FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sad se posvetiti Premijer ligi.
Imamo predobar tim za ove lige.Ja ne vidim ekipu u ovoj ligi koja moze nesto uraditi pored Barbe,Stepanova Tatomirovica.Dovesti golmana,tu je jos Ikande i liga moze da pocne.
Do Evrope pojacati bekove i tad napati to famozno 3 pretkolo.

Imamo predobar tim za ove lige.Ja ne vidim ekipu u ovoj ligi koja moze nesto uraditi pored Barbe,Stepanova Tatomirovica.Dovesti golmana,tu je jos Ikande i liga moze da pocne.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma kako sad to izgledalo nerealno i smiješno...uspijete li u uzvratu izdržati početni pritisak i uvaljati neki gol,pa makar i u 89-oj,može biti svašta.Lech jeste jača ekipa,Lech ima ogromnu rezultatsku prednost  ali i prošle sezone je Sarajevo osjetno bolje igralo u gostima.Lech ulazi opušteno,vi bez nekog pritiska...ionako su vas svi otpisali.Evo Dinamo se muči sa nekim luxemburžanima...sve je moguće.Šanse su minimalne i ravne znanstvenoj fantastici ali ima još 90 minuta.

Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 15 jul 2015, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
						Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Problem nasih klubova je sto ne možeš zadržati igrače duze od dvije godine.Taman kad naletiš na dobrog golmana isteći će ugovor cimirotu,benki ,radovcu pa će ti faliti napadač i vezni i sve u krug.amypitar je napisao/la:Ma sad se posvetiti Premijer ligi.
Bekove i Golmana. Zbog bekova i golmana je izgubljena ova utakmica. Tu smo najtanji i to su ljudi iskoristili. Jer su bili super pripremljeni na nase igrace i koje su im losije strane, kao sto to rade veliki klubovi. Steta velika je ona utakmica. Trebalo je i moglo vise od onoga.amypitar je napisao/la:Ma sad se posvetiti Premijer ligi.
Jel se traga za golmanom jos uvjek ili?? Ja nebi sad delaca dovodio na posudbu, kosta podobro a kad bude najvise trebao tj. za sljedece europske avanture on ce se vratiti u englesku. Traziti nekog drigog solidnog golmana ako postoji taj za nas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
						- adriano_leite
- Kontakt:
Joj kako mi generalno  imamo problema sa kompleksom nize vrijednosti. Svi nasi klubovi boluju od toga kao i donedavno repka. Ako ekipa iz Lux moze zabiti gol na Maksimiru, pa mozemo i mi Lechu. 
Nit je Lech nepobjediv za nas nit imaju neke spektakularne igrace nit im je trener neki aman zaman takticar i majstor rokada.
Sinoc uopste nisu imali terensku inicijativu, bili su takodjer i miljenici srece, mi smo imali sanse ali nismo zabili gol. Da je Benko u prvom pogodio za 1 0 pa satrali bismo ih. Lopta je otisla manje od pola metra van okvira gola. Prvi gol smo primili u nedostatku igraca i ciste nesrece. Drugi gol su nam dali kod greske iz prekida. Pa ljudi su 3 puta sutali u okvir gola, sve bilo na nasoj strani osim njenog velicanstva kurve fortune.
Napast ih od prve minute tamo i mozemo ih dobiti 100%. Ako otvorimo tekmu sa previse respekta opet, onda smo zijanili.
Dzeno treba pojacati sredinu, izbaciti Stojceva i umjesto Krste od pocetka gurnuti u vatru Almira Bekica, a mozda umjesto Milosa ubaciti na poluspica Amera Bekica i napadaj dok ne popadaju ili da igra Samir Radovac tu, a na zadnjeg veznog ubaciti Kovacevica ako je zsrav i spreman, dok bi Cimirotu dao totalnu slobodu. Time si dobio razbijaca u vezi, pojacao si skok, a Radovac i Cimirot sa vise slobode mi mogli kreirati belaje za protivnike. Ova druga varijanta je mozda i bolja od prve sa oba Bekica.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

Nit je Lech nepobjediv za nas nit imaju neke spektakularne igrace nit im je trener neki aman zaman takticar i majstor rokada.
Sinoc uopste nisu imali terensku inicijativu, bili su takodjer i miljenici srece, mi smo imali sanse ali nismo zabili gol. Da je Benko u prvom pogodio za 1 0 pa satrali bismo ih. Lopta je otisla manje od pola metra van okvira gola. Prvi gol smo primili u nedostatku igraca i ciste nesrece. Drugi gol su nam dali kod greske iz prekida. Pa ljudi su 3 puta sutali u okvir gola, sve bilo na nasoj strani osim njenog velicanstva kurve fortune.
Napast ih od prve minute tamo i mozemo ih dobiti 100%. Ako otvorimo tekmu sa previse respekta opet, onda smo zijanili.
Dzeno treba pojacati sredinu, izbaciti Stojceva i umjesto Krste od pocetka gurnuti u vatru Almira Bekica, a mozda umjesto Milosa ubaciti na poluspica Amera Bekica i napadaj dok ne popadaju ili da igra Samir Radovac tu, a na zadnjeg veznog ubaciti Kovacevica ako je zsrav i spreman, dok bi Cimirotu dao totalnu slobodu. Time si dobio razbijaca u vezi, pojacao si skok, a Radovac i Cimirot sa vise slobode mi mogli kreirati belaje za protivnike. Ova druga varijanta je mozda i bolja od prve sa oba Bekica.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
						Mes Que Un Club!
Nema posvete PLBIH dok ne odigramo revans. Svakako prvo kolo igramo sa Drinom sa kojom mozemo igrati i odmarajuci 4-5 igraca. Treba dati sve od sebe i pokusati napraviti cudo u Poznanu, ako nista makar remi izvuci znacice nam puno.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
						https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ko je od dolaska Tana prodat.?arena je napisao/la:Problem nasih klubova je sto ne možeš zadržati igrače duze od dvije godine.Taman kad naletiš na dobrog golmana isteći će ugovor cimirotu,benki ,radovcu pa će ti faliti napadač i vezni i sve u krug.amypitar je napisao/la:Ma sad se posvetiti Premijer ligi.
.
					Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 jul 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
amypitar je napisao/la:arena je napisao/la:Problem nasih klubova je sto ne možeš zadržati igrače duze od dvije godine.Taman kad naletiš na dobrog golmana isteći će ugovor cimirotu,benki ,radovcu pa će ti faliti napadač i vezni i sve u krug."amypitar" je napisao/la:Ma sad se posvetiti Premijer ligi.
Pa ne bih se bas stobom slozio.
Od dolaska Tana mi smo samo Dupovca iz prvih jedanaest prodali.
Ekipa se pojacava iz godine u godinu.
Pa sta je sa ovom administracijom!!! Nedobronamjerni padobranci ulijecu i provociraju (poput onog dusevnog bolesnika @samogrbavica),a niko ne reaguje. SRAMOTA ZA ADMINISTRACIJU!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista cudno,rijetko ko reaguje opcenito kad smo mi u pitanju ali kad je neko drugi u pitanju pomislio bi covjek da nekome dodje notifikacija pa uleti odmahzagorski je napisao/la:Pa sta je sa ovom administracijom!!! Nedobronamjerni padobranci ulijecu i provociraju (poput onog dusevnog bolesnika @samogrbavica),a niko ne reaguje. SRAMOTA ZA ADMINISTRACIJU!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma u napad brate, nemamo sta braniti i gol ce doci. Nadam se da ce biti nalozeni i od prve minute ici u kost.Sabinho je napisao/la:Nema posvete PLBIH dok ne odigramo revans. Svakako prvo kolo igramo sa Drinom sa kojom mozemo igrati i odmarajuci 4-5 igraca. Treba dati sve od sebe i pokusati napraviti cudo u Poznanu, ako nista makar remi izvuci znacice nam puno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
						Mes Que Un Club!
Dzeno gledaj dinamo-fola esch i uci se kako se taktika postavlja. 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hoće li ko ovog trola banovati zbog krsenja pravila foruma???
Prvo sto krsi pravila, drugo sto ga tjeraju i sa njegove teme, ovdje necu ni pricati, tjera ljude da banove dobijaju... lik je ograniceniji od balkona

Prvo sto krsi pravila, drugo sto ga tjeraju i sa njegove teme, ovdje necu ni pricati, tjera ljude da banove dobijaju... lik je ograniceniji od balkona
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
slazem se da treba pokusati ali isto tako ne smijemo dopustiti neku blamazu tamo, pa ako im ne mozes nista bolje se i casno oprostiti nekim minimalnim porazom nego da primis 4-5 golova jer si krenuo bezglavo u napad

Pyro is not a crime !
Previse vi pljujete po hebibovicu, momku je ovo bila prva tekma u FKS, prvi put u zivotu igra LP, prvi put igra pred 20 milja ljudi, prvi put ima ovakav pritisak... POLAKO 

ma kakvi njemu se nema sta prigovoriti, i lud je onaj ko to radi, ali komsiji mu s druge strane terena se itekako treba prigovoriti, i ne ide mi u glavu da se nije ni pokusao dovesti lijevi bek, Bekic to sigurno nijePantelija je napisao/la:Previse vi pljujete po hebibovicu, momku je ovo bila prva tekma u FKS, prvi put u zivotu igra LP, prvi put igra pred 20 milja ljudi, prvi put ima ovakav pritisak... POLAKO
Pyro is not a crime !
						- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strah me da to i ne bude,kada krenes svim silama u napad protiv jace ekipe jos kada ganjas rezultatTHEC je napisao/la:slazem se da treba pokusati ali isto tako ne smijemo dopustiti neku blamazu tamo, pa ako im ne mozes nista bolje se i casno oprostiti nekim minimalnim porazom nego da primis 4-5 golova jer si krenuo bezglavo u napad

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma jok brate! Ja sam davno nekada dobio trajni ban samo zbog kritikovanja administracije koja u slicnoj situaciji nije reagovala i sankcionirala slicne ispade,tako da ne nadaj se icemu...Pantelija je napisao/la:Hoće li ko ovog trola banovati zbog krsenja pravila foruma???
hebibovic je ekstra igrac  to se vidjelo i sinoc, ko je htio da vidi,..
 to se vidjelo i sinoc, ko je htio da vidi,.. 
sto se tice puzigace, nemojte tako, gledaj mu statistiku ...to kad mi neko kaze ja bh se ranio!
on jeste dobar za lige i NISTA VISE... u evropi nas kosta koliko i bandovic...katastrofa!

to se vidjelo i sinoc, ko je htio da vidi,..
 to se vidjelo i sinoc, ko je htio da vidi,.. sto se tice puzigace, nemojte tako, gledaj mu statistiku ...to kad mi neko kaze ja bh se ranio!
on jeste dobar za lige i NISTA VISE... u evropi nas kosta koliko i bandovic...katastrofa!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.