FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znali neko u kolko je trening danas?
Zahvaljujem unaprijed
Zahvaljujem unaprijed
Bice zanimljivo protiv partizana u bjelim carapicama, oni bi se trebali navodno naloziti protiv nas jer ih je onaj papak od trenera dobro nafurao da su pokradeni i da mogu daviti sudije po svlacionicama kao da su u vrapcicima...
Ipak moja procjena je da cemo im odvaliti baram bod ali ono sto me vise brine je to da ce gledati da nam skrse par igraca imamo i mi ekipu koja zna da se bije na terenu pa bice sve u svemu veselo...
Ipak moja procjena je da cemo im odvaliti baram bod ali ono sto me vise brine je to da ce gledati da nam skrse par igraca imamo i mi ekipu koja zna da se bije na terenu pa bice sve u svemu veselo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Veznjak Željezničara optimističan pred derbi
Bekrić: Dokazaćemo na terenu da smo bolji
"Idemo u Mostar po pozitivan rezultat. Svjesni smo da nas bod ili tri iz Mostara približavaju tituli i uvjeren sam da ćemo se u Sarajevo vratiti neporaženi", rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara Samir Bekrič i dodao:
"Pet kola prije kraja prvenstva mi se nalazimo na čelu premijerligaške tabele. Niko prije početka prvenstva nije očekivao da će to tako biti. Došli smo do izvora i sada se samo moramo napiti vode. Naša prva meč lopta je u Mostaru. Velež se nalazi u maloj krizi i nadam se da ćemo je bi produbiti."
Velež pred svojim navijačima još nije izgubio, a u jesenjim duelima sa Željezničarom izabranici Abdulaha Ibrakovića pružili su dobre partije.
"U dva susreta odigrana na Grbavici naš protivnik je pokazao da se radi o kvalitetnom sastavu. U redovima Veleža igra nekoliko izrazito dobrih fudbalera i moramo ozbiljno ući u susret. Neće biti niti malo lako, ali mislim da smo u ovom trenutku bolja momčad i da ćemo to i na terenu pokazati. Očekujem dobar ambijent i na tribinama, a nadam se da će na kraju susreta više razloga za slavlje imati naši navijači", zaključio je Bekrić.
Bekrić: Dokazaćemo na terenu da smo bolji
"Idemo u Mostar po pozitivan rezultat. Svjesni smo da nas bod ili tri iz Mostara približavaju tituli i uvjeren sam da ćemo se u Sarajevo vratiti neporaženi", rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara Samir Bekrič i dodao:
"Pet kola prije kraja prvenstva mi se nalazimo na čelu premijerligaške tabele. Niko prije početka prvenstva nije očekivao da će to tako biti. Došli smo do izvora i sada se samo moramo napiti vode. Naša prva meč lopta je u Mostaru. Velež se nalazi u maloj krizi i nadam se da ćemo je bi produbiti."
Velež pred svojim navijačima još nije izgubio, a u jesenjim duelima sa Željezničarom izabranici Abdulaha Ibrakovića pružili su dobre partije.
"U dva susreta odigrana na Grbavici naš protivnik je pokazao da se radi o kvalitetnom sastavu. U redovima Veleža igra nekoliko izrazito dobrih fudbalera i moramo ozbiljno ući u susret. Neće biti niti malo lako, ali mislim da smo u ovom trenutku bolja momčad i da ćemo to i na terenu pokazati. Očekujem dobar ambijent i na tribinama, a nadam se da će na kraju susreta više razloga za slavlje imati naši navijači", zaključio je Bekrić.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mešanović: Bit ću spreman za derbi
Pred nama je teško gostovanje u Mostaru - kaže Mešanović
Alen Mešanović je uoči početka sezone stigao na Grbavicu. Mnogi su tada sumnjali u Mešanovića i njegove mogućnosti. Ipak, nakon utakmice prvog kola u Zenici, svi su čestitali Amaru Osimu što je insistirao na dolasku Alena u plavi tabor.
Da se nije povrijedio Mešanović bi sigurno danas bio prvi strijelac lige, a navijači Želje bi već mogli slaviti duplu krunu.
- Još sam van stroja. Ustvari, treniram samostalno. Po posebnom programu.
Kada se vraćate na teren?
- Stvarno ne znam. Probat ću ove sedmice da se priključim prvoj ekipi. Kao što znate povrijedio sam ligamente koljena i prema nekim pretpostavkama moram pauzirati između šest i osam sedmica. Ja sam već pet sedmica van terena.
Dakle, mogli bi biti spremni za sami finiš sezone.
- Nadam se da ću igrati u derbiju protiv Sarajeva. To je moja velika želja. Možda, upravo ta utakmica bude odlučujuća u borbi za titulu.
Željezničar ove sezone dobro igra na oba fronta. Može li tim sa Grbavice ove sezone osvojiti duplu krunu?
- Za sada nam dobro ide. Istina je da smo poraženi u Tuzli, što nas je donekle izbacilo sa pravog kolosijeka. Ipak, dobili smo Modriču i ostali na prvom mjestu. Pred nama je teško gostovanje u Mostaru. Velež ima dobar tim, sa par kvalitetnih pojedinaca. Bit će to pravi derbi. S druge strane u finalu Kupa nas čeka dvomeč protiv Borca. Dobro je da prvi meč igramo u Banja Luci. Vjerujem da ćemo pred našim navijačima imati razloga za slavlje.
Vi ste u svojoj karijeri izgubili četiri finala Kupa.
- To je istina. Vjerujte da to nije lako preživjeti. U BiH sam izgubio tri finala, a jedno i dok sam igrao za Rudar iz Velenja. Međutim, ne želim pamtiti te utrakmice.
Kada mi je najteže sjetim se titule koju sam osvojio sa Jedinstvom iz Bihaća - istakao je Mešanović, po mnogima najbolji napadač lige.
Mladi igrači
Poznato je da volite pomagati mlađim igračima. Da li u Želji ima igrača pred kojima je velika karijera?
- Željo je ponovo brend u BiH. I to sa pravom. Ovi ljudi koji su trenutno u Želji su napravili ogroman pomak. Vidjeli ste kakva je atmosfera vladala u derbiju protiv Borca. Od igrača istakao bih Rovčanina, koji se vraća nakon teške povrede. Tu je i golman Šehić. Naravno, nisam zaboravio ni Višću i Stanića - riječi su Mešanovića.
Pred nama je teško gostovanje u Mostaru - kaže Mešanović
Alen Mešanović je uoči početka sezone stigao na Grbavicu. Mnogi su tada sumnjali u Mešanovića i njegove mogućnosti. Ipak, nakon utakmice prvog kola u Zenici, svi su čestitali Amaru Osimu što je insistirao na dolasku Alena u plavi tabor.
Da se nije povrijedio Mešanović bi sigurno danas bio prvi strijelac lige, a navijači Želje bi već mogli slaviti duplu krunu.
- Još sam van stroja. Ustvari, treniram samostalno. Po posebnom programu.
Kada se vraćate na teren?
- Stvarno ne znam. Probat ću ove sedmice da se priključim prvoj ekipi. Kao što znate povrijedio sam ligamente koljena i prema nekim pretpostavkama moram pauzirati između šest i osam sedmica. Ja sam već pet sedmica van terena.
Dakle, mogli bi biti spremni za sami finiš sezone.
- Nadam se da ću igrati u derbiju protiv Sarajeva. To je moja velika želja. Možda, upravo ta utakmica bude odlučujuća u borbi za titulu.
Željezničar ove sezone dobro igra na oba fronta. Može li tim sa Grbavice ove sezone osvojiti duplu krunu?
- Za sada nam dobro ide. Istina je da smo poraženi u Tuzli, što nas je donekle izbacilo sa pravog kolosijeka. Ipak, dobili smo Modriču i ostali na prvom mjestu. Pred nama je teško gostovanje u Mostaru. Velež ima dobar tim, sa par kvalitetnih pojedinaca. Bit će to pravi derbi. S druge strane u finalu Kupa nas čeka dvomeč protiv Borca. Dobro je da prvi meč igramo u Banja Luci. Vjerujem da ćemo pred našim navijačima imati razloga za slavlje.
Vi ste u svojoj karijeri izgubili četiri finala Kupa.
- To je istina. Vjerujte da to nije lako preživjeti. U BiH sam izgubio tri finala, a jedno i dok sam igrao za Rudar iz Velenja. Međutim, ne želim pamtiti te utrakmice.
Kada mi je najteže sjetim se titule koju sam osvojio sa Jedinstvom iz Bihaća - istakao je Mešanović, po mnogima najbolji napadač lige.
Mladi igrači
Poznato je da volite pomagati mlađim igračima. Da li u Želji ima igrača pred kojima je velika karijera?
- Željo je ponovo brend u BiH. I to sa pravom. Ovi ljudi koji su trenutno u Želji su napravili ogroman pomak. Vidjeli ste kakva je atmosfera vladala u derbiju protiv Borca. Od igrača istakao bih Rovčanina, koji se vraća nakon teške povrede. Tu je i golman Šehić. Naravno, nisam zaboravio ni Višću i Stanića - riječi su Mešanovića.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Prva finalna utakmica kupa se igra u 20:15. Nagradni fond za finaliste kupa je 30.000 KM(To valjda znači da smo mi i Borac dobili po 15.000).
"Pobjedićemo sve do kraja, pa nek nam onda oduzimaju šta god hoće", kaže Glavaš.
"Pobjedićemo sve do kraja, pa nek nam onda oduzimaju šta god hoće", kaže Glavaš.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tako je Vlatko, sam protiv svih ..Željovac je napisao/la:"Pobjedićemo sve do kraja, pa nek nam onda oduzimaju šta god hoće", kaže Glavaš.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
i mene zanima, i ja zahvaljujem?Manijak sa sjevera je napisao/la:Znali neko u kolko je trening danas?
Zahvaljujem unaprijed

BRAVE HEART 1979-2005
Vlatko the Glabas
Al divan nam je nagradni fond
Al divan nam je nagradni fond

-
- Kontakt:
velez mora dobit ove aljine gnjide,da bi komotno mogao dati tri boda borcu.zato rodjeni naprijed da napokon jedan pravi gospodski tim bude prvak.a seljo nek trazi negdje drugo bodove po sdaovskim i hdzeovskim klubovima.ZATO RODJENI U BOJ I POBJEDU ,DA DONESEMO TITULU JEDINOM PRAVOM KLUBU U DRZAVI.
nidale, debilu mamin, za koga ti navijaš ako ti je Borac jedini pravi klub u državi?!nidalotoka je napisao/la:velez mora dobit ove aljine gnjide,da bi komotno mogao dati tri boda borcu.zato rodjeni naprijed da napokon jedan pravi gospodski tim bude prvak.a seljo nek trazi negdje drugo bodove po sdaovskim i hdzeovskim klubovima.ZATO RODJENI U BOJ I POBJEDU ,DA DONESEMO TITULU JEDINOM PRAVOM KLUBU U DRZAVI.

Odstranite ga!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hahahanidalotoka je napisao/la:velez mora dobit ove aljine gnjide,da bi komotno mogao dati tri boda borcu.zato rodjeni naprijed da napokon jedan pravi gospodski tim bude prvak.a seljo nek trazi negdje drugo bodove po sdaovskim i hdzeovskim klubovima.ZATO RODJENI U BOJ I POBJEDU ,DA DONESEMO TITULU JEDINOM PRAVOM KLUBU U DRZAVI.
klic KLOC klic KLOC klic KLOC
de Flinstone malo glasnije, necujemo od klepetanja
evo grohotom se smijem hahahaahahhahahanidalotoka je napisao/la:velez mora dobit ove aljine gnjide,da bi komotno mogao dati tri boda borcu.zato rodjeni naprijed da napokon jedan pravi gospodski tim bude prvak.a seljo nek trazi negdje drugo bodove po sdaovskim i hdzeovskim klubovima.ZATO RODJENI U BOJ I POBJEDU ,DA DONESEMO TITULU JEDINOM PRAVOM KLUBU U DRZAVI.
Nidale sine kad prije puče tako mlad. Da nije genetika u pitanju ili da nisi dže ugazio.
Ima dobar hodza u Visokomčamac je napisao/la:Nidale sine kad prije puče tako mlad. Da nije genetika u pitanju ili da nisi dže ugazio.

Je li to onaj hodža što kad ga murija zaustavi on njima kaže: "Pišite vi, a pisaću i ja". Obzirom da naši drotovi ne vole rizike, puste ga.
Znam, znam, dobar je taj skroz.
nidal spavao negdje na mrvama, ustvari izgleda da je okrajak citav bio kolko ga je ufatilo...
To je taj kazu iz mrtvih vadi, jedino mu on moze pomocičamac je napisao/la:Je li to onaj hodža što kad ga murija zaustavi on njima kaže: "Pišite vi, a pisaću i ja". Obzirom da naši drotovi ne vole rizike, puste ga.

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.