Da me j.bes ako ti nisi clan Uprave!borcev_navijac je napisao/la:sjever i jug nisu uslov!Simpatizer je napisao/la:Meni uopste nije jasno zasto je uslov da imamo i te dvije tribine. Uzmimo primjer Varteksa u periodu kada je taj klub igrao u Evropi. Doduse, oni imaju 3 tribine, ali umjesto cetvrte su posadjeni borovi i ljudi su komotno igrali." je napisao/la:$ " " " " $ ", ? зар је - $ јужну " сјеверну " у & & & $?
broj tribina uopste nije uslov to cak moze biti i jedna tribina ako ima dovoljan broj stolica, uvijek je bitan samo broj stolica.
ali one jesu dio projekta rekonstrukcije i kad se naprave trebaju da imaju stolice(i tu je novinar napravio gresku)
ipak, one se mogu brzo napraviti celicnim konstrukcijama (montazne konstrukcije) a ne izlijevanjem betona koji zahtjeva duze vrijeme zbog sazrijevanja betona, sto zahtjeva vrijeme kao proces.
ali sve u svemu, to je novinar malo zamjenio teze, cuo da u nekoj crkvi zvoni zvono al ne zna bas tcno u kojoj:)

Salim se. Meni je ovo za dodatne tribine bilo cudno a vidim da se provlaci iz clanka u clanak. Znam za potreban minimum broja stolica.