FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moze jedino da vam vadi zivce svojim ponasanjem i nezalaganjem
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
da se normalno ponaša on bi i dalje bio vrlo solidan igrač za naše lige, kao što je bio pretprošle sezone.
Kod vas je bio poprilicno standardan, moze igrati na vise pozicija u ekipi, zar je tako nedisciplinovan igrac
Limvo Likce
Danke!FrancescoTotti je napisao/la:Sretno sutra! navijam za vas, i želim da se zahvalim svima vama normalnim koji ste podržali nas protiv poljaka.

Ima li prijenosa sutra? Samo molim bez komentara tipa prelistaj temu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
do ove godine nije bio. ove godine užas. uđe u 78. minuti, u 80. dobije žuti karton i dalje nastavi sa unošenjem u lice sudijama i protivničkim igračima...bagra je napisao/la:Kod vas je bio poprilicno standardan, moze igrati na vise pozicija u ekipi, zar je tako nedisciplinovan igrac
-
- Kontakt:
kod odovica je slabo igrao... puno mase rukama i puno prica, samo nervozu unosi
btw. bice prenos na face
btw. bice prenos na face
Odakle ti ovo?fedeltafrotta je napisao/la:kod odovica je slabo igrao... puno mase rukama i puno prica, samo nervozu unosi
btw. bice prenos na face
-
- Kontakt:
sapnuo mi baho
- samogrbavica
- Kontakt:
Evo Fola se drzi s Dinamom. Da je kod nas Amar i ovi njegovi podanici vec bi potpisali 5 komada i ubio bi sve zelje za pobjedom. Ljudi se bore, a samo cemo mi primit petaka. Onda ce nam doci ovi pametnjakovici da nam objasne zasto je to 

KHAJ PRICE
Pitari nemaju Amara pa opet ispadose nisu kako treba ni poceli.samogrbavica je napisao/la:Evo Fola se drzi s Dinamom. Da je kod nas Amar i ovi njegovi podanici vec bi potpisali 5 komada i ubio bi sve zelje za pobjedom. Ljudi se bore, a samo cemo mi primit petaka. Onda ce nam doci ovi pametnjakovici da nam objasne zasto je to
-
- Kontakt:
Zna neko jesu nasi krenuli vamo? Koliko buseva,jel iko upratio?
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- samogrbavica
- Kontakt:
Reko bi imamo 3% da prodemo a ovi bi svrsavali kako je to dobro rekao. Vidjet cemo sutra kakve gluposti moramo citati.
necu ni ulaziti da ne citam pametnjakovice 

KHAJ PRICE
- corleone87
- Kontakt:
Dinamo Zagreb-Fola 1:1
Qarabag-Rudar 0:0
Malmo-Zalgiris 0:0
BATE-Dundalk 2:1
Hibernians-Maccabi 2:1
APOEL-Vardar 0:0
Mitdyalend-Lincoln 1:0
Ludogorets-Milsami 0:1
Cvrsto vjerujem da mi mozemo ovde iznenaditi ako pametno odigramo..Ne treba upisivati poraz prije nego sto se zavrsi ovaj dvomec sa Ferencom kao sto neki vec rade..Dovoljno je samo pogledati ove rezultate..
Qarabag-Rudar 0:0
Malmo-Zalgiris 0:0
BATE-Dundalk 2:1
Hibernians-Maccabi 2:1
APOEL-Vardar 0:0
Mitdyalend-Lincoln 1:0
Ludogorets-Milsami 0:1
Cvrsto vjerujem da mi mozemo ovde iznenaditi ako pametno odigramo..Ne treba upisivati poraz prije nego sto se zavrsi ovaj dvomec sa Ferencom kao sto neki vec rade..Dovoljno je samo pogledati ove rezultate..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
alčak sinoć i ranije u toku današnjeg dana...

A vidjet ces sta ce biti u cetvrtak, pa bih te sad zamolio da me citiras. Primit cemo 2 komada u 1.pol minimalno..To nije sto ja zelim nego to je realnost..
Vidjet ces sad kako ce madjari biti korak ispred naseg svakog igraca posebno od 30 min gdje ce nas slomiti trkom.
Zar nije neozbiljno porediti druge klubove s nama? Gledajte cime raspolazate a ne kako je igrao neko s Malte, Havaja. Trenutno ne raspolazemo kvalitetnim timom koji moze napraviti dobar rezultat i igrati na visokom nivou 180 minuta a to su cinjenice..
Uvijek moze biti lude sreca tipa crveni za Ferenc, penal za nas, to je sreca, ali porediti druge rezultate s nama je glupo.
-
- Kontakt:
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ko tvoje ublehe shvata ozbiljno. Blage ti veze nemas s zivotom.
najgore sto lazes napaceni narod.
i nema potrebe da aktiviras ove ostale nikove da me citiras 

Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 jul 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
-
- Kontakt:
E fakat si tornjak,Fadila Opancica....samogrbavica je napisao/la:Reko bi imamo 3% da prodemo a ovi bi svrsavali kako je to dobro rekao. Vidjet cemo sutra kakve gluposti moramo citati.necu ni ulaziti da ne citam pametnjakovice
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ojjj aldin sere li sere pa dokad vise 
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!!!

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!!!

Od sad ko god odgovori na neki post od @aldina je za mene @aldin i ide mi na ignor pa taman da se radi i o nekim forumašima koje jako cijenim..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.