FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Manuel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Manuel » 15 jul 2015, 01:49

Ma jok lose smo navijali nismo se culi :facepalm:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Desole
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 15 jul 2015, 01:53

THEC je napisao/la:
Desole je napisao/la:Stepanov i Barbaric ovako na prvu pojacanja. Ove gluposti o nadglasavanju nije potrebno ni komentarisati.
pogledah one golove i u ovu minutu i nesto samo se cuju oni, kriminalan prijenos tj zvuk, ja nmg da vjerujem, sad mi je jasno zasto ljudi kontaju da su nas bas nadglasali
Logicna stvar. Dobro su oni odradili gostovanje ne treba to osporavati, ali su se samo povremeno culi, sto je isto normalno.

Procitam onako komentare i vidim sve tipicne osobine ovog mentaliteta. Nekako najizrazenije je brzo padanje u depresiju. Izgubimo tekmu, ne valja nista, pa eto sad nam ni navijaci nisu dovoljno organizovani. Ja sam veceras vidjeo dosta dobrih stvari. Ne moze nista preko noci, treba uciniti sve da se odbrani titula, ostalo je sekundarno. Pravili smo mi boljih rezultata u evropi ali su to uglavnom bili instant rezultati. Sada se radi sistematski, a za visoku kulu treba napraviti dobar temelj.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 jul 2015, 01:54

Duljevic :thumbup:
Radovac(kasnije pao) :thumbup:
Puzigaca :thumbdown:
Stojcev :thumbdown:
Ostrakovic :thumbdown:
Stepanov,Barbaric :thumbup:
Ostali puno zuje a malo meda daju.
Vidim ovdje se prozivaju Stepanov i Barbaric za drugi gol.Ako se ne varam igrac koji je postigao gol je bio kraj Puzigace i njega je nadskocio.
Barbaric je bio na igracu ispred a Stepanov na drugom igracu prema kraju sestesterca.To ne opravdava onako smijesan gol al et.

Sve u svemu nisam toliko razocaran.Nije Sarajevo izgledalo toliko lose kao sto sam ih znao pratiti u nekim mecevima premijer lige.Vise vas je nadigrao Zrinjski u onom mecu na Kosevu nego Lech,al et Zrinjski su dobili a sad bezze izgubise.

Sto se tice navijanja,tacno je da su se culi navijaci Lecha,ali je glupost da se kao Horde nisu nikako cule.Nisam siguran dali ima kakve veze kamera i njen polozaj sa tim,ali kad bi kamera snimala prema sjeveru Horde su grmile,kad bi se okrenula prema jugu navijaci Lecha su se vise culi..Mozda sam ja sta pogresno zapazio al to je moj utisak..

Sve u svemu bice to bolje.Jedno dobro iskustvo i za sportski dio i za navijacki.S obzirom da ste nekako izasli na kraj sa jednom od najjacih navijackih ekipa Evrope,svi poslije njih koji vam dodu samo mogu bili slabiji a vi bolji.Iskustvo je jako bitno,kako u fudbalu tako i u svemu ostalom.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 01:55

Ja na ovaj dvomec gledam kao na generalku pred pocetak prvenstva,svakako je tesko bilo ocekivati da prodemo. Ovo je bas prilika da vidimo i dobru i losu stranu ove ekipe i igraca pojedinacno,a dosta toga smo vec i vidjeli. Uglavnom nije toliko ni lose,iako smo jos daleko od nekog zeljenog evropskog nivoa ipak smo napredovali i nadati se je da ce to biti jos bolje. Za PL ovo je dovoljno,medutim za neki iskorak dogodine u Evropi neophodno je ekipu podici za jos jedan nivo i mislim da bi u tome uspjeli da je neophodno dugorocno rijesiti jos par pozicija u timu (lijevi bek,organizator igre,golman i eventualno jos jedno kvalitetno krilo) te u ekipu uvesti vise 'fizike',snage i trke jer bez toga je nezamisliv savremeni fudbal.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 jul 2015, 02:02

Manuel je napisao/la:
Ma jok lose smo navijali nismo se culi :facepalm:
Ko je bio na utakmici taj i zna ko je dominirao u navijanju i da nam celavi ni blizu bili nisu do pred sami kraj utakmice gdje smo stali od umora ;)
Ti si opet šampion !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jul 2015, 02:03

rezultatom ne mozemo biti zadovoljni nikako , prvi gol primimo zato sto nismo imali rezervnog dresa na klupi covjeku trebalo 5 min da ode u svlacionicu po dres i u tom momentu primamo gol koji prelama utakmicu .bili smo dosta ravnopravni pa i po šansama ali rezultat se piše . pojedinacno izdvoio bi dulju,cimija i radovca ,stoperski par dok se uigra bit ce beton po meni veceras lošiji dio tima puzigaca ,stojcev ,benko pa i krste, bekic bio dosta dobar kad je usao . golman tak :hmmmmm: . ja najvise zalim sto nije bila tamo prva mislim da bi bilo to dosta drugacije ,nista idemo dalje pozz bordo braco :salut: :salut:
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 15 jul 2015, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 02:03

Nikakve kritike nemam na rad uprave, samo vas molim dovedite nam ljude koji ce podici kondiciju nase ekipe! Ova nasa ekipa, sa pravim ljudima koji bi poradili na njihovoj spremi bi nasu ligu osvojila glatko, dominantno. Ako budemo kilavi bit ce to ko i ove godine, guraj, ne daj, do kraja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 02:04

Opet ponavljam da nisam tip iz navijacke price ali Allaha mi do drugog gola sam mozda dva puta cuo navijace Lecha. Ne znam kakvi su ovo tripovi i likovi koji u zavisti pokusavaju postaviti neku sliku koja je potpuno nerealna za one ljude koji su prisustvovali ovoj utakmici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jul 2015, 02:04

Ne znam sta da kazem, krivo mi je drama zbog poraza, kao i svaki put kad izgubimo, ali razocaran nisam. Ne znam sto se pljuje po Ostrakovicu, po meni ne snosi krivicu za golove. Zgrada i Barba ODLICNI sve u svemu, ne mogu da zamislim kako ce to izgledat kad se uigraju... Puzi se poceo zayebavat opasno, na stranu borbenost i sve, al on nema snage za vise od 60min. Hebibovic zakazao, ali vjerujem ja u njega, kvalitet ne mozes izgubit. Cimi ispod nivoa, nazalost. Samke dobar. Milos i Mesa nit smrde nit mirisu. Krle isto ispod nivoa. Dulja dobar, eksplozivan. Leon, pozrtvovanost standardno, steta one prilike. Rustem se uklopio u sivilo koje je je nastalo poslije drugog gola. Bekic2 odlicno odigrao za ono vremena sto je proveo na terenu. Ima sve karakteristike koje treba imati krilni igrac.

Sto se tice navijanja, opalo je otprilike kad se pocela pjevat 'Samo ultra Sarajevo'. Dotad nas nisu nadglasali ni u jednom trenutku, a posebno u prvom pol.

Ono za dres je odron odrona. :facepalm:

Volim te Saraj'vooo! :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jul 2015, 02:06

joker90 je napisao/la:Nikakve kritike nemam na rad uprave, samo vas molim dovedite nam ljude koji ce podici kondiciju nase ekipe! Ova nasa ekipa, sa pravim ljudima koji bi poradili na njihovoj spremi bi nasu ligu osvojila glatko, dominantno. Ako budemo kilavi bit ce to ko i ove godine, guraj, ne daj, do kraja.
mislim da je to do sami igraca npr cimi ,radovac ,dulja ,bas su spremni dok recimo puzi i stojcev nisu na nivo fizike koju zahtjeva evropski fudbal i takve lagano treba mjenjati

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 02:12

bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nikakve kritike nemam na rad uprave, samo vas molim dovedite nam ljude koji ce podici kondiciju nase ekipe! Ova nasa ekipa, sa pravim ljudima koji bi poradili na njihovoj spremi bi nasu ligu osvojila glatko, dominantno. Ako budemo kilavi bit ce to ko i ove godine, guraj, ne daj, do kraja.
mislim da je to do sami igraca npr cimi ,radovac ,dulja ,bas su spremni dok recimo puzi i stojcev nisu na nivo fizike koju zahtjeva evropski fudbal i takve lagano treba mjenjati
Cimi je spreman jer momak zivi 100% sportski zivot. Radovac jos treba dooosta snage i mora raditi na tome. Dulja isto, padne i on oko 60. min i zbog slabe konstitucije je podlozan povredama. Moraju oni jos raditi na cistoj fizici.
Bahati, bahati Željkan!
1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 jul 2015, 02:18

Sabinho je napisao/la:Opet ponavljam da nisam tip iz navijacke price ali Allaha mi do drugog gola sam mozda dva puta cuo navijace Lecha. Ne znam kakvi su ovo tripovi i likovi koji u zavisti pokusavaju postaviti neku sliku koja je potpuno nerealna za one ljude koji su prisustvovali ovoj utakmici.
nije prvi put da po internetu sire lazi i kojekakve gluposti, ja uopste ne vjerujem sta pisu na internetu

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 15 jul 2015, 02:20

Sabinho je napisao/la:Opet ponavljam da nisam tip iz navijacke price ali Allaha mi do drugog gola sam mozda dva puta cuo navijace Lecha. Ne znam kakvi su ovo tripovi i likovi koji u zavisti pokusavaju postaviti neku sliku koja je potpuno nerealna za one ljude koji su prisustvovali ovoj utakmici.
Ma nemoj se Sabinho nervirati bezveze , ne moze neko znati nesto ako nije na utakmici bio, te vidio i cuo ;)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jul 2015, 02:21

Zadovoljan sam igrom veceras.Leh je bolja ekipa,to stoji, ali ne sad toliko da su nas nadigrali... Jaci smo puno u odnosu na proslu sezonu izuzev jedne pozicije,a to je golman. Ostrakovic ni kriv ni duzan postade prvi golman,ni njemu samom nije jasno otkud on na golu,ali eto,nikako ne ulijeva sigurnost na golu,i nadam se da cemo tu poziciju sto prije rijesiti,ili Delac ili neki novi golman,podhitno!
Stoperski par Barbaric i Stepanov su odlicni,dugo vremena nismo tu imali jace igrace,jos da je dobrog liejvog beka dovesti....
Bekic na lijevom krilu bolji i korisniji od Velkovskog...Alispahic ce nadam se proigrati,jer je evidentno da Stojcev nije za jace utakmice. Mi kad dovedemo kvalitetnog golmana plus Ikande i kad se ovi igraci uigraju,uz mozda jos jednog kapitalca u ekipu,mozemo bez problema do trofeja u domacoj ligi i uz malo srece i u Evropskim utakmicama. Sve u svemu meni je ovo veceras bilo prilicno ok,kad se uzme u obzir protiv koga smo igrali!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 02:22

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
nije prvi put da po internetu sire lazi i kojekakve gluposti, ja uopste ne vjerujem sta pisu na internetu
Ne znam zaista. Mislim da se od ovoliko mojih postovs mozda desetak svodilo na pricu o navijanju izd. prema tome nisam neko kome je to u prvom planu ali cisto da demantujem ove bubuljicave gluposti o kojekakvim lekcijama itd. znaci mogu se zakleti u mrtve da sam do drugog gola mozda dva puta cuo Poljake. Kakve se ovdje idiotarije pisu ne mogu da vjerujem, osjeca se mitomanija...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 jul 2015, 02:22

Što se tiče navijanja, odnosno atmosfere na stadionu, da budem iskren, mogu reći da sam generalno nezadovoljan, pa možda i
malo razočaran. Puno više sam očekivao... nekako, kao da nije bilo one euforije i naboja, pogotovo na Istoku.
Dobro, razumljivo je da je rezultat uticao na atmosferu, ali prvi gol smo primili tek pred kraj prvog poluvremena, a ni do tog
momenta mi nije bilo na nivou... Sjever je navijao, momci su se trudili nema šta, ali ipak nije to dovoljno, obzirom na značaj
utakmice i protivnika... čini mi se da je ovo do sada najlošija atmosfera u euro nastupima, barem u ovim većim utakmicama.
Isto tako mislim da su gosti iz Poljske podbacili ili sam ja možda nešto spektakularno očekivao od njih... uglavnom, truba navijanje.

Rezultat, po meni neočekivano i nerealno... igramo još jednu utakmicu i ne mislim da je već sada sve gotovo. Nema predaje !

P.S. Stepanov :thumbup:
F.K.SARAJEVO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 02:27

Suki46 je napisao/la:
Ma nemoj se Sabinho nervirati bezveze , ne moze neko znati nesto ako nije na utakmici bio, te vidio i cuo ;)
Vidis da moze. :facepalm: :? Zabrinjavajuce je ovo, zavist prema nama je prevelika.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 jul 2015, 02:34

Sa ovim trenerom Sarajevo nece daleko dogurati.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 02:46

Orton je napisao/la:Sa ovim trenerom Sarajevo nece daleko dogurati.
Eh sad! Dzeno nam je donio dva trofeja,dobar je motivator itd. i mozda je i zasluzio priliku da i dalje vodi FKS jer se vidi da i uci na (nekim) greskama,ali i ja mislim da nam je neophodno neko bas jako i ozbiljno ime na klupi da bismo jos vise izvukli iz ove ekipe i igraca. Pa ili da cekamo da Dzeno to postane ili da se neko takav dovede,mada je sada nevakat da se o tome uopste prica.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 15 jul 2015, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 15 jul 2015, 02:46

Orton je napisao/la:Sa ovim trenerom Sarajevo nece daleko dogurati.
+1
Samo je problem kako dati otkaz covjeku koji nema poraza u PL, mada realno i ja kad bih vodio ovu ekipu ne bih imao poraza :kafa:
Valjda ce uprava skontat da dzeno nema kapacitet za ovaj vid posla u FKS a to je posao glavnog trenera
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot] i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []