RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pile87
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2010, 12:16

AnnesTM87 je napisao/la:Bogami neznam sto se mucite oko evrope kada nemozete za gostujuce navijace objezbijediti tribinu nego na onoj skeli uzas al hajd bar je ulaz besplatan sto je veoma zacudzujuce u ovoj nasoj sugavoj ligi zvanoj premijer liga ! :) ;)

P.S Indijanci gdje se rostilja u subotu ? ? Imali bujruma,ljudi smo nismo pitari ? ? 8-) :lol:
S kim bolan, pa oni bi rostiljali sa pitarima...Jesi ti bio na utakmici u onom selu kad su nas zasuli kamenjem isti navijaci koje smo docekali aplauzom na nasoj Grbavici iskreno ja sam tad velez pomnozio sa nulom isto su mi pitari...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 apr 2010, 12:24

Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2010, 12:31

carina je napisao/la:Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati :D
Ja postujem razne profile ljudi tipa zenicani kazu ne volimo vas i zdravo- to je nesto ljudsi a postoje i drugi ljudi koji se zovu pizde

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 apr 2010, 12:50

Ne obracaj te paznju na ove strumfove koji provociraju ovde znamo koliko im je stalo do titule vidite cime se bave od uprave zeljine do ostalog .
Samo jedan klub Velež Mostar

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 29 apr 2010, 12:56

Adnel je napisao/la:Ne obracaj te paznju na ove strumfove koji provociraju ovde znamo koliko im je stalo do titule vidite cime se bave od uprave zeljine do ostalog .
Kako god kralju poderat cemo vas u subotu i osigurat akobogda titulu zbog koje i vi a i vasi guzni haveri kitice grizete sebi muda...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 apr 2010, 13:13

adis_macak je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Ne obracaj te paznju na ove strumfove koji provociraju ovde znamo koliko im je stalo do titule vidite cime se bave od uprave zeljine do ostalog .
Kako god kralju poderat cemo vas u subotu i osigurat akobogda titulu zbog koje i vi a i vasi guzni haveri kitice grizete sebi muda...
ponesi 3-4 gaće ...toliko puta ćete biti izbušeni ... :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 13:15

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 apr 2010, 13:20

Šta je ovo, opsada teme RSD Velež Mostar..?

Ma nije ovo ništa, kako će biti opsjednut gol Veleža u Vrapčićima... :D

Najvažnije je da bude korektna utakmica, pa nek pobjedi bolji. ha ja.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 apr 2010, 13:30

AYAN je napisao/la:Šta je ovo, opsada teme RSD Velež Mostar..?

Ja konto ti i dalje tugujes radi barce zar sad navijas i za zelju :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 apr 2010, 13:32

Adnel je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Šta je ovo, opsada teme RSD Velež Mostar..?

Ja konto ti i dalje tugujes radi barce zar sad navijas i za zelju :mrgreen:
Slabo kontaš... ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 apr 2010, 13:47

pile87 je napisao/la:
carina je napisao/la:Samo da pozdravim sve navijace Sarajeva sirom svijeta. Nadam se da cete strumpfasticno odigrati predstojeci derby sa Zeljom. Ako budete prolazili za 1.maj kroz Mostar, svratite na nasa mjesta rostiljanja. A moze i u Vrapcice, tamo ce se Zeljo rostiljati :D
Ja postujem razne profile ljudi tipa zenicani kazu ne volimo vas i zdravo- to je nesto ljudsi a postoje i drugi ljudi koji se zovu pizde
Koji ste vi **** nama da bi vas mi mrzili ili volili?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 apr 2010, 14:16

pile87 je napisao/la:
Postoji i ljudi koje ne tangirate jednostavno.
Nit vas mrzim nit vas volim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2010, 14:24

kimbo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Postoji i ljudi koje ne tangirate jednostavno.
Nit vas mrzim nit vas volim.
Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 apr 2010, 14:25

Mostar (RTM) - Ekipa Veleža u potpunosti je spremna za duel protiv Željezničara, koji će biti odigran u okviru 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovo je saopćeno na današnjoj pres-konferenciji, koja je tim povodom održana u Press-centru FK Velež, na stadionu u Vrapčićima.

Šef stručnog štaba Abdulah Ibraković, rekao je kako tim ima najmanje tri razloga i motiva za pobjedu u utakmici protiv Željezničara.

Prvi je što eventualnom pobjedom Velež matematički i dalje ostaje u igri za izlazak u Evropu; drugi je što bi pobjedom Rođeni izašli iz svojevrsne rezultatske krize, a treći je da se revanširaju Želji za dva poraza na jesen, po jedan u kupu i šampionatu.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 apr 2010, 14:32

pile87 je napisao/la: Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...
Covjek se sprda ,lozi ... to vi malo preozbiljno shvatate :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2010, 14:35

kimbo je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Pa nije ni bilo upuceno recimo tebi procitaj sta je napisao **** pa ce ti biti jasno njega vise interesuje da Zeljo zijani od pitara nego velez...
Ne sprda se on jedno je zdrava zajebancija a drugo mrznja koja je ono bas ocita u svemu sto je on napisao...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!! sala naravno :D

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 29 apr 2010, 14:36

najveci razlog sto velez mora dobi selju je da pomogne jedinom prijateljskom klubu u drzavi BORCU.nezaboravite da je banjaluka uz gradacac jedino mjesto gdje sa djetetom, i velezovim salom oko vrata mozete slobodno i rahat gledat utakmicu.i zato rodjeni igrajte svim silama pobjedite da pomognemo velikom i gospodskom borcu da dodje do titule.samo se sjetite povika i skandiranja na grbavici i sve vam je jasno.RODJENI OSVJETLAJTE OBRAZ OVOG NAPACENOG GRADA.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 apr 2010, 14:39

Bola Ibraka ne petljaj se sa razlozima. Prvi razlog baci u vodu, od Europe nema nista. Drugi razlog, izlazak iz krize, baci u vodu isto, jer nemas vise za sta da se boris. Treci razlog, revansiranje Zelji, nemas se nikom revansirati, jer ste u kupu odmarali igrace za Zrinjski, i gotovo.
Jedan jedini razlog treba da stoji, a to je da odigras utakmicu kao svaku drugu. Napadacki i na pobjedu. Ako izgubite a budete ginuli svaka cast. Dobit cete aplauz i vi i Zeljo. A raji je vec pun k... prica, i budi siguran ako ne vidimo 100% zalaganje na terenu, da cete sigurno izgubit i od Borca za 14 dana, ali vec tada niko od vas nece biti tu. To ce biti tacka na I. Zato ne saljite nikakve diplomatske supljake i razloge, nego oznojite sveti dres, pa sta bude. Ni smijesno pomjeranje termina sa nedelje u subotu, nece pomoci nikome. Odigrajte posteno, a kako igrate u zadnje vrijeme, i puno slabije ekipe od Zelje bi vas dobile. Gospodine treneru, kad vec prilazite profesionalno klubu, trebali ste naprimjer zabraniti vasim igracima igranje juce, znate vi vec gdje, da ne pominjem ovde taj amaterizam.
Vidimo se u subotu, ja kao Rodjeni na tribini, a vi i vasi momci u svetom dresu na zelenom terenu. Iskreno se nadam, da cemo svoje uloge obavito dostojanstveno.
Pozdrav 8-)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 apr 2010, 14:47

pile87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Ne sprda se on jedno je zdrava zajebancija a drugo mrznja koja je ono bas ocita u svemu sto je on napisao...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!! sala naravno :D
A moj momak da te svak mrzi ko ja, davno bi ti imao puno jaci i stabilniji klub...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2010, 14:50

A nesao se neko da mi prica o stabilnom klubu, pa bolan nemate uslova ni za sta kome ti mozes nesto reci osim da se ulizujete ovim titinim klubovima...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.