Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlFantasista
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlFantasista » 15 jul 2015, 23:22

Ne bih da polemišem i ulazim u detaljnije diskusije, ali vi isto kao da ne znate šta je kraj jednog ciklusa. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2015, 23:24

DiMarzio now reporting that Vidal to Bayern is confirmed. 40m€ fee

BREAKING: Bayern ist sich mit Juventus über Arturo Vidal einig, meldet @DiMarzio. Münchner zahlen €40m Ablöse
slika
Don't believe the hype.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2015, 23:27

Prisjede mi iftar. :lol:

Šalu na stranu, Arturo voli ovaj klub kao oči u glavi i nema šanse da je on nešto tražio da ide. Ako se potvrdi info da se sprema transfer to će biti jer je klub zaključio da je prava godina da se uzmu pare jer s 29 se ozbiljni novci ne mogu uzeti.

Ako pogledate zadnji mjesec, vidjet ćete da se trequartista (Oscar kao Maxova velika želja) spominjao samo ako se desi jedna "značajna" prodaja i Vidal je tu žrtvovan jer Pogbu prodati je ludost.

Ne bih volio da se žrtvuje takva klasa za po mom mišljenju veoma precijenjenog Oscara, ali nažalost i pored zdravih finansija još ne možemo iskeširati veće sume bez da se neko proda. Vidjet ćemo.

Vidal se može žrtvovati samo za top klase, a od njega većih je jako malo. Evidentno je da je Marotta već kaparisao ili Quadrada ili Oscara i da čeka pare.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 jul 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 15 jul 2015, 23:28

#Juventus, contatti con lo #Schalke per #Draxler: le ultime
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2015, 23:31

Beppe nek se vrati iz Njemacke sa De Bruyneom i Rodriguezom ili nek se nikako ne vraca.
Don't believe the hype.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2015, 23:34

Draxler mi se sviđa, ali prošlu sezonu je stagnirao. Nema šta, Aki je u pravu, bez De Bruynea ili takvog kalibra neka se ne pomoli u Vinovo.
Zna on to, morali su evidentno žrtvovati veznjaka zarad tog ofanzivca koji nam očajno treba.

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 15 jul 2015, 23:35

Malo majku mu, kako god okrenes ccc...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 jul 2015, 23:35

Pogba je napisao/la:Prisjede mi iftar. :lol:

Šalu na stranu, Arturo voli ovaj klub kao oči u glavi i nema šanse da je on nešto tražio da ide. Ako se potvrdi info da se sprema transfer to će biti jer je klub zaključio da je prava godina da se uzmu pare jer s 29 se ozbiljni novci ne mogu uzeti.

Ako pogledate zadnji mjesec, vidjet ćete da se trequartista (Oscar kao Maxova velika želja) spominjao samo ako se desi jedna "značajna" prodaja i Vidal je tu žrtvovan jer Pogbu prodati je ludost.

Ne bih volio da se žrtvuje takva klasa za po mom mišljenju veoma precijenjenog Oscara, ali nažalost i pored zdravih finansija još ne možemo iskeširati veće sume bez da se neko proda. Vidjet ćemo.

Vidal se može žrtvovati samo za top klase, a od njega većih je jako malo. Evidentno je da je Marotta već kaparisao ili Quadrada ili Oscara i da čeka pare.
Ma meni je ovo kao da prodajemo Nedveda svojevremeno. Srce, motor ekipe, najbolji vezni na svijetu za mizerne pare u odnosu na njegov kvalitet, i to još onom katalonskom kopitaru koji će ga vjerovatno staviti kao lažnu 9-ku. :oops:

Da ide u Real ne bi toliko ni žalio. :roll:

Ako se proda Vidal sad, Pogba skoro pa izvjesno ide sljedeće godine, ostaje nam Marchisio u 30-oj, Khedira isto... Ne znam, nema mi logike nikako, poslije svega što je Marotta rekao, što je Vidal rekao, poslije finala LP, previše je ovo promjena...

Ako je toliko zapelo za pare mogao se Asamoah uvaliti nekim englezima koji bi sigurno dali lovu za njega i uz prodaju Llorentea i Isle nakupiti za Draxlera evo 20 miliona...

Ne razumijem, i odbijam još vjerovati u ovo, nadam se da će Beppe sutra ovo sasjeći u korjenu, ali predaleko je otišlo čini mi se. :(
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 15 jul 2015, 23:36

Ebo im Draxler mater... Zdraviji od njega Zadro iz Nase male klinike....

I kakva lagana i smjesna smjena generacija... pa mi nismo ostali samo bez Vidala nego su otisla jos dva nosioca igre... i to najbolji igrac prosle sezone.... mi maltene revoluciju pravimo u timu...
I ebalo im onih 18mil za Mandzukica majku... bolje pola tih para da su dali Arturu... a pola dali Sasuolu pa uzeli Berardia natrag....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2015, 23:37

Sad mi drago sto nismo osvojili LP.. Neka zoharima para eto, da se hoce ugusiti u parama.

Dao je za Zazu i Mandzu hrpu novca, a pitanje je kakav su oni uopste faktor?
Za Pogbu se guzimo svima, naredno ljeto neka ga prodaju pa da lagano idemo stepenicu dole kao Milan 2011..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 jul 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 15 jul 2015, 23:37

Tevez, Pirlo i Vidal.
Pa o cemu mi uopste pricamo ovdje??
Pa prodali smo srce Juventusa, ratnika, covjek je sve stizao, napad, odbrana, nije bitno kada je Vidal u pitanju.
Covjek voli srcem i dusom klub.
Prodati Vidala da bi se doveo neki Oscar? Ma bjezi jbt, po stare dane se glupiram i nerviram.
Samo nek para zavrti i njima se odmah cuna digne. Ma mrs.
Od kada je Conte preuzeo klub nisam
se ovako iznervirao.
A svasta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 15 jul 2015, 23:42

akisarajevo92 je napisao/la:Beppe nek se vrati iz Njemacke sa De Bruyneom i Rodriguezom ili nek se nikako ne vraca.
Nažalost, ni jedan od njih nije slobodan igrač.

Pa koji debili bože :facepalm:
Tevez, Vidal, Pirlo :facepalm: :facepalm: Ne vjerujem..
A još je smiješnije što su na njihova mjesta došli Mandžukić, Khedira, i vjerovatno neki novi box to box veznjak tipa T. Motta :evil:

Uf, nadam se da nije istina ovo..
Jbt.. I opet se pojave neki veliki fudbalski znalci, koji bi ovaj mercato ocijenili čistom desetkom..
Ono, najbolji do sad.. Aha, al' u k..

Loše jbt, loše!
Još samo fali da sad dovedu raspalog Jovetića, i da pauziram čitavu sezonu.. :puke:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 15 jul 2015, 23:43

Koji q?

Ocekivao sam da ce nekad pogba otici za 100+ mill ali vidal nikad..jos u bayern?? Nesto se iznenada desilo..on je vec jednom odbio bayern da bi sad otisao kod njih..

Ako ne dovedemo neko ozbiljno ofanzivmo rijesenje bicemo duplo slabiji nego prosle sezone.
#ALLEGRIOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jul 2015, 23:52

vidal se ne moze zamijeniti jednim igracem

ako prodaje Vidala da bi doveo Oskara, Gecea nebitno koga, ona je to jedna velika NULA, oslabio si ekipu..

moras imati i Vidala(ili zamjenu za Vidala) i tog fantazistu..pa ti vidi mozes li to za 40 miliona

vidjet cemo kad se zavrsi, ali ovo prijeti da bude jedan ko q prelazni rok a imas sve uslove da trosis jeb.o li mu Zaza familiju

et da se osiguram :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 15 jul 2015, 23:52

Ma pogbin odlazak bih lakse prebolio, jer to je svakako neminovno...ovo mi je skroz nejasno, jos 40 miliona...pa onaj horoz iz lpoola 70 miliona...malo je reci da sam razocaran...vidal je srce ovog Juventusa
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2015, 23:55

Ultras, pa imaš opciju da dovedeš Alexa Sandra i Draxlera uz još nešto, tu negdje dobijaš na balansu. Apsolutno sam za Draxlera jer nam ofanzivna igra trpi puno, trpila bi ovako. Evidentno je da smo popunjeni u vezi, Pogba-Marcha-Pereyra-Sturaro-Khedira pa i Asa, vide to kao dovoljno i žele prodati dok se može, jedina logika, nije da se nije pričalo zadnjih mjesec dana, bilo je nagovještaja.

#MaxOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2015, 23:57

Nisam za Draxlera i Gotzea apsolutno, momci koji nestanu. Nema ih citavu utakmicu...Nama trebaju fajteri neki, idealan je bio Arda

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 jul 2015, 23:57

Aaaa ! Vidal :o :o :o Nemoj da se desi, ne smije da se desi ! Ne mogu da opisem koliko ga volim, i koliko bi me pogodio transfer, nekako cisto sumnjam da on zeli da ode ! Veca mi sumnja ide na to da se u klubu boje za njegovu budunocst, vrela cielanska krv ! Ali bez obzira, previse je dao da bi ga se ovako odreli ! 45??? Premalo, u najboljim je godinama i ne mogu da vjeurjem da cemo ici sa ovom cifrom ! O eventualnim zamjenama za njega tesko je goovoriti, nema igraca kao sto je on u oba pravca,trenutno nema ! Bude li prodat, ovo ce biti prvi potez uprave s kojim se necu nikako sloziti, a slozio sam se i sa odlaskom ADP, mistera, ali ovo ne mogu nikakoo! I za kraj spominje se Goetze, pa u njemackoj misim da nema bolje zamjene, idealan igrac ali sa stagnacijom od godinu dana!!! Treba nam on, ali samo ako Vidal ostaje!
Max Allegri

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2015, 23:57

2016. i Pogba slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 00:00

Pogba je napisao/la:Ultras, pa imaš opciju da dovedeš Alexa Sandra i Draxlera uz još nešto, tu negdje dobijaš na balansu. Apsolutno sam za Draxlera jer nam ofanzivna igra trpi puno, trpila bi ovako. Evidentno je da smo popunjeni u vezi, Pogba-Marcha-Pereyra-Sturaro-Khedira pa i Asa, vide to kao dovoljno i žele prodati dok se može, jedina logika, nije da se nije pričalo zadnjih mjesec dana, bilo je nagovještaja.
A.Sandro i Draxler (mada ko zna u kojem pravcu ce on otici) nije lose...mada opet kad covjek skonta da gubi Vidala, nije mu odmah dobro

skontam da si izgubio sva 3 match winnera..Teveza i Vidala koji vuku ekipu i Pirla koji jednim slobodnjakom donosi bodove..ko ce sad donijeti bodove, razbiti bunker, podnijeti teret...previse igraca zadatka, a gubis i zadnjeg koji pravi razliku...imat cemo 11 savrsenih timskih igraca koji ce biti ko muhe bez glave na terenu, jer nemaju vodju ( ono realno ne ocekujes da Draxler povede Juve u prvoj sezoni) i igrati samo na snagu...

ovo je kolaps ba :mrgreen: pokusao sam realno sagledati, smireno, al debakl je ovo kako god okrenem hahaha ..najbolji vezni na svijetu za 40 mil..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 4 gosta.