Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
evo vec godinu se pokazuje koliko smo sposobni i koliko je realno dovest Diega
..djeee Diego u Torinu?? svejedno pametniji rjesenje bi bio Silva(idealno),onda Mata,Malouda ili neko drugo extra lijevo krilo,a ne Diego,on se mozda nebi uklopio u sistem..a govorite realno je ocekivat da Juve kupi Ribery-a,Diega itd itd pa gdje cu takvi igraci kod ove uprave,realan je bio i Van der Vaart pa Real zvizne i on odeee,a sjetite se Vieire ko njeg nije trazio,i koliko su ljudi,prije svih Real davali,a juve zviznu i Vieira dodje za malih 25 mil ta takvog igraca
..to vam ja govorim cijelo vrijeme,al ne mozes ti kad neko slijepo navija da mu objasnis,sad ljudi idu u druge klubove prije Juventusa,dok smo prije bili prvi izbor npr Ibra,Vieira da ne navodim starije primjere..pa vi malo razmislite o tome ako smo sposbni da dovedemo te igrace sto ih nema u Torinu,a nije to PL BiH da ljudi kradu,da uprava kopa klub,odma bi letili van 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
U okviru 22.kola Serie A,sutra na stadionu Olimpico u Torinu sa početkom u 20:30 sati Juventus dočekuje ekipu Cagliaria.
U okviru 22.kola Serie A,sutra na stadionu Olimpico u Torinu sa početkom u 20:30 sati Juventus dočekuje ekipu Cagliaria.
Nakon veoma loše igre u Udinama i izgubljena tri boda,igrači Juventusa u ovu utakmicu moraju ući maksimalno ozbiljno,kako bi ekipi vratili poljuljano povjerenje nakon nekoliko loših partija.Ne sumnjamo da će naši momci dati sve od sebe da vrate našu vjeru u velike domete ove ekipe,kao što su to i do sada radili nakon neke loše odigrane utakmice.
Moramo napomenuti da zadatak nimalo neće biti lagan,jer se ekipa Cagliaria nalazi u veoma dobroj formi.Nakon prvih šest kola,u kojima nisu zabilježili ni jednu pobjedu,Cagliari je nanizao nekoliko odličnih rezultata.
U zadnjih pet kola ne znaju za poraz.Uzeli su bod interu u gostima,pobjedili Lazio i Udinese,ali smo sigurni da to nije garant kako neće napustiti Olimpico pognute glave.
Prema nekim najavama,koje naravno nisu zvanične,meč bi u vrhu napada mogli početi Capitano i Trezeguet.Uz svo poštovanje prema Amauriju i ni malo ne osporavajući njegove vrhunske kvalitete,sigurni smo da veliki broj Juventusovih navijača jedva čeka ponovo na djelu vidjeti ova dva ponajbolja svjetska napadača,pred protivničkim golom.Nadamo se da će dugo očekivani susret ova dva znalca,pred protivničkim golom,biti dodatni impuls za pobjedu našoj ekipi.
Pored povratka Del Piera i Zanettija u tim,trenera Claudia Ranierija može obradovati i činjenica da je i portugalac Tiago spreman nakon duže vremena,što će sigurno ojačati konkurenciju u veznom redu.Iako još uvjek ne može računati na povrijeđene Zebinu, Salihamidžića, Knezevića i Camoranesia,kao i na Giovinca koji je zadobio lakšu ozljedu članka u prošloj utakmici,sigurno ćete se složiti da će trener u ovoj utakmici imati veoma dobru ekipu na raspolaganju.
Nadamo se da će povratak ovih igrača označiti početak jedne nove serije dobrih rezultata,ali da će uskoro i ostali koji su povrijeđeni,konkurisati za mjesto u timu.
Pozvani igrači za ovu utakmicu:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
21 Grgyera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
42 Pinsoglio
Nakon veoma loše igre u Udinama i izgubljena tri boda,igrači Juventusa u ovu utakmicu moraju ući maksimalno ozbiljno,kako bi ekipi vratili poljuljano povjerenje nakon nekoliko loših partija.Ne sumnjamo da će naši momci dati sve od sebe da vrate našu vjeru u velike domete ove ekipe,kao što su to i do sada radili nakon neke loše odigrane utakmice.
Moramo napomenuti da zadatak nimalo neće biti lagan,jer se ekipa Cagliaria nalazi u veoma dobroj formi.Nakon prvih šest kola,u kojima nisu zabilježili ni jednu pobjedu,Cagliari je nanizao nekoliko odličnih rezultata.
U zadnjih pet kola ne znaju za poraz.Uzeli su bod interu u gostima,pobjedili Lazio i Udinese,ali smo sigurni da to nije garant kako neće napustiti Olimpico pognute glave.
Prema nekim najavama,koje naravno nisu zvanične,meč bi u vrhu napada mogli početi Capitano i Trezeguet.Uz svo poštovanje prema Amauriju i ni malo ne osporavajući njegove vrhunske kvalitete,sigurni smo da veliki broj Juventusovih navijača jedva čeka ponovo na djelu vidjeti ova dva ponajbolja svjetska napadača,pred protivničkim golom.Nadamo se da će dugo očekivani susret ova dva znalca,pred protivničkim golom,biti dodatni impuls za pobjedu našoj ekipi.
Pored povratka Del Piera i Zanettija u tim,trenera Claudia Ranierija može obradovati i činjenica da je i portugalac Tiago spreman nakon duže vremena,što će sigurno ojačati konkurenciju u veznom redu.Iako još uvjek ne može računati na povrijeđene Zebinu, Salihamidžića, Knezevića i Camoranesia,kao i na Giovinca koji je zadobio lakšu ozljedu članka u prošloj utakmici,sigurno ćete se složiti da će trener u ovoj utakmici imati veoma dobru ekipu na raspolaganju.
Nadamo se da će povratak ovih igrača označiti početak jedne nove serije dobrih rezultata,ali da će uskoro i ostali koji su povrijeđeni,konkurisati za mjesto u timu.
Pozvani igrači za ovu utakmicu:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
21 Grgyera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
42 Pinsoglio
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Veceras se vidi koliko znaci Del Piero za JUVENTUS, kad nema njega nema ni igre Juventusa, Giovinco ga sada nemoze zamijeniti ni 40 %, ali mislim da bi trebao biti pravi za 2 godine ako nauci od Del Piera.
Da je Del Piero igrao proslu protiv Udinesea, garantujem da bi ih dobili bez primljenog gola.
Da je Del Piero igrao proslu protiv Udinesea, garantujem da bi ih dobili bez primljenog gola.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Tezak poraz Juventusa od Cagliaria, zasluzena pobijeda gostiju, Juventus odigrao slabo, ali nadam se da ne gubimo utrku za Skudeto, valjda ce i I.... posrnuti negdje a mi uzeti bodove i opet mu biti na korak.
Tezak dan za juventine
Tezak dan za juventine
A u pm jes mi krivo jbt

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
I meni je krivo i zao, nisam se nadao porazu, nisam mislio ni na remi ali takav je fudbal, mora se nekada i izgubiti, ali zato ce mo izbaciti Celzia.hammers je napisao/la:A u pm jes mi krivo jbt![]()
![]()
aBd cete smrdljivog chelsea izbaciti.....ma ja nemogu visse gledati ovog debila na klupi Juveta dal ce otici volio bi vise neg se hljeba najesti a najvise bi volio da dodje mjesto njega Cesare Prandelli odlican trener a jos je kao igrac nastupao vec za Juve mislim da bi to bilo odlicno za Juve.....Upropasti ih ovaj debil sa svojom taktikomamir je napisao/la:I meni je krivo i zao, nisam se nadao porazu, nisam mislio ni na remi ali takav je fudbal, mora se nekada i izgubiti, ali zato ce mo izbaciti Celzia.hammers je napisao/la:A u pm jes mi krivo jbt![]()
![]()
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma joj psov'o sam ko budala sinoc. Pa dugo ih nije neko onako raskov'o. Nisu zasluzili ni bod. E moj Ranieri u šta ostari??? Moram rec da uz ovog trenera je Scudetto izgubljeno,ma rekoh ja poslije Lazia, kad to glupan nije mogi pobijedit -nece bit takve prilike vise. Jos nesto, Nedved me najvise nervira ove sezone. Kolka god da je legenda on je ove sezone u 90% utakmica igrac manje,nema od njeg nista -samo kosa ostala od njega. Lose brate,lose. Treba rastjerat upravu,trenera,i ove cobanske igrace koje je doveo, Nedved da se oprosti,Giovinca vise forsirat,dovest 3-4 kvalitetna igraca i onda se mozemo nadat da Juve nece ispadat smijesan u pojedinim utakmicama.
Bas vala treba otjerati ranierria i i onog Moggia sto je zasluzen za one glupe transfere,takodje Nedveda se rijesiti i mene najvise nervira nema ga nigdje ove sezone daleko najlosiji igrac,fali puno Camoranesi ekipi jedva cekam da se oporavi....Ko sto rece jedno 2,3 igraca pod hitno dovesti po meni bi bilo najbolje dovesti u veznom diega ili van der vaarta,stopera gamberinia iz fiorentine i mozda jednog centralnog veznog tu bi najvise volio vidjeti Aquilania ili Montoliva....Nerko_Juventino je napisao/la:Ma joj psov'o sam ko budala sinoc. Pa dugo ih nije neko onako raskov'o. Nisu zasluzili ni bod. E moj Ranieri u šta ostari??? Moram rec da uz ovog trenera je Scudetto izgubljeno,ma rekoh ja poslije Lazia, kad to glupan nije mogi pobijedit -nece bit takve prilike vise. Jos nesto, Nedved me najvise nervira ove sezone. Kolka god da je legenda on je ove sezone u 90% utakmica igrac manje,nema od njeg nista -samo kosa ostala od njega. Lose brate,lose. Treba rastjerat upravu,trenera,i ove cobanske igrace koje je doveo, Nedved da se oprosti,Giovinca vise forsirat,dovest 3-4 kvalitetna igraca i onda se mozemo nadat da Juve nece ispadat smijesan u pojedinim utakmicama.
- kemo zahirovic
- Kontakt:
Secco je zaduzen za transfere, moggi je nazalost svoje zavrsio... kako bolan mozete NEDVEDA vrijedjat, to mi nije jasno, pa protiv reala je odigro majstorski, pobijedio je sam bolognu i u jos tekmi je odigro ko nekad, ja nezz al ja nikad nebi mogo nista lose o njemu rec, on je jednostavno legenda, i po meni nemate pravo govorit takve stvari o njemu...hammers je napisao/la:Bas vala treba otjerati ranierria i i onog Moggia sto je zasluzen za one glupe transfere,takodje Nedveda se rijesiti i mene najvise nervira nema ga nigdje ove sezone daleko najlosiji igrac,fali puno Camoranesi ekipi jedva cekam da se oporavi....Ko sto rece jedno 2,3 igraca pod hitno dovesti po meni bi bilo najbolje dovesti u veznom diega ili van der vaarta,stopera gamberinia iz fiorentine i mozda jednog centralnog veznog tu bi najvise volio vidjeti Aquilania ili Montoliva....Nerko_Juventino je napisao/la:Ma joj psov'o sam ko budala sinoc. Pa dugo ih nije neko onako raskov'o. Nisu zasluzili ni bod. E moj Ranieri u šta ostari??? Moram rec da uz ovog trenera je Scudetto izgubljeno,ma rekoh ja poslije Lazia, kad to glupan nije mogi pobijedit -nece bit takve prilike vise. Jos nesto, Nedved me najvise nervira ove sezone. Kolka god da je legenda on je ove sezone u 90% utakmica igrac manje,nema od njeg nista -samo kosa ostala od njega. Lose brate,lose. Treba rastjerat upravu,trenera,i ove cobanske igrace koje je doveo, Nedved da se oprosti,Giovinca vise forsirat,dovest 3-4 kvalitetna igraca i onda se mozemo nadat da Juve nece ispadat smijesan u pojedinim utakmicama.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Druze on igra cijelu sezonu, a mi pamtimo samo 2 utakmice koje je odigro kako treba. Ako se sjecas u sezonama prije je davo u prosjeku 10-ak golova, zaganja protivnickog golmana,presijece milion lopti,puca i lijevom i desnom bez razmisljanja, a sad je 70% slabiji, i meni ga je zao gledat da mu neki balavaci iz Cagliarija uzimaju loptu,otresaju ga, pretrcavaju, ne treba to sebi dozvolit. I meni je on nenormalno drag al je ove sezone u ekipi igrac manje.
- kemo zahirovic
- Kontakt:
pa ev do sada je dao 4 gola u ligi, i dace bar jos toliko i bice blizu svog prosjeka... Jbga. to je bilo prije nekoliko god. i znam da nije dobar kao tad, al jbga. treba covjeka ispostovat do kraja, al nije za njeg cijela tekma tu se slazemo, stavljaju ga u prvu i igra 90 minuta samo da bi potpisao novi ugovor i da ne moraju kupovat zamjenu, a i ako ce uzet zamjenu il nek uzmu igraca( u pravom smislu te rijeci ), il nek ne uzimaju nikog... najbolje bi bilo da SEBA i NEDVED igraju po pola tekme, to je moje misljenje...Nerko_Juventino je napisao/la:Druze on igra cijelu sezonu, a mi pamtimo samo 2 utakmice koje je odigro kako treba. Ako se sjecas u sezonama prije je davo u prosjeku 10-ak golova, zaganja protivnickog golmana,presijece milion lopti,puca i lijevom i desnom bez razmisljanja, a sad je 70% slabiji, i meni ga je zao gledat da mu neki balavaci iz Cagliarija uzimaju loptu,otresaju ga, pretrcavaju, ne treba to sebi dozvolit. I meni je on nenormalno drag al je ove sezone u ekipi igrac manje.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Pa o tom ti ja pricam. Nije tu ni Nedved toliko kriv kolko je Ranieri, koji je nesposoban da vidi nesto sto je ocigledno. I vidio si protiv Lazia umjesto da izvede Nedveda i ubaci Sebu,i to mnogo ranije,on u 80. minuti vadi Del Piera, eeeej pameti, i ubacuje Pulsena. Ma ne zna cojk sta radi, on i dalje misli da vodi Parmu, pa mu dobar svaki bod koji donese iz gostiju.
- kemo zahirovic
- Kontakt:
e jbga. tako je to kod ranijerija... ma nema mi drazeg trenera nego DESCHAMPA, jbga. bezze su cojka otjerali, to je do uprave, nemam nista protiv ranijerija al nek ide dje drugog, hocemo DIDIERA... pozzNerko_Juventino je napisao/la:Pa o tom ti ja pricam. Nije tu ni Nedved toliko kriv kolko je Ranieri, koji je nesposoban da vidi nesto sto je ocigledno. I vidio si protiv Lazia umjesto da izvede Nedveda i ubaci Sebu,i to mnogo ranije,on u 80. minuti vadi Del Piera, eeeej pameti, i ubacuje Pulsena. Ma ne zna cojk sta radi, on i dalje misli da vodi Parmu, pa mu dobar svaki bod koji donese iz gostiju.
-
LeBronJamesKing
KAKO NIJE COVJECE PA ON JE TE ISTE SEZONE , IZMEĐU OSTALIH DAO ONAJ FANTASTICAN GOL INTERU IZ SLOBODNJAKA. A NISAM JA NISTA REKAO PROTIV TREZE-GOL MASINERIJE SAMO KING JE KINGultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj navijacu juventusa nikad protiv TrezeguetaLeBronJamesKing je napisao/la:juventus je institucija što inter ili milan ili bilo koji klub na svijetu,osim fksarajeva, nikada nece biti a s obzirom da sinoc nije igrao kralj fudbala nije se moglo ni ocekivati da pobjede eh to treba da bude poruka ranijeriju da kralja nikad nevadi iz igre, kao sto je uradio protiv fiorentine, ili mozda kapelu kod koga su igrali Ibrahimovic koji je za citavu zadnju sezonu u juvetu postigao 12 golova u jedno cetrdeset nastupa i trezege koji eto sada i ne igra.,doce on opet na svoje,a tad Del Piero fkt nije bio ni u pribliznoj formi njima dvojici,a da ne pricamo o ovoj formi sto kralj sad igra
U ime Gospodara...
ljudi, razumijem vas u potpunosti sto se tice Ranierija... i Valenciju je zajebo totalno, bas kao sto sada radi sa Juventusom... mislim da ne biste trebali biti previse zabrinuti i tuzni zbog sinocnjeg poraza od cagliarija, ipak su momci u formi zadnjih nekoliko kola. i meni je zao, jako gotivim juve u italiji, al sta cete... mislim da se ipak moze do scudetta...zivjeli
pozzzz
pozzzz
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- kemo zahirovic
- Kontakt:
nadam se da si upravu u vezi sa skudetom... pozzamadeus21 je napisao/la:ljudi, razumijem vas u potpunosti sto se tice Ranierija... i Valenciju je zajebo totalno, bas kao sto sada radi sa Juventusom... mislim da ne biste trebali biti previse zabrinuti i tuzni zbog sinocnjeg poraza od cagliarija, ipak su momci u formi zadnjih nekoliko kola. i meni je zao, jako gotivim juve u italiji, al sta cete... mislim da se ipak moze do scudetta...zivjeli
pozzzz
Puno nam je danas pomogao gradski rival sto je uzeo bod I....., mislim da Juventus moze stici I....., i naravno prestici, mislim da su bolji i da I.... igra nekako nasilu, ima jos dosta do kraja i nadam se najboljem za Juventus i naravno volio bih skudeto
A jest jak onaj kaljari, koga su pobijedili 3-2 u subotu

- kemo zahirovic
- Kontakt:
sta se mijesas u fudbal ako ga ne pratis... i jako si duhovit, na osnovu jedne recenice se moze skontata da si doso da vrijedjas i da mrzis JUVE... al ovo ti je prijateljski savjet, nemoj, sto ti to treba... pozzdobricina je napisao/la:A jest jak onaj kaljari, koga su pobijedili 3-2 u subotu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.