FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 23:49

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la: P.S ti nisi znao da sam ''navijac'' Bayerna.
Samo sto se ja cudno izrazavam. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Hajd pusti ti sad te suplje, nego se prihvati Golicevog avatara. :D Ja ti to saljem ekspresno. :mrgreen:
Nemoj me ubjedjivati u nesto drugo kad i sam znas da nije tako. Vidim da si ceprk'o po 562 stranici :lol: sto znaci da mi pokusavas pobjeci ili ti izvuci gujicu. :P
Ovog arsenalovca necu ni traziti, vidis da covjek ima obraza pa se izgubio sa foruma.

P.S. evo i bezimeni se prikljucuje najboljem klubu. :)
Jest pravim se od sad hablek ko i @secer.
Nema od te ljubavi nista. :mrgreen:
Bezimeni je samo ljut zbog loseg fudbala.Proce ga to brzo. 8-)
Mada vas izvlaci BL i sto jaci koefcijent.Pa imate poklonika,cak i meni bolje pase ''koefo'' na toj strani.
Ovo ostalo tanko.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2010, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 28 apr 2010, 23:50

Ma uvijek ce biti tako, ja se sjecam dok je Dzeko igrao u Zelji jes dijete bio, al' price su bile ma vidi ga ovaj kloc teski samo sto je visok i sto zna glavom veze on nema noge mu krive itd ... A gdje su sada ti veliki fudbalski strucnjaci :?: Najlakse je pricati ove sanjerske price ovaj veze nema onaj veze nema, koliko se o Olicu prica trebao bi imati cak i svoju temu :mrgreen: Sto znaci da je popularan e sad neki ce ga pljuvati neki ne, al Ola igra u 30 godini najbolji fudbal u zivotu pa vi pjevajte borbene :mrgreen:
@Calcio ma kakav Rahimic u Bayernu :mrgreen: (Sad ce me opet pljuvati zato sto nebi volio njega u Bayernu a on je naravno "nas" Bosanceros i reci ce mi da sam Srbin ili Hrvat) Lik ima 34 godine, ni u Cska ne igra u prvoj itd ... To ga je sigurno spomeno bezveze a uostalom moze pozvati koga oce uprava je ta koja odlucuje :mrgreen: Jadni mi u finalu sa ovim Interom ljudi ce smanjiti gledanost finala za 40% ciganskom igrom... Nadam se da ce tata LvG objasniti svom sinu Murinju neke stvari :mrgreen: (zajebancija 8-))
Previse sam skreno off topic, ali mislim da je dosta o Olicu vise ili otvorite temu pa tu laprdajte i onako nemate pametnijeg posla :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2010, 23:50

NoName je napisao/la: Samo za finale protiv antifudbala a onda idemo ispočetka. Nemoj ti slat harisu avatara a ni mene svrstavati u Vaše redove sve dok nam ne pošalješ avatar sa Džeksonovim dresom. Do tada ja i hare možemo da vam pametujemo svima, mi smo jedini neutralci ja mislim ;)
Pa niste jedini, ali ste najistaknutiji. ;) Samo polahko, privuci cemo mi Vas dvojicu bez problema. Ja uzaludno trazim adresu novog Dzekinog stana u elitnom dijelu Minkena....ali za sada uzaludno. :?
Vom Jäger zum Gejagten

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 apr 2010, 23:53

geronimo je napisao/la:
NoName je napisao/la: Samo za finale protiv antifudbala a onda idemo ispočetka. Nemoj ti slat harisu avatara a ni mene svrstavati u Vaše redove sve dok nam ne pošalješ avatar sa Džeksonovim dresom. Do tada ja i hare možemo da vam pametujemo svima, mi smo jedini neutralci ja mislim ;)
Pa niste jedini, ali ste najistaknutiji. ;) Samo polahko, privuci cemo mi Vas dvojicu bez problema. Ja uzaludno trazim adresu novog Dzekinog stana u elitnom dijelu Minkena....ali za sada uzaludno. :?
Ma tako ste i za Misketa govorili prošle sezone ;) Ja sam čuo da se Džeko hoće ženit a da kupuje taj stan u Minkenu za kurvaluka :mrgreen: Ali, sada mi neutralni moramo biti oprezni, ne smijemo govoriti ništa protiv bilo koga jer možda naš Džekson baš završi u tom klubu :D Samo boga molim da ne ode u Inter, samo sam se s njima zakačio
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2010, 00:00

Dzekso rece ima ponude na stolu.
U Bajernu moras krasti lopte da bi dosao do nje.Gore bi mu bilo nego Vedi u Hoffi.Svi se sa svojim problemima zabave pa niko lopte neda. :lol:
A Dzekso nije lesinar tipa Olica da mu svaka strvina pase.
Otjerao bi on to sto u lijepih materi vec prvu sezonu. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 apr 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 apr 2010, 00:04

Konačno, nakon toliko pokušaja stigli smo do finala. Čekao sam da završi i ova večerašnja utakmica i da vidim s kime ćemo igrati u finalu, pa da onda dajem komentar.

Sinoć smo jednostavno razmontirali Lyon. Na terenu su izgledali smiješno. Altintop me pravo iznenadio sa svojom igrom i mislim da je sinoć uz Olića bio naš najbolji igrač. Robben se nije mnogo zamarao, napravio par dobrih prodora i ostalo prepustio Oliću, koji je sinoć pokazao svima da igra u životnoj formi. Odbrana je također igrala dosta sigurno. Koliko su samo puta igrali salate pred svojim golom, to je nevjerovatno. MvB još jednom odigrao kapitenski, pokupio sve na centru i pokazao koliko znači za ekipu Bayerna. Muller se trudio, ali još on treba da uči.

U finalu ćemo se sastati sa Interom koji je u dva susreta uspio da izbaci veliku Barcelonu. To im sigurno daje još veći motiv pred finale. Iskreno se nadam da ćemo u finalu gledati dibru utakmicu, i naravno pobjedu Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 29 apr 2010, 00:17

Ljudi zanima me, ko još pored Motte neće moći igrati u finalu??? Lucio? Chivu? Cesar? šta je s njima... pošto nisam gledao ovu pješadiju kako igraju :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2010, 00:23

davud87 je napisao/la:Ljudi zanima me, ko još pored Motte neće moći igrati u finalu??? Lucio? Chivu? Cesar? šta je s njima... pošto nisam gledao ovu pješadiju kako igraju :D
Svi osim Motte su u kombinaciji za sastav. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 29 apr 2010, 00:33

e jbg... haj nema veze... Učitelj protiv učenika :D

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 29 apr 2010, 00:35

zaneti nece moci igrati

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 29 apr 2010, 00:36

roki... je napisao/la:zaneti nece moci igrati
Što? šta je sa njim?

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 29 apr 2010, 00:40

davud87 je napisao/la:
roki... je napisao/la:zaneti nece moci igrati
Što? šta je sa njim?
rece onaj komentator,kad je dobio zuti

edit : zeneti je bio u kadru,a mota dobio karton.. tako da ce moci zaneti :arrow:

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 29 apr 2010, 08:45

davud87 je napisao/la:Ljudi zanima me, ko još pored Motte neće moći igrati u finalu??? Lucio? Chivu? Cesar? šta je s njima... pošto nisam gledao ovu pješadiju kako igraju :D
polahko ima vremena da se još koji povrijedi do 22 maja :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 apr 2010, 09:25

geronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna. :mrgreen: :P
ma tu je to.. olic, robben..
al sigurno da je najbolji napadac bl.
mogo bi i dzeko naruciti par kaseta sa olinim majstorijama pa da vidi kako se bori za klub.
svaka dzeki cast, ima tehniku, dobro suta, ali se ne trudi. da je malo vise osafunjao ghuzicu, danas bi volfsburg ovjeravao kartu za finale el.
gledajuci zadnjih 10-ak utakmica, ola je za dvije klase bolji od dzeke.
ps
bas mi je zao barcelone.
steta sto ne prodjose, barem bi gledali spektakl u finalu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 29 apr 2010, 09:51

To sto je Inter prosao, nikako mi se ne djasvi.
radije bi gledao spektakel protiv barcelone nego ovaj antifudbal murinjov.
sramota od tekme a i gvardiola vadi Ibrahimovica (jedinog igraca preko 1.80m kojeg ima!!) da bi ubacio jos manjeg Krkica. smijesno. nejse

razbili smo lion u proste faktore. Protiv intera cemo na penale proci ako Bog da!!!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 29 apr 2010, 09:57

U svakoj slučaju puno je bolje igrati protiv defanzivnog intera
nego ofanzivne barse........i tu vidim našu šansu

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 apr 2010, 11:24

Ja bih samo da pozdravim i cestitam @Geri :mrgreen: Jbg...treba znati i gubiti, odsad se samo na Arsenal kladim... :D Salji taj avatar i potpis...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 29 apr 2010, 12:19

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna. :mrgreen: :P
ma tu je to.. olic, robben..
al sigurno da je najbolji napadac bl.
mogo bi i dzeko naruciti par kaseta sa olinim majstorijama pa da vidi kako se bori za klub.
svaka dzeki cast, ima tehniku, dobro suta, ali se ne trudi. da je malo vise osafunjao ghuzicu, danas bi volfsburg ovjeravao kartu za finale el.
gledajuci zadnjih 10-ak utakmica, ola je za dvije klase bolji od dzeke.
ps
bas mi je zao barcelone.
steta sto ne prodjose, barem bi gledali spektakl u finalu.
E jbg sad :S netrudi se, pa de se ti trudi u timu u kojem se niko netrudi i ti ces tako izgledat i bez obzira koliko das golova oni mogu vise primit, bolji Olic od njeg, a jest jest dobro si Olic je drugi na listi strijelaca BL ;).
--Pametnij popusta--

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 apr 2010, 12:32

:mrgreen:

slika

Uploaded with ImageShack.us
#divovi

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 29 apr 2010, 12:35

moustapha je napisao/la::mrgreen:

slika

Uploaded with ImageShack.us
Citam sada izjavio Murihno da su on Van Gaal veliki prijatelji i da ce se zagrliti i prije pocetka i na kraju utakmice, moze i ovaj bez provokativnih komentara :D cudo jedno bozije :D, ocito je respekt prema LvG-u veliki :D.
--Pametnij popusta--

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.