Tako je brato, majke mi moje, slazem se treba mladoj raji dati priliku, oni su nam najveca pojacanja.konjicanin01 je napisao/la:Veceras smo se mogli uvjeriti sta znaci ta famozna evrropa o kojom sanjamo godinama
Evropa gdje budes izdominiran u svakom pogledu i na terenu i na tribinama a bgmi i u carsiji,iako se radino nasem najkvalitetnijem klubu.Znaci nema se za cim patiti ,vec u ovoj sezoni pruziti podrsku tim mladim nadaama i.neka to bude satisfakcija dolaska na tribine,hebes evropu.
eo haj i nekako igrati protiv prvaka Poljske koja je po meni u Evropi, ali svinjski i ostali nasi predstavnici izgube od armenaca, konobara iz tunguzije, turdikstana, iz nekih zabiti albanije pa to Evrope nije vidilo, ali to je realnost naseg fudbala ovdje. Liga nam je medju najgorim u Evropi, ako ne i najgora po kvaliteti, mi kao narod smo isto majstori korupcije, ima najmestanja, prodavanja utakmica i namjestanja, to svako normalan zna. Evo jedan od dokaza je i cim neka nasa ekipa ima i malo jaceg protivnika gdje nema pomoci od sudija, ispadne ko nista.
To je nasa realnost, a nekada nam je liga bila medju jacim u Evropi, pali smo taki za usi svi komplet.
Samo mladoj raji davati priliku, oni su nasa nada.
Mostar u Srcu, Velez do groba!