FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nime_tm87 » 29 apr 2010, 10:47

& ? je napisao/la:termin utakmice Borac-Zeljeznicar je u 20:15
+ prenos na BHT. :P

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 29 apr 2010, 11:04

Ova liga citava je lakrdija .O savezu ne treba pisati puno,pa mislim da bolje radi fudbalski savez Haitija nego ovaj nas ...Ne znaju ni oni sami sta rade.Videcemo sad kakvu ce kaznu dobiti Sarajevo,zbog ulijetanja na utakmici sa Sirokim,mi smo dobili 3000km za ovo sa Travnikom,vjerovatno ce se suspendovati Kosevo,pa cemo igrati bez publike zadnju utakmicu :roll: Nijaz je smijenjen hhh :mrgreen: Al' stvarno ovo sto se desava u Savezu je za ne povjerovati :evil: :evil: :evil: :evil:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 29 apr 2010, 11:07

killer je napisao/la:Ova liga citava je lakrdija .O savezu ne treba pisati puno,pa mislim da bolje radi fudbalski savez Haitija nego ovaj nas ...Ne znaju ni oni sami sta rade.Videcemo sad kakvu ce kaznu dobiti Sarajevo,zbog ulijetanja na utakmici sa Sirokim,mi smo dobili 3000km za ovo sa Travnikom,vjerovatno ce se suspendovati Kosevo,pa cemo igrati bez publike zadnju utakmicu :roll: Nijaz je smijenjen hhh :mrgreen:

Al' stvarno ovo sto se desava u Savezu je za ne povjerovati
:evil: :evil: :evil: :evil:
dobro dosao u stvarnost! :)

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 29 apr 2010, 11:11

znam ja to otkad postoji ova liga,al' sad sam tek napisao :D
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 29 apr 2010, 12:49

Schlager je napisao/la:
а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.
Sajine,mislim da si pogodio sustinu sa ovom recenicom. Tacnije,ako bude dobronamjernosti od strane uprave i domacinskog raspolaganja sa tih 6 miliona km,onda ce nas stadion dobiti sve ovo o cemu citamo i bice nam svima na ponos,a ako ne bude,skrpice se ono osnovno za igranje evrope,dobar dio novca ce zavrsiti u privatnim dzepovima,a od sjeverne i juzne tribine,natkrivanja istoka i ostalih stvari nece biti nista....Jedan primjer,doduse vrlo ruzan,imamo od stare uprave,koja je pravdajuci utrosena gradska sredstva od 700 000 km,bez imalo stida navela da je u ono sadasnje ruglo od pomocnog igralista utrosila ni manje ni vise nego 400 000 maraka!!

A znamo na sta ono lici,sa prvom kisom vise lici na vaterpolo teren,nema drenaze,ne znam ni da li uopste igraci tamo ikad treniraju!

Nadajmo se da ce ova uprava biti ipak drugacija.
' ? " је $ - " у & ? " " % у џеп. Е $, & " " " управе стрпају " & """ по $ 10 000, то " се " & ? " јер " опет ? $ пара за све % се ? $ на $.

? & $ & % " " навео за ? управу, $ - опет " " $, ? ' са ? на "...

$ се $ - " ? " " $ - $ све % су ?. & не " & него стрпају " у џеп, па стварно " & " све " $ " & у " " " " аута. $ " се $ $ на " " о ' % " ? & " " ? управе & се " ? пара, ? ово " $ ' на & се не & о ' "...

Ова управа је ? " ? $ потеза, $ су ? ' % $ су $ ? " на & ?. ? & та " управа " % $ $ / " на / " све своје % " $ $ $ посао. & % $ у " " $ ? ¥ " тренера, ? $ " " - " " ".

% - $ тога свега ", $ у $ 3-4 '. Ово је ' важно " за & & $ $ ? - се $ сезоне " за $ & ? за &!
" се на ? $ посту
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 12:58

" je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.
Sajine,mislim da si pogodio sustinu sa ovom recenicom. Tacnije,ako bude dobronamjernosti od strane uprave i domacinskog raspolaganja sa tih 6 miliona km,onda ce nas stadion dobiti sve ovo o cemu citamo i bice nam svima na ponos,a ako ne bude,skrpice se ono osnovno za igranje evrope,dobar dio novca ce zavrsiti u privatnim dzepovima,a od sjeverne i juzne tribine,natkrivanja istoka i ostalih stvari nece biti nista....Jedan primjer,doduse vrlo ruzan,imamo od stare uprave,koja je pravdajuci utrosena gradska sredstva od 700 000 km,bez imalo stida navela da je u ono sadasnje ruglo od pomocnog igralista utrosila ni manje ni vise nego 400 000 maraka!!

A znamo na sta ono lici,sa prvom kisom vise lici na vaterpolo teren,nema drenaze,ne znam ni da li uopste igraci tamo ikad treniraju!

Nadajmo se da ce ova uprava biti ipak drugacija.
' ? " је $ - " у & ? " " % у џеп. Е $, & " " " управе стрпају " & """ по $ 10 000, то " се " & ? " јер " опет ? $ пара за све % се ? $ на $.

? & $ & % " " навео за ? управу, $ - опет " " $, ? ' са ? на "...

$ се $ - " ? " " $ - $ све % су ?. & не " & него стрпају " у џеп, па стварно " & " све " $ " & у " " " " аута. $ " се $ $ на " " о ' % " ? & " " ? управе & се " ? пара, ? ово " $ ' на & се не & о ' "...

Ова управа је ? " ? $ потеза, $ су ? ' % $ су $ ? " на & ?. ? & та " управа " % $ $ / " на / " све своје % " $ $ $ посао. & % $ у " " $ ? ¥ " тренера, ? $ " " - " " ".

% - $ тога свега ", $ у $ 3-4 '. Ово је ' важно " за & & $ $ ? - се $ сезоне " за $ & ? за &!
" се на ? $ посту
ja da sam u upravi nakon sto bi procitao ovaj tvoj post, odmah bi podnio ostavku . Ozbiljno sto bi se zaj.ebavao s bilo cim, kad bi u svakom slucaju unaprijed bio proglasen lopovom.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 apr 2010, 13:03

Dovoljno je reci da se Cedo Savic mota po klubu i sve je jasno!
Svuda kriminal a nasa Uprava bajna? Necemo se praviti blesavi!
HAJ FAJV

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 29 apr 2010, 13:05

Kakav je odnos Lešinara prema navijačima Borca (mislim na vulturese) od prije rata a koji nisu srpske nacionalnosti, ima li kontakata ili je to završena stvar. Ima li među lešinarima drugih nacionalnosti?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 13:12

Simpatizer je napisao/la:Dovoljno je reci da se Cedo Savic mota po klubu i sve je jasno!
ja koliko cuh, cedo savic je uradio veliki posao oko iste te rekonstrukcije o kojoj pricamo.

Covjeka licno ne poznajem pa ne mogu o njemu da sudim inace, ja sam u principu za to da se o ljudima sudi po rezultatima na ne pricama i predrasudama.

To sto je kod nas uvrijezeno misljenje da ko god je "nesto" nuzno je kriminalac mi je sociopatska pojava, doduse razumljiva s obzirom na stepen korupcije , polisjeratni period i doba tranzicije kojew oblijue malverzacijama i naglim bogacenjima.
Ali trpanje u isti kos bas svih na bazi cinejnice da su "nesto" po meni je pogubno za drustvo u cjelini, i na kraju krajeva nije ni posteno.

ma u stvari, sta se i aj vazda ponasam ko neki dezurni moralista, ako vama ne valja ne valja ni meni :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 29 apr 2010, 13:19

Kakav je odnos Lešinara prema navijačima Borca (mislim na vulturese) od prije rata a koji nisu srpske nacionalnosti, ima li kontakata ili je to završena stvar. Ima li među lešinarima drugih nacionalnosti?
To moras da pitas pripadnike lesinara. Mi ovde smo samo simpatizeri Borca

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 apr 2010, 13:19

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Dovoljno je reci da se Cedo Savic mota po klubu i sve je jasno!
ja koliko cuh, cedo savic je uradio veliki posao oko iste te rekonstrukcije o kojoj pricamo.

Covjeka licno ne poznajem pa ne mogu o njemu da sudim inace, ja sam u principu za to da se o ljudima sudi po rezultatima na ne pricama i predrasudama.

To sto je kod nas uvrijezeno misljenje da ko god je "nesto" nuzno je kriminalac mi je sociopatska pojava, doduse razumljiva s obzirom na stepen korupcije , polisjeratni period i doba tranzicije kojew oblijue malverzacijama i naglim bogacenjima.
Ali trpanje u isti kos bas svih na bazi cinejnice da su "nesto" po meni je pogubno za drustvo u cjelini, i na kraju krajeva nije ni posteno.

ma u stvari, sta se i aj vazda ponasam ko neki dezurni moralista, ako vama ne valja ne valja ni meni :)
Slazem se da je svrstavanje u isti kos pogubno za drustvo, ali je jos "pogubnije" to sto je on radio u ZIBL-u. Ja ne pricam da je on kriminalac zato sto mi se tako cefnulo, vec zato sto znam sta se desava u tom Zavodu.
Ali to nije tema za sportski forum.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 apr 2010, 13:23

Pa nije Savić više direktor ZIBL-a...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 13:23

Simpatizer je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Slazem se da je svrstavanje u isti kos pogubno za drustvo, ali je jos "pogubnije" to sto je on radio u ZIBL-u. Ja ne pricam da je on kriminalac zato sto mi se tako cefnulo, vec zato sto znam sta se desava u tom Zavodu.
Ali to nije tema za sportski forum.
e to je vec nesto drugo ako nesto znas o covjeku.
Kazem ti kad je konkretno rekonstrukcija stadiona u pitanju, ja sam cuo iz vise izvora da je on odradio najveci posao tu, a eto vidjecemo kako ce zavrsiti.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 apr 2010, 13:30

Da se razumijemo, u danasnjem vremenu nijedan veci projekat se ne odradi a da se neko ne ogrebe. Sasvim je realno da se i pojedinci iz Uprave malo "omaste". Zato sam na fonu na kom je Sajin.
Neka Cedo i kompanija odrade rekonstrukciju kako valja, pa ako bude viska neka trpaju u dzepove. :mrgreen:
Ako je vec Dodo napravio dvor od kog nemam koristi, neka Cedo odradi rekonstrukciju stadiona i oprosticu mu grijehe. :mrgreen:
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 13:32

Simpatizer je napisao/la:Da se razumijemo, u danasnjem vremenu nijedan veci projekat se ne odradi a da se neko ne ogrebe. Sasvim je realno da se i pojedinci iz Uprave malo "omaste". Zato sam na fonu na kom je Sajin.
Neka Cedo i kompanija odrade rekonstrukciju kako valja, pa ako bude viska neka trpaju u dzepove. :mrgreen:
Ako je vec Dodo napravio dvor od kog nemam koristi, neka Cedo odradi rekonstrukciju stadiona i oprosticu mu grijehe. :mrgreen:
kad su nijemci pravili stadione i organizaciju svjetskog prvenstva, oni su odam formirali posebno tuzilastvo koje ce goniti ljude koji se ogrebu, jer su znali da toga mora biti :)
jer na kraju krajeva, ljudi su ipak samo ljudi :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 29 apr 2010, 13:33

borcev_navijac je napisao/la: ja da sam u upravi nakon sto bi procitao ovaj tvoj post, odmah bi podnio ostavku . Ozbiljno sto bi se zaj.ebavao s bilo cim, kad bi u svakom slucaju unaprijed bio proglasen lopovom.
Ја не ' $ " " " у " $ " се ?, ? оно % ' ја " " " % % се " по $ " & ¥,него % % је ? % $.

1. & " $ са $ све % су ? " $ $ ¥, ја " " - " ?,јер ' $ се то ' $ са ' & су $ $ $ " $.

2.У $ & је " $ ", у & се $ на све - стране, у & " ? " трпају у своје џепове " то не ? паре него све % ' ", у $ у & ' сфере " & " ", у $ у & ? " & $ су " на ", % по $,у $ у & се " & - ? $ се $ на " ", & " ? " & " ' & " ? -, у $ & $ $ ' " & " правог $, зар " стварно % $ су у % " све " " је ? $ & " " " " пару - "?
' $, ? сутра. ја ' $ - " " % " у џеп, па & " $ су " ", " се нађе " & & - ? $ " & " & % " за $ & " спорта у ?.
" опет &, & " " сва своја &, па & $ трпају у џепове($ " $ не " ? ? стварно ? &)

3. " ја не ? та " ?, " $ се & $ ", ? $ се " " & су све ? управе, $ се за & $ " зна & су " % су... " $ су $ ? " ? ? $ $ $ $ $ $, % ? $ & " $ " - " $? $ $ ' " $ " ?..па вјероватно " " " $ нас ? у свој џеп $ ' на " '
ево ја ? ' за $ ? управе за & су $ ? $ се $ њега све ' $ за $ ", ? наравно $ ' се ?. " на & ' се ? " $ је &, јер је & & ' $ ', ' $ ' ? за $ "...
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 apr 2010, 13:36

Simpatizer je napisao/la:Da se razumijemo, u danasnjem vremenu nijedan veci projekat se ne odradi a da se neko ne ogrebe. Sasvim je realno da se i pojedinci iz Uprave malo "omaste". Zato sam na fonu na kom je Sajin.
Pa primjrtio si da je stadion sa lijeve strane Gundulićeve, a sa te strane svi objekti su u fulu, znači logično je da onakvo ruglo neće ostati, imamo sreću da je stadion upao u onaj trougao i da su oko njega izgrađene onakve zgrade, inače da je sa one strane ulice upala G.P. "Krajina", na mjestu stadiona bi već odavno bile izgrađene stambene zgrade, znači sreća je pa su izgrađene onakve zgradetine oko našeg stadiona... ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 29 apr 2010, 13:48

" се :)
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 29 apr 2010, 14:02

" je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: ja da sam u upravi nakon sto bi procitao ovaj tvoj post, odmah bi podnio ostavku . Ozbiljno sto bi se zaj.ebavao s bilo cim, kad bi u svakom slucaju unaprijed bio proglasen lopovom.
Ја не ' $ " " " у " $ " се ?, ? оно % ' ја " " " % % се " по $ " & ¥,него % % је ? % $.

1. & " $ са $ све % су ? " $ $ ¥, ја " " - " ?,јер ' $ се то ' $ са ' & су $ $ $ " $.

2.У $ & је " $ ", у & се $ на све - стране, у & " ? " трпају у своје џепове " то не ? паре него све % ' ", у $ у & ' сфере " & " ", у $ у & ? " & $ су " на ", % по $,у $ у & се " & - ? $ се $ на " ", & " ? " & " ' & " ? -, у $ & $ $ ' " & " правог $, зар " стварно % $ су у % " све " " је ? $ & " " " " пару - "?
' $, ? сутра. ја ' $ - " " % " у џеп, па & " $ су " ", " се нађе " & & - ? $ " & " & % " за $ & " спорта у ?.
" опет &, & " " сва своја &, па & $ трпају у џепове($ " $ не " ? ? стварно ? &)

3. " ја не ? та " ?, " $ се & $ ", ? $ се " " & су све ? управе, $ се за & $ " зна & су " % су... " $ су $ ? " ? ? $ $ $ $ $ $, % ? $ & " $ " - " $? $ $ ' " $ " ?..па вјероватно " " " $ нас ? у свој џеп $ ' на " '
ево ја ? ' за $ ? управе за & су $ ? $ се $ њега све ' $ за $ ", ? наравно $ ' се ?. " на & ' се ? " $ је &, јер је & & ' $ ', ' $ ' ? за $ "...

Prije svega, pare koje su dobiene od grada i vlade nisu za pojacanja nego namjenska sredstva za rekonstrukciju stadiona, prema tome na njih ne racunaj za pojacanja.
Za pojacanja se moze koristi samo budzestka sredstva za takmicenje koja su jednim dijelom dosla od gradfa a drugim prihodi kluba.

Toliko o tome.

Oko drzave, korupcije i bla bla bla, ja frustracije ljudi razumijem, i sam sam pocesto isfrustriran odredjenim saznanjima, ali pogresno je nekom stavljati kolektivnu etiketu lopova.

I ako cemo posteno, gdje su to nasi gradjani, i kakvi su, jesu to isti oni nasi gradjani koji policajcu daju 10-20 maraka da ne bi platili kaznu za prebrzu voznju, da policjac jeste kriv sto prima mito, ali da vidimo mi kako neko ima obraza kritikovati korupciju a spreman je platit 10-20 km da ne bi bio kaznjej jer je prekrsio zakon, a takvih je velika vecina, i uglavnom takvi najvise i pljuju.

Slazem se, korupcija je postala dio zivota, ali ima je svudgdje, kod nas vcise nego inace u normalnim zemljama, ali mi po mnogo cemu nismo normalna zemlaj, pa je to oinda samo lancano.

Imas politicare i vlast kakvu zasluzujes, tako je to stari moj, ti isti gradjani biraju te ljude na izborima ti isti im izlaze na mitinge i gromoglasno skandiraju njihova imena i zaklinju se u njih, ti isti onda idu do prvog koji nestio znaci a oni do njega mogu doci da ga mole da im djete dobije posao mimo redovne procedure.

Ma mi smo ti jedan licemjeran narod!
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 apr 2010, 14:21

Evo opet dosadno na poslu pa da se i ja malo umijesam i pokusam raspravu vratiti na FK Borac. U vezi ove vaše rasprave reći ću samo jednu rečenicu.Podrzavam borcev_navijač da nisu političari krivi,oni tu nisu došli revolucijom na silu,nego ih je narod izabrao,ili nije izašao na izbore pazato neka ispašta,a isključivi krivci za sve zlo koje nam se dogadja u svim sferama života su sudovi i tužilaštva koji ne rade svoj posao za koji primaju enormne plate i koji iste te političare ne trpaju u zatvore...u Italiji jednog sudiju čuva četa policije,a naš uzme dijete za ruku i šeta se centrom grada jer se ne zamjera nikome,uzima mito i boli ga quratz a kad je tako možda bismo,kao što neko reče,i mi isto radili da smo na mjestu političara i tajkuna....

A sad želim sve vas navijače Borca kolektivno da pohvalim.Još jednom se pokazalo da je navijač Borca ponosan,posebna sorta i da ne može svako to da bude. Čitao sam sad malo ove ostale teme i ni na jednoj nisam našao da neko od vas radi sledeće stvari:
-da ide na temu FK Velež i ubjeđuje ih kako trebaju pobjediti u subotu jer još imaju šanse za Evropu
-da u prošlom kolu sa navijačima Rudara piše o nacionalnom interesu ko treba da pobjedi
-da ide na temu FK Sloboda i ubjeđuje ih kako im je opstanak skoro siguran i da ne moraju pobjediti sutra
-da ide na temu FK Sloboda i piše njihovim navijačima kako je Sloboda veliki klub i kako poslije Borca najviše vole Slobodu,maltene od rodjenja :D

naravno da sve ove priče ne bi imale nikakvog uticaja,i da će se već nakon završene utakmice pisati sasvim drugačije,ali morao sam ovo napisati jer sam ponosan na vas,i za svoje ponašanje imate od mene čistu 9.....Nije 10-ka zbog ove dvojice koji su upadali na temu FK Željezničar sa navijačkim parolama sa Istoka,i time malo pokvarili utisak,ali još jednom bravo,samo ponosno i bez lizanja danas a pljuvanja sutra!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.