PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Daj neka neko nas zajebava sto smo ispali iz evrope, samo nek se prekine malo ova svađa tuzlaka i mostaraca. To je 85% ove teme. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mi se ne svađamo sa njima.A i nema ti tu Tuzlaka puno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Daleko je to ,treba uzivati u Evropskim nastupima nasih Tuzlaka ...razvaljuju ljudi sve redom,malo ih Radnik iz Bjeljine yebe al rjesice oni i njih ,samo lakapoHead je napisao/la:Ko ce docekati osmo kolo i derbi Sloboda-Velez.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
pa kad nema vas i Seljovaca, Seljovci pišu samo kad se smiju na fore Mostaracajoker90 je napisao/la:Daj neka neko nas zajebava sto smo ispali iz evrope, samo nek se prekine malo ova svađa tuzlaka i mostaraca. To je 85% ove teme.
ne zato jer su fore smiješne, nego jer su sa druge strane Tuzlaci
Ma tu su seljovci, nego proslavljaju svoj drugi najveci uspjeh ove godine pa zauzeti. Poslije prolaska Dzumhura na grand slamu, koji je najveci uspjeh, ispadane Sarajeva im je drugi. Pusti ljude nek proslave do sutra svakako.Chinaglia je napisao/la:pa kad nema vas i Seljovaca, Seljovci pišu samo kad se smiju na fore Mostaracajoker90 je napisao/la:Daj neka neko nas zajebava sto smo ispali iz evrope, samo nek se prekine malo ova svađa tuzlaka i mostaraca. To je 85% ove teme.
ne zato jer su fore smiješne, nego jer su sa druge strane Tuzlaci
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zayebo si se. Mate Lovrak i Vlak u snijegu ali brato od ulozenih 200 milja mlatim svake sezone po 70-80. Ti citaj Paola Coelha i Friedricha Nichea na pauzi u dnikuru a ja cu pit chivas,surlat lobije i probirat sta cu zitguProbisvjet je napisao/la:Pustite ba pastrmku, covjek nije knjige procitao u zivotu. Mozda Jezevu kucicu kada je bio mali.
DŽELO ODLAZI
Kakav voz vlasniče iPhone 6iceTifoz je napisao/la:Heller je napisao/la:Pusite **** nestalo struje imam baterije jos samo 10 minuta a taman se zahuktalo
Ne laži priznaj da se svako 20 metara u vozu gubi po jedna crtica mreže![]()
![]()
SRETNO
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jedna mi sipu a druga lize pakas. Imam to iskustvo iz Amsterdama. Red Light District ali sta o tome moj heller tebi pricati kad veze nemas o cemu ti pricam i kad ti je jedino sexualno iskustvo ljubav na seoski nacin. Ono bacis trebu na sijeno,poderes joj dimije i u misionarskoj je odradis za cetri minute

DŽELO ODLAZI
rodjenisa je napisao/la:![]()
DŽELO ODLAZI
Ne znam bogumi, evo cu ih dam u skolu. Al Doe je jos maliPappy je napisao/la:Heller ba smiri ovo. Dobili Anžija i uzdigli se k'o da ste Alborga izbacili.
Jer direktori financiraju klubovetepsija je napisao/la:GOŠK se pojačava.Došao je i novi direktor kluba sa silnom lovom.Nadam se da će se već naredne sezone vratiti u društvo najboljih.Naši športski frendovi iz Gabele.Sve smo vam obrostili...i dikele,i motike,i kalašnjikove,naši dragi susjedi.
Pastrmka ako nastavi guzit tri odjednom i furat viagru ko Tic Tac nećeHead je napisao/la:Ko ce docekati osmo kolo i derbi Sloboda-Velez.
Nisam ni vidio zensko u dimijama u zivotu, al valjda je kod vas to modaTifoz je napisao/la:Jedna mi sipu a druga lize pakas. Imam to iskustvo iz Amsterdama. Red Light District ali sta o tome moj heller tebi pricati kad veze nemas o cemu ti pricam i kad ti je jedino sexualno iskustvo ljubav na seoski nacin. Ono bacis trebu na sijeno,poderes joj dimije i u misionarskoj je odradis za cetri minute![]()
Nullius in verba
Slabo heller
nego nema mi @krmka otišao u Makarsku prodavat krofne i kukuruz po plaži
krmak javi se KROOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEEEEEEEE 
DŽELO ODLAZI
- Probisvjet
- Kontakt:
Za razliku od tebe ja mlatim na jadranu. Jeste da je u kunama ali lako se pretvore u KM. Pitaj Semira Temima poznaje li takvog. Meni bas bude smijesno kada citam tvoje postove i hvalis se. Mozda si podvojena licnost, ne znam. Uskoro sam kod Ernesta u Mostaru pa ako zelis da se upoznamo posalji na PP. Volio bih da te upoznam.Tifoz je napisao/la:Zayebo si se. Mate Lovrak i Vlak u snijegu ali brato od ulozenih 200 milja mlatim svake sezone po 70-80. Ti citaj Paola Coelha i Friedricha Nichea na pauzi u dnikuru a ja cu pit chivas,surlat lobije i probirat sta cu zitguProbisvjet je napisao/la:Pustite ba pastrmku, covjek nije knjige procitao u zivotu. Mozda Jezevu kucicu kada je bio mali.Haj sad sisaj tu tuzlansku brlju sto ti nokti i obrve otpadaju nakon trece
![]()
I ne kenjaj vise, Mostasrkih ti kisa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bez zajebancije nisam skonto ono za voz, ne vozamo se mi vozovima.Tifoz je napisao/la:Slabo hellernego nema mi @krmka otišao u Makarsku prodavat krofne i kukuruz po plaži
![]()
Nullius in verba
Brato da razmjenimo salvete mozda
izvini ali dijelim virtualni od stvarnog zivota i ovo mi je samo zanimacija dok sjedim u predvorju onoga sto sam izgradio. Drago mi je sto sam pogodio u sridu nakon tvog diranja u moj privatni život

DŽELO ODLAZI
Ma i bolje jeHeller je napisao/la:Bez zajebancije nisam skonto ono za voz, ne vozamo se mi vozovima.Tifoz je napisao/la:Slabo hellernego nema mi @krmka otišao u Makarsku prodavat krofne i kukuruz po plaži
![]()
DŽELO ODLAZI
Ratni profiteeer
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Slabo u nas ima dimija,žega.Uglavnom dopičnjaci.Radi luftiranja.
Forca capi!
Forca capi!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Sa mnogo rupa na sebi care. Neke su sa stotine,neke iz santiceve ulice i imam geler 2 cm pored kicme sa treskaviceCoraco je napisao/la:Ratni profiteeer
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.