Senad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti castSenad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...
Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu
Ooo oooo ...malo sarajvo .....
KHAJ PRICE
Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...salle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
baš maloprije opet gledam golove ferencvarosa i kako god okreneš ono je sve više plod protivničkih grešaka nego njihove dobre igre
znači ili ćemo proći ili ćemo sami sebe izbaciti
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
hahahhaa nasmija me basmalta071 je napisao/la:Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...salle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
baš maloprije opet gledam golove ferencvarosa i kako god okreneš ono je sve više plod protivničkih grešaka nego njihove dobre igre
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Obicno se ne bih zamarao citirajuci tvoje postove, ali kad ti haman svi aktivni forumasi kazu da si naporan, nije li to, mozda, neki znak da ohladis malo? Ako si mlad, shvatices jednog dana. Ako nisi, ohladi malo, vjerovatno vecina ljudi misli da si tezak covjek.samogrbavica je napisao/la:Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti castSenad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...Kakvi sve ovdje likovi pisu
![]()
Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu![]()
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
haha ma pusti budalu nego haj ti meni reci l te brat sta je to bilo sa Hodzurdom pa ga ne mozes,jest krampa i sve al nesto ste zakuhali vjerujem,ne mozes ga ocima hahahasamogrbavica je napisao/la:Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti castSenad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...Kakvi sve ovdje likovi pisu
![]()
Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
malta071 je napisao/la:Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...salle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
=\_1921_/=
Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće kvalitetno proizvedeno u BiH” koristi priliku da se posebno zahvali Fudbalskom klubu Željezničar na saradnji i prepoznavanju vrijednosti našeg projekta.
Kao jedini sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini koji je bez ikakve finansijske naknade promovisao domaću proizvodnju, Fudbalski klub Željezničar je jasno iskazao želju da pomogne bosanskohercegovačku privredu.
Iskreno se nadamo da će i ostali sportski klubovi slijediti ovakav primjer društveno odgovornog poslovanja i vjerujemo da ćemo našu saradnju sa Željezničarom nastaviti i u budućnosti.
preuzeto sa njihove fb stranice
Kao jedini sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini koji je bez ikakve finansijske naknade promovisao domaću proizvodnju, Fudbalski klub Željezničar je jasno iskazao želju da pomogne bosanskohercegovačku privredu.
Iskreno se nadamo da će i ostali sportski klubovi slijediti ovakav primjer društveno odgovornog poslovanja i vjerujemo da ćemo našu saradnju sa Željezničarom nastaviti i u budućnosti.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Jedna lijepa i pozitivna pricak3lla je napisao/la:Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće kvalitetno proizvedeno u BiH” koristi priliku da se posebno zahvali Fudbalskom klubu Željezničar na saradnji i prepoznavanju vrijednosti našeg projekta.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
oj da je izvuci povoljno nesto za revans. Hajde Boze daj nam snage! Amin
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ne mogu da spavam Zeljo zbog tebe...pobjedu nam danas daj !!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako Bog da vjerujem u pobjedu Želje večeras bez primljenog gola. Igrati čvrsto na cijelom terenu, pogotovo na sredini. Trčati i pomagati jedan drugom u fazi odbrane, a i napada. Vršiti pritisak na njihovu zadnju liniju. Ako Bog dane postići gol što ranije, što bi kao posljedicu stvorilo nervozu u njihovim redovima. Što je najvažnije, igrati bez straha i pardona. Sretno Željo inšAllah!
Jutro plava nacijo, hajdee Zeljoo
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Hajde svetinjo
Jedna prije posla, sretno braco budemo sretni i veseli pred Bajram aBd FORZA ZELJO
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Upravo to, i ja sam ubjedjen da ce bit neizvjesno i vise me strah nasih gresaka nego tih madjara fuj...ali imamo mi odusalle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Evo haver mi javio ima Dreambox tekma ima na Duna Hd kanal na satelitu Eutelsat9 pa ko ima satelit moze tu da gleda tekmu.Ponjamke se na Fuck tv sram vas bilo.
Pa mozda i bude al' slaba nafaka .Alipasino je napisao/la:Evo haver mi javio ima Dreambox tekma ima na Duna Hd kanal na satelitu Eutelsat9 pa ko ima satelit moze tu da gleda tekmu.Ponjamke se na Fuck tv sram vas bilo.
-
BlueFamily
- Kontakt:
Dobro jutro svima.Konacno da svane.Hajde Željo obraduj nas ! Moram vam reći da odavno sa većom dozom optimizmma nisam ustao,biće nešto lijepo predosjećam.

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Gol za golom, eto nove pobjede...
Obraduj nas Željooo!!!!
Obraduj nas Željooo!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.