sta mai bolesnikVirtu4l je napisao/la:Evo nam i taksiste![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sta mai bolesnikVirtu4l je napisao/la:Evo nam i taksiste![]()
Gurnut cu ih krmku. Treba da mi japrak i dolmu jedu po krevetima i syebu digitalnu elektroniku ja dzakuzijufedeltafrotta je napisao/la:pastrmka brato daj im kakvog popusta da dodju u starmo, ako nista smjesti ih ko krmka nek ih vodi po medjugorju
Tifoz je napisao/la:Gurnut cu ih krmku. Treba da mi japrak i dolmu jedu po krevetima i syebu digitalnu elektroniku ja dzakuzijufedeltafrotta je napisao/la:pastrmka brato daj im kakvog popusta da dodju u starmo, ako nista smjesti ih ko krmka nek ih vodi po medjugorju![]()
![]()
Nema mi ga yebem ga usta. Prodaje krofne i kukuruze po makarskim plazamarodjenisa je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Gurnut cu ih krmku. Treba da mi japrak i dolmu jedu po krevetima i syebu digitalnu elektroniku ja dzakuzijufedeltafrotta je napisao/la:pastrmka brato daj im kakvog popusta da dodju u starmo, ako nista smjesti ih ko krmka nek ih vodi po medjugorju![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj bolan ,on ce ih u duvan odma gurnuti da mu pomognu
ne bi se mi oko duhana baktali puno.....zna se ko radi za dnevnicu dolerodjenisa je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Gurnut cu ih krmku. Treba da mi japrak i dolmu jedu po krevetima i syebu digitalnu elektroniku ja dzakuzijufedeltafrotta je napisao/la:pastrmka brato daj im kakvog popusta da dodju u starmo, ako nista smjesti ih ko krmka nek ih vodi po medjugorju![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj bolan ,on ce ih u duvan odma gurnuti da mu pomognu
Atrakcijarodjenisa je napisao/la:mi bi vas pokazivali turistima na Starom![]()
Taman da se zamijenimo, dosta su se vama čudilirodjenisa je napisao/la:Ne bi mi vas ni dali ,ko sisa krmka neka se snalazi ,mi bi vas pokazivali turistima na Starom![]()
ma pakujemo se evo...ja svoje spakovao,oko 9rodjenisa je napisao/la:Ma nije drug ,nego mi pricao jedan jaran kad sam ga pitao da mi kaze koju vise o Tuzli ,da malo upoznam i te krajeve,kaze on meni "najkrace sto ti mogu reci ,Tuzla je poznato nalaziste soli u okolini Lukavca "solinas je napisao/la:znaci potezemo za pojacxanjima,rodjenisa je napisao/la:Ima li iko iz Lukavca da prati ove zaybancije![]()
a vidi virtuelnog kako iskulira nastavlja svoj smajli attack![]()
![]()
Samo da provjerim jeli to -to ili mi je nesto preskocio
PS idi bolan spavaj ,valja na put
Coraco je napisao/la:Taman da se zamijenimo, dosta su se vama čudilirodjenisa je napisao/la:Ne bi mi vas ni dali ,ko sisa krmka neka se snalazi ,mi bi vas pokazivali turistima na Starom![]()
Vrapcica? Bijelog Polja?AMADUDI je napisao/la:
Drug odes u Medjugorje ima kruzni tok,i tu sjede ljudi sa motorkama i mistrijama,i samo ih upitaj odakle su.
Neka ba, oprat će to doktor Kovačević. Isto k'o i zadnji put kad su im skandirali ustašesolinas je napisao/la:seljovci izvadite malo njusku iz pastrmkinog cmara,nije higijenski
ne bi se mi oko duhana baktali puno.....zna se ko radi za dnevnicu doleAMADUDI je napisao/la:Nemoj bolan ,on ce ih u duvan odma gurnuti da mu pomognu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.