FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Mourinho k'o Benayoun. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Auuu gdje ces ga tako uvrijeditMonolog je napisao/la:Mourinho k'o Benayoun.
--Pametnij popusta--
koji papak moras biti da mrzis ruku koja te odgojila, ova fuksa od murinha je postao trener prevodeci u dresu barse luisu van gaalu, a sada mrzi tu istu barsu iz dna duse, smetljar
Cuva Bog Zelju svog!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
dobra slika
vidi se ko je van gaal,mourinho je sigurno maucio po nesto od van gaala ali nije sve,posto mourinho igra i drugaciji fudbal nema kod njega nimalo holandskog,ko kod van gaala
ali zadovoljan sam sto je inter prosao vec vidim rezultat 2-1 za nas strijelci olic i robben
vidi se ko je van gaal,mourinho je sigurno maucio po nesto od van gaala ali nije sve,posto mourinho igra i drugaciji fudbal nema kod njega nimalo holandskog,ko kod van gaala
ali zadovoljan sam sto je inter prosao vec vidim rezultat 2-1 za nas strijelci olic i robben
Pa bili bi isad u barsi da ih barsa nije otjerala, naravno da ce ih mrzitimirzza je napisao/la:koji papak moras biti da mrzis ruku koja te odgojila, ova fuksa od murinha je postao trener prevodeci u dresu barse luisu van gaalu, a sada mrzi tu istu barsu iz dna duse, smetljar
naravno da je bolji!armin90 je napisao/la: bolji Olic od njeg
najmanje za dvije klase.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Haha uredu imas pravo na svoje misljenje samo ako mozes argumentima potkrijepit ???secer je napisao/la:naravno da je bolji!armin90 je napisao/la: bolji Olic od njeg
najmanje za dvije klase.
--Pametnij popusta--
meni se smijes, haharmin90 je napisao/la:Haha uredu imas pravo na svoje misljenje samo ako mozes argumentima pokrijepit ???
cuj, imam li argumenata?! imam al necu.
golic je bolji svakome svakome ko ima pojma o fudbalu.
al reci cu ti ovo;
tvoj dzeko je ispred tv-a gledao golica u 1/2 finalu lp, nije li?
sigurno je govorio "da mi je biti ´vakva igracina kao bayernov golic".
osim toga, r´olex je zabio i 11 golova u lp
@seceru nemoj zaboraviti na misu otici kao prosle nedelje.
Tvoji bi se naljutili.
Tvoji bi se naljutili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
HAHA opet, znaci nemas argumente i nije moj Dzeko nije niciji Dzeko i time si dokazo sto je tebi Olic toliko drag to prvo. Drugo Dzeko igra u dva puta slabijoj ekipi i opet je samo u grupi dao 2 gola i trece pogledaj Bundesligu i listu strijelacasecer je napisao/la:meni se smijes, haharmin90 je napisao/la:Haha uredu imas pravo na svoje misljenje samo ako mozes argumentima pokrijepit ???![]()
![]()
cuj, imam li argumenata?! imam al necu.
golic je bolji svakome svakome ko ima pojma o fudbalu.
al reci cu ti ovo;
tvoj dzeko je ispred tv-a gledao golica u 1/2 finalu lp, nije li?
sigurno je govorio "da mi je biti ´vakva igracina kao bayernov golic".
osim toga, r´olex je zabio i 11 golova u lp
--Pametnij popusta--
ma neas ti blage.
cuj da gledam bl?!
hahahahaaaaaa
realno, bl je na nivou francuske.
osim toga, za dzeku igra kompletna ekipa, dok za olica ne igra niko ziv. na osnovu toga uzecu sebi za pravo i reci da je trenutno jaci i od messija. yebo messija, on ce finale gledati preko tv-a!
-cova se je izborio za svaki gol koji je postigao.
-ne zaboravi, 11 golova u lp vrijedi vise nego 55 u bl!
-cova zabija lijevom, zabija desnom, zabija glavom, zabija uhom..
vidis, sve goli argument!
zapamti da ce ola na ljeto preci u jaci klub za najmanje 50 miliona eura, dok tvog dzeku nece niko ni za ceterest!
cuj da gledam bl?!
hahahahaaaaaa
osim toga, za dzeku igra kompletna ekipa, dok za olica ne igra niko ziv. na osnovu toga uzecu sebi za pravo i reci da je trenutno jaci i od messija. yebo messija, on ce finale gledati preko tv-a!
zapamti da ce ola na ljeto preci u jaci klub za najmanje 50 miliona eura, dok tvog dzeku nece niko ni za ceterest!
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Eto porucite komad historije, dok se nije rasprodalo.omerbavarac je napisao/la:
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
-
erko manu-bosna
- Kontakt:
kad su igrali bayern - wolfsburg olic je uzeo dzekinu stucnu i poljubio je od srece sto igra proyiv velikog DZEKE

Nema dileme ko je bolji između Džeke i Olića, to je naravno Džeko. Nemogu se ni porediti.
seceru kakve su to gluposti da se Olić izborio za sve golove. Ovu zadnju protiv Liona mu je svaki bio namješten,
nije mogo promašit.
seceru kakve su to gluposti da se Olić izborio za sve golove. Ovu zadnju protiv Liona mu je svaki bio namješten,
nije mogo promašit.
Idemo redom:secer je napisao/la:ma neas ti blage.
cuj da gledam bl?!
hahahahaaaaaa
1.asistenti za golove protiv Lyona:1. go Muller, za 2. go Hamit za 3. go Lam, nije se borio ni za jednu dobio sve gotovo.
2.to drugo malo rec da ga je Dzeko bolji deset puta Dzeko i van 16 ljevicom zna udarat, desnom jos bolje, a jedan je od naboljih igraca glavom na svijetu i zna sam cesto da izdribla pola odbrane
3.Dzeko igra u 10 puta manje cjenjenom klubu i neko ce za njega iskesirat 30-ak milioncica i nece ko tvoj Olic za djaba u Bayern
4. Dzeko je od Olica 6 godine mladji i samo bi kreten dao za igraca od 30 godina 50 miliona
--Pametnij popusta--
nista od argumenata, hah
cuj dzeko nekad predribla po´ protivnicke ekipe?
a gdze?
dzeko nema sanse za el, o lp da ne govorim.
dalje, sto ne kazes da je ivica potopio mancester koji je jedna od najaci ekipa na svjetu?
koga je tvoj dzeko potopio ove godine?...mainc?
argument ti je da ce njeko kupit dzeku za 30 milijona?!
mali, izgleda da cesto obilazis azire kasikare ostale koi vire u kristalnu kuglu..
ola je tito za tvoga dzeku
cuj dzeko nekad predribla po´ protivnicke ekipe?
dalje, sto ne kazes da je ivica potopio mancester koji je jedna od najaci ekipa na svjetu?
argument ti je da ce njeko kupit dzeku za 30 milijona?!
mali, izgleda da cesto obilazis azire kasikare ostale koi vire u kristalnu kuglu..
Olić može kad nema niko ispred njega
Kad si vidio da je Olić nekog predriblao.
Kad si vidio da je Olić nekog predriblao.
Ovo bi moglo u potpis...secer je napisao/la:nista od argumenata, hah![]()
![]()
cuj dzeko nekad predribla po´ protivnicke ekipe?a gdze?
argument ti je da ce njeko kupit dzeku za 30 milijona?!![]()
mali, izgleda da cesto obilazis azire kasikare ostale koi vire u kristalnu kuglu..![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Eto ga vidis odo si sesecer je napisao/la:nista od argumenata, hah![]()
![]()
cuj dzeko nekad predribla po´ protivnicke ekipe?a gdze?
argument ti je da ce njeko kupit dzeku za 30 milijona?!![]()
mali, izgleda da cesto obilazis azire kasikare ostale koi vire u kristalnu kuglu..![]()
Ja se nemam namjeru vise sa tobom raspravlja jer: "Pametniji popusta (kao beton pod tobom
--Pametnij popusta--
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.