Pa nazvao je Dantesa svakom mogucom nacionalisttickom uvredom na BalkanuHeller je napisao/la:Šta je Kvisling pričo pa je dobio bananu?

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa nazvao je Dantesa svakom mogucom nacionalisttickom uvredom na BalkanuHeller je napisao/la:Šta je Kvisling pričo pa je dobio bananu?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 171420#topHeller je napisao/la:Šta ga je navuklo to da uradi, nisam Dantesa nikad vidio da je takve spike baco
Još goreuschtipak je napisao/la:Ja se vozim centrom, za neciju informaciju.
Nisam za familiju nista vidio, al zna se djeco za sve ima mjesto, a to su PL prepucavanjaOtelo je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 171420#topHeller je napisao/la:Šta ga je navuklo to da uradi, nisam Dantesa nikad vidio da je takve spike baco
Negdje pred kraj stranice pocinje epski obracun
Samo za odabrane članoveHeller je napisao/la:Nisam za familiju nista vidio, al zna se djeco za sve ima mjesto, a to su PL prepucavanja
Ni jedno, ni drugouschtipak je napisao/la:Izvini se ili ugini.
Allahje1234hodža je napisao/la:pride_of_merseyside je napisao/la:hodža i još neštohodža je napisao/la: znaš li koja je šifra ?![]()
Ti si moj covjek.Dex je napisao/la: Nismo
Ženi nam se Vukotamoj uzor-S.G je napisao/la:U pitanju je neki Kusturicin neki film o ciganima. I sad ima tamo neka pjesma ali na onom njihovom jeziku, i sad je to neki frajer otpjevao na domacem jeziku i strasno me muci sto ne mogu skontat koja je pjesma u pitanju![]()
Ne znam jesam li uspio sta objasnit, al valjda neko uskoci u pomoc
Dobra ova, ali nije taHeller je napisao/la:Ženi nam se Vukotamoj uzor-S.G je napisao/la:U pitanju je neki Kusturicin neki film o ciganima. I sad ima tamo neka pjesma ali na onom njihovom jeziku, i sad je to neki frajer otpjevao na domacem jeziku i strasno me muci sto ne mogu skontat koja je pjesma u pitanju![]()
Ne znam jesam li uspio sta objasnit, al valjda neko uskoci u pomoc
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 3 gosta.