FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 22:33

Saurman je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Pored Javi Martineza jednog od najboljih igrača na poziciji DMF mi kupujemo Vidala. :lol: Dan te yebo ovi naši su pogubili kompas totalno. :facepalm:
Vidal i Martinez ne igraju istu poziciju
Jedan i drugi su najjači na poziciji dmf s tim da bi ja dao prednost Martinezu.
Vidal je najbolji kao box-to-box, znaci #8.

EDIT: #8
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 15 jul 2015, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2015, 22:35

Saurman je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Pored Javi Martineza jednog od najboljih igrača na poziciji DMF mi kupujemo Vidala. :lol: Dan te yebo ovi naši su pogubili kompas totalno. :facepalm:
Vidal i Martinez ne igraju istu poziciju
Jedan i drugi su najjači na poziciji dmf s tim da bi ja dao prednost Martinezu.
Nema se šta davat prednost, Martinez je bolji igrač, Ali vidal je box to box, a u biti može odigrati sve pozicije u vezi. Odličan all round igrač.

Po meni bi to bila strašna kombinacija
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:36

proFCB je napisao/la:Cista glupost, aBd ne bude nish od tog transfera.

Mene bi vise obradovala vijest da di Marzio izjavi kako je postignut dogovor oko raskida ugovora Pep-a nego da potpisemo Hazarda.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
:clap: :thumbup: molim se svaki dan ,otkaz guardioli bi bilo nase najace pojacanje :pray:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:37

Ovo dovođenje Vidala bi značilo da Martinez definitivno seli na stopersku poziciju.

Šta će biti sa pozicijom desnog beka i dalje ostaje enigma, Rafinha,Lahm ili neko treći.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:42

Saurman je napisao/la:Ovo dovođenje Vidala bi značilo da Martinez definitivno seli na stopersku poziciju.

Šta će biti sa pozicijom desnog beka i dalje ostaje enigma, Rafinha,Lahm ili neko treći.?

zna se rafko guardiolin guzni haver ,man bitch ,guardiolina ****.

citam mafijai su spremni dovesti draxlera iz sabketa , u slucju prodaje vidal nama
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 jul 2015, 22:52

Kufur je napisao/la: :clap: :thumbup: molim se svaki dan ,otkaz guardioli bi bilo nase najace pojacanje :pray:
Tako pricas o covjeku ciji si nick nosio godinama na forumu. :thumbdown:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2015, 22:52

Saurman je napisao/la:Ovo dovođenje Vidala bi značilo da Martinez definitivno seli na stopersku poziciju.
Najvjerovatnije @Sarma, ali šta je s ovom opcijom ?

----------------------Martinez----------------------
-----------Thiago-----------------Vidal-------------

Pod uslovom da limitira Alonsovu minutažu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:54

Rajaz je napisao/la:
Najvjerovatnije @Sarma, ali šta je s ovom opcijom ?

----------------------Martinez----------------------
-----------Thiago-----------------Vidal-------------

Pod uslovom da limitira Alonsovu minutažu
Ovo je već poželjno,al' teško da će Pep ostaviti Javia u vezi.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 22:57

anelbavarac je napisao/la:
Kufur je napisao/la: :clap: :thumbup: molim se svaki dan ,otkaz guardioli bi bilo nase najace pojacanje :pray:
Tako pricas o covjeku ciji si nick nosio godinama na forumu. :thumbdown:

Nepune 2 godine :mrgreen:
E moj druze bavarski ,da sam znao kakvo je **** i kakve ce nam probleme donijeti ni mrtav ga ne bi stavio :D .Nije mi ni bila namjera da stavim njegov nick, eto desila se tripleta sav taj galmur i sreca,nesto novo ,vjest da je pep potpisao za nas ,znamo sta je postigao sa prcelonom ,sreci nikad kraja ,konta covjek on je to sto nam treba da na unapiedi ako se sta i moglo unaprediti nako one sezone pod jupom ,kad ono sve kontra :thumbdown: .Zaista izbor je tek onako ,nisam nikad bio njegov fan ,ali cjenim ono sto je postigao u prceloni ,sad kad se neke stvari vide u bayernu moglo bi se i otme pricati da li je bas tolika njegova zasluga za ono sto je prcelona uradila u periodu od 2008 do 2012,a li to je neka posebana prica.

A ovo sto radi u bayernu covjek jednostavno nema rijeci koliko je ovo nazadno sto on radi.Pale su mnoge maske u vezi njega i njegove kvalitete kao autoriteta i trenerskog umjeca.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:58

slika

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 23:00

------------------------------Neuer/Ulreich--------------------------
------Lahm/Rafko----------Boateng/Javi----------Benatia/Dante/Badstuber-----------Bernat/Alaba---------
---------------Vidal/Alonso/Rode/Pierre---------------------Alaba/Martinez/Kimmich/Lahm-----------------------
----------------------------Thiago/Gotze----------------------------
-------Robben/Costa---------------Lewy/Muller-----------------Muller/Ribery/Gotze-----------
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 15 jul 2015, 23:02

ode lahm na beka sad :D
ovaj vidal nam je pravo pojacanje, frajer sa alexisom nosio Chile do Cope. Ponijet ce i sa Bayom koji trofej abd LP :cool: jesam skroman :opaopa:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 jul 2015, 23:12

On je jednom haman odbio Bayern, a to mi se nikako ne svidja. Jedini koji je to uradio a doček'o bi ga u zagrljaj je Marco. :cool:

Jedina varijanta po kojoj bi ovo ispalo super je da Javi igra iza Vidala. Oni bi činili strašan tandem, baš k'o nekad Basti i Javi.

S druge strane ne svidja mi se ova latinizacija ekipe. Vezu bi (hipotetički) činili Javi, Vidal i Alcantara. Postajemo neka tamo Gvadalahara, al' globalizacija čini svoje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 jul 2015, 23:23

Agent Vidala u Minhenu dogovara sitnice u vezi transfera.
Nasi pristali platit' 40 mil. ukljucujuci i bonuse.
Najvjerovatnije u toku sutrasnjeg dana odradit' ce i ljekarske preglede.
Znaci prelazimo onih 40mil sto je placeno za Martineza. :cool:

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 15 jul 2015, 23:26

.@FCBayern & @juventusfc have reached an agreement for the transfer of #Vidal: 40 million euros (including bonuses). http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... perazione/
Znaci to je to :) Dobra akvizicija.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2015, 23:30

Vidal nikako ne odgovara fudbalskoj filozifiji Ćelavca...

Jadni ovi Bayernovi omladinci PEH i Gaudino pa i Rode koji je solidan igrač i koji bi se mogao razviti u klasu ali ovako ne može... Nadam se posudbama PEH-a i Guadina ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 jul 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2015, 23:45

topnik1 je napisao/la: Martinez je bolji igrač
U nekom paralelnom univerzumu jeste.

Inače, najvjerovatnije je da je ovo gotovo. Čestitam, ipak ste dobili jednog od najboljih veznjaka svijeta :cool: . Sve će biti 5 ako ga katalonska ubleha ne stavi na lažnu devetku, desnog beka ili tako nešto. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 jul 2015, 23:50

dobar je Arturo, ali nama treba jedno krilo nece Robbery moci iznjeti citavu sezonu
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 23:58

phily je napisao/la:dobar je Arturo, ali nama treba jedno krilo nece Robbery moci iznjeti citavu sezonu
[img]https://pbs.twimg.com/media/CJ_FGFuUwAEQXac.jpg[/img]
Bas, nerijetko su oba van terena a mi doveli jednog koji je jos macak u vreci. Puno se ruzikuje ako se ne dovene jos neko krilo.

Jos je rano za slavlje, treba transfer da se ozvanici ali bih bio u ekstazi kad bi bila jedna tekma sa Javiem i Vidalom u vezi, zamisli tih masina kad ufate tabat nogama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jul 2015, 00:01

Vidal bi bio dobar transfer, radi se o jednom od najboljih veznih igrača. Samo s njim treba imati plan i nadam se ako do tog transfera dođe, da su to uprava i Pep usaglasili, a ne da budu gluhi telefoni kao kod nekih drugih transfera u Pepovoj eri.
Ono što bi u ovom trenutku trebalo uraditi po pitanju transfera je svakako jedan napadač, a možda i još jedno krilo.
Ono što je pozitivno, pored eventualnog transfera Vidala, je to što se ovih dana sve više spominje da će Lahm zaista ići na beka. Vrti se ta pretpostavka ovih dana, a danas je o tome pisao i ****.de.

**** je također pisao kako bi Martinez po potrebi bio upotrebljavan na stoperu ili u sredini. A ono što mi se ne sviđa je to što je nekako pao u drugi plan.
Vrijednost Martineza se ne smije i ne može umanjivati, jer Bayern u triple-sezoni, sigurno ne bi sve 3 titule bez tog igrača uzeo, ispušili bi ili u kupu ili LP. U tim K.O. utakmicama je Javi odigrao jako bitnu ulogu, samo se treba sjetiti pritiska Dortmunda u prvih dvadesetak minuta finala LP, pa kada se Javi krenuo vraćati do stopera i stvarati sponu i uspostavljat kontrolu i konekciju između naše odbrane i veznog reda, tada se situacija okrenula u našu korist. Tako u tolikoj mjeri koliko titule LP ne bi bilo bez Robbena, Neuera i sl., tako je sigurno ne bi bilo bez Javija. To svakom mora biti jasno. A ovo mislim da dovoljno govori o ovom igraču.
Vidala i Martineza je teško upoređivati, jer to su ipak donekle različite pozicije. Međutim, omalovažavati jednog u odnosu na drugog je totalna glupost i izjave tipa Vidal bolji 3-4 puta , nemaju osnovu.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []