FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2015, 22:05

Vidal umjesto potrošenog Schweinsteigera bi mogao ispasti fantastičan deal

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2015, 22:06

Saurman je napisao/la:Pored Javi Martineza jednog od najboljih igrača na poziciji DMF mi kupujemo Vidala. :lol: Dan te yebo ovi naši su pogubili kompas totalno. :facepalm:
Vidal i Martinez ne igraju istu poziciju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 22:07

Rajaz je napisao/la:Vidal umjesto potrošenog Schweinsteigera bi mogao ispasti fantastičan deal
Taman htio da kazem :thumbup:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:08

proFCB je napisao/la:
@Kufur
Jesi se ti iz mrtvih vratio :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
:D Im livvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D . :thumbup:

Divi mafijasa jubentusa sto su se upalili :lol: sto ocemo da im klepimo onog firauna vidala.Ne znam sta ce nam,meni je osto zapecacen onakvim odnosom jos za vrijeme van gala kad smo ga htjeli dovesti ,da je kvalitet jeste ,ali sta to znaci za martineza zasto **** katalonski cigo toliko indirektno osporava kvalitetu martineza i na sve nacine pokusa i nastoji izbjegavati njegovo ubacivanje u prvih 11 ,covjek koji je do dolaska katalonskog cigana bio medju top DMF destruktivaca na svjetu.Ali dje katalonski firaun dojde tu ni trava vise ne raste ,
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:22

Juventus have reportedly asked Bayern Munich for Mario Götze after the Germans approached Arturo Vidal.

The story of Bayern’s interest was first found in Chilean paper La Cuarta, but has gained a great deal of traction over the last couple of hours.

Now multiple **** are giving credence to the rumour, including La Gazzetta dello Sport.

Sportitalia maintain Juve are asking for €40m, while Bayern have offered €30m plus bonuses.

Vidal is seen as the ideal replacement for Bastian Schweinsteiger, who has just completed his transfer to Manchester United.

Similarly, Juve hope to get their hands on one of the Bayern talents as part of the deal.

According to La Gazzetta dello Sport, the target is German World Cup winning goalscorer Götze.

The 23-year-old plays behind the strikers – a role Juventus confirmed they are seeking to reinforce the squad – and did not disguise his irritation at the lack of playing time under Pep Guardiola.

Götze only made the move from Borussia Dortmund to Bayern Munich in 2013 for €37m.

pa nismo mi sirotinja ko mafija Serije B ,mi samo kesiramo ,ne na rate
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 jul 2015, 22:26

Znaci zapelo je u nekih 5 miloncica. :mrgreen:
U naredna 24h bice to gotovo. :kafa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 22:26

Glupsti ovo sa Gotzeom, nema sanse

Najvise mi zao Rodea, covjek sigurno mislio da je ovo njegova sezona da se pravo pokaze kad ono sve se raca po starom sa Vidalom u timu, mada na prvi pogled taj vezni trio ne izgleda toliko los

Vidal/Alonso/Pierre - Alaba/Rode/Kimmich
Thiago/Gotze

BackSpace United

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:28

momci bice uglavnom veselo ,ribery ,costa,vidal :lol: :mrgreen: :evil: :lol:

veli mu ribac ni jedne :lol:

bice veselo :mrgreen: VIVA LAS FC Hollywood

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jul 2015, 22:30

Cista glupost, aBd ne bude nish od tog transfera.

Mene bi vise obradovala vijest da di Marzio izjavi kako je postignut dogovor oko raskida ugovora Pep-a nego da potpisemo Hazarda.

Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:32

topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Pored Javi Martineza jednog od najboljih igrača na poziciji DMF mi kupujemo Vidala. :lol: Dan te yebo ovi naši su pogubili kompas totalno. :facepalm:
Jedan i drugi su najjači na poziciji dmf s tim da bi ja dao prednost Martinezu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 22:33

Saurman je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Vidal je najbolji kao box-to-box, znaci #8.

EDIT: #8
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 15 jul 2015, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.

BackSpace United

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2015, 22:35

Saurman je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Nema se šta davat prednost, Martinez je bolji igrač, Ali vidal je box to box, a u biti može odigrati sve pozicije u vezi. Odličan all round igrač.

Po meni bi to bila strašna kombinacija
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:36

proFCB je napisao/la:Cista glupost, aBd ne bude nish od tog transfera.

Mene bi vise obradovala vijest da di Marzio izjavi kako je postignut dogovor oko raskida ugovora Pep-a nego da potpisemo Hazarda.

:clap: :thumbup: molim se svaki dan ,otkaz guardioli bi bilo nase najace pojacanje :pray:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:37

Ovo dovođenje Vidala bi značilo da Martinez definitivno seli na stopersku poziciju.

Šta će biti sa pozicijom desnog beka i dalje ostaje enigma, Rafinha,Lahm ili neko treći.?

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:42

Saurman je napisao/la:Ovo dovođenje Vidala bi značilo da Martinez definitivno seli na stopersku poziciju.

Šta će biti sa pozicijom desnog beka i dalje ostaje enigma, Rafinha,Lahm ili neko treći.?

zna se rafko guardiolin guzni haver ,man bitch ,guardiolina ****.

citam mafijai su spremni dovesti draxlera iz sabketa , u slucju prodaje vidal nama

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 jul 2015, 22:52

Kufur je napisao/la: :clap: :thumbup: molim se svaki dan ,otkaz guardioli bi bilo nase najace pojacanje :pray:
Tako pricas o covjeku ciji si nick nosio godinama na forumu. :thumbdown:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2015, 22:52

Saurman je napisao/la:Ovo dovođenje Vidala bi značilo da Martinez definitivno seli na stopersku poziciju.
Najvjerovatnije @Sarma, ali šta je s ovom opcijom ?

----------------------Martinez----------------------
-----------Thiago-----------------Vidal-------------

Pod uslovom da limitira Alonsovu minutažu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:54

Rajaz je napisao/la:
Najvjerovatnije @Sarma, ali šta je s ovom opcijom ?

----------------------Martinez----------------------
-----------Thiago-----------------Vidal-------------

Pod uslovom da limitira Alonsovu minutažu
Ovo je već poželjno,al' teško da će Pep ostaviti Javia u vezi.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:57

anelbavarac je napisao/la:
Kufur je napisao/la: :clap: :thumbup: molim se svaki dan ,otkaz guardioli bi bilo nase najace pojacanje :pray:
Tako pricas o covjeku ciji si nick nosio godinama na forumu. :thumbdown:

Nepune 2 godine :mrgreen:
E moj druze bavarski ,da sam znao kakvo je **** i kakve ce nam probleme donijeti ni mrtav ga ne bi stavio :D .Nije mi ni bila namjera da stavim njegov nick, eto desila se tripleta sav taj galmur i sreca,nesto novo ,vjest da je pep potpisao za nas ,znamo sta je postigao sa prcelonom ,sreci nikad kraja ,konta covjek on je to sto nam treba da na unapiedi ako se sta i moglo unaprediti nako one sezone pod jupom ,kad ono sve kontra :thumbdown: .Zaista izbor je tek onako ,nisam nikad bio njegov fan ,ali cjenim ono sto je postigao u prceloni ,sad kad se neke stvari vide u bayernu moglo bi se i otme pricati da li je bas tolika njegova zasluga za ono sto je prcelona uradila u periodu od 2008 do 2012,a li to je neka posebana prica.

A ovo sto radi u bayernu covjek jednostavno nema rijeci koliko je ovo nazadno sto on radi.Pale su mnoge maske u vezi njega i njegove kvalitete kao autoriteta i trenerskog umjeca.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:58

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.