S kim bolan, pa oni bi rostiljali sa pitarima...Jesi ti bio na utakmici u onom selu kad su nas zasuli kamenjem isti navijaci koje smo docekali aplauzom na nasoj Grbavici iskreno ja sam tad velez pomnozio sa nulom isto su mi pitari...AnnesTM87 je napisao/la:Bogami neznam sto se mucite oko evrope kada nemozete za gostujuce navijace objezbijediti tribinu nego na onoj skeli uzas al hajd bar je ulaz besplatan sto je veoma zacudzujuce u ovoj nasoj sugavoj ligi zvanoj premijer liga !![]()
![]()
P.S Indijanci gdje se rostilja u subotu ? ? Imali bujruma,ljudi smo nismo pitari ? ?![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati 

Ja postujem razne profile ljudi tipa zenicani kazu ne volimo vas i zdravo- to je nesto ljudsi a postoje i drugi ljudi koji se zovu pizdecarina je napisao/la:Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati
Ne obracaj te paznju na ove strumfove koji provociraju ovde znamo koliko im je stalo do titule vidite cime se bave od uprave zeljine do ostalog .
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Kako god kralju poderat cemo vas u subotu i osigurat akobogda titulu zbog koje i vi a i vasi guzni haveri kitice grizete sebi muda...Adnel je napisao/la:Ne obracaj te paznju na ove strumfove koji provociraju ovde znamo koliko im je stalo do titule vidite cime se bave od uprave zeljine do ostalog .
ponesi 3-4 gaće ...toliko puta ćete biti izbušeni ...adis_macak je napisao/la:Kako god kralju poderat cemo vas u subotu i osigurat akobogda titulu zbog koje i vi a i vasi guzni haveri kitice grizete sebi muda...Adnel je napisao/la:Ne obracaj te paznju na ove strumfove koji provociraju ovde znamo koliko im je stalo do titule vidite cime se bave od uprave zeljine do ostalog .

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Šta je ovo, opsada teme RSD Velež Mostar..?
Ma nije ovo ništa, kako će biti opsjednut gol Veleža u Vrapčićima...
Najvažnije je da bude korektna utakmica, pa nek pobjedi bolji. ha ja.
Ma nije ovo ništa, kako će biti opsjednut gol Veleža u Vrapčićima...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja konto ti i dalje tugujes radi barce zar sad navijas i za zeljuAYAN je napisao/la:Šta je ovo, opsada teme RSD Velež Mostar..?
Ma nije ovo ništa, kako će biti opsjednut gol Veleža u Vrapčićima...![]()

Slabo kontaš...Adnel je napisao/la:Ja konto ti i dalje tugujes radi barce zar sad navijas i za zeljuAYAN je napisao/la:Šta je ovo, opsada teme RSD Velež Mostar..?
Ma nije ovo ništa, kako će biti opsjednut gol Veleža u Vrapčićima...![]()

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Koji ste vi **** nama da bi vas mi mrzili ili volili?pile87 je napisao/la:Ja postujem razne profile ljudi tipa zenicani kazu ne volimo vas i zdravo- to je nesto ljudsi a postoje i drugi ljudi koji se zovu pizdecarina je napisao/la:Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati
Postoji i ljudi koje ne tangirate jednostavno.pile87 je napisao/la:Ja postujem razne profile ljudi tipa zenicani kazu ne volimo vas i zdravo- to je nesto ljudsi a postoje i drugi ljudi koji se zovu pizdecarina je napisao/la:Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati
Nit vas mrzim nit vas volim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...kimbo je napisao/la:Postoji i ljudi koje ne tangirate jednostavno.pile87 je napisao/la:Ja postujem razne profile ljudi tipa zenicani kazu ne volimo vas i zdravo- to je nesto ljudsi a postoje i drugi ljudi koji se zovu pizdecarina je napisao/la:Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati
Nit vas mrzim nit vas volim.
Mostar (RTM) - Ekipa Veleža u potpunosti je spremna za duel protiv Željezničara, koji će biti odigran u okviru 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Ovo je saopćeno na današnjoj pres-konferenciji, koja je tim povodom održana u Press-centru FK Velež, na stadionu u Vrapčićima.
Šef stručnog štaba Abdulah Ibraković, rekao je kako tim ima najmanje tri razloga i motiva za pobjedu u utakmici protiv Željezničara.
Prvi je što eventualnom pobjedom Velež matematički i dalje ostaje u igri za izlazak u Evropu; drugi je što bi pobjedom Rođeni izašli iz svojevrsne rezultatske krize, a treći je da se revanširaju Želji za dva poraza na jesen, po jedan u kupu i šampionatu.
Ovo je saopćeno na današnjoj pres-konferenciji, koja je tim povodom održana u Press-centru FK Velež, na stadionu u Vrapčićima.
Šef stručnog štaba Abdulah Ibraković, rekao je kako tim ima najmanje tri razloga i motiva za pobjedu u utakmici protiv Željezničara.
Prvi je što eventualnom pobjedom Velež matematički i dalje ostaje u igri za izlazak u Evropu; drugi je što bi pobjedom Rođeni izašli iz svojevrsne rezultatske krize, a treći je da se revanširaju Želji za dva poraza na jesen, po jedan u kupu i šampionatu.
Covjek se sprda ,lozi ... to vi malo preozbiljno shvatatepile87 je napisao/la: Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne sprda se on jedno je zdrava zajebancija a drugo mrznja koja je ono bas ocita u svemu sto je on napisao...kimbo je napisao/la:Covjek se sprda ,lozi ... to vi malo preozbiljno shvatatepile87 je napisao/la: Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!! sala naravno

-
- Kontakt:
najveci razlog sto velez mora dobi selju je da pomogne jedinom prijateljskom klubu u drzavi BORCU.nezaboravite da je banjaluka uz gradacac jedino mjesto gdje sa djetetom, i velezovim salom oko vrata mozete slobodno i rahat gledat utakmicu.i zato rodjeni igrajte svim silama pobjedite da pomognemo velikom i gospodskom borcu da dodje do titule.samo se sjetite povika i skandiranja na grbavici i sve vam je jasno.RODJENI OSVJETLAJTE OBRAZ OVOG NAPACENOG GRADA.
Bola Ibraka ne petljaj se sa razlozima. Prvi razlog baci u vodu, od Europe nema nista. Drugi razlog, izlazak iz krize, baci u vodu isto, jer nemas vise za sta da se boris. Treci razlog, revansiranje Zelji, nemas se nikom revansirati, jer ste u kupu odmarali igrace za Zrinjski, i gotovo.
Jedan jedini razlog treba da stoji, a to je da odigras utakmicu kao svaku drugu. Napadacki i na pobjedu. Ako izgubite a budete ginuli svaka cast. Dobit cete aplauz i vi i Zeljo. A raji je vec pun k... prica, i budi siguran ako ne vidimo 100% zalaganje na terenu, da cete sigurno izgubit i od Borca za 14 dana, ali vec tada niko od vas nece biti tu. To ce biti tacka na I. Zato ne saljite nikakve diplomatske supljake i razloge, nego oznojite sveti dres, pa sta bude. Ni smijesno pomjeranje termina sa nedelje u subotu, nece pomoci nikome. Odigrajte posteno, a kako igrate u zadnje vrijeme, i puno slabije ekipe od Zelje bi vas dobile. Gospodine treneru, kad vec prilazite profesionalno klubu, trebali ste naprimjer zabraniti vasim igracima igranje juce, znate vi vec gdje, da ne pominjem ovde taj amaterizam.
Vidimo se u subotu, ja kao Rodjeni na tribini, a vi i vasi momci u svetom dresu na zelenom terenu. Iskreno se nadam, da cemo svoje uloge obavito dostojanstveno.
Pozdrav
Jedan jedini razlog treba da stoji, a to je da odigras utakmicu kao svaku drugu. Napadacki i na pobjedu. Ako izgubite a budete ginuli svaka cast. Dobit cete aplauz i vi i Zeljo. A raji je vec pun k... prica, i budi siguran ako ne vidimo 100% zalaganje na terenu, da cete sigurno izgubit i od Borca za 14 dana, ali vec tada niko od vas nece biti tu. To ce biti tacka na I. Zato ne saljite nikakve diplomatske supljake i razloge, nego oznojite sveti dres, pa sta bude. Ni smijesno pomjeranje termina sa nedelje u subotu, nece pomoci nikome. Odigrajte posteno, a kako igrate u zadnje vrijeme, i puno slabije ekipe od Zelje bi vas dobile. Gospodine treneru, kad vec prilazite profesionalno klubu, trebali ste naprimjer zabraniti vasim igracima igranje juce, znate vi vec gdje, da ne pominjem ovde taj amaterizam.
Vidimo se u subotu, ja kao Rodjeni na tribini, a vi i vasi momci u svetom dresu na zelenom terenu. Iskreno se nadam, da cemo svoje uloge obavito dostojanstveno.
Pozdrav

A moj momak da te svak mrzi ko ja, davno bi ti imao puno jaci i stabilniji klub...pile87 je napisao/la:Ne sprda se on jedno je zdrava zajebancija a drugo mrznja koja je ono bas ocita u svemu sto je on napisao...kimbo je napisao/la:Covjek se sprda ,lozi ... to vi malo preozbiljno shvatatepile87 je napisao/la: Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!! sala naravno
A nesao se neko da mi prica o stabilnom klubu, pa bolan nemate uslova ni za sta kome ti mozes nesto reci osim da se ulizujete ovim titinim klubovima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.