijela da pokrijes potreban broj stolica.

Znam da je postojo plan natkrivanja istoka, ali nisam siugura da ce to ici u toj prvoj fazi
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 00:26

Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
Schlager, jedna prednost zelje manje :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Ибро Дирка Наш
Kontakt:

Post Postao/la Ибро Дирка Наш » 29 apr 2010, 00:37

? & $ у & " за $ ', " " ?, ' ? & ", $, - је.... ;)
$ ' ?, $ - с ' ?......

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 29 apr 2010, 00:52

borcev_navijac je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
ovako cemo i mi zelju, nabijemo ih jedno 3-1 na gradskom, a onda bunker na grbavici i nek bude 1-0 za zelju, i onda svi se radujemo, oni sto su pobjedili a mi sto smo uzeli kup :) i onda ti VB kazes Maric los trener, a vamo ga murinjo kopira :)
Ma vi trenutno ne možete dati tri gola ni Džerzelez Zenici, a kamoli Želji :P ;)
kako ono rekose sa 1-0 se uzimaju titule :) sta je korist velezu sto pobjedi leotara sa 6-2 npr (svaka cast velezu) mi to samo malo bolje rasporedimo na vise utakmica :)

prema tome , za vas cuvamo ona tri u komadu , ipak s vama se ćeramo za titule, vam najvise pripada :)

hmmm cekaj malo cekaj, pa mi vama na grbavici uvalismo dva bez cetri standadna igraca i sa losom igrom :)[/quote]
jedan smo mi sebi uvalili, jer vidjeli nasi ne mozete dati gol pa da vam pripomognu :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

zamisli kako smo jaki kad vas nasom slabom igrom bez cetri standardna natjeramo da sami sebi date go na grbavici, izubite orijentaciju pa vise ne znate dje udarate :mrgreen:[/quote]

Zamisli kakva ste vi ekipa kad si ti zadovoljan porazom sa 4 komada u mreži...? ;)
Vidim da ti je jasno da i nije sramota izgubiti od puno jače ekipe 4-2 :mrgreen:
Dabogda ti meni uvijek bio zadovoljan kad vas poderemo... :D
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 29 apr 2010, 01:18

ZAKON VELIKIH BROJEVA

Imam za vas jako loše vijesti, pa one sa slabijim srcem zamoliću nek ne čitaju! RP
Znate i sami da Amar voli da spominje ovaj zakon i nerijetko (99%) je u pravu,, pa bih htio da vas podsjetim da ste poslije poraza od Sarajeva zabilježili sve same pobjede na gradskom, jako dobro...Čestitam!

Također moram da vas podsjetim da u srijedu 05.05.2010g zajedno sa Željom na gradski stadion stiže i ovaj gore navedeni zakon!

Želju je taj zakon stigao u Tuzli što je bilo i za očekivati posle 13 utakmica bez poraza a vas će abd da stigne naredne srijede! :mrgreen: Živi bili pa vidjeli! :lol:

Znači da rezimiram provukli ste se redom protiv; Laktaša, Čelika, Zvijezde, Slavije, Rudara, Travnika (aaa pa protiv koga niste) :mrgreen: niste imali pravog protivnika pa ste se opet mučili iz kola u kolo sad dolazi najjači tim da vam očita lekciju iz fudbala tako da ne kažete kasnije da ste iznenadjeni što vas je u sred BL pregazila plava lokomotiva!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 apr 2010, 01:24

otpravnik_vozova je napisao/la:ZAKON VELIKIH BROJEVA

Imam za vas jako loše vijesti, pa one sa slabijim srcem zamoliću nek ne čitaju! RP
Znate i sami da Amar voli da spominje ovaj zakon i nerijetko (99%) je u pravu,, pa bih htio da vas podsjetim da ste poslije poraza od Sarajeva zabilježili sve same pobjede na gradskom, jako dobro...Čestitam!

Također moram da vas podsjetim da u srijedu 05.05.2010g zajedno sa Željom na gradski stadion stiže i ovaj gore navedeni zakon!

Želju je taj zakon stigao u Tuzli što je bilo i za očekivati posle 13 utakmica bez poraza a vas će abd da stigne naredne srijede! :mrgreen: Živi bili pa vidjeli! :lol:

Znači da rezimiram provukli ste se redom protiv; Laktaša, Čelika, Zvijezde, Slavije, Rudara, Travnika (aaa pa protiv koga niste) :mrgreen: niste imali pravog protivnika pa ste se opet mučili iz kola u kolo sad dolazi najjači tim da vam očita lekciju iz fudbala tako da ne kažete kasnije da ste iznenadjeni što vas je u sred BL pregazila plava lokomotiva!
i ja sam drug navijac zelje al mislim da ovo nije bas da su se provukli..mozda ne igraju nekakvu leprsavu igru al je malo naivno da vjerujemo da su se mogli provuci u ovolikom broju utakmica..nema sumnje da u ovom borcu ima kvaliteta(ne toliko koliko je bilo u prvoj polusezoni ali ipak ima)..zaista su velik broj utakmica rijesili u zadnjim trenutcima al svakako to nije ekipa za potcijenit i fudbal se i igra 90 do posljednjeg sudijskog zvizduka..mislim da ce borac biti dostojan protivnik do kraja sezone i u kupu takodje..ali se iskreno nadam duploj kruni na grbavici :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 apr 2010, 02:04

nesto bas razmisljam o ovoj selendri laktasima :D ako bi ove sezone ispali mislim da bi najbolji potez tog kluba bio da pokupi ono sto valja u tom klubu(trenera,donatore,i igrace) i da to prebace u borac..neznam zasto se uopste ulagalo u jedan takav klub bez navijaca a mogli su to uloziti u borac i RS bi svake godine imala klub koji bi se borio za vrh..navijaca nebi manjkalo,finansije bi bile stabilne,stadion se et polahko gradi..al et nadje se neka budala koja ce bacati pare na neke gluposti..
-PAJA Fan Club!!

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 29 apr 2010, 08:48

_Bad_boy je napisao/la:nesto bas razmisljam o ovoj selendri laktasima :D ako bi ove sezone ispali mislim da bi najbolji potez tog kluba bio da pokupi ono sto valja u tom klubu(trenera,donatore,i igrace) i da to prebace u borac..neznam zasto se uopste ulagalo u jedan takav klub bez navijaca a mogli su to uloziti u borac i RS bi svake godine imala klub koji bi se borio za vrh..navijaca nebi manjkalo,finansije bi bile stabilne,stadion se et polahko gradi..al et nadje se neka budala koja ce bacati pare na neke gluposti..
gdje ce Dodo dopustiti da njegova selendra igra u drugoj ligi

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 29 apr 2010, 09:41

" $ % je napisao/la:

? & $ у & " за $ ', " " ?, ' ? & ", $, - је.... ;)
па јест у праву ", $ ону $ " $ све " " " & $ је $ ? " :)

ја све & ' се ? & па " $ се "...
& % - $ ' "old school" :D ? " ? :lol:

а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.
"" ПУТ ""

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 29 apr 2010, 09:49

а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.[/quote]

samo nek oni naprave stadion i dobro odrade prelazni rok,pa onda nek se nakradu zasluzili su :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 apr 2010, 10:04

а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.
[/quote]

Sajine,mislim da si pogodio sustinu sa ovom recenicom. Tacnije,ako bude dobronamjernosti od strane uprave i domacinskog raspolaganja sa tih 6 miliona km,onda ce nas stadion dobiti sve ovo o cemu citamo i bice nam svima na ponos,a ako ne bude,skrpice se ono osnovno za igranje evrope,dobar dio novca ce zavrsiti u privatnim dzepovima,a od sjeverne i juzne tribine,natkrivanja istoka i ostalih stvari nece biti nista....Jedan primjer,doduse vrlo ruzan,imamo od stare uprave,koja je pravdajuci utrosena gradska sredstva od 700 000 km,bez imalo stida navela da je u ono sadasnje ruglo od pomocnog igralista utrosila ni manje ni vise nego 400 000 maraka!!

A znamo na sta ono lici,sa prvom kisom vise lici na vaterpolo teren,nema drenaze,ne znam ni da li uopste igraci tamo ikad treniraju!

Nadajmo se da ce ova uprava biti ipak drugacija.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 apr 2010, 10:05

Samo da se osvrnem na jedan detalj.

Govorili ste kako je sudija trebao protiv Travnika da produzi poluvrijeme 8 minuta po vasim nekim racunicama.
Pa sto onda sinoc Barca-Inter, gdje su se igraci Intera valjali ko da su iz nase lige produzi samo 4 minute.

Toliko
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 10:09

Avanes je napisao/la:Samo da se osvrnem na jedan detalj.

Govorili ste kako je sudija trebao protiv Travnika da produzi poluvrijeme 8 minuta po vasim nekim racunicama.
Pa sto onda sinoc Barca-Inter, gdje su se igraci Intera valjali ko da su iz nase lige produzi samo 4 minute.

Toliko
i da je produzio 4 minuta opet bi pao go

jer je go pao u toku trajanja 94. minuta

Toliko

PS
i usput ono sto su radili igraci travnika u bl ne mozese uporediti sa onim od igraca intera, vjeruj mi
TREĆI PUT ČASTIMO !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 apr 2010, 10:13

Znam u kojoj je minuti pao go, pa nisam to ni spomenuo. Nego kazem da mi je sega da se poluvrijeme produzi po 8 minuta, to samo kod nas ima.
Treba fino sudija prvom koji legne i odmah se na nogice digne kad ga prenesu preko carobne linije terena lijepo dati zuti karton, pa da vidimo kako bi se onda valjali.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 10:16

Avanes je napisao/la:Znam u kojoj je minuti pao go, pa nisam to ni spomenuo. Nego kazem da mi je sega da se poluvrijeme produzi po 8 minuta, to samo kod nas ima.
Treba fino sudija prvom koji legne i odmah se na nogice digne kad ga prenesu preko carobne linije terena lijepo dati zuti karton, pa da vidimo kako bi se onda valjali.
Nije produzeno 8 minuta nego 6.

ovdje su ljudi preracunavali koliko je trebapo po prekidima utakmice da produzi zbog valjanja igraca travnika i izmjena.

Da se razumijemo, sudija je dao jedan zuti igracima travika zbog odugovlacenja, ali to nije pomoglo, dzaba
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 29 apr 2010, 10:23

vjeruj mi da je sudija dao liku zuti zbog simuliranja, samo je problem kako dati svima zute kartone

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 29 apr 2010, 10:39

termin utakmice Borac-Zeljeznicar je u 20:15

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 29 apr 2010, 10:42

termin ekstra

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 apr 2010, 10:45

Nevezano za vasu tekmu sa Travnikom sam rekao 8 minuta, znam da je produzena 6, ali se desava da bude produzena po 8 ili 9 minuta. Pregledali smo svi stotine utakmica pa nikad i nigdje nisam vidio toliko produzetka.

Kako bi im ja fino zaredao kartone, pa da vidimo kako ce se onda valjati.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.