Drina počela pripreme, u narednim danima stižu i pojačanja
Fudbaleri Drine danas su počeli pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. S obzirom da je na kraju sezone treneru Srđanu Bajiću istekao ugovor prozivku je izvršio pomoćni trener Svetozar Vukašinović.
Prozivci je prisustvovao i načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović koji je u obraćanju fudbalerima rekao da u klub stiže novi sponzor koji će obezbjediti sredstva kako bi Drina uspjela obezbjediti opstanak u prvenstvu BiH.
„Sada je najbitnije da počinju pripreme i da Drina opstaje u ligi. Kada su u pitanju dugovanja prema igračima, do srijede će biti isplaćena jedna ili jedna ipo plata a do početka prvenstva će biti isplaćena ostala dugovanja. Imamo određene dogovore sa novim sponzorima koji će donijeti određena sredstva i tako obezbjediti plate igračima. Lokalna uprava i domaći sponzori će se pobrinuti da se igračima isplati sve što se duguje i za ostale troškove koji prate takmičenje. Stanje u klubu nije dramatično, kako to predstavljaju pojedini mediji, jer naš klub ima najmanja dugovanja u odnosu na klubove iz Republike Srpske a koji se takmiče u Premijer ligi. Zato vas molim da ove pripreme shvatite ozbiljno i da pokušate nadoknaditi vrijeme koje je propušteno za rad“, rekao je Stevanović u obraćanju fudbalerima Drine.
Predsjednik Skupštine kluba Mirko Milošević rekao je da će se ovih dana znati ime sponzora kluba koji će postaviti novog trenera i dovesti nekoliko kvalitetnih i provjerenih igrača.
„To su ozbiljni i iskusni ljudi u ovom poslu. Njihov cilj je isti kao i naš a to je opstanak u Premijer ligi. Za sada se pominju dva trenera i da će stići pet igrača koji su igrali u Superligi Srbije te dva igrača iz Kameruna i dva iz Nigerije. Dosta se kasni sa pripremama a naš plan je da ekipa provede nekoliko dana na Zlatiboru ili Krupnju“, rekao je Milošević.
Početku priprema prisustvovala je većina igrača koji su nastupali za Drinu u protekloj sezoni. Igrači koji su imali ugovore do kraja prošlog prvenstva napustili su klub a na prozivci se nije pojavio ni Ivan Lazarević, koji je pristupio ekipi Zvijezde iz Gradačca. Što se tiče novih igrača, prozivci je prisustvovao Borislav Erić, fudbaler Napretka iz Donjeg Šepka kao i Aleksandar Nikolić, koji je zbog povrede propustio prošlu sezonu.
fkdrinazvornik.com
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Pa oko tih sponzora ili menadžera se pričalo evo već mjesec dana. Kako je otišao Jevtić a neki koji su ga najviše kritikovali odustali od mjesta predsjednika i klub je došao u situaciju da nije mogao da mrdne jer para nije bilo. Jedini izlaz je bio da se klub povjeri nekom od menadžera iz Srbije ili ostatka Evrope i da molimo Boga da nas ne uvale u dugove i tako je evo na kraju i bilo. Vidjećemo na koga je pao izbor, po gradu priča svašta, da je u pitanju Kokeza, Vučićev brat, neki Italijani... u svakom slučaju i mene raduje ova najava ko bi sve mogao zaigrati i voditi Drinu što sigurno obećava dobar plasman na tabeli. Predstoji nam da se nadamo da će se ovo sve ubrzo ozvaničiti i da gledamo, nadam se, procvat kluba i još bolje rezultate od 25. jula. S druge strane su me razočarali neki mediji koji su plasirali netačne informacije oko istupanja iz lige. Ono jeste bilo kritično ali nikom nije palo na pamet da istupi.
Ma pusti ovaj sajt, on odavno nije kompetentat kad je u pitanju Drina, pa ovde stoje igrači koji su još prije sto godina otišli u penziju, možda su nešto mijenjali u poslednje vrijeme ali sumnjamZukanovic je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/fk-drina ... erein/8577
ko nije vise u zvorniku?
pa zato ja to pitam, da napravim kako treba 
Vladica Petrović novi trener Drine. Radi se o stručnjaku koji je u dosadašnjoj karijeri vodio Budućnost iz Valjeva, Željezničar iz Lajkovca, Mladost iz Lučana i Metalac iz Gornjeg Milanovca. Najavljena su i nova pojačanja u pitanju su Goran Antelj napadač iz Bežanije, zatim ofanzivni vezista Branislav Čonka iz kragujevačkog Radničkog i Aleksandar Radović bivši omladinac Zvezde koji je igrao u Rumuniji. Pored njih u planu je dovođenje trojice igrača iz Superlige koji bi pravili razliku u kvalitet, ali i najmanje tri igrača sa BiH pasošem.
Na treninzima Drine su i povratnici Filip Erić, Borislav Erić, Mladen Ikić i Saša Trifković, a tu su i bivši član Leotara Dejan Popović, te Selmir Mahmutović koji je nastupao za Proleter Teslić.
Na treninzima Drine su i povratnici Filip Erić, Borislav Erić, Mladen Ikić i Saša Trifković, a tu su i bivši član Leotara Dejan Popović, te Selmir Mahmutović koji je nastupao za Proleter Teslić.
-
flagrantus
- Kontakt:
Druze ovo sto je do sada pisalo na transfermarktu nema veze sa zivotom,tu su bili neki igraci koji su zavrsili karijeru prije 4-5 godina!Zukanovic je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/fk-drina ... erein/8577
ko nije vise u zvorniku?
Tako da vecina vise nisu u Zvorniku,danas smo tek dobili novog trenera i ekipa ce biti skoro u potpunosti promijenjena.Tako da ako je to u cilju objavljivanja sastava na transfermarktu,za 3-4 dana ce se znati ekipa sa kojom Drina raspolaze u novoj sezoni!
nevezano za ovo da kazem da je u sjeni drugih zvucnijih pojacanja koja se najavljuju ,stigao jedan po meni odlican igrac Selmir Mahmutovic!
Radi se o rodjenom bratu Ajdina Mahmutovica igraca Viktorije iz Plzena.
Po informacijama koje sam dobio radi se o momku koji je bio ponajbolji junior Celika,poslije su ga povrede malo zaustavile u napredovanju.
Bio je ponajbolji igrac Sloge iz Doboja i Proletera iz Teslica,jedno vrijeme je proveo i na probi u Hajduku iz Splita!
Inace ima samo 22 godine i igra na poziciji napadaca.
Na transfermarktu 1-2 godine nije se haman nista radilo u bih.Ali ja sam sada tu, slobodo javi meni kad se sve zna.
ali samo kad igrac zvanicno potpisi ugovor.
pozdrav
pozdrav
Zna li se ko je su igraci trenutno u drini od onih od prosle godine tipa stoperi Memovic.Culibrk, onda onaj veznjak Boskovic, i koje je jos ostao i sta je sa pojacanjima ostalo je 10 dana do pocetka sezone i sta bi za to tog sponozora oce li se ista znati ili ce to sve biti kad pocne sezona
-
flagrantus
- Kontakt:
Nisam bas kompetentan da na sve odgovorim,ali ajde pokusacu koliko znam posto nema niko drugiLozinka97 je napisao/la:Zna li se ko je su igraci trenutno u drini od onih od prosle godine tipa stoperi Memovic.Culibrk, onda onaj veznjak Boskovic, i koje je jos ostao i sta je sa pojacanjima ostalo je 10 dana do pocetka sezone i sta bi za to tog sponozora oce li se ista znati ili ce to sve biti kad pocne sezona
Memovic ,Culibrk i Boskovic nisu vise clanovi Drine koliko znam.
Trenutno od pojacanja su stigli:Goran Antelj(Bezanija),Filip Eric(Rad),Aleksandar radovic(CSMS iasi Rumunija).Dragomir Nikolic(Metalac G.Milanovac),
Ognjen Sinik( Rudar Kakanj),Dejan Popovic ( Leotar).
To su ujedno i informacije za ovg momka Zukanovica za transfermakt.
Najavljena su jos 4 igraca iz Superlige Srbije,koji bi navodno trebali da budu igraci koji donose prevagu.I po meni od toga ko ce biti ta 4 igraca zavisi dali ce Drina ove sezone biti jaca ili slabija u odnosu na proslu.
Koliko znam ta 4 igraca jos nisu potpisala.
Isto tako neprovjereno ja koliko znam jer trenutno nisam u gradu,igraci su od utorka u Krupnju na pripremama,gdje ce im se ubrzo prikljuciti i ti novi igraci.
Sto se tice sponzora ocigledno je neko doveo te igrace,novog trenera i obezbijedio pripreme .Neki kazu da su u pitanju Ljudi iz Italije,drugi tvrde iz Beograda.
Bar zvanicno se nista ne zna ko su ti ljudi,i ja bi volio znati
Oni su doveli i novog trenera Vladicu Popovica koji je od poznatijih ekipa u Srbiji vodio Superligase Mladost Lucani i Metalac G.Milanovac.
-
flagrantus
- Kontakt:
U prvoj pripremnoj utakmici u Krupnju,Drina slavila protiv prvoligasa Loznice 1-0.
Strijelac jedinog gola Goran Antelj pojacanje iz Fk Bezanija!
Strijelac jedinog gola Goran Antelj pojacanje iz Fk Bezanija!
Samo da hoće nadoknaditi propušteno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste ista culi o zamjeni domacinstva za prvo kolo ili ce biti odgoda kao sto je i planirano?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
flagrantus
- Kontakt:
Ja koliko znam zamjena domacinstva nije opcija,mislim da Drina to nece prihvatiti!MortemHz je napisao/la:Jeste ista culi o zamjeni domacinstva za prvo kolo ili ce biti odgoda kao sto je i planirano?
Drinaši, kakav je bio ovaj Nedeljković?
-
flagrantus
- Kontakt:
Pa onako,kad bi ti rekao da je bio los ogrijesio bi dusu.Ali nije vala nesto posebno ni odigrao!Artetitis je napisao/la:Drinaši, kakav je bio ovaj Nedeljković?
Recimo kad bi ocjenjivao od 1 do 5 ,jedna solidna 3
Sto pitas ,zna li se gdje prelazi?Nece valjda u Arsenal,posto vidim da si ti najcesce na temi Arsenala
Ma 'nako pitam, pitali me za njega kako se snašao u Drini.flagrantus je napisao/la:Pa onako,kad bi ti rekao da je bio los ogrijesio bi dusu.Ali nije vala nesto posebno ni odigrao!
Recimo kad bi ocjenjivao od 1 do 5 ,jedna solidna 3![]()
Sto pitas ,zna li se gdje prelazi?Nece valjda u Arsenal,posto vidim da si ti najcesce na temi Arsenala
Vidim tu je pa samo da pozdravim mog druga @flagrantusa i pozelim Drini puno srece u nastupajucoj sezoni 
DŽELO ODLAZI
-
flagrantus
- Kontakt:
Evo Zukane ako imas vremena pa ubaci:Goran Antelj(Bezanija),Filip Eric (rad),Aleksandar Radovic(Rumunija).Dragomir Nikolic(Metalac),Dejan Popovic(Leotar),Ognjen Sinik(Rudar Kakanj),Branislav Conka(Radnicki Kragujevac).Zukanovic je napisao/la:Na transfermarktu 1-2 godine nije se haman nista radilo u bih.Ali ja sam sada tu, slobodo javi meni kad se sve zna.
pozdrav
To su novi igraci ,bice jos 3-4 nova pa cu i njih javiti!
Brisi ove igrace,oni vise nisu u Drini:Cokorilo,Zivko Nikolic,Culibrk,Memovic,Milenkovic,Blagojevic,Boskovic,Nedeljkovic!
Nemoj sada da ne ubacis ove promjene,kad sam se vec namucio
Kad pristignu i nova pojacanja bice ovdje objavljeno za 2-3 dana !
Pozdrav!
-
flagrantus
- Kontakt:
Gdje si Pastrmka prijatelju?Tifoz je napisao/la:Vidim tu je pa samo da pozdravim mog druga @flagrantusa i pozelim Drini puno srece u nastupajucoj sezoni
Sta ima novo ,kako zdravlje ,porodica je li sve u dure?
Sve najbolje Velezu u narednoj sezoni,a tebi i tvojoj porodici puno zdravlja i srece,a bogami i para
Hvala druze. Sve ok,sezona,zene,alkohol,turizam,uzivanje. Takođe tebi ti tvojima od srca isto pa se vidimo kad krene prvenstvo. Živ i zdrav bioflagrantus je napisao/la:Gdje si Pastrmka prijatelju?Tifoz je napisao/la:Vidim tu je pa samo da pozdravim mog druga @flagrantusa i pozelim Drini puno srece u nastupajucoj sezoni![]()
Sta ima novo ,kako zdravlje ,porodica je li sve u dure?
Sve najbolje Velezu u narednoj sezoni,a tebi i tvojoj porodici puno zdravlja i srece,a bogami i para
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.