FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 15 jul 2015, 17:27

Zna li iko hočel li biti prenos ne fejsu

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 jul 2015, 17:28

Preko 500 uglavnom :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 15 jul 2015, 17:33

sad zvao face nema prenosa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2015, 17:34

Ima stream mađarskih televizija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 jul 2015, 17:35

Pa ima vise od 800 vec preko udruzenja,a ima i dosta raje privatni aranzman. Fina prilika za dobro euro putovanje,nije uopste skupo. "Zavidim" momcima koji idu,neko sutra u Budimpestu da gleda Zelju neko na posao :(
SLOBODA NAVIJAČIMA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 jul 2015, 17:36

Misevi pitarluk im se osjeti.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 15 jul 2015, 17:38

ennis je napisao/la:Pa ima vise od 800 vec preko udruzenja,a ima i dosta raje privatni aranzman. Fina prilika za dobro euro putovanje,nije uopste skupo. "Zavidim" momcima koji idu,neko sutra u Budimpestu da gleda Zelju neko na posao :(
Ma kakvih 800 preko udruzenja juce u 17:30 sam bio i popunjavali su treci autobus tako da....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 jul 2015, 17:39

Pa zar je moguće da nijedna televizija iz BiH neće prenositi?

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 15 jul 2015, 17:40

FKZ1921 je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Reče vam čovjek da imamo od marta nutricionistu. Možda baš radi tako kako je neko od vas napisao.
Kondicioni trener Anel Hidic je nedavno magistrirao. Osim rada u nasem klubu,predaje u edukacionom centru NS BiH...Kad covjek cita kako to po nekima sve izgleda jednostavno,mislio bi da te poslove kod nas rade cobani.
Ne rade cobank, ali stanje sa igracima je takvo da fizički nisu spremni ni za PL. A nije baš da je to neka glupa investicija.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 15 jul 2015, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 15 jul 2015, 17:41

pile87 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:@barbarez O tome ja i govorim. Nema teretane, igrači nam nisu fizički jaki, a to je danas, sviđalo se to nekome ili ne (meni baš i ne) možda i najbitnija stavka. Dalje, kada se govori o tome zašto igrači to ne rade sami (@Žvaka), oni jednostavno to ne znaju. Nemaju zdrave navike. Njima treba neko ko će ih usmjeriti na dobar način. Reći im, bukvalno: OVO TI VALJA, OVO TI NE VALJA, OVO OVAKO RADI, OVO NE RADI NIKAKO itd. Zato kažem, treba pokušati s ovim. Pazi, mladi su to igrači, koji sanjaju slavu i da igraju za velike klubove, a kad im objasniš da to trebaju raditi da bi u svojim namjerama uspjeli, oni će to i poslušati. Nek se još nekoliko starijih krene toga pridržavati, pa će povući i neke koji su lijeni i eto ti već za narednu godinu ekipa koja puca od snage, koja će po utakmici pretrčati prosječno 12-13 kilometara. I da, još nešto @barbarez. Igrači koji dođu u Evropu iz nekih slabijih liga i ekipa - prvo se hrane kod njih, rade pod njihovim nadzorom, pa tek kasnije kad steknu navike, klub im daje specijalan program isključivo namijenjen za njih kako bi ispravili nedostatke (prehrana, vježbe, suplementi itd.). Čak i nakon toga igrač može birati da li će jesti u klupskom restoranu ili negdje drugo (znači opet može birati).

I još jedna zamjerka - mi nemamo kapitena. Nemamo igrača koji će biti, ne samo na terenu, nego i izvan njega kapiten. Ja ne znam kad sam zadnji put vidio CIJELU ekipu negdje na okupu (pa makar i cugali, pu pu gluho i daleko bilo), gdje će se razvijati timski duh. Sve je spalo na stručni štab koji pokušava nešto uraditi u vezi s tim...
Kada je Adzem bio trener isli su jednom sedmicno u teretanu da li je to jos uvijek tako ne znam. Nije to samo bas terentana i nutricionista ima tu dosta stvari to je kompletna nauka ali svakako trebe od necega krenuti pogotovo kada su mladje kategorije u pitanju jer sve je u onome kako ga odgojis onda se lakse prilagode seniorskom fudbalu.
Znam to, Adžem je fakat dao sve od sebe kad je bio trener. Znam ja koliko je to komplicirano, ali, kako kažeš, treba od nečega krenuti. Evo neko napisa možda se baš tako radi kao što mi pišemo - ali ne radi se. To se vidi. Ekipa je spremna za naše lige, očigledno se tako i tempira forma, ali mislim da je to u Evropi dovoljno za nekih extra kvalitetnih 60 minuta. I ne smije se dešavati da se jučer Adžem, danas Odović, sutra neko treći lome oko tih stvari, već to treba biti organizirano. Teretana jednom sedmično je premalo. Ne znam, bar ja mislim da je ovo osnovno od čega moramo krenuti. Rezultat u Evropi ti donosi novac koji je nama prijeko potreban, a da bi napravili iskorak moramo raditi na igračkom kadru (ne mislim dovoditi polovnjake iz Srbije i Hrvatske, već sva sredstva uložiti u omladinu). I, naravno, od mlađih kategorija krenuti. Baš kao što sam i ranije napisao, stvoriti im radne navike. Da im je normalno da treniraju svaki dan, odu u teretanu četiri puta sedmično, jedu zdravo itd itd ima tu milion stvari.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 15 jul 2015, 17:41

Dak su urodili "napori Face tv" za prenos Zelje o kojim se sinoc govorio pitar Baha???
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2015, 18:01

Vidin aldin dominira i dalje pola postova ne vidim jer su njegovi, opet redovno crnjaci neka neka fino ;)

Samo da ponovnim da prolazimo madjare da se mogu citirat ;)

pile87
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2015, 18:03

JoseMourinho je napisao/la:Vidin aldin dominira i dalje pola postova ne vidim jer su njegovi, opet redovno crnjaci neka neka fino ;)

Samo da ponovnim da prolazimo madjare da se mogu citirat ;)
I mene prijatno iznenadi Oda kao cilj je slijedece predkolo.Svaka cast na optimizmu ;)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 15 jul 2015, 18:06

Ma mora biti na TV sutra tekma, pa ne igramo u Keniji

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jul 2015, 18:07

Ma ako nista ima stream, sta ste se utripovali ljudi dragi. :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 jul 2015, 18:18

Face tv tj Fc njanjajevo.Bagro nedat im ni snimak da rade kad budemo kuci igrali
.Supci.

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 15 jul 2015, 18:21

Kvota na našu pobjedu spala sa početnih 9.00 na 5.25 :roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2015, 18:22

kvalitet je napisao/la: Znam to, Adžem je fakat dao sve od sebe kad je bio trener. Znam ja koliko je to komplicirano, ali, kako kažeš, treba od nečega krenuti. Evo neko napisa možda se baš tako radi kao što mi pišemo - ali ne radi se. To se vidi. Ekipa je spremna za naše lige, očigledno se tako i tempira forma, ali mislim da je to u Evropi dovoljno za nekih extra kvalitetnih 60 minuta. I ne smije se dešavati da se jučer Adžem, danas Odović, sutra neko treći lome oko tih stvari, već to treba biti organizirano. Teretana jednom sedmično je premalo. Ne znam, bar ja mislim da je ovo osnovno od čega moramo krenuti. Rezultat u Evropi ti donosi novac koji je nama prijeko potreban, a da bi napravili iskorak moramo raditi na igračkom kadru (ne mislim dovoditi polovnjake iz Srbije i Hrvatske, već sva sredstva uložiti u omladinu). I, naravno, od mlađih kategorija krenuti. Baš kao što sam i ranije napisao, stvoriti im radne navike. Da im je normalno da treniraju svaki dan, odu u teretanu četiri puta sedmično, jedu zdravo itd itd ima tu milion stvari.
Pa ima svega ali ne bi mi bili tu gdje jesmo da je sve onako kako mi ocekujemo da jeste. Za neke stvari trebaju preduslovi uostalom eto imamo kondicionog strucnjaka koji je tu vec par godina, eto dobili su i nutriconistu vjerujem da ce u buducnosti gledati da poprave sve moguce stvari koje mogu.Meni je bitno da vidim da ima plan i da se necem tezi jos bitnije da se radi i razmislja kako popraviti nesto samo sto kod nas sve ide dosta sporo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 15 jul 2015, 18:24

Da li neko zna da li ce fan shop i clanske raditi u sobotu na drugi dan bajrama.
Dolazi neka rodbina pa bi se ucalnili i tako to? :)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2015, 18:30

benya99 je napisao/la:Kvota na našu pobjedu spala sa početnih 9.00 na 5.25 :roll:
Nešto se dešava, kvota na Ferncvaroš je u porastu, sa 1,40 na 1,70... Pinnacle, Unibet i još neke velike kladionice su blokirale meč, pa je kasnije vraćen...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.