Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

amerosm
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la amerosm » 09 jul 2015, 16:12

ledar je napisao/la:Behrami je sutra na liječničkom pregledu u Watfordu. Ekdala ćemo skoro sigurno uzeti, zašto da damo priliku Demirbayu?
Pa imace Demirbay cak na dvije pozicije priliku da se izbori za svoje mjesto u pocetnih 11...
Diaz ce biti defenzivni vezni (tzv. sestica, njegova rezerva je Kacar), dok ce Ekdal biti ofanzivni vezni (tzv. osmica), a Holtby je planiran kao OM. Demirbay moze igrati kao osmica i kao OM tako ukoliko se nametne sigurno ce dobiti dovoljno prilika za igru.

Mislim da Labbadia oko Diaza zeli graditi vezni red i primjeniti taktiku Chile-a gdje Diaz igra tu sesticu, dok su ispred njega Aranguiz i Vidal kao osmice i to mu daje dosta fleksibilnosti sto se formacije tice, jer bi mogao igrati u formaciji jelka, 4-2-3-1 te u formaciji 4-3-3...Ja sam licno zadovoljan transferom Ekdala i jedino nam jos nedostaje to lijevo krilo i nadam se da to nece biti Gregoritsch jer je Bochum navodno sada cijenu podigao na 3,5 miliona €.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 jul 2015, 20:04

Nemanja Maksimovic i Albin Ekdal su navodno vec gotovi. Maksimovic, mladi reprezentativac Srbije, i navodno je odsteta 5mil.?!

@ledar, halali, pogresno sam informisan. :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 10 jul 2015, 00:55

@amer

Ako će jebbadia igrat sistem sa trojicom u sredini od kojih će samo Diaz bit defanzivac i ako će to uspjet onda je on genijalac. Ja bih prije rekao da ćemo tako posaugat 70+ golova ko i pretprošle sezone, jer jedno su Aranguiz i Vidal a sasvim nešto drugo ovi naši paceri. Vjerojatnije mi je da uz Diaza bude Kačar ili Jiraček (koji je po vokaciji centralaš ali je već igrao defanzivca).

@ne_znam
Mislim da je ovo sa Maksimovićem obična patka, novinari znaju da nam očajnički treba DM pa složili priču.

Inače, nevjerojatno je kako se sve radi pogrešno, ko da nam neprijatelji vode klupsku politiku. Tamo gdje imamo dokazane talente (Tah, Demirbay) uzimamo nove igrače (Spahić, Ekdal), a tamo gdje imamo rupe prodajemo u po cijene (Behrami). Ovi naši papani su skroz izgubljeni i da stvore dojam da kao nešto rade kupuju ono što im se nudi na tržištu, nema tu nikakvog plana a kamoli dugoročne vizije.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 jul 2015, 08:45

Upravo tako, ispostavilo se da je patka. Agent je demantirao pricu o mogucem transferu.

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 11 jul 2015, 01:29

Evo dali smo Topklasu za bijedne 2 milje. Baš me zanima koja će to bit nova akvizicija za DM-a.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 jul 2015, 18:17

Ipak izgleda da Behrami ide za 3 mil. funti (malo jace od 4 mil. eura).

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 11 jul 2015, 21:09

@ne_znam

Britanski mediji govore o 4 milje eura, a Kicker i švicarski mediji (Schweizer Radio und Fernsehen) o 2 milje. Vidjećemo koja će cifra osvanuti na TM-u, inače u dolasku nas je najprije koštao 3 milje da bi se kasnije ispostavilo da je bilo 6!
Moglo bi biti da je ukupan transfer 4 milje a da od toga nama idu samo 2.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 jul 2015, 21:26

Moguce je i da su neku klauzulu uglavili pa da ce se razlika isplatiti ukoliko odigra odredjeni broj utakmica..

Why so serious?!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jul 2015, 21:10

Osvojili smo Telekom Cup sa pobjedom od 2:1 u finalu protiv Augssburga...
Pred Labbadijom se nalazi jos dosta posla i ne treba ovu titulu preuvelicavati, ali drago mi je bilo vidijeti da je bilo par uigranih akcija.

U narednoj sedmici pokusati kompletirati tu listu pojacanja i onda se jos detaljnije pripremiti za narednu sezonu.

PS: Stvarno ne znam zasto IDIOTI iz uprave zele platiti 2,5 miliona € za Gregoritscha kada na toj poziciji vec imamo igraca u vlastitom pogonu u Gouaidi i samo mu treba pruziti priliku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 jul 2015, 21:31

Gouaida je danas bas dobar bio. Steinmann nije bio los. Arslan je bio dobar samo steta sto mu pobjeze ona lopta pa Augsburg zabi za 1-2.
U prvoj je Ivo bio katastrofalan, kacar dosta pogresnih dodavanja, Diekmeierovi centarsutevi jako losi..
U prvoj utakmici mi se nije svidjelo sto se previse lopti vracalo Adleru.

Why so serious?!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 jul 2015, 21:42

Ima napretka za razliku od proslih sezona, bar sam ja vidio tako nesto :)

Nadam se da ce ova sezona biti bolja za HSV a ima naznaka Boga mi ! :thumbup:
FC Bayern !!!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 jul 2015, 09:36

Po transfermarktu je Behrami otisao u Watford za €4,5 mil (dok Bild pise 2 mil) + €500.000 bonusa ukoliko ne ispadnu iz lige. Ukoliko je to na TM-u tacno onda to i nije tako lose.

Sad sam malo citao forum transfermarkta i neko je napisao dvije interesantne cinjenice:
- kad je HSV osvojio telekom cup - iduce sezone su minimalno 7 bili
- hsv je osvojio telekom cup samo kad VdV nije bio u ekipi

Iako se radi o nebitnom takmicenju, mislim da jucerasnja pobjeda dosta znacila za samopouzdanje igraca.

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 13 jul 2015, 11:12

Ja sam veliki zagovornik Gouaide ali moram priznati da on nije pravo krilo, za tu poziciju treba čvršći i probojniji igrač. Ali bi zato bio odličan na centralnim pozicijama - OM ili ZM.

Kako se moglo i pretpostavljati i Tah je na izlaznim vratima, govori se o 7 milja odštete.

@ne_znam

Između dvije oprečne brojke biće da se TM opredijelio za onu koja je bliže tržišnoj vrijednosti igrača koja je po njima 6 milja ojra.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 14 jul 2015, 20:38

Prodali smo Taha u kusen za ukupno 10 milja, 8 plativo odmah a 2 naknadno. Jedino što je u tome dobro je lova tj. što smo ovaj put dobro odigrali poker i poduplali prvotnu ponudu, a loše je sve ostalo. Prodajemo vlastite talente, a ove pare ćemo ulupat u neke polovnjake i/ili igrače sumnjive vrijednosti (Ekdal, Gregoritsch)
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 15 jul 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 15 jul 2015, 14:39

Evo će sutra potpisat Ekdal za 4,5 milki, a idući tjedan vjerojatno Gregoritsch za 3 i ode lova. Vidjećemo ko će još doć za zadnjeg veznog umjesto Behramija.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 16 jul 2015, 13:46

Žilavimo se za Gregoritscha za pola milje, i vjerojatno ćemo za sitnu lovu uzet nekog ganca Seidua koji bi nam valjda bio backup za zadnjeg veznog. Mogo bi taj ganac bit interesantan igrač, iako se čini malo trom al kad bi skinuo koju kilu...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 16 jul 2015, 13:58

Mozda malo subjektivno, ali bolje bi im bilo da Stevanovica i Zahirovica dovedu.
Oba su bez kluba i mogli bi vise valjati nego Seidu (koji je dosta upitne kvalitete) i Gregoritsch (koji je malo precijenjen).

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 16 jul 2015, 14:32

@ne_znam

Kod ganca je dobro što je mlad (21) i jeftin (200 hiljadarki), ostalo je upitno. Na Zahirovića misliš vjerojatno na Adnana, a na Stevanovića na Predraga?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la JoseMourinho » 16 jul 2015, 14:48

Mislim da je mislio na Miroslava stevanovica :D

Al kako god njih dvojca nisu ni blizu kvalitete za HSV ;)

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 16 jul 2015, 14:54

A, pa za Miroslava se slažem, gori od nicolaia müllera ne može bit.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.