FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
16.500 je bila zvanicna posjeta...mislio sam da ce biti oko 15K ali sam se potajno nadao da mozemo do 20K nagurati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Majko draga Dinamo Real , ajde ba , cuj Rijeka bi ih pojela. Koga je to Rijeka jela pa da Poljskog prvaka jede, Ja nisam reko Lech bi izbacio Dinamo al bi se nosio sa njima ravnopravno i sa Rijekom , ja ne znam odakle e ideje da se Poljskog prvaka jede a taj Dinamo je ispado od Bugarskog i Austrijskog koje nisu nesto iznad liga Poljske , ustvari su bara ba , tako da nemoj i lupat gluposti .Hrvatski klubovi jesu bolji mnogo od nasih bar ta prva dva al da nekog jedu , nisam zapazio.I Sarajevo je duplo losije nego sada izbacivalo Levskog Genka Helsinburga , Artomitosa , to nista ne znaci. Cuj HNL jede Poljsku ligu , ajde ba.FanVitez je napisao/la:Nemoj gluposti pricatii... njih bi Rijeka pojela, a o Dinamu da ne pricam kad igraju kako znaju... da ste s mudima odigrali mogli ste ih dobiti,onaj golman vam je balerina,pa ono svaki kvalitetniji golman brani,pacerski golovi...neuigrani ste totalno,za pare koje imaju vasi igraci u bosni trebaju da preoru kosevo.. ugledajte se na Rijeku,na Kantridi su padali klubovi iz liga peticapaulus je napisao/la:Nije samo to , mora liga jaca bit , pa sta ces ulagat kad Zrinski ispada od Armenaca i to zasluzeno. Medjutim da kazem ovom sa sahovnicom da bi se ovaj Lech nosio sa Dinamom ,ja sta sam vidio sinoc je snagu da se po dva igraca odbijaju od njihovih. Mozda nam je taj Ikande neophodan . Sinoc nam je trebalo po tri starta da im uzmemo loptu. Previse dodira kod organizacije napada , kad god smo odigrali na prvu i prosli smo. Po meni i mom skromnom misljenju Dzeno nakon odgledane utakmice protiv Legije je morao zatvorenije igrati sa vise dugih pasova jer nismo mogli kroz sredinu ljudi su disciplinovani jaki i mi smo trebali ganjat rezultat koji bi bio aktivan tamo.Hz-Sa je napisao/la:mislim da je ovaj brig upravu za neke stvari ovi igraci su zaista dobri za nasu ligu ali ljudi ako hocemo da igramo evropu i grupnu fazu ne mozemo sa ovim kadrom moraju su vece pare uloziti!samo mi recite za koga smo platili obestecenje?dovodimo slobodne igrace koje ne kazem da su losi ali nisu za evropu!a usporedbe s Dinamom su nepotrebne.. ps. Hajduk onako los je tukao Intera na Meazzi i umalo prosao
treba jos pure pojesti za europski iskorak.. neka se nitko ne uvrijedi na post,pozdrav
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
@ FanVitez
Glupo ti je poređenje,ali pravo.
Pa taj Lech odere Legiju sad u super kupu 3-1 sa pola snage.Ta Legija prošle godine dobije jednog Seltika u Škotskoj 0-6,od kojeg opet Dinamo ispadene.
Grdno se ovde ljudi varaju u kvalitetu poljske lige i Lecha.Pa Poljaci su sad u Eveopskim takmicenjima sve ekipe trpale kao od sale.
Sarajevo je jucer pokazalo da koliko toliko moze igrati sa njima,što nije mala stvar sigurno.Najbolji pokazatelj kvalite i jacine Sarajeva, ce pokazati premijer liga.
Glupo ti je poređenje,ali pravo.
Pa taj Lech odere Legiju sad u super kupu 3-1 sa pola snage.Ta Legija prošle godine dobije jednog Seltika u Škotskoj 0-6,od kojeg opet Dinamo ispadene.
Grdno se ovde ljudi varaju u kvalitetu poljske lige i Lecha.Pa Poljaci su sad u Eveopskim takmicenjima sve ekipe trpale kao od sale.
Sarajevo je jucer pokazalo da koliko toliko moze igrati sa njima,što nije mala stvar sigurno.Najbolji pokazatelj kvalite i jacine Sarajeva, ce pokazati premijer liga.
Ja zadovoljan i ako je moglo bolje. Hebibović kakav god je opet je bolji od Barića, ali realno Hebib se nije vidio u napadu kao da nije postojao. Stepanov
vidi se da je čovjek igrao u velikim klubovima pravo pojačanje za nas. Barbarić također dobar i sada nam odbrana mnogo puno bolje stoji i puno ljepše za oko. Vidjelo se je da su Poljaci prokontali našu igru i kada Dulja krene sa loptom po 2 ili 3 igrača idu da ga zaustave. Stojčev je ponovno određeni broj lopti bespotrebno prodao i u nekim momentima slabo trčao. Cimi standardno dobar, Radovac također. Benko se borio i trčao maksimalno, ali bio odsječen. Velkoski prosjek. Puzi je borben to svi znamo i zna zabiti gol ima dobru lijevicu, ali čovjek jednostavno je loš u odbrani i nema fudbalskog znanja i prodao je određeni broj lopti i nije taj kvalitet za FKS kojeg mi tražimo definitivno. Ali pošto trenutno nemamo boljeg lijevog beka on mora igrati. Sve u svemu ja sam zadovoljan ipak su Poljaci bili extremni favoriti. Prebaciti misli na PLBiH (na obadva fronta - titula, kup), ali prije toga otići odigrati revanš muški i da se klub ne obruka jer ipak smatram da mi nemamo snage za nešto više u Poljskoj. Ukapirao sam sinoć pa ljudi dragi mi smo izgleda dobili najtežeg protivnika u 2 pretkolu kada pogledamo rezultate Maribora, Apoela, Ludogoretsa, Macabia i kada uporedimo formu ovih nabrojanih timova e jesmo pehovi u PM. Posjeta, ipak trebalo je više, ali ipak moramo računati ramazan, skupe karte (za ne članove), pesimizam mnogih u tom smislu što ću ići kada znam da ćemo zijaniti tako kada je i posjeta u pitanju poklopile su nam se neke stvari pa je bilo koliko je bilo raje. Najvažnije je da su se igrači borili dali mnogi sve od sebe, ali kvalitet i iskustvo protivnika je isplivalo na površinu. Imali smo svoje šanse nismo ih iskoristili bože moj idemo dalje, ali se je vidjelo da se barem na Hasetu može igrati sa ovakvim suparnicima bez problema uz htijenje i zalaganje. Utakmica je bila dobra za oči bilo je borbe, startova, kartona, golova, htijenja i zalaganja tako što sam uspio primjetiti mnogi su zadovoljni kakva je utakmica bila za oči. Bilo je momenta gdje smo mnogo bolji bili od Poljaka to je za veliku pohvalu. Najvažnije je da su igrači dobili aplauz navijači su primjetili da u borbi nije sramota izgubiti. Dženo u odjelu
kakav kralj prejako
Ništa, sada u narednoj sezoni osvojiti barem 1 trofej i ja zadovoljan, ali svakako boriti ćemo se maksimalo za obadva. ZNA SE KO JE ŠAMPION 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 jul 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Nas kako me upali , kao Dinamo jede malu djecu ,koga su to pojeli dosad. Ovaj Lech ce bit u grupama , sad Lige Prvaka i Eurolige vidjecemo , osim ako ne dobiju bas teskog protivnika sto njima onakom igrom Dinamo i Rijeka nije . Tu su ravnopravni.amypitar je napisao/la:@ FanVitez
Glupo ti je poređenje,ali pravo.![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
btw.
@adriano_leite
Prije dva dana smo imali dijalog na ovoj temi za Oštrakovića rekao sam ti ja nije on golman za FKS to su sinoć mnogi vidjeli, ali džaba tebi govoriti. Sarajavu je potreban golman koji će dati mnogo veću sigurnost odbrani, koji ima mnogo veći kvalitet, i koji će imati bolju komunikaciju sa odbranom, a Oštraković to definitivno nije. Golman koji je prosjek i za našu ligu.
Upravo iskeširajte ako treba i veću lovu za kvalitetnog golmana podhitno.
@adriano_leite
Prije dva dana smo imali dijalog na ovoj temi za Oštrakovića rekao sam ti ja nije on golman za FKS to su sinoć mnogi vidjeli, ali džaba tebi govoriti. Sarajavu je potreban golman koji će dati mnogo veću sigurnost odbrani, koji ima mnogo veći kvalitet, i koji će imati bolju komunikaciju sa odbranom, a Oštraković to definitivno nije. Golman koji je prosjek i za našu ligu.
Upravo iskeširajte ako treba i veću lovu za kvalitetnog golmana podhitno.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 jul 2015, 13:14, ukupno mijenjano 3 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Moralo se bolje sinoc!!!
Bilo je prostora za mnogo bolji rezultat..
Nakon 3god, opet su nam igraci nespremni
tuzno mi je to
Mislio sam da pripremne utakmice nisu toliko bitne, al falilo nam je jos 2 jake provjere s jacim igracima u postavi... Nismo bili spremni da pokazemo najbolje sto znamo, a u ovakvim utakmicama MORAS dati sve od sebe, da je svaki igrac na zadovoljavajucem nivou
Nekako svi smo bili ispod nivoa, cak i Face tv nije inao kamere iza golova?! Kao da su samo sa tri kamere snimali??
I opet, najvecu gresku je Uprava napravila sa visokim cijenama...
Nadam se da je ovo dobra lekcija, iskustvo, koje nam je trebalo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bilo je prostora za mnogo bolji rezultat..
Nakon 3god, opet su nam igraci nespremni
Mislio sam da pripremne utakmice nisu toliko bitne, al falilo nam je jos 2 jake provjere s jacim igracima u postavi... Nismo bili spremni da pokazemo najbolje sto znamo, a u ovakvim utakmicama MORAS dati sve od sebe, da je svaki igrac na zadovoljavajucem nivou
Nekako svi smo bili ispod nivoa, cak i Face tv nije inao kamere iza golova?! Kao da su samo sa tri kamere snimali??
I opet, najvecu gresku je Uprava napravila sa visokim cijenama...
Nadam se da je ovo dobra lekcija, iskustvo, koje nam je trebalo...
- adriano_leite
- Kontakt:
Sinoc ga je Puzigaca ostavio na vjetrometini kod drugog gola, nije mogao lik nista uraditi. 100% Puzigacin gol i Barbaric u intervjuu nakon tekme kaze da se mora znati ko koga cuva i da ce sef vidjeti ko je zakazao (indirektno krivi Puzigacu). Puzigaca nije cuvao svog igraca i on je zabio gol. O prvom golu bi se dalo raspravljati da li je mogao sta. Mislim da je morao bolje, bez obzira na to sto Stepanov nije bio u igri. Ako cemo onako reci ko ce nas kostati prolaza, s 1 0 smo se i mogli nadati necemu ali s 2 0 je tesko, a za taj drugi gol je krivac iskljucivo Puzigaca, pa hocemo li reci da nas je on kostao prolaza? Po toj logici da...pitic je napisao/la:btw.
@adriano_leite
Prije dva dana smo imali dijalog na ovoj temi za Oštrakovića rekao sam ti ja nije on golman za FKS to su si sinoć mnogi vidjeli, ali džaba tebi govoriti. Sarajavu je potreban golman koji će dati mnogo veću sigurnost odbrani, koji ima mnogo veći kvalitet, i koji će imati bolju komunikaciju sa odbranom, a Oštraković to definitivno nije. Golman koji je prosjek i za našu ligu.
Stojcev, Puzigaca, ocajni sinoc, ocajniji od Ostrakovica, ali ako je Ostrakovic trn u oku jer nema Delaca, onda naravno svi po njemu paljbu osipaju, bez obzira sto su Puzigaca i Stojcev djelovali poput amatera.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
u ekipi imamo dosta suvisnih igraca,uz pojacanja na poziciji golmana,lijevog beka i ofanzivnog veznog imali bi ekipu za velike domete. Nekoga prodati,neke igrace otjerati i dovesti 3 kapitalca kvaliteta Stepanova i eto ga,evropsko Sarajevo!
pitic je napisao/la:btw.
@adriano_leite
Dobro do Premijer lige ce doci golman,jer trenutno imamo samo dva.Nadati se da ce biti bolji od Ostrog, i taj cemo problem rijestiti.Za ovu ligu ovo je super.Gledati da do prvenstva odigramo sto vise utakmica, radi uigranosti.Bicemo jos jaci za Tatka i Ikandea,sto je za ovu ligu prejako.
U prvenstvo uci spremni i odmorni.Iskoristiti ovaj pocetni dobar raspored,te na startu pokusati stvoriti dobru zalihu bodova,te na proljece samo to lagano odrzavati.
Re: Odg: FK Sarajevo
Evo kod prvog gola se fino može vidjeti kako Samiru biježi igrač koji asistira.
Imal se gdje snimak utakmice pogledati.
O mome postu ja nisam rekao da je Oštraković za našto kriv (možda je imao udjela kod prvog gola), ali vidi se na terenu da nije to to i kod izbijanja lopte nije toliko siguran i komunikacija sa odbranom loša što se je vidjelo kod drugog gola jer je onda morala biti bolja komunikacija Oštrog i Puzija (jer onakav gol ne smije ni Hrid primiti). Za Puzija sam rekao već borben, dobra lijevica, zna dati gol, ali čovjek nema fudbalskog znanja i veoma loš u odbrani u većini slučajeva. Slažem se za drugi gol najviše kriv Puzi tek onda Oštri.adriano_leite je napisao/la:Sinoc ga je Puzigaca ostavio na vjetrometini kod drugog gola, nije mogao lik nista uraditi. 100% Puzigacin gol i Barbaric u intervjuu nakon tekme kaze da se mora znati ko koga cuva i da ce sef vidjeti ko je zakazao (indirektno krivi Puzigacu). Puzigaca nije cuvao svog igraca i on je zabio gol. O prvom golu bi se dalo raspravljati da li je mogao sta. Mislim da je morao bolje, bez obzira na to sto Stepanov nije bio u igri. Ako cemo onako reci ko ce nas kostati prolaza, s 1 0 smo se i mogli nadati necemu ali s 2 0 je tesko, a za taj drugi gol je krivac iskljucivo Puzigaca, pa hocemo li reci da nas je on kostao prolaza? Po toj logici da...pitic je napisao/la:btw.
@adriano_leite
Prije dva dana smo imali dijalog na ovoj temi za Oštrakovića rekao sam ti ja nije on golman za FKS to su si sinoć mnogi vidjeli, ali džaba tebi govoriti. Sarajavu je potreban golman koji će dati mnogo veću sigurnost odbrani, koji ima mnogo veći kvalitet, i koji će imati bolju komunikaciju sa odbranom, a Oštraković to definitivno nije. Golman koji je prosjek i za našu ligu.
Stojcev, Puzigaca, ocajni sinoc, ocajniji od Ostrakovica, ali ako je Ostrakovic trn u oku jer nema Delaca, onda naravno svi po njemu paljbu osipaju, bez obzira sto su Puzigaca i Stojcev djelovali poput amatera.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 jul 2015, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Valentine Plavcicu....kad obezbjedis opstanak par kola prije kraja, tada mozes nesto pricati o Evropi i ko bi koga pojeo...a dotad..SHUT THE FUCK UP!FanVitez je napisao/la:Nemoj gluposti pricatii... njih bi Rijeka pojela, a o Dinamu da ne pricam kad igraju kako znaju... da ste s mudima odigrali mogli ste ih dobiti,onaj golman vam je balerina,pa ono svaki kvalitetniji golman brani,pacerski golovi...neuigrani ste totalno,za pare koje imaju vasi igraci u bosni trebaju da preoru kosevo.. ugledajte se na Rijeku,na Kantridi su padali klubovi iz liga peticapaulus je napisao/la:Nije samo to , mora liga jaca bit , pa sta ces ulagat kad Zrinski ispada od Armenaca i to zasluzeno. Medjutim da kazem ovom sa sahovnicom da bi se ovaj Lech nosio sa Dinamom ,ja sta sam vidio sinoc je snagu da se po dva igraca odbijaju od njihovih. Mozda nam je taj Ikande neophodan . Sinoc nam je trebalo po tri starta da im uzmemo loptu. Previse dodira kod organizacije napada , kad god smo odigrali na prvu i prosli smo. Po meni i mom skromnom misljenju Dzeno nakon odgledane utakmice protiv Legije je morao zatvorenije igrati sa vise dugih pasova jer nismo mogli kroz sredinu ljudi su disciplinovani jaki i mi smo trebali ganjat rezultat koji bi bio aktivan tamo.Hz-Sa je napisao/la:mislim da je ovaj brig upravu za neke stvari ovi igraci su zaista dobri za nasu ligu ali ljudi ako hocemo da igramo evropu i grupnu fazu ne mozemo sa ovim kadrom moraju su vece pare uloziti!samo mi recite za koga smo platili obestecenje?dovodimo slobodne igrace koje ne kazem da su losi ali nisu za evropu!a usporedbe s Dinamom su nepotrebne.. ps. Hajduk onako los je tukao Intera na Meazzi i umalo prosao
treba jos pure pojesti za europski iskorak.. neka se nitko ne uvrijedi na post,pozdrav
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
amypitar je napisao/la:Imal se gdje snimak utakmice pogledati.
Poruka FACE TV-u posebno Senadu da više Baha ne pronosi utakmice FKS taj čovjek previše pljuje kada se primaju golovi i kada gubimo (jednostavno čovjek pronosi negativnu energiju na ljude koji prate preko malih ekrana utakmicu i time ubija gušt da se prati tekma). Nervirao me je i prije sada me još više nervira kada vidim ovaj snimak. Bude li komentator u revanšu ja gledam tekmu bez zvuka neće on meni prenositi negativu i svoj pesimizam.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 jul 2015, 13:34, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Nama je potreban dobar golmam,ali koji će biti DUGOROČNO RJEŠENJE! Šta će mi i Bufon ako će biti pola sezone i mi opet na istom. Ovo se definitivno mora,konačno riješiti. I još riješiti pitanje lijevog beka (desnog smo opet solidno riješili),jer mi kvalitetnog lijevog beka nemamo, te eventualno to pitanje klasične 10-ke (ako istrajemo na ovoj formaciji) i ova ekipa ima finu perspektivu.
Bandovic je bolji golman od Ostrakovica. Joj rupe majko mila, djaba se covjek grijesi u mubarek mjesecu zbog rupcage na golu.
1946
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada smo vodili debatu ti si rekao da ce nas kostati prolaza i tada sam ti prvi puta i odgovorio i poceo ga braniti da nije bas takva palija kakvom si ga ti indirektno nazvao. Cak bih rekao da nam je Ostrakovic u prvom poluvremenu spasio gol kada je bila guzva i jedno 3 suta, mislim da je jednu Ostrakovic odbranio a onda su isli igraci u blok 2 puta, mada se nije dobro vidjelo sa Istoka jer je bila guzva i odbijanci.pitic je napisao/la:O mome postu ja nisam rekao da je Oštraković za našto kriv (možda je imao udjela kod prvog gola), ali vidi se na terenu da nije to to i kod izbijanja lopte nije toliko siguran i komunikacija sa odbranom loša što se je vidjelo kod drugog gola jer je onda morala biti bolja komunikacija Oštrog i Puzija (jer onakav gol ne smije ni Hrid primiti). Za Puzija sam rekao već borben, dobra lijevica, zna dati gol, ali čovjek nema fudbalskog znanja i veoma loš u odbrani u većini slučajeva. Slažem se za drugi gol najviše kriv Puzi tek onda Oštri.adriano_leite je napisao/la: Sinoc ga je Puzigaca ostavio na vjetrometini kod drugog gola, nije mogao lik nista uraditi. 100% Puzigacin gol i Barbaric u intervjuu nakon tekme kaze da se mora znati ko koga cuva i da ce sef vidjeti ko je zakazao (indirektno krivi Puzigacu). Puzigaca nije cuvao svog igraca i on je zabio gol. O prvom golu bi se dalo raspravljati da li je mogao sta. Mislim da je morao bolje, bez obzira na to sto Stepanov nije bio u igri. Ako cemo onako reci ko ce nas kostati prolaza, s 1 0 smo se i mogli nadati necemu ali s 2 0 je tesko, a za taj drugi gol je krivac iskljucivo Puzigaca, pa hocemo li reci da nas je on kostao prolaza? Po toj logici da...
Sto se tice komunikacije, bila je izuzetna galama tj. navijanje i mi nismo mogli cuti kakva je komunikacija izmedju Ostrakovica i Puzigace bila. Bez obzira da li je Ostrakovic "galamio" da ide igrac, Puzigaca kao profesionalac ne smije dozvoliti da mu igrac ide iza ledja kod prekida. Tacnije krenuo je na covjeka koji je bio u ofsajd poziciji, ono totalno nelogicno, jer da je dirao loptu bio bi ofsajd, tako da je ispao smijesan i nema tu nekog krivca osim njega.
Kod izbijanja Ostrakovic je jednom pogrijesio u prvom poluvremenu kada je lijevom nogom onako hakljavo izbio loptu i bila je jedna netacna lopta Hebibovicu kada je otisla u aut, ali obojica su tu po meni krivi jer se Hebibovic zaletio naprijed a Ostrakovic je opet trebao sacekati malo.
Bez obzira na to sto bi nam Delac legao k'o budali samar, sinoc su nasi najgori igraci bili Puzigaca (losa igra i njegov gol), Stojcev (totalno nezainteresova, brzoplet, imao gresaka mali milion), Krste (odigrao neprimjetno i izgubljeno), pa tek onda mozemo reci da je Ostrakovic zbog prvog gola bio u tom rangu sa njima jer je morao bolje, ali opet Puzigaca i Stojcev su sigurno sinoc bili najgori igraci. Lijevi bek po mom misljenju je primarna pozicija koju treba pojacati jer od Puzigace vise nema nista, ili koristiti Bekica tu. Milos Protic je nikakav igrac i treba dobiti nogu definitivno jer i onakav Puzigaca je za njega Carlos.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Po meni su najveći krivci za ovo ispadanje Puzi i Oštri jer su največi krivci kod golova primljenih. I Stojčev je imao blijedu partiju, ali nije kriv za golove koje smo primili. Zaboravih reći za Bekića2 korektno momak odradio svoj posao od kada je ušao s klupe i ima fin centaršut i fino brz.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Bajroni, gh0stHZ, trunks1946 i 27 gostiju.