Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jul 2015, 14:59

Yucca je napisao/la:Sad se tek vidi da je ova prodaja Vidala besmislena jer prodao si ga za sicu a za te pare ne mozes dovesti klasu :facepalm: :facepalm:

Od Götze nema nista to je samo ublazavanje situacije zbog prodaje Vidal pa se sad prica o Götze
Ma ne mozes za 35 miliona dovesti nikog od meta nasih primarnih, nema sanse. Da dovedemo ovako korisnog igraca za te pare na drugoj pozicji je samo san na ovakvom trzistu..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2015, 15:06

tuzlak1987 je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Sad se tek vidi da je ova prodaja Vidala besmislena jer prodao si ga za sicu a za te pare ne mozes dovesti klasu :facepalm: :facepalm:

Od Götze nema nista to je samo ublazavanje situacije zbog prodaje Vidal pa se sad prica o Götze
Ma ne mozes za 35 miliona dovesti nikog od meta nasih primarnih, nema sanse. Da dovedemo ovako korisnog igraca za te pare na drugoj pozicji je samo san na ovakvom trzistu..

To je nazalost istina jer kad smo prodali Zidana tad si imao ekstra klase u italiji koje si mogao dovesti

Maksimum ce nam biti dovodenje Draxler ali cjena ce biti prenapuhana tj 20-25 miliona
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 jul 2015, 15:15

slika

Mandžo, mali Vadala i Zazaaaaaaaa.

Na slikama nema Vidala, yebiga, to je to znači.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 15:16

pa i da dodje Gece, opet je nedovoljno...igrac kao Vidal se mijenja sa 2 igraca najmanje...

ja sam davno rekao nikad nisam bio protiv prodaja igraca (konkretno kad smo pricali o slucaju Pogba), ali ako iz toga tim profitira, pa me ovdje pojedini napadali i lincovali kako je to pogresno, kako Juve nije tim koji prodaje najbolje itd itd...

onda ti isti sad brane prodaju Vidala, jer je klub to uradio hahaha pateticno...i to jos par poce govorit kako Vidal nije neki igrac, samo sto frajer prosjek ne ispade po njima, ocajna sezona, nebitan za tim...majke mi vec davno sam rekao pojedinim Marota i Anjeli kad bi se na glavu pokakili, oni bi rekli neka dobro je ovo gov.no, korisno za tim...

on otpic...nisam protiv prodaje niti jednog igraca ako ce to doprinijeti timu, ali ovdje jednostavno ne vidim nacin kako ce tim da profitira i da za 35-40 mil dovede igraca/e koji su u i priblizno u stanju pruziti ono sto je Vidal...

da oni njega prodaju i dovedu Veratija i Ozila- druze odmah gdje treba potpisati..a ne neke levate ulopiti u ovu cijenu...

nekad vise vrijedi jedan pravi superkvalitetan igrac , pravi lav koji moze povuci i ova 2-3 prosjecna, nego imati 4 dobra igraca koji su samo to- dobri timski igraci

NBA je najbolji primjer za to..Titule osvajaju 2 superstara i pomocno osoblje, nikad tim od 10 NBA Markizija, Mandzukica itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 jul 2015, 15:18

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i da dodje Gece, opet je nedovoljno...igrac kao Vidal se mijenja sa 2 igraca najmanje...

ja sam davno rekao nikad nisam bio protiv prodaja igraca (konkretno kad smo pricali o slucaju Pogba), ali ako iz toga tim profitira, pa me ovdje pojedini napadali i lincovali kako je to pogresno, kako Juve nije tim koji prodaje najbolje itd itd...

onda ti isti sad brane prodaju Vidala, jer je klub to uradio hahaha pateticno...i to jos par poce govorit kako Vidal nije neki igrac, samo sto frajer prosjek ne ispade po njima, ocajna sezona, nebitan za tim...majke mi vec davno sam rekao pojedinim Marota i Anjeli kad bi se na glavu pokakili, oni bi rekli neka dobro je ovo gov.no, korisno za tim...

on otpic...nisam protiv prodaje niti jednog igraca ako ce to doprinijeti timu, ali ovdje jednostavno ne vidim nacin kako ce tim da profitira i da za 35-40 mil dovede igraca/e koji su u i priblizno u stanju pruziti ono sto je Vidal...

da oni njega prodaju i dovedu Veratija i Ozila- druze odmah gdje treba potpisati..a ne neke levate ulopiti u ovu cijenu...

nekad vise vrijedi jedan pravi superkvalitetan igrac , pravi lav koji moze povuci i ova 2-3 prosjecna, nego imati 4 dobra igraca koji su samo to- dobri timski igraci

NBA je najbolji primjer za to..Titule osvajaju 2 superstara i pomocno osoblje, nikad tim od 10 NBA Markizija, Mandzukica itd
Da bi doveo Ozila i Verattija zajedno to ti je jedno 100-150 miliona eura razmisli malo sta pises za Vidala ce biti dovoljno da dovedu desetku i beka nekog kao sto se i pominje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 15:24

licitiram imenima nasumice..poenta je dovedi 2 igraca koji ce nadomjestiti ono sto on radi i sve je ok ...a bas me zanima ko to moze za 40 mil..ili bas nisi upoznat sa ucinkom najboljeg (u najmanju ruku najkompletnijeg) veznog igraca na svijetu

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 15:25

A šta tek očekivati kad se proda Pogba ili kad se jedne sezone ne osvoji Scudetto. Ocam' kao da je smak svijeta što Vidal odlazi... :lol:
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 jul 2015, 15:28

Kad Pogbu prodamo neće to nikoga nešto pretjerano pogoditi, ja i očekujem njegovu prodaju za sezonu-dvije.

Ovo za Vidala uopšte nisam očekivao. Čak sam pročitao nedavno neki tekst kako bi on volio završiti karijeru u Juventusu, al eto ne da se, yebiga.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 15:31

IlFantasista je napisao/la:A šta tek očekivati kad se proda Pogba ili kad se jedne sezone ne osvoji Scudetto. Ocam' kao da je smak svijeta što Vidal odlazi... :lol:
da je neko ponudio 2. mjesto prosle sezone u seriji A i finale LP-automatski potpis...a Pogba ako ode za 80 i vise miliona je dobra prodaja koju jednostavno mozes nadomjestiti..da je sad otisao Pogba za tu lovu (vecu jos bolje), uopce se ne bi dizala ovolika frka..bar licno ne ja...doprinos Pogbe nasoj igri i doprinos Vidala se ne moze porediti, posebno kako Pogba igra na mjestu uz lijevu aut liniju koje mu jos manje godi..pravog Pogbu mozemo ocekivati tek kada zauzme mjesto kraj Markizija kao centralni vezni

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 15:33

Ma promijenit će Allegri sistem i taktiku ovog ljeta, pa ćemo vidjeti kao će to izgledati, ja neću da letim pred rudu i donosim neki sud. Allegri se prošle sezone pokazao kao pravi trener i to mi je uzdanica.

Današnje generacije Juventusa trebaju žaliti samo za pet igrača, ja ću dodati još tu Chiellinija, ovo ostali kako došli tako i otišli. :D
Kun fejekun!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 jul 2015, 15:34

Ja bi za Bonućijem zaplak'o.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 15:38

Pa dobro tu su trenutno Marchisio i Bonucci, slažem se, ali su nemjerljivi sa famoznom petorkom. :D
Kun fejekun!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 jul 2015, 16:07

Ne znam čemu tolika briga, osim emotivne strane. Pereyra ništa slabiji nije bio od Vidala prošle sezone, doveli smo Khediru, vraća se Asa, imamo sasvim dovoljno kvalitetnih rješenja. Mi kad bi doveli Isca recimo, bili bi jači nego prošle sezone, jer bi postali mnogo raznovrsniji prema naprijed, a i ovako smo dobar posao do sada uradili.

Biće zanimljivo vidjeti kako će se usmjeriti novac od Vidala. Za Oscara sam skeptik, jer nismo nešto pogađali sa Brazilcima, Cuadrado je pao... Ne znam. Moja želja je Isco, ali struka i Uprava imaju moje puno povjerenje, jer su ga i zaslužili. Biće to dobro aBd....
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jul 2015, 16:11

E da je sve to tako kao sto pricas, Vidal u kakvoj bio formi opet je dva puta korisniji igrac od Pereyre. Covjek kada igra lose opet uzme 5 lopti, ima visok procenat tacnih pasova. Igra defanzivno, a u isto vrijeme zabija golove..

Hoce to nadoknaditi primadone tipa Cuardado i Draxler ali malo sutra..

I molim vas kakav Asa sada? njemu je trebalo dati nogu. Isla je daleko korisniji igrac u ovom trenutku nakon to je Asa pauzirao godinu. Njega mi neki sada trpali u vezu, to bi bila komedija

Isto Tevez da jedva hoda na jednoj nozi odlucit ce lakse utakmicu od Zaze i Mandze, isto kao i Pirlo od Marchisia koji nikada u svojoj karijeri koliko ga gledam nije preuzeo odgovornost

Prodali smo 3 od 5 igraca koji nam prave razliku, pomirite se sa tim. Ostali su Pogba i Morata..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 jul 2015, 16:20

Jednima Vidal najbolji veznjak na svijetu, drugima Pereyra nije ništa lošiji. Dogovor'te se. :kafa:

Pozdrav za Tuzlaka, drž' se brate. :bih: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 jul 2015, 16:29

Stoji i to naravno, klasa Vidala je neupitna i jedan je od onih koji je pravio razliku. Pereyra može još više napredovati, siguran sam... Ima i nekih boljih karakteristika od Vidala kao što su brzina i prodornost, a sa Khedirom ćemo ostati i dovoljno čvrsti.

Da ne tražim sad post, na početku prelaznog roka sam rekao da ovoj ekipi treba svježe krvi i da se neki igrači trebaju prodati. Jednostavno, ekipa je uzela sve i igrala finale LP, velika je vjerovatnoća da je došlo do zasićenja.

Ovo je kraj jednog ciklusa i početak novog, koji obično ne može dati odmah rezultat, ali u Juventusu će dati, jer smo i sad jaki, dobro izbalansirani i sa nekoliko novih igrača koji će zadržati glad za pobjedama.

Puna podrška struci i Upravi...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 jul 2015, 16:44

Ne mogu se Vidal i Pereyra porediti ali nikako, totalno drugačiji tip igrača.

Zakaria Labyad, ja bi njega volio vidjet kod nas, nešto mi je gotivan mali. Mislim da bi odgovarao profilu igrača koji nam treba.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 16 jul 2015, 16:54

Steta za Vidala, Pereyra ga nemoze zamijeniti nema sanse, mozda Khedira.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 17:11

Chinaglia je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !
đe Oliver Kahn? po meni bolji od obojice, al' to je stvar ličnog ukusa, sva trojica su (bili) vrhunski golmani :thumbup:
Yucca je napisao/la:Ako smo prodali Vidala da dovedemo Draxlera i Alexa onda :oops: :oops:
daj ba Juća, Vidal 28 godina, Alex Sandro 24, Draxler 21, u svako doba dana i noći bih prihvatio ovo, ukoliko se nema novca za to bez prodaje nekog od igrača, u ovom slučaju Vidala :P morate posmatrat' širu sliku ..
Pa to je poenta, doticni gospodin @italia te novinare koji smatraju Ikera jednog od najboljih golmana zadnjih 20 godina, i vidala svrstavaju u idealni tim LP za proslu sezonu naziva SMECARIM :D
Max Allegri

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 jul 2015, 17:14

Pa neće ga samo Pereyra zamijeniti, sa Khedirom, Pereyrom i desetkom imaš mnogo više opcija i raznovrsniji si. Upravo ta šira slika što neko spomenu...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.