FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 23:00

------------------------------Neuer/Ulreich--------------------------
------Lahm/Rafko----------Boateng/Javi----------Benatia/Dante/Badstuber-----------Bernat/Alaba---------
---------------Vidal/Alonso/Rode/Pierre---------------------Alaba/Martinez/Kimmich/Lahm-----------------------
----------------------------Thiago/Gotze----------------------------
-------Robben/Costa---------------Lewy/Muller-----------------Muller/Ribery/Gotze-----------
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 15 jul 2015, 23:02

ode lahm na beka sad :D
ovaj vidal nam je pravo pojacanje, frajer sa alexisom nosio Chile do Cope. Ponijet ce i sa Bayom koji trofej abd LP :cool: jesam skroman :opaopa:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 jul 2015, 23:12

On je jednom haman odbio Bayern, a to mi se nikako ne svidja. Jedini koji je to uradio a doček'o bi ga u zagrljaj je Marco. :cool:

Jedina varijanta po kojoj bi ovo ispalo super je da Javi igra iza Vidala. Oni bi činili strašan tandem, baš k'o nekad Basti i Javi.

S druge strane ne svidja mi se ova latinizacija ekipe. Vezu bi (hipotetički) činili Javi, Vidal i Alcantara. Postajemo neka tamo Gvadalahara, al' globalizacija čini svoje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 jul 2015, 23:23

Agent Vidala u Minhenu dogovara sitnice u vezi transfera.
Nasi pristali platit' 40 mil. ukljucujuci i bonuse.
Najvjerovatnije u toku sutrasnjeg dana odradit' ce i ljekarske preglede.
Znaci prelazimo onih 40mil sto je placeno za Martineza. :cool:

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 15 jul 2015, 23:26

.@FCBayern & @juventusfc have reached an agreement for the transfer of #Vidal: 40 million euros (including bonuses). http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... perazione/
Znaci to je to :) Dobra akvizicija.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2015, 23:30

Vidal nikako ne odgovara fudbalskoj filozifiji Ćelavca...

Jadni ovi Bayernovi omladinci PEH i Gaudino pa i Rode koji je solidan igrač i koji bi se mogao razviti u klasu ali ovako ne može... Nadam se posudbama PEH-a i Guadina ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 jul 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2015, 23:45

topnik1 je napisao/la: Martinez je bolji igrač
U nekom paralelnom univerzumu jeste.

Inače, najvjerovatnije je da je ovo gotovo. Čestitam, ipak ste dobili jednog od najboljih veznjaka svijeta :cool: . Sve će biti 5 ako ga katalonska ubleha ne stavi na lažnu devetku, desnog beka ili tako nešto. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 jul 2015, 23:50

dobar je Arturo, ali nama treba jedno krilo nece Robbery moci iznjeti citavu sezonu
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 23:58

phily je napisao/la:dobar je Arturo, ali nama treba jedno krilo nece Robbery moci iznjeti citavu sezonu
[img]https://pbs.twimg.com/media/CJ_FGFuUwAEQXac.jpg[/img]
Bas, nerijetko su oba van terena a mi doveli jednog koji je jos macak u vreci. Puno se ruzikuje ako se ne dovene jos neko krilo.

Jos je rano za slavlje, treba transfer da se ozvanici ali bih bio u ekstazi kad bi bila jedna tekma sa Javiem i Vidalom u vezi, zamisli tih masina kad ufate tabat nogama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jul 2015, 00:01

Vidal bi bio dobar transfer, radi se o jednom od najboljih veznih igrača. Samo s njim treba imati plan i nadam se ako do tog transfera dođe, da su to uprava i Pep usaglasili, a ne da budu gluhi telefoni kao kod nekih drugih transfera u Pepovoj eri.
Ono što bi u ovom trenutku trebalo uraditi po pitanju transfera je svakako jedan napadač, a možda i još jedno krilo.
Ono što je pozitivno, pored eventualnog transfera Vidala, je to što se ovih dana sve više spominje da će Lahm zaista ići na beka. Vrti se ta pretpostavka ovih dana, a danas je o tome pisao i ****.de.

**** je također pisao kako bi Martinez po potrebi bio upotrebljavan na stoperu ili u sredini. A ono što mi se ne sviđa je to što je nekako pao u drugi plan.
Vrijednost Martineza se ne smije i ne može umanjivati, jer Bayern u triple-sezoni, sigurno ne bi sve 3 titule bez tog igrača uzeo, ispušili bi ili u kupu ili LP. U tim K.O. utakmicama je Javi odigrao jako bitnu ulogu, samo se treba sjetiti pritiska Dortmunda u prvih dvadesetak minuta finala LP, pa kada se Javi krenuo vraćati do stopera i stvarati sponu i uspostavljat kontrolu i konekciju između naše odbrane i veznog reda, tada se situacija okrenula u našu korist. Tako u tolikoj mjeri koliko titule LP ne bi bilo bez Robbena, Neuera i sl., tako je sigurno ne bi bilo bez Javija. To svakom mora biti jasno. A ovo mislim da dovoljno govori o ovom igraču.
Vidala i Martineza je teško upoređivati, jer to su ipak donekle različite pozicije. Međutim, omalovažavati jednog u odnosu na drugog je totalna glupost i izjave tipa Vidal bolji 3-4 puta , nemaju osnovu.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 jul 2015, 00:15

Jeli dosao taj Vidal nevolim tog glumca jos odkad nas je odbio dok je bio u Bayeru puno para za igraca koji ulazi u 30-te ovo neka maska da se zaboravi legenda kluba koja je otjerana u jedinstvo iz Mančestera. Valjda bude neke koristi od njega dakle vezni red Vidal-Thiago-Alaba haj dobto je nek nema onog starca zvanog Xabi. Dajte nam jos napadaca i ako je moguce kakvog krilnog igraca

[youtube] [/youtube] :mrgreen: da nebude da nije upozoren

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2015, 00:19

Ne znam, jest strava al kad malo bolje skontam nisam za ovaj transfer.

Zasto? Zato sto Rode i Hojbjerg odose u 100 pm. Zato sto Javi ode na stopera i upitan je njegov status u Bayernu. Zato sto je moguce da cemo prodati nekog nama dragog i vaznog igraca koji nam sad mozda nije potreban. Sad kad se izvalimo ove pare sumnjam da cemo dovesti veliko pojacanje na krilu.

Iznenadio me je transfer pravo. I prije smo se zanimali za Vidala al mislim da smo sad zapeli da se operemo zbog Svajnija. Kaze DiMarzio (ako neko ne baca bombe prenoseci lazi) da smo danas poslali ponudu i poceli pregovore i da se sve odvijalo strahovitom brzinom.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 jul 2015, 00:20

Ovaj Douglas Costa se ne odvaja od ovih Bayernovih kačketa. Čovjek ko hodajuća FCB reklama.
slika

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 16 jul 2015, 00:22

nekako momci ako vidal dodje ,iskreno strah me za rikija fakat.Igrac koji od dolaska guardiole nije dobio priliku da pokaze sta zna i to ondjegdje je najbolji sto bi rekli majstor svoga zanata,a povrede su haman stavile tacku na i .Ja ga ni u kom slucaju ne otpisuje samo ga treba pustiti u prvi 11 i dati mu priliku da igra ondje gdje je najbolje ,za ostalo nema sikirancije.Nekako me strah da on ne bude zrtveno janje ako ne ove sezone u sledecoj ,ugovor je ako se nevaram jos dvije godine u koje ulazi i sada ova , tako da se mora raditi na produzenju ugovroa ,ova ljudina nas je zaduzila.Na prodaju necu ni da pomislim,prodaju li uskoro javia **** cu im sve zivo i mrtvo . :evil:

muamerc@ da upravo ko iz vedra neba sve se munjevitom brzinom odoigralo mi ponudili mafijasi prihvatili posao zavrsen.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2015, 00:24

Astren je napisao/la:Ovaj Douglas Costa se ne odvaja od ovih Bayernovih kačketa. Čovjek ko hodajuća FCB reklama.
[img]https://pbs.twimg.com/media/CJ-04-CWsAAIfGV.jpg[/img]
Poceli smo i mi da razmisljamo glavom, nije sve u igracu ima nesto i u novcu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 jul 2015, 00:35

Treba dobro provjreriti transfer Vidala, mozda nosi sa sobom potencijalne nevolje Bayernu, od talijanskih mafijasa se sve moze ocekivati.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

schweinsteiger
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 16 jul 2015, 00:45

muamerc je napisao/la:Ne znam, jest strava al kad malo bolje skontam nisam za ovaj transfer.

Zasto? Zato sto Rode i Hojbjerg odose u 100 pm. Zato sto Javi ode na stopera i upitan je njegov status u Bayernu. Zato sto je moguce da cemo prodati nekog nama dragog i vaznog igraca koji nam sad mozda nije potreban. Sad kad se izvalimo ove pare sumnjam da cemo dovesti veliko pojacanje na krilu.

Iznenadio me je transfer pravo. I prije smo se zanimali za Vidala al mislim da smo sad zapeli da se operemo zbog Svajnija. Kaze DiMarzio (ako neko ne baca bombe prenoseci lazi) da smo danas poslali ponudu i poceli pregovore i da se sve odvijalo strahovitom brzinom.
Ima jedan dobar,najbitniji razlog.
Lahm vise nece igrati na sredini terena :D

Ove sezone nema izgovora,ako ne osvoji Ligu prvaka,ne da treba ici,treba se upucat'.
Ali kao da gledam bice milion nekih rotacija i sve ce otic u pm.

Ne izgleda lose ovaj transfer rok za sada.Costa,Vidal,Ulreich,a vratili se Green i Hojbjerg.
Ali nama ce najvece pojacanje biti da se Ribery oporavi i zaigra kako treba.

Costa,Muller,Gotze,Robben i Ribery.
Ove godine nista od dovodjenja krila.

Ako cijena stvarno bude 40 miliona,svaka cast Reschkeu.
Da Vidal ide u Real cijena bi bila minimalno 70 miliona.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2015, 00:54

Ako prodje transfer to bi bio posao stoljeca, ne zbog 40 milki koje je, gledajuci engleze, izgleda smijesno, nego zbog cinjenice da je to samo 20 milki dodati na novac dobijen od Svajnija i plus usteda na plati od 3-4 miliona godisnje za igraca koji je mladji tri godine i koji je u zrelim igrackim godinama. Vidal ce nas za tri godine doci samo tih mizernih desetak miliona.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 jul 2015, 00:54

Fazon je u tome sto ce ubleha totalno zanemariti igru krila,probace da svi igraju sve pogotovo u navali nesto slicno kao za njegove ere u katalonji.Vidal je borac ekstra igrac,moze jos min 4 god na nivou da iznese.po meni je zamjena za svajna i alonsa te lahma,koji ce vrlo moguce desno gdje i spada.jos surlea dopeljati kao 2. Napadaca i odlicno :-D .
VOLIM BAYERN

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 jul 2015, 00:58

Odlaskom Svajnija, mozda zele da malo prekriju tu farsu pa dovode Vidala, on jeste igrac odlican i stvarno bi pojacao svaku ekipu, al mislim da nam ne treba.

Sve smo rekli, puno igraca imamo za sredine, plus mladih momaka koji bi ,, ubili,, za dobrobit Bayerna :)

Pamtimo ga dobro iz vremena Leverkusena, nesto ga i ne volimo jel tako, on jeste odbio Bayern al mislim da je tu bilo upetljano vise ljudi, jer on inace nema razlog da mrzi najbolji klub..

Treba jos dobro vidjeti sta ce kako ce, da li sigurno dolazi, a i ako dodje ajde nije Felipe Melo jbg :)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.