Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2010, 22:13

semafresh je napisao/la:Znas da hoce, pa vise vas mrze Citizens nego Wigan :D Jel ono Oasis grupa navija za City il sam nesto pobrko!?
Jest, jedan od brace Gallagher je prosle sezone napravio pravi belaj na gostujucoj utakmici. Ne sjecam se protiv koga je bilo, ali u glavnom je se digo iz VIP loze i pokazo srednji prst citavom stadionu. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 apr 2010, 13:32

Rooney:Liverpool nece pustiti Chelseaju

Ako postoji nogometaš za kojeg možete biti sigurni da ne voli nogometni klub Liverpool, onda je to Wayne Rooney. Rođen u Croxtethu (Liverpool), Rooney je već kao desetogodišnjak postao član Evertona, gradskog rivala ''redsa'', a 2004. godine prešao je u redove Manchester Uniteda. U engleskom nogometu ne postoji veće rivalstvo nego što je ono između Liverpoola i Manchester Uniteda.

Međutim, Rooney će sljedeće nedjelje biti najveći Liverpoolov navijač. Razlog je vrlo jednostavan. Liverpool će na Anfieldu ugostiti Chelsea u pretposljednjem, 37. kolu Premiershipa. Chelsea je vodeći na ljestvici s bodom prednosti pred Manchester Unitedom, a budući da će Chelsea u zadnjem kolu biti domaćin Wiganu, jasno je da jedina realna nada navijača Manchester Uniteda leži u Liverpoolu, koji bi eventualnom pobjedom ili remijem protiv Chelseaja omogućio ''crvenim vragovima'' da preskoče Chelsea na vrhu ljestvice.

No, krenule su već i špekulacije da će Liverpool namjerno izgubiti tu utakmicu, samo kako bi naudio Manchester Unitedu, koji se prošle sezone osvajanjem trećeg uzastopnog naslova prvaka poravnao s Liverpoolom po broju osvojenih titula prvaka Engleske. Oba kluba imaju ih po 18, a ukoliko United osvoji i četvrti naslov u nizu, prestići će Liverpool na toj prestižnoj ljestvici.

No, Rooney ne vjeruje u teoriju zavjere.

Ne očekujem da će Liverpool na bilo koji način biti popustvljiv protiv Chelseaja. Oni se bore za izlaz u Europu, čak još imaju i šanse za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. S obzirom na povijest i tradiciju Liverpoola, uvjeren sam da su svi u njihovim redovima vrlo odlučni i spremni pružiti svoj maksimum protiv Chelseaja. Uostalom, to će im biti zadnja domaća utakmica ove sezone – uvjeren je Rooney, koji će zbog ozljede prepona gotovo sigurno propustiti završne dvije utakmice svog kluba, protiv Sunderlanda i Stokea, u kojima će United loviti Chelsea.

Držim da bi Liverpoolovi navijači bili vrlo razočarani ukoliko bi ih njihovi ljubimci iznevjerili s pristupom utakmici protiv Chelseaja. Neće biti potrebno da popričam o toj temi sa Stevenom Gerrardom. Znate i sami o kakvoj se igračini radi. Pa taj ne želi izgubiti ni u prijateljskoj utakmici, siguran sam da će svim srcem poželjeti pobijediti i Chelsea – dodao je Rooney.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 apr 2010, 14:07

majestic24 je napisao/la: Neće biti potrebno da popričam o toj temi sa Stevenom Gerrardom. Znate i sami o kakvoj se igračini radi. Pa taj ne želi izgubiti ni u prijateljskoj utakmici...
:lol: :lol: :lol:
Ja mislim kad bi Rooneyu dozvolili,da bi igrao u dresu Liverpoola protiv Chelsea.
FK Pjetlovi

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 27 apr 2010, 14:30

liverpool ce sigurno ici na pobjedu protiv rusa ali tesko da oni mogu ista uciniti. bez toresa nema nekog igraca koji bi mogao rijesiti utakmicu dok s druge strane drogba, maluda, lampard igraju dobro i vjrovatno ce uspijeti postici 1-2 gola reini

James Murphy
Kontakt:

Post Postao/la James Murphy » 27 apr 2010, 15:24

Ne bih bas da budem jedini pesimista,al u glavi mi se vrzmaju razni scenariji,a mislim najgori je onaj da Liverpool tukne Chelsea a United odigra nerijeseno (ili ne daj Boze izgubi) protiv Sunderlanda (jezik pregrizao :D :D ).E onda ni turbe ne pomaze :mrgreen: :mrgreen:
Ali,koliko god Sunderland bio neugodan,pogotov na svom terenu,United je ipak ekipa koja ne dozvoljava sebi takav luksuz da udje u utakmicu nespremni ili nemotivisani,bez obzira sto je Steve Bruce legenda sa Old Trafforda,pa da se spominju nekakve price oko pustanja (bas kao i Liverpool-Chelsea).
Dakle,na Anfieldu je tekma u 14:30 a na Stadium of Light u 17:00,uz prenos na BHT i nadam se da ce nedjelja biti u crvenom tonu (prvomajskom :D :D :D )

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 apr 2010, 15:30

Sjecam se razocarenja protiv Sunderlanada 2006. na OT. Jezim se od pomisli na to.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 apr 2010, 16:26

GERRARD UPOZORIO CHELSEA

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard upozorio je Chelsea da ih plavci neće nadigrati i pobijediti, čak i ako bi to značilo da će naslov prvaka osvojiti Manchester United.

Gerrard je obećao navijačima da se Chelsea neće naigrati protiv Redsa u okviru Premier lige Engleske. Eventualna pobjeda Liverpoola nad Chelseaom značila bi da titula prvaka Engleske ide na Old Trafford.
"Imamo još nekoliko utakmica do kraja sezone i želimo iz njih uzeti maksimalan broj bodova, kako bi pokušali izboriti Ligu prvaka naredne sezone. Ukoliko naša pobjeda nad Chelseaom donese naslov prvaka Manchester Unitedu, ja nemam ništa protiv toga. Siguran sam da nas Chelsea neće pobijediti", rekao je Gerrard.

:mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2010, 19:24

Uvjek mi je bio drag ovaj Gerrard. :mrgreen:

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 27 apr 2010, 20:04

Cartman je napisao/la:Uvjek mi je bio drag ovaj Gerrard. :mrgreen:
Sace ako Liverpool igra nerjeseno ili pobjedi Chelsea,najdrazi klub poslije Manchester Uniteda bice Liverpool,.. ;) :)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 apr 2010, 20:08

Giggs11 je napisao/la:
Sace ako Liverpool igra nerjeseno ili pobjedi Chelsea,najdrazi klub poslije Manchester Uniteda bice Liverpool,.. ;) :)
Ja sam uvijek gajio stanovite simpatije prema scouserima... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 apr 2010, 20:22

Ma nek' pobjede Chelsea postat ce i meni dragi :D Ali sumnjam... njih ce Chelsky naguziti, a Chelskya ce Wigan dokrajciti ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 apr 2010, 21:42

Giggs11 je napisao/la:Sace ako Liverpool igra nerjeseno ili pobjedi Chelsea,najdrazi klub poslije Manchester Uniteda bice Liverpool,.. ;) :)
Što su ovi Manchesterovci poludjeli za Liv'poolom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 apr 2010, 12:44

Steve Bruce, trener Sunderlanda, i Alex Ferguson su veliki prijatelji tako da mene ne sekira Sunderland. Svi mi željno iščekujemo nedjelju i Anfield
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 apr 2010, 16:00

Ted Mosby je napisao/la:Steve Bruce, trener Sunderlanda, i Alex Ferguson su veliki prijatelji tako da mene ne sekira Sunderland. Svi mi željno iščekujemo nedjelju i Anfield
mislis da ce Bruce pustiti Fergusona.
sto ja mrzim ovakve price :S

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 apr 2010, 16:09

Pustice ga isto kao sto ga je i Sam pustio. :lol: Menadzeri i igraci imaju nesto drugacije razmisljanje od navijaca.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 28 apr 2010, 16:10

Nebi da igraju neki seoski turnir pa će mu pustiti. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 16:20

reds je napisao/la:GERRARD UPOZORIO CHELSEA

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard upozorio je Chelsea da ih plavci neće nadigrati i pobijediti, čak i ako bi to značilo da će naslov prvaka osvojiti Manchester United.

Gerrard je obećao navijačima da se Chelsea neće naigrati protiv Redsa u okviru Premier lige Engleske. Eventualna pobjeda Liverpoola nad Chelseaom značila bi da titula prvaka Engleske ide na Old Trafford.
"Imamo još nekoliko utakmica do kraja sezone i želimo iz njih uzeti maksimalan broj bodova, kako bi pokušali izboriti Ligu prvaka naredne sezone. Ukoliko naša pobjeda nad Chelseaom donese naslov prvaka Manchester Unitedu, ja nemam ništa protiv toga. Siguran sam da nas Chelsea neće pobijediti", rekao je Gerrard.

:mrgreen: :mrgreen:
Obecanje,ludom radovanje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2010, 23:54

Evo na ljeto ce United izgleda na americku turneju. Prvi put od 2004. godine. Nadam se oprostajna turneja za Glazere. :)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 apr 2010, 09:03

Cartman je napisao/la:Evo na ljeto ce United izgleda na americku turneju. Prvi put od 2004. godine. Nadam se oprostajna turneja za Glazere. :)
Nek ostanu u Americi, ne trebaju se ni vraćat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

edindzeko
Kontakt:

Post Postao/la edindzeko » 29 apr 2010, 09:35

''Ferguson i Man Utd spremaju veliku ponudu za Luku Modrića''

mislim da bi ovo bilo odlicno i za manchester i luku.. kao sto kazu mladi ''scholes'' :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.