+ prenos na BHT.& ? je napisao/la:termin utakmice Borac-Zeljeznicar je u 20:15

Moderator/ica: vlakanje
+ prenos na BHT.& ? je napisao/la:termin utakmice Borac-Zeljeznicar je u 20:15
dobro dosao u stvarnost!killer je napisao/la:Ova liga citava je lakrdija .O savezu ne treba pisati puno,pa mislim da bolje radi fudbalski savez Haitija nego ovaj nas ...Ne znaju ni oni sami sta rade.Videcemo sad kakvu ce kaznu dobiti Sarajevo,zbog ulijetanja na utakmici sa Sirokim,mi smo dobili 3000km za ovo sa Travnikom,vjerovatno ce se suspendovati Kosevo,pa cemo igrati bez publike zadnju utakmicuNijaz je smijenjen hhh
![]()
Al' stvarno ovo sto se desava u Savezu je za ne povjerovati![]()
![]()
![]()
' ? " је $ - " у & ? " " % у џеп. Е $, & " " " управе стрпају " & """ по $ 10 000, то " се " & ? " јер " опет ? $ пара за све % се ? $ на $.Schlager je napisao/la:Sajine,mislim da si pogodio sustinu sa ovom recenicom. Tacnije,ako bude dobronamjernosti od strane uprave i domacinskog raspolaganja sa tih 6 miliona km,onda ce nas stadion dobiti sve ovo o cemu citamo i bice nam svima na ponos,a ako ne bude,skrpice se ono osnovno za igranje evrope,dobar dio novca ce zavrsiti u privatnim dzepovima,a od sjeverne i juzne tribine,natkrivanja istoka i ostalih stvari nece biti nista....Jedan primjer,doduse vrlo ruzan,imamo od stare uprave,koja je pravdajuci utrosena gradska sredstva od 700 000 km,bez imalo stida navela da je u ono sadasnje ruglo od pomocnog igralista utrosila ni manje ni vise nego 400 000 maraka!!а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.
A znamo na sta ono lici,sa prvom kisom vise lici na vaterpolo teren,nema drenaze,ne znam ni da li uopste igraci tamo ikad treniraju!
Nadajmo se da ce ova uprava biti ipak drugacija.
ja da sam u upravi nakon sto bi procitao ovaj tvoj post, odmah bi podnio ostavku . Ozbiljno sto bi se zaj.ebavao s bilo cim, kad bi u svakom slucaju unaprijed bio proglasen lopovom." je napisao/la:' ? " је $ - " у & ? " " % у џеп. Е $, & " " " управе стрпају " & """ по $ 10 000, то " се " & ? " јер " опет ? $ пара за све % се ? $ на $.Schlager je napisao/la:Sajine,mislim da si pogodio sustinu sa ovom recenicom. Tacnije,ako bude dobronamjernosti od strane uprave i domacinskog raspolaganja sa tih 6 miliona km,onda ce nas stadion dobiti sve ovo o cemu citamo i bice nam svima na ponos,a ako ne bude,skrpice se ono osnovno za igranje evrope,dobar dio novca ce zavrsiti u privatnim dzepovima,a od sjeverne i juzne tribine,natkrivanja istoka i ostalih stvari nece biti nista....Jedan primjer,doduse vrlo ruzan,imamo od stare uprave,koja je pravdajuci utrosena gradska sredstva od 700 000 km,bez imalo stida navela da je u ono sadasnje ruglo od pomocnog igralista utrosila ni manje ni vise nego 400 000 maraka!!а % се " те " " & " $, $ се $ - " " пуно " " $ - $ " % & & су " ?.
A znamo na sta ono lici,sa prvom kisom vise lici na vaterpolo teren,nema drenaze,ne znam ni da li uopste igraci tamo ikad treniraju!
Nadajmo se da ce ova uprava biti ipak drugacija.
? & $ & % " " навео за ? управу, $ - опет " " $, ? ' са ? на "...
$ се $ - " ? " " $ - $ све % су ?. & не " & него стрпају " у џеп, па стварно " & " све " $ " & у " " " " аута. $ " се $ $ на " " о ' % " ? & " " ? управе & се " ? пара, ? ово " $ ' на & се не & о ' "...
Ова управа је ? " ? $ потеза, $ су ? ' % $ су $ ? " на & ?. ? & та " управа " % $ $ / " на / " све своје % " $ $ $ посао. & % $ у " " $ ? ¥ " тренера, ? $ " " - " " ".
% - $ тога свега ", $ у $ 3-4 '. Ово је ' важно " за & & $ $ ? - се $ сезоне " за $ & ? за &!
" се на ? $ посту
ja koliko cuh, cedo savic je uradio veliki posao oko iste te rekonstrukcije o kojoj pricamo.Simpatizer je napisao/la:Dovoljno je reci da se Cedo Savic mota po klubu i sve je jasno!
Svuda kriminal a nasa Uprava bajna? Necemo se praviti blesavi!
To moras da pitas pripadnike lesinara. Mi ovde smo samo simpatizeri BorcaKakav je odnos Lešinara prema navijačima Borca (mislim na vulturese) od prije rata a koji nisu srpske nacionalnosti, ima li kontakata ili je to završena stvar. Ima li među lešinarima drugih nacionalnosti?
Slazem se da je svrstavanje u isti kos pogubno za drustvo, ali je jos "pogubnije" to sto je on radio u ZIBL-u. Ja ne pricam da je on kriminalac zato sto mi se tako cefnulo, vec zato sto znam sta se desava u tom Zavodu.borcev_navijac je napisao/la:ja koliko cuh, cedo savic je uradio veliki posao oko iste te rekonstrukcije o kojoj pricamo.Simpatizer je napisao/la:Dovoljno je reci da se Cedo Savic mota po klubu i sve je jasno!
Covjeka licno ne poznajem pa ne mogu o njemu da sudim inace, ja sam u principu za to da se o ljudima sudi po rezultatima na ne pricama i predrasudama.
To sto je kod nas uvrijezeno misljenje da ko god je "nesto" nuzno je kriminalac mi je sociopatska pojava, doduse razumljiva s obzirom na stepen korupcije , polisjeratni period i doba tranzicije kojew oblijue malverzacijama i naglim bogacenjima.
Ali trpanje u isti kos bas svih na bazi cinejnice da su "nesto" po meni je pogubno za drustvo u cjelini, i na kraju krajeva nije ni posteno.
ma u stvari, sta se i aj vazda ponasam ko neki dezurni moralista, ako vama ne valja ne valja ni meni
e to je vec nesto drugo ako nesto znas o covjeku.Simpatizer je napisao/la:Slazem se da je svrstavanje u isti kos pogubno za drustvo, ali je jos "pogubnije" to sto je on radio u ZIBL-u. Ja ne pricam da je on kriminalac zato sto mi se tako cefnulo, vec zato sto znam sta se desava u tom Zavodu.borcev_navijac je napisao/la:ja koliko cuh, cedo savic je uradio veliki posao oko iste te rekonstrukcije o kojoj pricamo.Simpatizer je napisao/la:Dovoljno je reci da se Cedo Savic mota po klubu i sve je jasno!
Covjeka licno ne poznajem pa ne mogu o njemu da sudim inace, ja sam u principu za to da se o ljudima sudi po rezultatima na ne pricama i predrasudama.
To sto je kod nas uvrijezeno misljenje da ko god je "nesto" nuzno je kriminalac mi je sociopatska pojava, doduse razumljiva s obzirom na stepen korupcije , polisjeratni period i doba tranzicije kojew oblijue malverzacijama i naglim bogacenjima.
Ali trpanje u isti kos bas svih na bazi cinejnice da su "nesto" po meni je pogubno za drustvo u cjelini, i na kraju krajeva nije ni posteno.
ma u stvari, sta se i aj vazda ponasam ko neki dezurni moralista, ako vama ne valja ne valja ni meni
Ali to nije tema za sportski forum.
kad su nijemci pravili stadione i organizaciju svjetskog prvenstva, oni su odam formirali posebno tuzilastvo koje ce goniti ljude koji se ogrebu, jer su znali da toga mora bitiSimpatizer je napisao/la:Da se razumijemo, u danasnjem vremenu nijedan veci projekat se ne odradi a da se neko ne ogrebe. Sasvim je realno da se i pojedinci iz Uprave malo "omaste". Zato sam na fonu na kom je Sajin.
Neka Cedo i kompanija odrade rekonstrukciju kako valja, pa ako bude viska neka trpaju u dzepove.![]()
Ako je vec Dodo napravio dvor od kog nemam koristi, neka Cedo odradi rekonstrukciju stadiona i oprosticu mu grijehe.
Ја не ' $ " " " у " $ " се ?, ? оно % ' ја " " " % % се " по $ " & ¥,него % % је ? % $.borcev_navijac je napisao/la: ja da sam u upravi nakon sto bi procitao ovaj tvoj post, odmah bi podnio ostavku . Ozbiljno sto bi se zaj.ebavao s bilo cim, kad bi u svakom slucaju unaprijed bio proglasen lopovom.
Pa primjrtio si da je stadion sa lijeve strane Gundulićeve, a sa te strane svi objekti su u fulu, znači logično je da onakvo ruglo neće ostati, imamo sreću da je stadion upao u onaj trougao i da su oko njega izgrađene onakve zgrade, inače da je sa one strane ulice upala G.P. "Krajina", na mjestu stadiona bi već odavno bile izgrađene stambene zgrade, znači sreća je pa su izgrađene onakve zgradetine oko našeg stadiona...Simpatizer je napisao/la:Da se razumijemo, u danasnjem vremenu nijedan veci projekat se ne odradi a da se neko ne ogrebe. Sasvim je realno da se i pojedinci iz Uprave malo "omaste". Zato sam na fonu na kom je Sajin.
Neka Cedo i kompanija odrade rekonstrukciju kako valja, pa ako bude viska neka trpaju u dzepove.![]()
Ako je vec Dodo napravio dvor od kog nemam koristi, neka Cedo odradi rekonstrukciju stadiona i oprosticu mu grijehe.
" сеSimpatizer je napisao/la:Da se razumijemo, u danasnjem vremenu nijedan veci projekat se ne odradi a da se neko ne ogrebe. Sasvim je realno da se i pojedinci iz Uprave malo "omaste". Zato sam na fonu na kom je Sajin.
" je napisao/la:Ја не ' $ " " " у " $ " се ?, ? оно % ' ја " " " % % се " по $ " & ¥,него % % је ? % $.borcev_navijac je napisao/la: ja da sam u upravi nakon sto bi procitao ovaj tvoj post, odmah bi podnio ostavku . Ozbiljno sto bi se zaj.ebavao s bilo cim, kad bi u svakom slucaju unaprijed bio proglasen lopovom.
1. & " $ са $ све % су ? " $ $ ¥, ја " " - " ?,јер ' $ се то ' $ са ' & су $ $ $ " $.
2.У $ & је " $ ", у & се $ на све - стране, у & " ? " трпају у своје џепове " то не ? паре него све % ' ", у $ у & ' сфере " & " ", у $ у & ? " & $ су " на ", % по $,у $ у & се " & - ? $ се $ на " ", & " ? " & " ' & " ? -, у $ & $ $ ' " & " правог $, зар " стварно % $ су у % " све " " је ? $ & " " " " пару - "?
' $, ? сутра. ја ' $ - " " % " у џеп, па & " $ су " ", " се нађе " & & - ? $ " & " & % " за $ & " спорта у ?.
" опет &, & " " сва своја &, па & $ трпају у џепове($ " $ не " ? ? стварно ? &)
3. " ја не ? та " ?, " $ се & $ ", ? $ се " " & су све ? управе, $ се за & $ " зна & су " % су... " $ су $ ? " ? ? $ $ $ $ $ $, % ? $ & " $ " - " $? $ $ ' " $ " ?..па вјероватно " " " $ нас ? у свој џеп $ ' на " '
ево ја ? ' за $ ? управе за & су $ ? $ се $ њега све ' $ за $ ", ? наравно $ ' се ?. " на & ' се ? " $ је &, јер је & & ' $ ', ' $ ' ? за $ "...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.