Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ovo je čudo za četvrtinu nisu dali poen,pa ovi momci ruše sve rekorde,njima je i obruč pogoditi uspjeh,jad i čemer
Ode on u Ostende, a ti drkaj qrac kod kuce.baglama je napisao/la:sasvim sigurno nijedan ovaj igrac ne moze doprinjet seniorima, ni danas ni ikad!! kakav **** buza???dajte se saberite (onih par likova koji racunaju i na polutka i zahiragica)...lik nema nista, osim solidnosti. s loptom je na vi, tehhnika nula, ulazi u reket kao pickica, a takva mu je i sva igra...Atic je vec sada igracina za njega, jer Atic ima i sut, i moze kreirat i za sebe i za druge...i nije pickica kao ovaj bljedoliki
Ovo je stvarno ocajno, pa ljudi ne mogu jedan yebeni kos da zabiju cijelu cetvrtinu, NEMOGUCE!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jel ovo ikad ikome uspjelo? Za cijelu cetvrtinu ne ubaciti ni kosa...
Ukupan sut 6-35, za 3 poena 0-14
Sto je jos veca tuga Grci uopste nisu na pravi nacin iskoristili ovaj cirkus, iole ozbiljnija reprezentacija bi sada vodila 25 razlike.
Ukupan sut 6-35, za 3 poena 0-14
Sto je jos veca tuga Grci uopste nisu na pravi nacin iskoristili ovaj cirkus, iole ozbiljnija reprezentacija bi sada vodila 25 razlike.
Svaka cast momci, ovi sto vas pljuju to su hejteri, mrze vas, samo to znaju.
Ponos nacije!

Ponos nacije!
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
ne bih gledao drugo poluvrijeme da mi plate...ovo je uzas, samo da zavrse turnir i da vise nikad ne cujem za njih
Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlikeEthel je napisao/la:I onda dodje Lotus i kaze igrajte za pljuvace, nisu to care pljuvaci, to su realni ljudi koji kritikuju katastrofu.
Osim Buze i Polutka ni na kog se ovdje ne moze racunati. A sve svoje pogrdne epitete su s pravom zasluzili.
jaka liga u pmkobe24 je napisao/la: Ode on u Ostende, a ti drkaj qrac kod kuce.
Ovo je stvarno ocajno, pa ljudi ne mogu jedan yebeni kos da zabiju cijelu cetvrtinu, NEMOGUCE!
ako se ne popravi, vratice se on brzo
nisi demantovo nista
Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..mirsad993 je napisao/la:Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlikeEthel je napisao/la:I onda dodje Lotus i kaze igrajte za pljuvace, nisu to care pljuvaci, to su realni ljudi koji kritikuju katastrofu.
Osim Buze i Polutka ni na kog se ovdje ne moze racunati. A sve svoje pogrdne epitete su s pravom zasluzili.
Al zato komsije lagano se pogravaju s Francuzima, svaka im cast i ljudi za razliku od nas dadose 27poena za cetvrtinu 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramite se. Moj vam je savjet ostavite košarku sve i jedan, bez izuzetaka, nije to za vas. Ne znate je igrat. Učite škole, dok još možete. Kasno će biti za 5-6 godina kad "odrastete" i skontate da ste niko i ništa u košarci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja samo ne shvatam sto nisu Atica poveli i s njim da se pokusa izboriti opstanak, bolje da je odigrao ovo, nego tamo sto je ganjao neke prijateljske. Glavu dajem da bi i on i Musa u ovom uzrastu i na ovom prvenstvu imali bar 10 poena u prosjeku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
sundancekid
- Kontakt:
Ne treba ih pljuvat, nema razloga za tim, ali isto tako - ovo je sramota. Nisu ovo pjetlici, ovo je uzrast u kojem trebas ipak neke osnove imat. 0 koseva za cetvrtinu cijelu - ja garantujem da smo napravili mi s ove teme ekipu, i igrali neko bi u cetvrtini ubo makar jedan sut, a odbranu bi odigrali jednako uz bolje gradjenje na skosku! 100%!!
Jos nesto - znam da je mladost mladost.....al brate mili kad vidim ove stajlinge, frizurice, bradice, metro-sranja, kosa mi se digne na glavi. Znam da nema veze sa kosarkom raspravljati to, ali nesto mi bode oci to na mladim igracima... Ja da sam trener - svima bi im zabranio to budalesanje i stajlinge, ako ne mozes ubost kos za cetvrtinu- nemas pravo da imas **** frizuru i bradu....
Jos nesto - znam da je mladost mladost.....al brate mili kad vidim ove stajlinge, frizurice, bradice, metro-sranja, kosa mi se digne na glavi. Znam da nema veze sa kosarkom raspravljati to, ali nesto mi bode oci to na mladim igracima... Ja da sam trener - svima bi im zabranio to budalesanje i stajlinge, ako ne mozes ubost kos za cetvrtinu- nemas pravo da imas **** frizuru i bradu....
-
MujoMujaga
- Kontakt:
Nema Juke momci, on je prešao u seniore. Gledam ovo pa ovo je jad i tuga golema, ali možda je to tako i trebalo uraditi tj.imenvati za trenera nekoga anonimusa, a Halimića, Markovića ili možda Seleskovića nikako oni nam nisu potrebni jer takvih imamo za izvoza na kilograme.
Ne lijecim ja frustracije nikakve, samo kazem kako je, ne stvaram o njima sliku kao da igraju dobro, ali eto nemaju srece.Lotus je napisao/la:Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..mirsad993 je napisao/la:Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlikeEthel je napisao/la:I onda dodje Lotus i kaze igrajte za pljuvace, nisu to care pljuvaci, to su realni ljudi koji kritikuju katastrofu.
Ovo je najgora igra koju je ikad nasa reprezentativna selekcija pruzila i bruka za drzavu, jer ti se ljudi smiju sto nisi u stanju zabiti jedan jedini poen u cetvrtini.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Izvini jarane ali ti ako ne radis u savezu onda mi nimalo nisi jasanLotus je napisao/la:Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..mirsad993 je napisao/la:Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlikeEthel je napisao/la:I onda dodje Lotus i kaze igrajte za pljuvace, nisu to care pljuvaci, to su realni ljudi koji kritikuju katastrofu.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Polutak kad puca kao da baca namjestaj iz kuce,osjecaj 0 bodova!Trice nemamo,skok opet los,bacili par lopti u bunar i eto sta dobijes..jel moramo ovo dobiti da idemo u to famozno 1/2 finale?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
MoramoSlatinash_7 je napisao/la:Polutak kad puca kao da baca namjestaj iz kuce,osjecaj 0 bodova!Trice nemamo,skok opet los,bacili par lopti u bunar i eto sta dobijes..jel moramo ovo dobiti da idemo u to famozno 1/2 finale?
Osim Buze i Polutka ni na kog se ovdje ne moze racunati. A sve svoje pogrdne epitete su s pravom zasluzili.[/quote]
Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlike
[/quote]
Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..[/quote]
Izvini jarane ali ti ako ne radis u savezu onda mi nimalo nisi jasan
[/quote]
Naravo da radim

Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlike
Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..[/quote]
Izvini jarane ali ti ako ne radis u savezu onda mi nimalo nisi jasan
Naravo da radim
Ne lupaj džabe Ljubo, za poraze si ti kriv, a da si napravio kakav dobar rezultat, zna se ko bi pokupio zasluge, a sad ti neće ni ruku stisnut.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.