FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jul 2015, 02:50

Posto ne poznajem poljsku ekipu, i ako je ovo drugi tim leha onda smo tanki.

A sto se tice utakmice oni su dosli da odigraju na 0:0 a ako sta ude dobro i jes.

Kolika je razlika izmedu pl bih i evropa lige toliko je ls of le. U ls se mora vodit paznja i na najmanje sitnice (dres se ceka 6 min kod rezultat 0:0 a oni odma vrse izmjenu).

Ostrakovic nije kriv za golove igraci su bili blizu i sami al suteve su bili preslabi i trebo je bar jedan da odbrani.
Delac bi odbranio
Stojcev nadam se da ce bit na klupi maksimalno mu davat po 10 zadnji min.

Habib je nejak fizicki plus bez iskustva u evrpo utakmicama.

Duljevic,stepanov,radovac,barbaric,cimirot,benko,bekic.
Redosljed naj bolji igraca u nasem timu. Ako je ovo najaci 14 igraca leha mozemo ih uzet tamo (nekazem da cemo proc al ih mozemo uzet 1;2 ) ako je ovo kombinovani tim onda to je drugo
Greske: ekonom predugo se ceko dres
Abdulah,dino,kusturica i dzeno su krivci za golmana. Godinu i po bez golmana i da nisu ustanju dovest golmana

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 jul 2015, 02:51

Orton je napisao/la:Sa ovim trenerom Sarajevo nece daleko dogurati.
Nevezano za današnju tekmu, i prije sam bio pri stavu a i dalje sam da Dženo nije trener za nas. Svaka čast na svemu lijepom što smo doživili ali kad prvo budeš imao licencu za posao a onda i naučiš pričati onda možemo razgovarati, ali samo razgovarati. To na njegove jaranske fazone može ići donekle, ali jednostavno nakon nekog vremena stane i to je to. E tad ti treba pravi trener i šef da izvadi situaciju bez promjene trenera. Uostalom, pokazalo se u 1. dijelu prošle sezone kakav je struĆnjak kad stane, ekipu je izmorio do bola, Cimi na izdisaju bio i da je ostao trener oprostili bi se od titule u 10. kolu. O njegovom iritirajućem forsiranju pojedinaca neću ni da govorim, bez obzira bili mu oni "jarani" kako mahala priča ili ne. Dočekaćemo mi novu krizu vrlo brzo, uči nas prošlost tome, pa ćemo vidjeti. 'ta ja znam, opet nek' uprava skonta šta i kako, možda bi valjalo da se nađe trener pravi a možda i da se konačno jedna kriza prebrodi sa jednim čovjekom na klupi. Bili smo na putu da to ostvarimo sa Mehom, al' manekenima očigledno smetao profesionalizam. Mišljenja sam da bi sa Kodrom puno ozbiljnije izgledali u evropi. Iskreno, jedva sam čekao da vidim kako će se on pokazati u evropskim takmičenjima, al' nisam dočeko. Helem nejse, predpostavljam da ću biti popljuvan al' neka...
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jul 2015, 02:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Iskreno, jedva sam čekao da vidim kako će se on pokazati u evropskim takmičenjima, al' nisam dočeko. Helem nejse, predpostavljam da ću biti popljuvan al' neka...
Takodjer, mislim da bismo veceras puno opasniji bili sa njegovom postavkom igre, nego sa ovim ho-ruk sistemom, ali eto. Dzeni samo zamjeram nedostatak fleksibilnosti u postavljanju igre, i neprilagodjavanje igre situaciji. Imace moju podrsku dok god bude vodio momke, kao sto je i Home imao, da neko ne pomisli da tjeram covjeka jer smo izgubili utakmicu.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 15 jul 2015, 02:59, ukupno mijenjano 3 puta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Orton
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orton » 15 jul 2015, 02:58

esprit24 je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sa ovim trenerom Sarajevo nece daleko dogurati.
+1
Samo je problem kako dati otkaz covjeku koji nema poraza u PL, mada realno i ja kad bih vodio ovu ekipu ne bih imao poraza :kafa:
Valjda ce uprava skontat da dzeno nema kapacitet za ovaj vid posla u FKS a to je posao glavnog trenera
Vrlo jednostavno ces mu dat otkaz.
1. nemas potrebnu licencu da na normalan nacin budes trener
2.trenersko znanje se svodi na to: cekajmo Milosa da proradi
3.Igraci poput Benke,Stepanova i Barbarica mogu vise nauciti ostalih 8 nego Dzeno.

O tom nizu bez poraza zaista necu da pisem na sirom otvorenom forumu.

Najkasnije za 10 kola ce se svi fatat za glave pa onda opet malu vatricu gasi helikopterom.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 jul 2015, 03:04

Ja sam zadovoljan pricajte sta hocete , jos 3-4 igraca i mozemo sanjati o grupnoj fazi pogotovo ako budemo nosioci sljedece godine.
Po meni fale jos golman , lijevi bocni i neko malo visociji u sredini.
Benko,Duljevic,Stepanov,Barbaric,Cimirot,Radovac,Hebibovic i nismo jos Ikandea vidjeli.
Ovo ostalo ne moze igrati u prvih 11 ako mislimo grupnu fazu ganjati.
Ostavio bih Tatomirovica,Stojceva,Puzigacu,Ostrakovica,Velkoskog kao zamjene.
Stepanov i Barbaric dokazali da su klasa vise.

ps. umalo Bekica zaboravi , veceras je kao navijen trcao i ima dobar centarsut :thumbup:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jul 2015, 03:07

Konacno imamo pravog centarsutera u ekipi, a to je Bekic2, vidjelo se to i kod onog gola na pripremnoj. Nadam se da ce on izvoditi kornere i prekide sa strane, iako smo popravilo te kornere, veceras su solidno izvedeni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 jul 2015, 03:09

Radovac nece nikad dogurat dalje od Hrvatskog Dragovoljca to ko jos nije vidio onda je trebao da skonta nocas.
Profi fudbaler sa 20 godina da nema snage da igra 90 minuta i koji se odbija od svakog igraca kao da su Gatuso i Davids po evropskim mjerilima kvalitete je škart.Za nasu ligu je dobar da ne kazem odlican.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 jul 2015, 03:10

Jbga nista nije slucajno pa ni ovaj poraz. NIkakve pare ne mogu pokriti neke takticke greske i propuste.

1. Rezervni dres
2. Ne znam koji je mozak kuipio Hebibovica da bude desni bek za evrope !! To je momak koji njije bio ni izrazito dobar defanzivac u Veleza za PL a ovi ga guraju u vatru u ovakvim utakmica. Da je stavljen na desno krilo ne sumnjam da bi razvalio sa driblinzima al ova pozicija :oops: amaterska procjena.
3.Uscuplic istu gresku kao prosle godine napadacki otvoreno protiv jasno jace ekipe. A ima tako dobrih igraca da igra na kontru. boze boze :oops:
4. Ostri greska kod drugog gola centarstut lopta putuje minut prazan prostor ispred njega za izletit na 7,8 metara i lagano pokupit loptu. On se gubi ... jbga. I dalje mislim da je dabar golman al se vidi da je van forme jer je fakat predugo sjedio na klupi u zadnje vrijeme.

5. U jednoj ovakvoj tekmi gdje ekipa pada fizicki i ima generalno problema sa trcanjem ostaviti na klupi Okica koji svakom moze pobjec i pokrivati dobar dio terena , koji se dokazao prosle godine u evropi ... ne mogu da shvatim.

Medjutim mislim da sve nije izgubljeno i da se moze odigrati puno skoncentrisanije u uzvratnoj. Nije to tolika razlika u kvaliteti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 jul 2015, 03:20

Kao što ste mogli čuti na sjeveru, sjetite se Atromitosa!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 15 jul 2015, 03:22

Ostrakovic
Hebibovic Stepanov Barbaric Puzigaca
Cimiriot Radovac
Duljevic Velkoski Al.Bekic
Benko

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 15 jul 2015, 03:23

1-3 i mi prolazimo, nista ne mjenja ibda smo dali jedan go kad cemo ih uzet 3-1

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 15 jul 2015, 04:10

[youtube][/youtube]

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 04:50

macahz je napisao/la:1-3 i mi prolazimo, nista ne mjenja ibda smo dali jedan go kad cemo ih uzet 3-1

Macahz brate danas rekoh doza realnosti da treba nekim nasim koji su svasta najavljivali, ti si jedan od njih. Evo sta ti rece za Lech, jos si najavljivao i pobjedu bez primljenog gola u Sa, ali da ne trazim i taj post.
macahz je napisao/la:Ljudi dragi ubise vas kompleksi nize vrijednosti. Nemojte potcjenivati nase igrace. Zivi bili pa vidjeli, kako ce Lech da prodhe. Nije ovo ekipa visr koja se.mjenja svake godine, nije ekipa u kojoj igra Melunovic, Vusljanin, Radulovic, Zlatkovic, nije ovo ekipa koju vode kvazi strucnjaci. Postujte ovo.
Tvrdim da Lech nema golmana ko Delaca, box to box igraca tipa Cimirota, Krilo tipa Duljevica i napadaca Benkine kvalitete kao i stopera kvalitete Stepanova.
Okliznuce se ko i Levski, ili Atromitos.
Grupo stizemo

Bahati, bahati Željkan!
1946

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 jul 2015, 05:13

Ma ljudi su prije 4 dana naguzili Legiju koja je prosle sezone Celticu poderala guzove i trebala igrati grupnu fazu LP... toliko o jacini Lecha.

Jednostavno sto se tice igrackog talenta tu je to u 5 deka, imamo mi cak i vise tih nekih madjionicara sa loptom, ali danas ljudi moji jednostavno moderan fudbal se zasniva na velikoj trci i fizickoj spremi, sto maltene ni jedan klub sa balkana nema nego je kod nas i dalje taj stari nacin fudbala, nek ima sto vise onih sto "znaju" sa loptom i bit ce to dobro.Dosta je imati Duljevica i Velkoskog u ekipi koji znaju sa loptom, Stojcev je nepotreban apsolutno, mnogo korisnije bi bilo imat nekog all-round veznjaka koji ce igrati i napad i odbranu sa mnogo mnogo trke kao recimo Vidal u danasnjim okvirima, ali mi takvog nemamo jer jednostavno svi igraci su toliko fizicki nespremni sem mozda Benke da je to ocaj...

onda dalje dvojac Radovac i Cimi je tehnicki potkovan za lige petice, al tu fali kao sto rekoh jedan krupniji i fizicki jaci veznjak, koji ce dobijati duele na sredini terena na snagu, sto ova dvojica jednostavno ne mogu, danas u nekoliko navrata su ih igraci lecha o i tresli ko sljivu od sebe...

najveca mana su opet bekovi, ono sto u modernom fudbala svaka iole ozbiljnija ekipa ima, mi nemamo, imamo na jednoj strani dizelasa koji kada istrci sprint nema snage da se vrati u odbranu naredna 3 napada te na drugoj strani jednog limitiranog beka u vidu odbrane, slab fizicki uopste mu nije prirodna pozicija bek, i kako da sta trazimo protiv ekipe koja je barem profesionalna i lici na ekipu koja ima glavu i rep, dok kod nas je prisutna velika doza amaterizma...

ono sto imamo je napadac, krila, radovca i cimija ali pod uslovom da im dodje jos jedan krupniji i fizicki jaci igrac u pomoc, te 2 odlicna stopera pojacanja, pokazali su se zaista kao zreli i kvalitetni...

ono sto nemamo su svakako 2 beka, stojcev je visak apsolutno nepotreban igrac i golman, ostri djeluje kao amater u nekim situacijama, u nekom grcu je vidno, pa covjek ne smije izletiti i pokupiti onu loptu koja je putovala 10 minuta do gola i ljudi nam zabise gol i nicega, e moj golmane...

i svakako ni trenera nemamo, dzeno je dobar za ligaske okvire al za ozbiljniji evropski fudbal ispada totalni amater bez ikakvih taktickih zamisli, pa nismo ni jednu organizovanu akciju napravili skoro u 90 min, samo neki solo prodori Duljevica i 2-3 kontre kada smo napravili visak, kada je u nas lopta dodaju se do bezvjesti ne znaju sta ce sa njom, i onda ide duga lopta stepanova koju kupe stoperi lecha... nisu ni oni puno bili bolji al ljudi imaju profesionalizam i disciplinu u igri sto je od krucijalne vaznosti...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 05:15

Rikardo je napisao/la:Nadigrali nas, nema ko da posalje kvalitetnu loptu, jednostavno nemamo iskustvo i jos nije postignut dobar kvalitet tima.

P.S. Nadjacali nas na tribini, njihovi navijaci uprkos svemu respekt !
I ovaj lik nastavlja da najnormalnije pise na nasoj temi i ako je provaljen da je navijac Zelje. Prijavio sam mu post veceras i nadam se da ce biti konacno uklonjen. Pa otvorite mu postove, pisao prije na njihovoj temi, i lijepila je raja ovdje to vec, a onda kad su uveli odvojene teme samo stavio nas grb i presalta se kod nas fol. :urnebes: I onda uvijek kad neko ima neku info kuka "dajte bratu na pp", valjda da se moze smijati kasnije i siriti svojim ako propadne. Uvijek ko i veceras dođe poslije kiksa i siri negativu, pljuje sve redom, pise kako smo nula, kako smo se ponizlili itd. Imas li bolan obraza imalo gurbetu grbavicki??? Evo jos jednom da zalijepim ga ovdje, da znate ko je i sta je i da mu ne dajete nikad nikakve info ni ti ga shvatate ozbiljno. Kao sto rekoh pogledajte mu postove sa pocetka i sve vam je jasno. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2015, 06:44

Sarajevo je bilo do 40 minute sasvim ravnopravno. Hebibovic i donekle Puzigaca nisu klasicni bekovi. Mada ovaj drugi zna bar da zasmeta i zaustavi ponekad protivnika a Hebibovic je defanzivno beskoristan. Za Krstu se je znalo vec duze da nemoze igrati kvalitetno krilo u evropi. Bas iz tog razloga se je ovdje pisalo danima prije utakmice da ako vec mora Krste da igra na krilu ( a nemora ) onda su nam potrebni vrhunski bekovi bas kao sto imamo vrhunske stopere sada. A igrat sa defanzivno losim bekovima i Krstom na krilu se je pokazala ocekivano kao prevelika kocka. Najbolji stil igre za Sarajevo sa ovim sadasnjim igracima je ovaj kao sto smo i pisali prije:

-------------------------------- golman -------------------------------------
-------------- Tatomirovic -- Stepanov -- Barbaric ---------------------
Duljevic ------- Cimirot/Ikande -- Radovac ---------- Bekic/Puzigaca
---------------------------- Mesa/Stojcev ---------------------------------
-------------------------- Benko -- Velkoski -------------------------------

Ovako je trebalo odigrati juce samo umjesto Tatomirovica ubacit Dzemu ili cak Barica. Velika steta da se nije dovelo onog crnogorskog golmana jer jednostavno se vidi da Ostrakovic nije ni 50% Delaca a nama treba jedan toliko kvalitetan golman ako se zeli sta napravit u evropi. Momcad je bar 80% popunjena kvalitetnim igracima treba dovest jos maksimalno jednog, dvojicu igraca ( jedan od njih mora biti golman ) i mozda iskusnog trenera ako se nastave ovakve partije. Jos jednom Lech do 40 minute nije pokazao nista vise na terenu od Sarajeva a nije da se nisu trudili. Ljudi su se nam nudili samo Sarajevo nije znalo/moglo da to iskoristi.

Radovac, Barbaric, Cimirot i Stepanov su igracine.
Benko je malo zakazao samo nije imao puno upotrebljivih lopti.
Krste losiji nego inace i jos covjek nije krilo.
Ocekujem odlicnog Ikandea na poziciji Cimerota ako i kada se proda.
Mesa kojega mnogi prizivaju treba dobiti par utakmica od prve minute i neka dokaze klasu na terenu jer svakako nije los igrac. Stojcev nije uzrok poraza. Veci kiksevi su bili: jako losi bekovi, los golman, Krste nije krilo, pa igra bez klasicnog defanzivng veznog - razbijaca pa tek onda losa partija Stojceva. Sarajevu fali malo samo to malo ce svaka iskusna evropska momcad da iskoristi posebno u utakmici lige prvaka.

Steta sto se u onoj prijateljskoj nije isprobala ova taktika makar za revans. Po meni je zadnja linija Tatko-Stepanov-Barbaric - BETON posebno kada se jos i uigra. Duljevic i Bekic/Puzigaca odlicna krila. Hebibovic odlicna zamjena za Duljevica. Ostaje dominacija u sredini terena sa jako kvalitetnim tehnicarima. ( Radovac, Cimirot, Ikande, Mesa, Stojcev ) A Velkoski se koristi tamo gdje je najjaci i jako malo stopera mogu da zaustave i Benku i Krstu odjednom. A i da nekako zaustave to otvara prostor igracima iz drugog plana: Duljevic, Stojcev, Mesa. Naravno Mesa/Stojcev moraju da hrane tu dvojicu napadaca kvalitetnim asistencijama a ako toga ne bude onda sam i ja za to da se Stojceva zamjeni.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2015, 07:22

bodi123 je napisao/la:Ma ljudi su prije 4 dana naguzili Legiju koja je prosle sezone Celticu poderala guzove i trebala igrati grupnu fazu LP... toliko o jacini Lecha.

Jednostavno sto se tice igrackog talenta tu je to u 5 deka, imamo mi cak i vise tih nekih madjionicara sa loptom, ali danas ljudi moji jednostavno moderan fudbal se zasniva na velikoj trci i fizickoj spremi, sto maltene ni jedan klub sa balkana nema nego je kod nas i dalje taj stari nacin fudbala, nek ima sto vise onih sto "znaju" sa loptom i bit ce to dobro.Dosta je imati Duljevica i Velkoskog u ekipi koji znaju sa loptom, Stojcev je nepotreban apsolutno, mnogo korisnije bi bilo imat nekog all-round veznjaka koji ce igrati i napad i odbranu sa mnogo mnogo trke kao recimo Vidal u danasnjim okvirima, ali mi takvog nemamo jer jednostavno svi igraci su toliko fizicki nespremni sem mozda Benke da je to ocaj...

onda dalje dvojac Radovac i Cimi je tehnicki potkovan za lige petice, al tu fali kao sto rekoh jedan krupniji i fizicki jaci veznjak, koji ce dobijati duele na sredini terena na snagu, sto ova dvojica jednostavno ne mogu, danas u nekoliko navrata su ih igraci lecha o i tresli ko sljivu od sebe...

najveca mana su opet bekovi, ono sto u modernom fudbala svaka iole ozbiljnija ekipa ima, mi nemamo, imamo na jednoj strani dizelasa koji kada istrci sprint nema snage da se vrati u odbranu naredna 3 napada te na drugoj strani jednog limitiranog beka u vidu odbrane, slab fizicki uopste mu nije prirodna pozicija bek, i kako da sta trazimo protiv ekipe koja je barem profesionalna i lici na ekipu koja ima glavu i rep, dok kod nas je prisutna velika doza amaterizma...

ono sto imamo je napadac, krila, radovca i cimija ali pod uslovom da im dodje jos jedan krupniji i fizicki jaci igrac u pomoc, te 2 odlicna stopera pojacanja, pokazali su se zaista kao zreli i kvalitetni...

ono sto nemamo su svakako 2 beka, stojcev je visak apsolutno nepotreban igrac i golman, ostri djeluje kao amater u nekim situacijama, u nekom grcu je vidno, pa covjek ne smije izletiti i pokupiti onu loptu koja je putovala 10 minuta do gola i ljudi nam zabise gol i nicega, e moj golmane...

i svakako ni trenera nemamo, dzeno je dobar za ligaske okvire al za ozbiljniji evropski fudbal ispada totalni amater bez ikakvih taktickih zamisli, pa nismo ni jednu organizovanu akciju napravili skoro u 90 min, samo neki solo prodori Duljevica i 2-3 kontre kada smo napravili visak, kada je u nas lopta dodaju se do bezvjesti ne znaju sta ce sa njom, i onda ide duga lopta stepanova koju kupe stoperi lecha... nisu ni oni puno bili bolji al ljudi imaju profesionalizam i disciplinu u igri sto je od krucijalne vaznosti...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Sve je tako mada Dzeno zasluzuje jos sansu na klupi bar pola sezone. Nadam se boljoj taktici u drugoj utakmici. Sto se tice Stojceva on mora da pruza puno vise. Kvalitet svakako ima samo mora da igra 110% ili nam nije potreban. Sve drugo je tako kao sto si i napisao.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jul 2015, 07:53

Falile su nam najmanje jos dvije jake prijateljske prije Lecha..
I sitnice su sinoc odlucile, tj dres koji nije imao Stepanov, pa se cekalo onog cicu da pretrci 200metara, coek crko.. I mi gol primimo..

Nezreli smo jos uvijek, al sam ubjedjen da smo imali nekog strogog trenera, tipa Ljupko, da bi ovo glat islo 0:0..
Al idemo dalje, ucimo na greskama..
Napokon imamo stoperski par koji je iznad svih ocekivanja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 08:02

Evo ih nakon prve utakmice u sezoni treba otjerati trenera i pola ekipe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 15 jul 2015, 08:06

Falilo je nama kvaliteta i fizicke spreme. Milos Stojcev je prevara od igraca, lik moze igrati nasu ligu ali u svakoj jacoj utakmici on podbaci. Beskoristan je u smislu trke. Puzigaca je los bek i to su svi mogli vidjeti, a ja to pricam vec godinu. To sto u nasoj fildzan ligi zabije 10 golova i od toga pola iz penala je nebitno. Hebibovic ocigledno igra pogresnu poziciju... Cimi i Radovac su morali bolje. Stoperski par je kvalitetan i to se odmah vidi. Mi nismo napravili skoro nikakav korak naprijed u odnosu na proslu godinu. Morali smo imati jakog golmana i moderne bekove koji igraju u oba pravca, a ne samo u jednom pravcu i to napadu...
U Poljskoj cemo vjerovatno primiti 3-4 gola. Ljudi su klasa za nas. A mi i dalje mozemo da furamo alkose Puzigacu i Stojceva...
Uscuplic je mudro postavio ekipu, ali ocigledno ih na pripremama nije doveo na minimalan nivo fizicke spreme koja je potrebna za Evropu. Dulja je nas ponajbolji igrac ili barem "najmoderniji". Momak se ne libi povuci loptu 30-40m i opaliti. Uz sve to brz je, ima dobar dribling i agresivan je.

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Laganini1986, Venom, zagorski i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []