PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 21:35

Daj neka neko nas zajebava sto smo ispali iz evrope, samo nek se prekine malo ova svađa tuzlaka i mostaraca. To je 85% ove teme. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 jul 2015, 21:37

Ko ce docekati osmo kolo i derbi Sloboda-Velez. :bow:
1946

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 jul 2015, 21:38

Mi se ne svađamo sa njima.A i nema ti tu Tuzlaka puno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 jul 2015, 21:41

Head je napisao/la:Ko ce docekati osmo kolo i derbi Sloboda-Velez. :bow:
Daleko je to ,treba uzivati u Evropskim nastupima nasih Tuzlaka ...razvaljuju ljudi sve redom,malo ih Radnik iz Bjeljine yebe al rjesice oni i njih ,samo lakapo :njanjanja:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2015, 21:47

joker90 je napisao/la:Daj neka neko nas zajebava sto smo ispali iz evrope, samo nek se prekine malo ova svađa tuzlaka i mostaraca. To je 85% ove teme. :mrgreen:
pa kad nema vas i Seljovaca, Seljovci pišu samo kad se smiju na fore Mostaraca :lol:

ne zato jer su fore smiješne, nego jer su sa druge strane Tuzlaci :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 21:50

Chinaglia je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Daj neka neko nas zajebava sto smo ispali iz evrope, samo nek se prekine malo ova svađa tuzlaka i mostaraca. To je 85% ove teme. :mrgreen:
pa kad nema vas i Seljovaca, Seljovci pišu samo kad se smiju na fore Mostaraca :lol:

ne zato jer su fore smiješne, nego jer su sa druge strane Tuzlaci :lol:
Ma tu su seljovci, nego proslavljaju svoj drugi najveci uspjeh ove godine pa zauzeti. Poslije prolaska Dzumhura na grand slamu, koji je najveci uspjeh, ispadane Sarajeva im je drugi. Pusti ljude nek proslave do sutra svakako.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:00

Probisvjet je napisao/la:Pustite ba pastrmku, covjek nije knjige procitao u zivotu. Mozda Jezevu kucicu kada je bio mali. :mrgreen:
Zayebo si se. Mate Lovrak i Vlak u snijegu ali brato od ulozenih 200 milja mlatim svake sezone po 70-80. Ti citaj Paola Coelha i Friedricha Nichea na pauzi u dnikuru a ja cu pit chivas,surlat lobije i probirat sta cu zitgu :thumbup: Haj sad sisaj tu tuzlansku brlju sto ti nokti i obrve otpadaju nakon trece :wave: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jul 2015, 22:09

Tifoz je napisao/la:
Heller je napisao/la:Pusite **** nestalo struje imam baterije jos samo 10 minuta a taman se zahuktalo :(

Ne laži priznaj da se svako 20 metara u vozu gubi po jedna crtica mreže :urnebes: :urnebes:

SRETNO :wave:
Kakav voz vlasniče iPhone 6ice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: **** ja neke strankinje jedna mi pusi drugu J***, baco auta u rivu i tako to :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:15

Jedna mi sipu a druga lize pakas. Imam to iskustvo iz Amsterdama. Red Light District ali sta o tome moj heller tebi pricati kad veze nemas o cemu ti pricam i kad ti je jedino sexualno iskustvo ljubav na seoski nacin. Ono bacis trebu na sijeno,poderes joj dimije i u misionarskoj je odradis za cetri minute :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 jul 2015, 22:18

:rol: :rol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:24

rodjenisa je napisao/la::rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: eno ga brato cese se po glavi nezna sta ce odgovorit. Pogodio sam u sridu ko stari alkar Šime :rol:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jul 2015, 22:25

Pappy je napisao/la:Heller ba smiri ovo. Dobili Anžija i uzdigli se k'o da ste Alborga izbacili. :mrgreen:
Ne znam bogumi, evo cu ih dam u skolu. Al Doe je jos mali :think:
tepsija je napisao/la:GOŠK se pojačava.Došao je i novi direktor kluba sa silnom lovom.Nadam se da će se već naredne sezone vratiti u društvo najboljih.Naši športski frendovi iz Gabele.Sve smo vam obrostili...i dikele,i motike,i kalašnjikove,naši dragi susjedi.
Jer direktori financiraju klubove :facepalm:
Head je napisao/la:Ko ce docekati osmo kolo i derbi Sloboda-Velez. :bow:
Pastrmka ako nastavi guzit tri odjednom i furat viagru ko Tic Tac neće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tifoz je napisao/la:Jedna mi sipu a druga lize pakas. Imam to iskustvo iz Amsterdama. Red Light District ali sta o tome moj heller tebi pricati kad veze nemas o cemu ti pricam i kad ti je jedino sexualno iskustvo ljubav na seoski nacin. Ono bacis trebu na sijeno,poderes joj dimije i u misionarskoj je odradis za cetri minute :urnebes: :urnebes:
Nisam ni vidio zensko u dimijama u zivotu, al valjda je kod vas to moda :problem: :mrgreen: nabavi trebi sljedeci put cvike da joj ne ulazi trnje u oci :wave:
Nullius in verba

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:27

Slabo heller :thumbdown: nego nema mi @krmka otišao u Makarsku prodavat krofne i kukuruz po plaži :urnebes: :urnebes: krmak javi se KROOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEEEEEEEE :rol:
DŽELO ODLAZI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jul 2015, 22:28

Tifoz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pustite ba pastrmku, covjek nije knjige procitao u zivotu. Mozda Jezevu kucicu kada je bio mali. :mrgreen:
Zayebo si se. Mate Lovrak i Vlak u snijegu ali brato od ulozenih 200 milja mlatim svake sezone po 70-80. Ti citaj Paola Coelha i Friedricha Nichea na pauzi u dnikuru a ja cu pit chivas,surlat lobije i probirat sta cu zitgu :thumbup: Haj sad sisaj tu tuzlansku brlju sto ti nokti i obrve otpadaju nakon trece :wave: :urnebes:
Za razliku od tebe ja mlatim na jadranu. Jeste da je u kunama ali lako se pretvore u KM. Pitaj Semira Temima poznaje li takvog. Meni bas bude smijesno kada citam tvoje postove i hvalis se. Mozda si podvojena licnost, ne znam. Uskoro sam kod Ernesta u Mostaru pa ako zelis da se upoznamo posalji na PP. Volio bih da te upoznam. :mrgreen:
I ne kenjaj vise, Mostasrkih ti kisa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jul 2015, 22:33

Tifoz je napisao/la:Slabo heller :thumbdown: nego nema mi @krmka otišao u Makarsku prodavat krofne i kukuruz po plaži :urnebes: :urnebes: krmak javi se KROOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEEEEEEEE :rol:
Bez zajebancije nisam skonto ono za voz, ne vozamo se mi vozovima.
Nullius in verba

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:34

Brato da razmjenimo salvete mozda :urnebes: izvini ali dijelim virtualni od stvarnog zivota i ovo mi je samo zanimacija dok sjedim u predvorju onoga sto sam izgradio. Drago mi je sto sam pogodio u sridu nakon tvog diranja u moj privatni život :thumbup: :wave:
DŽELO ODLAZI

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:37

Heller je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Slabo heller :thumbdown: nego nema mi @krmka otišao u Makarsku prodavat krofne i kukuruz po plaži :urnebes: :urnebes: krmak javi se KROOOOOOOOOOOOOFNEEEEEEEEEEEEEE :rol:
Bez zajebancije nisam skonto ono za voz, ne vozamo se mi vozovima.
Ma i bolje je
DŽELO ODLAZI

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 jul 2015, 22:39

Ratni profiteeer

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 jul 2015, 22:40

Slabo u nas ima dimija,žega.Uglavnom dopičnjaci.Radi luftiranja.
Forca capi!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 22:41

Coraco je napisao/la:Ratni profiteeer
Sa mnogo rupa na sebi care. Neke su sa stotine,neke iz santiceve ulice i imam geler 2 cm pored kicme sa treskavice
DŽELO ODLAZI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.