PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 15 jul 2015, 11:56

Claus je napisao/la:Svašta čovjek vidi i pročita, ali da ti Veležovci nešto prigovaraju za stadion... :urnebes:

Inače, nemam običaj da pišem na ovoj temi, gdje se ionako ništa u vezi sa zdravim razumom ne može pročitati, ali ne može čovjek a da se ne nasmije svakakvim glupostima. :mrgreen:
Pa eto reci od kada se pravi stadion u Tuzli?A nas kakav je god travnjak je bolji od vaseg a ubrzo ve i stadion biti ne brini se ti.

Skver
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 11:58

Tifoz je napisao/la:
solinas je napisao/la:boli boli..vidi ga sto se koprca :rol:
Sta ce bolit levatu jedan na milostinji nekog seljobera sa istocnobosanskih planina. Dobro ti kaze lik. 50 godina pravite stadion,nemate navijace a od trofeja imate samo turnir Hukic :urnebes: :urnebes:
Halo Mostar, jel se cujemo.....ti obeca nesto....nije milostinja....to je sadaka.....uzeli smo koncept onog sitija iz Mancestera...ima se, moze se ;)

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 12:01

Skver je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
solinas je napisao/la:boli boli..vidi ga sto se koprca :rol:
Sta ce bolit levatu jedan na milostinji nekog seljobera sa istocnobosanskih planina. Dobro ti kaze lik. 50 godina pravite stadion,nemate navijace a od trofeja imate samo turnir Hukic :urnebes: :urnebes:
Halo Mostar, jel se cujemo.....ti obeca nesto....nije milostinja....to je sadaka.....uzeli smo koncept onog sitija iz Mancestera...ima se, moze se ;)
Sadakaš moli boga da ti predsjednik nema masnocu i trigliceride jer vas samo jedan infarkt vraca u rang radnickog iz lukavca i buducnosti iz banovica gdje ste vazda bili. Jesu vam glave za koncept City-a :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 12:06

Tifoz je napisao/la:Sadakaš moli boga da ti predsjednik nema masnocu i trigliceride jer vas samo jedan infarkt vraca u rang radnickog iz lukavca i buducnosti iz banovica gdje ste vazda bili. Jesu vam glave za koncept City-a :urnebes: :urnebes:
Pa to i radimo.....dali smo za vitre....za grupnu fazu...... :D

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 12:11

Skver je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Sadakaš moli boga da ti predsjednik nema masnocu i trigliceride jer vas samo jedan infarkt vraca u rang radnickog iz lukavca i buducnosti iz banovica gdje ste vazda bili. Jesu vam glave za koncept City-a :urnebes: :urnebes:
Pa to i radimo.....dali smo za vitre....za grupnu fazu...... :D
Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 12:17

Tifoz je napisao/la:Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke :urnebes: :urnebes: :rol:
Nisam mislio na tu fazu....nego na grupnu....kad nam dodjete malo u TZ.
[youtube][/youtube]

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 15 jul 2015, 12:21

Mi i dodjemo al vas nema pa nema kod nas

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 12:23

Poznati ste po karanju :urnebes: :urnebes: a bjeri tamo ne izigravaj dječačića sa aknicama bio si mi simpatican momak :thumbup:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 12:25

Tifoz je napisao/la:Poznati ste po karanju :urnebes: :urnebes: a bjeri tamo ne izigravaj dječačića sa aknicama bio si mi simpatican momak :thumbup:
Pita te moj jaran Probisvjet jel' rodila ove godine africka musmula (sljiva). :urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 12:42

A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato..... :urnebes:.....haman su te karali u proljece 1987. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 12:45

Skver je napisao/la:A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato..... :urnebes:.....haman su te karali u proljece 1987. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma suti brato evo puni mi apartmani svabica,slovenki,hrvatica i jedan bracni par iz portugala. Ako veceras ne uđem u evropsku uniju necu nikad :wave:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 12:50

Tifoz je napisao/la:
Skver je napisao/la:A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato..... :urnebes:.....haman su te karali u proljece 1987. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma suti brato evo puni mi apartmani svabica,slovenki,hrvatica i jedan bracni par iz portugala. Ako veceras ne uđem u evropsku uniju necu nikad :wave:
Znaci opet cmaranje, kliktoriziranje, pusenje...yebote upalis li kad svjetlo da vidis ko koga yebe...mozda se potrefi transexualac, pazi da se ne zayebes....pa da i njeg ne cmaras...nek ti sa srecom....i pazi...ni u sumicu ne idi bez gumice.... :urnebes:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 13:06

Skver je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
Znaci opet cmaranje, kliktoriziranje, pusenje...yebote upalis li kad svjetlo da vidis ko koga yebe...mozda se potrefi transexualac, pazi da se ne zayebes....pa da i njeg ne cmaras...nek ti sa srecom....i pazi...ni u sumicu ne idi bez gumice.... :urnebes:
Imao sam u Milanu 1990 na SP Juga-Njemacka poslje tekme susret sa transom. Malo mi je falilo da ga karnem nego me adamova jabučica odvrati :) . Zasto da ne. Bolji je od 95% treba u BiH :thumbup: vi u tuzli konzervativni pravo. Ne pratite svjetske trendove
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 15:20

Tifoz je napisao/la:Imao sam u Milanu 1990 na SP Juga-Njemacka poslje tekme susret sa transom. Malo mi je falilo da ga karnem nego me adamova jabučica odvrati :) . Zasto da ne. Bolji je od 95% treba u BiH :thumbup: vi u tuzli konzervativni pravo. Ne pratite svjetske trendove
Kako ne pretimo, vidis da nas guzi neki amerikanac, yebote obitelj, nece da nam prikaze budet....voda nas po pripremama po Sloveniji, igramo sa nekim trecerazrednim klubovima...neki Anzi sa neke planine klub.....kaze da ce nam napraviti i neki stadion da se ne sramotimo u grupnoj fazi.... :urnebes: (mislim bez kliktorisa i cmaranja sto bi reko' tvoj brato Probisvjet)..... :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jul 2015, 16:11

Pastrmka prijatelju stari, samo deri, cmaraj, klitoriziraj, bradaviciraj, lizi, ujedaj, sisaj, guraj prste...nije nam mnogo ostalo.
**** Red Armi-Red Tribine moze ti samo pozliti.
P.S. Pozdravio te ibro iz Zenice i Fajko iz Mostara. Ako ga znas, pitaj ko je kod njega bio iz TZ i koga smo cmarali i klitorizirali. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2015, 16:20

Probisvjet je napisao/la:Pastrmka prijatelju stari, samo deri, cmaraj, klitoriziraj, bradaviciraj, lizi, ujedaj, sisaj, guraj prste...nije nam mnogo ostalo.
**** Red Armi-Red Tribine moze ti samo pozliti.
P.S. Pozdravio te ibro iz Zenice i Fajko iz Mostara. Ako ga znas, pitaj ko je kod njega bio iz TZ i koga smo cmarali i klitorizirali. :mrgreen:
Iskreno, brinem se za naseg Pastrmku...moze mu ova sljiva iz Afrike doci glave....a nece dozivit ponovo Velez u Evropi....umjesto da odvede onu djecu iza gola da im nabaci sta...da im skine mrak sa ociju :D.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jul 2015, 17:04

Heller je napisao/la:laze Pappy ne pokriva mu godisnja Evropske :mrgreen:
Neda mi mater. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2015, 17:13

Tifoz je napisao/la:Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke :urnebes: :urnebes: :rol:
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jul 2015, 17:50

Tifoz je napisao/la: Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke :urnebes: :urnebes: :rol:
Koprcaj se malo Pastrmka. Vama je domet 2:2 sa Jagodinom, a da igrate makar prijateljsku sa Anzhijem i da pobijedite možete samo sanjat'. Uživaj gledajući crveno-crne divove kako se bude lagano. :kafa:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jul 2015, 18:17

Heller ba smiri ovo. Dobili Anžija i uzdigli se k'o da ste Alborga izbacili. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.