FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mislim da je ovaj brig upravu za neke stvari ovi igraci su zaista dobri za nasu ligu ali ljudi ako hocemo da igramo evropu i grupnu fazu ne mozemo sa ovim kadrom moraju su vece pare uloziti!samo mi recite za koga smo platili obestecenje?dovodimo slobodne igrace koje ne kazem da su losi ali nisu za evropu!
I Barbaric i Stepanov su definitivno igraci za evropu a za Ikandea ce vrijeme pokazati. Ovdje jos samo fali pravi golman i defanzivno bolji bekovi ili promjena sadasnje taktike. Sadasnji igraci su dovoljno kvalitetni kao i sirina klupe. Samo u ligi prvaka odlucuju nijanse i greske se brzo kaznjavju mada Lech se nam je realno nudio u prvih 40 minuta i nisu ni oni toliko kvalitetniji osim fizicke spreme mozda i jer znaju sta im je cilj i tacno kako to postici - iskustvo.Hz-Sa je napisao/la:mislim da je ovaj brig upravu za neke stvari ovi igraci su zaista dobri za nasu ligu ali ljudi ako hocemo da igramo evropu i grupnu fazu ne mozemo sa ovim kadrom moraju su vece pare uloziti!samo mi recite za koga smo platili obestecenje?dovodimo slobodne igrace koje ne kazem da su losi ali nisu za evropu!
Barbaric i Stepanov su mozda i najbolji stoperski dvojac koji je igrao Premier ligu od rata naovamo... strasan stoperski tandem,mada je i Tatomirovic dobar igrac i jasno konkurencija Barbaricu. Hebibovic je za domacu ligu dobar bek,u nasoj ligi nema na toj poziciji boljih,ali mi smo Sarajevo i naravno da trebamo i za Evrope imati igrace koji mogu napraviti taj iskorak,ali za to treba vrijeme.... Jedva cekam Ikandea da vidim na terenu, mislim da ce on prekucati ovu nasu ligu i uz dobrog golmana-Delaca ili nekog drugog, ocekujem da prekucamo ovu nasu ligu. Sto se trenera tice,on je po meni najbolji domaci strucnjak,za premier lige nema boljeg,za Evrope otom potom.. tek kad se smanji liga,poboljsat ce se i kvalitet u domacem takmicenju,uslovi na stadionima itd, bice veci izbor domacih igraca i sigurno je da cemo tada imati vise kvalitetnih utakmica i spremniji docekati Evropu!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 15 jul 2015, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nije samo to , mora liga jaca bit , pa sta ces ulagat kad Zrinski ispada od Armenaca i to zasluzeno. Medjutim da kazem ovom sa sahovnicom da bi se ovaj Lech nosio sa Dinamom ,ja sta sam vidio sinoc je snagu da se po dva igraca odbijaju od njihovih. Mozda nam je taj Ikande neophodan . Sinoc nam je trebalo po tri starta da im uzmemo loptu. Previse dodira kod organizacije napada , kad god smo odigrali na prvu i prosli smo. Po meni i mom skromnom misljenju Dzeno nakon odgledane utakmice protiv Legije je morao zatvorenije igrati sa vise dugih pasova jer nismo mogli kroz sredinu ljudi su disciplinovani jaki i mi smo trebali ganjat rezultat koji bi bio aktivan tamo.Hz-Sa je napisao/la:mislim da je ovaj brig upravu za neke stvari ovi igraci su zaista dobri za nasu ligu ali ljudi ako hocemo da igramo evropu i grupnu fazu ne mozemo sa ovim kadrom moraju su vece pare uloziti!samo mi recite za koga smo platili obestecenje?dovodimo slobodne igrace koje ne kazem da su losi ali nisu za evropu!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
zasto da odyebe kada je covjek realno napisao. Ja bih jos rekao da je Stojcev sinoc bio smijesan na terenu, bas k'o da igra termin na rajom, a to Evropa ne trpi..joker90 je napisao/la:Ne serendaj i odyebi sa teme, to je sve sto ti ja mogu reci nakon naslađivanja tvog nakon tekme sa Lechom. Ovo je tema za navijace FKS iskljucivo, kontas?brig je napisao/la:ne mogu vam pojačanja biti Hebibović, Bekić i ostali iz bh klubova koji igraju do 4. mj dok riješe ostanak i onda kasnije laganica
Barbarića se Split riješavao, navijači pisali ima li itko da im ga se pokloni samo da ide iz kluba, a vama veliko pojačanje..možda i jest za bh ligu..Stepanov je jači igrač ali pitanje je i to zašto je baš došao u bh ako je tako dobar itd itd
ulažete u ekipu, imate najviše love, najširi i najkvalitetniji kadar ali za okvire ove naše lige..vani je to već osrednja ekipica..a za trenera da ne govorim..
prvo nam treba smanjenje lige, poboljšavanje uvjeta na stadionima, jača konkurencija, više love u ostalim klubovima, veće ambicije ostalih klubova i onda će možda naš predstavnik nekad proći ovo pretkolo LP ili doći što dalje u EL
Volim te Bosno!!!
Ostrakovicu glupaneeeee
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nije ono sinoć bilo na nivou, Lech jeste jaka ekipa ali nisu toliko jaki da sne ne može s njima igrati.
Nesretno primljen prvi gol, mali vani čeka dres i ne dočeka ga na vrijeme
, skoči onaj Finac a nespretnom i bojažljivom intervencijom Oštraković od njega napravi Trezegueta u primeu, žaliti ćemo mi još za Delaćom.
Stekao se utisak da su se Stojčev i Velkoski kasno oslobađali lopte i da su solirali potez više nego što je trebalo.
Nadam se da naši odu hrabro gore i bar zabiju jedan gol za 0:1... neka bude lom.
Nesretno primljen prvi gol, mali vani čeka dres i ne dočeka ga na vrijeme
Stekao se utisak da su se Stojčev i Velkoski kasno oslobađali lopte i da su solirali potez više nego što je trebalo.
Nadam se da naši odu hrabro gore i bar zabiju jedan gol za 0:1... neka bude lom.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kojasević in Stojcev OUT
Pokusati s Damirom, jes da nije nista manje sebican al bar ima brzinu..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ili Piksi ili Guza, oba su bolji od Milosa koji je igrac manje na terenu kako je pao u formi. Taj pad forme nije samo 3 ili 4 utakmice, nego je mnogo mnogo duze tako, pa i polusezonu je tako s tim da je imao bitan gol i asistenciju za titulu i to mu niko ne moze zaboraviti, ali je sramota kako je sinoc izgledao i u nekim drugim utakmicama. Ne mogu se oteti dojmu da je i Puzigaci vrijeme da ide a da se proba sa Bekicem koji je polivalentan igrac i siguran sam bolji igrac vec sada od Puzigace. Bojan sinoc nakon 35 minuta nije mogao da dise, a izgledao je smijesno u drugom poluvremenu i kod primljenog drugog gola. Problem nasih klubova i generalno lige je da brzo dodje do zasicenja, igraci umisle da su zvijezde i jbg. Mislim da je takav slucaj i sa Puzigacom i sa Milosom, dok Krste nije na prirodnoj poziciji i puno bolje bi izgledao sa Benkom u samom vrhu napada. Na krilu cesto djeluje apsolutno nezainteresovano. U drugom poluvremenu sinoc je bar 5 puta bio na nicijoj zemlji nakon neuspjesne akcije, nit koga cuva, nit cuva liniju dodavanja nit ucestvuje u igri na bilo koji nacin. Jednostavno stoji u radijusu od 5 metara bez ikakve ideje sta da uradi. To je nedopustivo u LP kada svaki igrac mora biti 100% psihicki i fizicki u utakmici.Zip je napisao/la:Kojasević in Stojcev OUT
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nisam razočaran. Jednostavno, protivnik je bio dosta kvalitetniji i zasluzeno su pobjedili. Ovako mi moramo igrati u gostima sa Zrinjskim, Sirokim, Zeljeznicarom.. bas kao sto su sinoc oni protiv nas. Dobili smo kvalitetne stopere koji ce biti velika pojacanja, Hebibovic je bio dobar u ofanzivi dok je nazad lose odradjivao posao ali mislim da ce biti dobar u ligi. Bekic vise pokazao od Velkoskog za troduplo manje vremena sto je proveo na terenu. Kad se doda tu Ikande i novi golman, necemo imati problema u ligi jer ulazimo dosta jaci. Nema razloga za nezadovoljstvo, idemo dalje, neka cilj ove sezone bude dupla kruna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja i pored poraza zadovoljan.
Mala tuga,jer smo se mogli koliko toliko nositi sa Lechom.Imamo strašnu ekipu,samo se ovo mora uigrati.Moramo raditi na fiz.snazi,ali igranjem u premijer ligi i to ce doci na svoje.
Mislim kao i vecina da Stojcev i Puzi nisu vise za ovo Sarajevo.Vec sad se mora na tome raditi ,znaci dovesti klasicnu 10-ku,te lijevog bocnog umjesto Puzigace,te golmana pod moranjem.
Moramo uciti na greskama,jer vidjeli smo koliko smo sad trazili stopere, i muku mucili sa golmanom.Znaci odmah sad reagovati i kapirati neku klasicnu 10 -ku , lijevog bocnog,te golmana,i odmah na kraju prvog dijela prvenstva pojacati te pozicije.
Sto se tice premijer lige, ocekujem da bez problema uzmemo duplu krunu, jer realno smo za klasu najjaci u ligi.
Mala tuga,jer smo se mogli koliko toliko nositi sa Lechom.Imamo strašnu ekipu,samo se ovo mora uigrati.Moramo raditi na fiz.snazi,ali igranjem u premijer ligi i to ce doci na svoje.
Mislim kao i vecina da Stojcev i Puzi nisu vise za ovo Sarajevo.Vec sad se mora na tome raditi ,znaci dovesti klasicnu 10-ku,te lijevog bocnog umjesto Puzigace,te golmana pod moranjem.
Moramo uciti na greskama,jer vidjeli smo koliko smo sad trazili stopere, i muku mucili sa golmanom.Znaci odmah sad reagovati i kapirati neku klasicnu 10 -ku , lijevog bocnog,te golmana,i odmah na kraju prvog dijela prvenstva pojacati te pozicije.
Sto se tice premijer lige, ocekujem da bez problema uzmemo duplu krunu, jer realno smo za klasu najjaci u ligi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 jul 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
slazem se golman,lijevi bek i klasicna desetka su nam neophodni za nesto vise! recimo Delac,Subic i Vukcevic bi bili igraci s kojim bi mogli napraviti iskorak u Evropi,ne kostaju oni sad milione,nije da je nemoguce ih dovesti,ali eto...protiv jakih ekipa tacno vidis ko je kakav igrac! na trzistu ima siguran sam dosta slobodnih a kvalitetnih igraca....
Meni je tekma bila pravo cudna, pristup ni blizu onom protiv Borusije, pa bolji je bio protiv Sirokog ili smo ih precijenili ili ne znam sta, na tribinama se niko nije nasekirao previse, ne znam tacno zasto svi rezignirani, ipak za iskorak u europi trebas jace i brze pojedince na poziciji Stojceva pa ona golmanska i bekovska
Mosa RajvoSa
-
meme pitar
- Kontakt:
Apsolutno se u potpunosti slažem, od slova do slova!amypitar je napisao/la:Ja i pored poraza zadovoljan.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ja sam stvarno vjerovao u Milosa, ali me sinoc razocarao drama. Mesa kad je usao imao je par dobrih pasova, ali on je stalno gubio lopte na sredini kao da je pocetnik.
Dacemo gol u Poznanu...
Dacemo gol u Poznanu...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Možda je i bandovic boli od Oštrog..
A teško je dovesti igrače kvalitetne za CL jer niko neće u ovu našu ligu bar trenutno...
A teško je dovesti igrače kvalitetne za CL jer niko neće u ovu našu ligu bar trenutno...
Sabrine mi moje!
Nemoj gluposti pricatii... njih bi Rijeka pojela, a o Dinamu da ne pricam kad igraju kako znaju... da ste s mudima odigrali mogli ste ih dobiti,onaj golman vam je balerina,pa ono svaki kvalitetniji golman brani,pacerski golovi...neuigrani ste totalno,za pare koje imaju vasi igraci u bosni trebaju da preoru kosevo.. ugledajte se na Rijeku,na Kantridi su padali klubovi iz liga peticapaulus je napisao/la:Nije samo to , mora liga jaca bit , pa sta ces ulagat kad Zrinski ispada od Armenaca i to zasluzeno. Medjutim da kazem ovom sa sahovnicom da bi se ovaj Lech nosio sa Dinamom ,ja sta sam vidio sinoc je snagu da se po dva igraca odbijaju od njihovih. Mozda nam je taj Ikande neophodan . Sinoc nam je trebalo po tri starta da im uzmemo loptu. Previse dodira kod organizacije napada , kad god smo odigrali na prvu i prosli smo. Po meni i mom skromnom misljenju Dzeno nakon odgledane utakmice protiv Legije je morao zatvorenije igrati sa vise dugih pasova jer nismo mogli kroz sredinu ljudi su disciplinovani jaki i mi smo trebali ganjat rezultat koji bi bio aktivan tamo.Hz-Sa je napisao/la:mislim da je ovaj brig upravu za neke stvari ovi igraci su zaista dobri za nasu ligu ali ljudi ako hocemo da igramo evropu i grupnu fazu ne mozemo sa ovim kadrom moraju su vece pare uloziti!samo mi recite za koga smo platili obestecenje?dovodimo slobodne igrace koje ne kazem da su losi ali nisu za evropu!
Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 15 jul 2015, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
bosnas_ je napisao/la:slazem se golman,lijevi bek i klasicna desetka su nam neophodni za nesto vise! recimo Delac,Subic i Vukcevic bi bili igraci s kojim bi mogli napraviti iskorak u Evropi,ne kostaju oni sad milione,nije da je nemoguce ih dovesti,ali eto...protiv jakih ekipa tacno vidis ko je kakav igrac! na trzistu ima siguran sam dosta slobodnih a kvalitetnih igraca....
Da,jucer smo izgubili zbog neuigranosti.
Najbolji vam je primjer drugi gol.Slabo markiranje protivnickig igraca.Iako je Puzi zakazao i ostavio samog igraca,morao je i Ostrakovic reagovati,te ga upozoriti.Treba napomenti da je u zadnjoj liniji,osim Puzigace sve novi igraci (Hebibovic,Barba,Stepanov,Ostrakovic).Ovde je i strucni stab zakazao,jer su u pripremnim utakmicama moglo odigrati vise tekmi,radi uigranosti ekipe,narocito te zadnje linije.Zakazali samo i na fiz.spremi, ali i to je zbog manjka utakmica.
Igranjem u premijer ligi, to ce biti vrlo brzo rijesno.
Ono sto je dobro je to da smo pokazali da mozemo igrati ravnopravno sa ekipama iz Evrope, koje su po svemu duplo jace od nas.
Dobro su pojacanja odradili posao, i mislim da smo za 20-30 % jaci nego u prosloj sezoni.Narocito smo dobili na brzini sa Hebibovicem i Bekicem.Igranjem u premijer ligi steci cemo tu igranost,a onda ce ova ekipa derati sve redom.
Nikad nisam bio sigurni u duplu kreunu kao sad.Zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 jul 2015, 12:07, ukupno mijenjano 2 puta.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ja ne znam ko je vidio da je hebibovic dobar ? sinoc samo Duljevic ima prolaznu ocijenu ! kako je taj igrac prejak , pa ako ovako nastavi ne gine mu benfica 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, DzemoSmjecanin i 21 gost.