PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Vi što se busate u prsa sa Anzhijem vjerovatno znate i da je klub propao ko žeton i da su sada na nivou jednog možda Maribora. Druga stvar, prijateljske po pripremama se igraju međusobno redovno, klubovi koji se pripremaju na istom terenu ili u blizini redovno odmjere snage, kao npr Sarajevo što odigra po Antaliji itd, nije to nikakva mudrost, npr da vam Anzhi dodje na Tušanj onda bi mogao reći maksuz neka utakmica. Ima para otišlo se u Sloveniju na pripreme, bilo tako i tako... stvar lokacije... mi se npr pripremamo u Medjugorju i igramo pripremne s klubovima dole, bez obzira bilo ono Turbina ili Hajduk, eventualno jednu generalku sa nekim jačim klubom, ove godine Zrinjski i to je to. Upamti da je Slavija znala na pripremama pobjeđivati klubove koji igraju po EL 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Meni zbog ovakvih fukara pitari nisu više ni interesantniNKMramor je napisao/la:Koprcaj se malo Pastrmka. Vama je domet 2:2 sa Jagodinom, a da igrate makar prijateljsku sa Anzhijem i da pobijedite možete samo sanjat'. Uživaj gledajući crveno-crne divove kako se bude lagano.Tifoz je napisao/la: Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke![]()
![]()
![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
NKMramor je napisao/la:Koprcaj se malo Pastrmka. Vama je domet 2:2 sa Jagodinom, a da igrate makar prijateljsku sa Anzhijem i da pobijedite možete samo sanjat'. Uživaj gledajući crveno-crne divove kako se bude lagano.Tifoz je napisao/la: Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke![]()
![]()
![]()
Jao glupost,bola mi smo prosle godine sa Rostovom igrali,koji je te sezone 5 bio u ruskoj ligi i dobili 2:1,nije to nikakvo mjerilo drug moj.

Mene ovaj momcina @Mramor podsjeca na seljacinu kad u kafani hajneken naruci ,a do jucer nije za loze imao
Al jbo to ,daj ba hajneken ...vazda se pilo kvalitetno

Al jbo to ,daj ba hajneken ...vazda se pilo kvalitetno

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Tako je, Anzhi propo' ko zeton....pogledaj malo vrijednost kluba i igraca....ja bi sad potpisao da propadnemo ko' zeton kao Anzhi.....cuj propo' AnzhiPeterski je napisao/la:Vi što se busate u prsa sa Anzhijem vjerovatno znate i da je klub propao ko žeton i da su sada na nivou jednog možda Maribora. Druga stvar, prijateljske po pripremama se igraju međusobno redovno, klubovi koji se pripremaju na istom terenu ili u blizini redovno odmjere snage, kao npr Sarajevo što odigra po Antaliji itd, nije to nikakva mudrost, npr da vam Anzhi dodje na Tušanj onda bi mogao reći maksuz neka utakmica. Ima para otišlo se u Sloveniju na pripreme, bilo tako i tako... stvar lokacije... mi se npr pripremamo u Medjugorju i igramo pripremne s klubovima dole, bez obzira bilo ono Turbina ili Hajduk, eventualno jednu generalku sa nekim jačim klubom, ove godine Zrinjski i to je to. Upamti da je Slavija znala na pripremama pobjeđivati klubove koji igraju po EL

🔴⚫️
A u drugoj ligi Rusije prošle sezone su se našli sasvim slučajnoSkver je napisao/la: Tako je, Anzhi propo' ko zeton....pogledaj malo vrijednost kluba i igraca....ja bi sad potpisao da propadnemo ko' zeton kao Anzhi.....cuj propo' Anzhi

Amadudi ne seri im se po najvecem uspjehu kluba u 96 godisnjoj istoriji prijateljskoj s Anžijem ruskim drugoligasem
grob te yebo 

DŽELO ODLAZI
Hvala na tim riječima...rodjenisa je napisao/la:Mene ovaj momcina @Mramor podsjeca na seljacinu...

našli su se u drugoj ligi jer je Kerimov zavrnuo pipu, pa su se raspali, al' odmah su se vratili u prvu ligu i očekujem ih ove sezone u gornjem dijelu tabele
Google je cudoPeterski je napisao/la:A u drugoj ligi Rusije prošle sezone su se našli sasvim slučajnoSkver je napisao/la: Tako je, Anzhi propo' ko zeton....pogledaj malo vrijednost kluba i igraca....ja bi sad potpisao da propadnemo ko' zeton kao Anzhi.....cuj propo' Anzhi![]()
![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/premier- ... bewerb/RU1
🔴⚫️
Brato vazda ću više cijeniti prvoligaša iz Hrvatske nego drugoligaša iz Rusije.
( Sad čekam da se pozovu da griješim jer je nakd i Juve bio drugoligaš
)
( Sad čekam da se pozovu da griješim jer je nakd i Juve bio drugoligaš

Ti Bgm k'o politicari poceo ...vadis iz konteksta rijeci pa konstruises neku svoju pricu o svemuNKMramor je napisao/la:Hvala na tim riječima...rodjenisa je napisao/la:Mene ovaj momcina @Mramor podsjeca na seljacinu...Šta reći u ovom momentu.

Nikada nikog ne vrijedjam niti bih ,kad budes korektno citirao post onda ces vidjeti sta sam zelio reci i kakvu usporedbu napraviti ,ipak je ovo tema prepucavanja izmedju raje
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ne kontam čime se vodiš? Ukupna vrijednost igrača? Pa skuplji Valladolid ili Dinamo Zg. Prihvati da su propali, možda se sad vrate na 30% onog što su bili, ne znam, vidjet ćemo.Skver je napisao/la: Google je cudo
Bola mi smo 2013 na pripremama u austriji igrali 2:2 sa Sošo-om koji je zavrsio 7 te godine jos imali sansu da ih dobijemo,2:2 sa Brestom,1:1 sa Dijonom pa nas Radnik iz Bijeljine ili neka slabija ekipa mlatnu prvo drugo kolo. Ne kontam ovu seljadiju nikako oca mi
DŽELO ODLAZI
Ali šta kaže brat, crveno-crni div se budi

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
dobro, sad već ne znam da l' namjerno troluješ ili stvarno nemaš pojma, al' ajde, napisat' ću još jednom, Anzhi se ekspresno vratio u prvu ligu, a od ove sezone, trener im je nekakav Yuri Semin, koji je eto, pohvalio i ekipu SlobodePeterski je napisao/la:Brato vazda ću više cijeniti prvoligaša iz Hrvatske nego drugoligaša iz Rusije.
Tifoz je napisao/la:Bola mi smo 2013 na pripremama u austriji igrali 2:2 sa Sošo-om koji je zavrsio 7 te godine jos imali sansu da ih dobijemo,2:2 sa Brestom,1:1 sa Dijonom pa nas Radnik iz Bijeljine ili neka slabija ekipa mlatnu prvo drugo kolo. Ne kontam ovu seljadiju nikako oca mi
Jbg ti kako ne guglaš, šugavi >Sošo tada vrijedio samo 40tak miliona
http://www.transfermarkt.co.uk/ligue-1/ ... on_id=2013
Znaci da utvrdimo gradivo, ogranicen si ko' tvoj predsjednik kluba.....koji usput receno nije vam jos rekao da te vi ti koji ste propali ko zeton....Peterski je napisao/la:Brato vazda ću više cijeniti prvoligaša iz Hrvatske nego drugoligaša iz Rusije.
( Sad čekam da se pozovu da griješim jer je nakd i Juve bio drugoligaš)

Kliknes, nije motorka pila yebote da palis.....
🔴⚫️
Ajzea je napisao/la:Ali šta kaže brat, crveno-crni div se budi![]()
Narocito ovo Div,Zvezdina filijala...
Da podcrtam, 14 igrača koji su juče dobili priliku protiv Slobode vrijede više od kompletnog rostera Rostova, kompletne ekipe Pacos Ferreire, Mechelena, Kortrijka, Lecha, Austrije Wien, Hajduka, možda i kompletne lige Armenije itd. Da ne govorim da je tih 14 igrača daleko skuplje od bilo koje cijele ekipe iz BiH. Propali su, al' malo sutra. Ali da ne ulazim u dublje rasprave, jer nemam potrebe, ostaje da se vidi kako će se sve posložiti i ko će biti donji na kraju sezone.
A ko zna protiv kojih ste vi postava Sochauxa, Bresta i Rostova igrali, možda kao i Slavija juče. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.