Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nije to taj referendum za koji mislite da je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ne zanima me to. 
Ja konto bit ćemo ko Krim. hehe

Ja konto bit ćemo ko Krim. hehe
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je isptivanje do koje granice smiju ići, sad je ovo i ako prođe tiho, vrlo brzo će biti i onaj "glavni". Ovo sve vodi u anarahiju.Virtu4l je napisao/la:Nije to taj referendum za koji mislite da je.
Sami sebe ukopovaju, raspisivanjem referenduma, ukida se Dejtonski sporazum, vraćamo se na R BiH, nema RS-a i F BiH.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
to ne znaci da se ista ukida. prvo jer ce mz taj referendum ukinuti i proglasiti nevazecim a tek dodikova izjava da to nece izaci u sluzbenom glasniku rs-a govori koliko taj covjek nema veze o politici. sipa radi po nalogu tuzilastva, sutra kad izdaju nalog da ovamo nekog hapse, sta ce ovaj uraditi?
previse ti citas klixov forum momak
A vi poltroni što nešto kao kritikujete Cartmana, naučite već jednom da nikad ne treba ići protiv 'svojih', pa makar se i ne slagali sa njim, bolje da prešutite.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Đes Lewandowski ?Virtu4l je napisao/la:A vi poltroni što nešto kao kritikujete Cartmana, naučite već jednom da nikad ne treba ići protiv 'svojih', pa makar se i ne slagali sa njim, bolje da prešutite.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, ne vjerujem nikom'. Čisto sumnjam da će ovi išta ukinuti, boli ih briga za nama. Dodiku vjerovatno nije ni cilj da referendum uspije, već je glavni cilj da vidi šta će se govorit o tome. Da vidi reakciju.Ahonen je napisao/la:to ne znaci da se ista ukida. prvo jer ce mz taj referendum ukinuti i proglasiti nevazecim a tek dodikova izjava da to nece izaci u sluzbenom glasniku rs-a govori koliko taj covjek nema veze o politici. sipa radi po nalogu tuzilastva, sutra kad izdaju nalog da ovamo nekog hapse, sta ce ovaj uraditi?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@geoxx srednjoskolski centar se tesko moze nazvati ikakvom ustanovom. Ono je sramota za covjecanstvo.
No bitno je da se ima para za ovo:

No bitno je da se ima para za ovo:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dodik je veliko zlo pogotovo za srbe... ovaj potez je dogovorio sa jarom Bakirom... bacili su nam svima kost da se krvimo oko nje... garant se iza brda valja neka epska krađaUnofficialpage je napisao/la:Iskreno, ne vjerujem nikom'. Čisto sumnjam da će ovi išta ukinuti, boli ih briga za nama. Dodiku vjerovatno nije ni cilj da referendum uspije, već je glavni cilj da vidi šta će se govorit o tome. Da vidi reakciju.Ahonen je napisao/la:to ne znaci da se ista ukida. prvo jer ce mz taj referendum ukinuti i proglasiti nevazecim a tek dodikova izjava da to nece izaci u sluzbenom glasniku rs-a govori koliko taj covjek nema veze o politici. sipa radi po nalogu tuzilastva, sutra kad izdaju nalog da ovamo nekog hapse, sta ce ovaj uraditi?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vidim neko obrisao post al nema veze. Ma sramota. Ide par likova sa mnom na fakultet kojima je predavao taj profesor. Kazu da je covjek dobrica al ne znam da li da ga zalim uopste buduci da dopusta ono. Kazu isto da je taj snimak od ranije vec ali da je sad postao popularan.
Nadam se da je ovaj debil vec odavno izbacen.
Cartman je završio s forumom
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ma kazem ti, nije ono bas ustanova. Ima izuzetaka no velika vecina je takvog karaktera koji granici sa umobolnicom.geoxx je napisao/la:Vidim neko obrisao post al nema veze. Ma sramota. Ide par likova sa mnom na fakultet kojima je predavao taj profesor. Kazu da je covjek dobrica al ne znam da li da ga zalim uopste buduci da dopusta ono. Kazu isto da je taj snimak od ranije vec ali da je sad postao popularan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se 100%. Znaju kako da narod drže na užetu a to je nacionalnost i tako ubiraju poene. Neće oni ratovat već mi, boli njih briga za bilo ćim, imaju sve, a mi nemamo šta jest.DANTES je napisao/la:dodik je veliko zlo pogotovo za srbe... ovaj potez je dogovorio sa jarom Bakirom... bacili su nam svima kost da se krvimo oko nje... garant se iza brda valja neka epska krađaUnofficialpage je napisao/la:Iskreno, ne vjerujem nikom'. Čisto sumnjam da će ovi išta ukinuti, boli ih briga za nama. Dodiku vjerovatno nije ni cilj da referendum uspije, već je glavni cilj da vidi šta će se govorit o tome. Da vidi reakciju.Ahonen je napisao/la:to ne znaci da se ista ukida. prvo jer ce mz taj referendum ukinuti i proglasiti nevazecim a tek dodikova izjava da to nece izaci u sluzbenom glasniku rs-a govori koliko taj covjek nema veze o politici. sipa radi po nalogu tuzilastva, sutra kad izdaju nalog da ovamo nekog hapse, sta ce ovaj uraditi?
Ovaj video. Ne mogu vjerovat da ima i ovih debila, ovaj mali je zaslužio takve batine da ne može sjesti narednih 20 godina od bolova.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
CashMan je napisao/la:Cartman je završio s forumom

I u Bihacu su skole osim medicinske i gimnazije na losem glasu zbog tih belay boysa, tehnicka pogotovo. Al ovo jos nisam vidio. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prije će biti da je ovo dogovorio sa Vučićem i Ivancovim, koji mu daju podršku u destabilizaciji naše zemlje, i time prebacio fokus sa katastrofalne ekonosmke situacije u RS koja je pred bankrotom.DANTES je napisao/la: dodik je veliko zlo pogotovo za srbe... ovaj potez je dogovorio sa jarom Bakirom... bacili su nam svima kost da se krvimo oko nje... garant se iza brda valja neka epska krađa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
CashMan je napisao/la:Cartman je završio s forumom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Đe ba, da s 20 godina idem sa starom i starim na morePegi10 je napisao/la:Reci da cura nije dalaDex je napisao/la:Trebo u Crnu Goru za 10 dana, odbio

I had an appointment with you tonight… in Samarra.