PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jes' ovaj ruralni dio sa plave strane,centar i stari grad je suprotno,uostalom vidio si neki dan zbodene i pretucene celavce kako trce,bjeze i govore please no please no 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eh sad kad si to rekao, sve sto trebam je cekat plavce da dodju

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Manijaci se ne udaraju dan prije utakmice po Sarajevu cisto iz razloga jer ih u Sarajevu nemaMortemHz je napisao/la:Jes' ovaj ruralni dio sa plave strane,centar i stari grad je suprotno,uostalom vidio si neki dan zbodene i pretucene celavce kako trce,bjeze i govore please no please no
Moraju se sacekati borbene ekipe iz Donjeg Vakufa, Maglaja, Lukavca, Foce, Rogatice, Sjenice da stignu do Vogosce
Mađarska liga je na nivou nase lige isto kao sto je Sloboda redovni ucesniku euro kvalfikacija ! Fenerca bi sutali po Rusiji (Anzi), kao sto Sloboda suta sve po nasoj ligi.Chinaglia je napisao/la:mađarska liga je na nivou PL, Ferencvarosa bi šutali u Rusiji
Ili ona prica kad je Zeljo izbacen od Viktorije, a Slobda bi sa tom istom Viktorijim bolje odigrala a tad igrali ligu federacije.
Toplo ti preporucujem da promjenis dilera i ti si svi koji imate slicna misljenja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sloboda VS. Velez
Bolja domaca posjeta, 2 puta 3 mjesto na tabeli, 2 finala kupa (oba na penale izgubili), 2 puta igrali Intertoto kup, 1 trebali igrati Kup uefa i zbog poznatih razloga Sirokom dadnu nase mjesto, bolji stadion itd. VS. odradjena sva gostovanja i CAK jednom 4. mjesto na tabeli.
Tuzlaci, povucite se sa stilom
Da ne idemo u proslost, jer znam da ce se ovi vrapcici odmah toga uhvatiti, bolji su bili u bivsoj jugi, ali ne zivimo u proslosti. Bilo je i nama bolje sa Titom, ali on umro, a mi tonemo u sadasnjosti koju moramo ziviti.
Sigurno bi i Kaiserslautern dao barem jednu titulu (od 4) da igra napokon u drustvu najboljih, a da ne govorim Greuther Fürth (3), Viktoria Berlin ili Dresdner SC sa po 2 titule, naspram jednog Wolfsburga koji ima tek 1 titulu odnedavno, ali zato godinama menju po Bundesligi, ljudi zive od sadasnjosti, iako im se mozda do jucer njihovi navijaci zavidjeli Karlsruher SC-u, Mannheimu, Rot-Weiss Essen-u, Braunschweig-i jos mnogima.
Bolja domaca posjeta, 2 puta 3 mjesto na tabeli, 2 finala kupa (oba na penale izgubili), 2 puta igrali Intertoto kup, 1 trebali igrati Kup uefa i zbog poznatih razloga Sirokom dadnu nase mjesto, bolji stadion itd. VS. odradjena sva gostovanja i CAK jednom 4. mjesto na tabeli.
Da ne idemo u proslost, jer znam da ce se ovi vrapcici odmah toga uhvatiti, bolji su bili u bivsoj jugi, ali ne zivimo u proslosti. Bilo je i nama bolje sa Titom, ali on umro, a mi tonemo u sadasnjosti koju moramo ziviti.
Sigurno bi i Kaiserslautern dao barem jednu titulu (od 4) da igra napokon u drustvu najboljih, a da ne govorim Greuther Fürth (3), Viktoria Berlin ili Dresdner SC sa po 2 titule, naspram jednog Wolfsburga koji ima tek 1 titulu odnedavno, ali zato godinama menju po Bundesligi, ljudi zive od sadasnjosti, iako im se mozda do jucer njihovi navijaci zavidjeli Karlsruher SC-u, Mannheimu, Rot-Weiss Essen-u, Braunschweig-i jos mnogima.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Treba našim klubovima zabranit jake prijateljske utakmice, samo iz razloga što se nakon jednog odličnog rezultata poleti.
hajmo madjari pisaj po sirotinji
danas mazem vajkrem citav dan u znak podrske madjarima
danas mazem vajkrem citav dan u znak podrske madjarima
vi ste ti koji se bavite historijom, pogotovo vaš lider pastrmkarodjenisa je napisao/la:opet uzimaju dijelove historije ,ne bi li kako nakurikali da su uspjesniji kroz haman 100 godina postojanja oba kluba
Elegant, potrudite se da ne obrukate državu protiv konobara iz Mađarske 
Jugoslavija se raspala i stvar je historije. Trenutno se igra liga Bosne i Hercegovine pa ne vidim da iko moze demantovati moj post.rodjenisa je napisao/la:opet uzimaju dijelove historije ,ne bi li kako nakurikali da su uspjesniji kroz haman 100 godina postojanja oba kluba
Znam da si navikao aplaudirati Pastrmki, umjesto i sam napisati nesto vezano za temu ili kvalitetno replicirati. To me upucuje samo na jedno.
Arhiviraj sebi ono gore sto sam napisao jer ce jos proci dosta vremena da Slobodu u PL BiH sustignete, a po svemu sudeci da nema nikakvih izgleda za to.
Ja sam priznao da je Velez bio bolji u proslosti, ali citaj PROSLOSTI. Valjda je red da i vi priznate da nam opepeliti ne mozete ni po cemu, ali ono fakat ni po cemu. Dobro, zadnjih sezona imate finih igraca koji prelaze u nase jace klubove, ali kao slobodni igrati, pa ni to ne smatram nikakvim uspjehom.
Pappy - svi mi igramo zbog sebe, tako da masa njih moze sanjati da igra protiv jednog Anzhija ili drugih renomiranih klubova u Evropi. Zavidnih i neupucenih ce uvijek biti, a Slavija se nije obrukala u pripremnim.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 16 jul 2015, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]Peterski je napisao/la:A oni vole sex i rado ga se sjete
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nemoj to stavljat sad ce oni pričati kako su nam uzeli bod iz dvije utakmice prošle sezone
jbg, svako se ponosi svojim uspjehom 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Karani ste vi i na tusnju i na grbavici pocesto.
Svako pobjedi svakog.nevidim sta je smijesno.
Svako pobjedi svakog.nevidim sta je smijesno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bože kakav mozakBatva je napisao/la:Sloboda VS. Velez
Da ne idemo u proslost, jer znam da ce se ovi vrapcici odmah toga uhvatiti, bolji su bili u bivsoj jugi, ali ne zivimo u proslosti.
Da ne ide u prošlost i da ne živi u prošlosti, a onda iznese sve i jedan argument iz prošlosti. Samo eto, nešto recentnije, u odnosu na onu koja mu NE odgovara.
A onda na to sve, u stilu najvećih umova koje je civilizaija vidjela, trijumfira narednim postom u kojem priznaje da je Velež bio bolji u prošlosti, ali da su oni bolji u prošlosti, koja je eto nije ona Veležova prošlost, jer je nešto ranija.
Nisam prije obraćao pažnju na pisanja tuzlaka, ali u zadnje vrijeme da se primjetiti da na ovoj temi dominira genijalac do genijalca. Strašna ekipa.
Koliko god pokusavam da te shvatim, ne ide.Kazes raspala se Yuga ,slazem se , a jeli se raspala Sloboda ili Velez ?Ulazis u neku analizu i odredjujes period koji bi smo mi trebali prihvatiti zato jer tako tebi odgovara.Ovo bih uzeo u obzir samo nekom balavcu a ti mi ne licis na takvog,ili sam se mozda prevario.Uz sve to drzis se perioda u kojem je Velez jedva ziv ostao ,protjeran,zapaljen,opljackan i svasta nesta uzrokovano visom silom,a u istom tom periodu tvoj klub bitise u sredini od cca 150 milja ljudi sa gotovo netaknutom infrastrukturom ,privredom koja je za Mostarsku Amerika u to vrijeme i svasta nesta.Batva je napisao/la:Jugoslavija se raspala i stvar je historije. Trenutno se igra liga Bosne i Hercegovine pa ne vidim da iko moze demantovati moj post.rodjenisa je napisao/la:opet uzimaju dijelove historije ,ne bi li kako nakurikali da su uspjesniji kroz haman 100 godina postojanja oba kluba
Znam da si navikao aplaudirati Pastrmki, umjesto i sam napisati nesto vezano za temu ili kvalitetno replicirati. To me upucuje samo na jedno.![]()
Arhiviraj sebi ono gore sto sam napisao jer ce jos proci dosta vremena da Slobodu u PL BiH sustignete, a po svemu sudeci da nema nikakvih izgleda za to.![]()
Ja sam priznao da je Velez bio bolji u proslosti, ali citaj PROSLOSTI. Valjda je red da i vi priznate da nam opepeliti ne mozete ni po cemu, ali ono fakat ni po cemu. Dobro, zadnjih sezona imate finih igraca koji prelaze u nase jace klubove, ali kao slobodni igrati, pa ni to ne smatram nikakvim uspjehom.
Pappy - svi mi igramo zbog sebe, tako da masa njih moze sanjati da igra protiv jednog Anzhija ili drugih renomiranih klubova u Evropi. Zavidnih i neupucenih ce uvijek biti, a Slavija se nije obrukala u pripremnim.
U isto to vrijeme zanemarujes cinjenicu da je Velez kroz svoju historiju do rata igrao najveci broj EURO utakmica od svih BH predstavnika,zauzimao u jednom trenutku 42 mjesto na UEFA listi klubova ,znaci rekorder kojeg ce prakticno biti nemoguce stici itd.Tri vicesampionske titule i dva trofeja Kupa u velikoj Yugi KRIJES od istine i uz sve to pokusavas izigravati nekog autoriteta kojeg bi mi kao trebali uvazavati
Blagim rjecnikom receno -smjesan si ,idi sad pitaj starije sta je Velez a sta je Sloboda
Izokreces covjek rijeci.lijepo je spomenuo jugoslaviju i rekao da ste bolji.Ali da trenutno niste ni pocemu.ne u pl bosne i hercegovine.ne lazi narod i ne izokreci rijeci.
I Opet izvlake na Rat.definitivno ovo je propala diskusija.
Kod nas padalo cvjece.Neznam gdje izgide 5000 tuzlaka
Mrs J*** vam hljeb
I Opet izvlake na Rat.definitivno ovo je propala diskusija.
Kod nas padalo cvjece.Neznam gdje izgide 5000 tuzlaka
Mrs J*** vam hljeb
"Modra boja,na bijelome platnu,
Stid me i procitati usporedbu izmedju Slobode i Veleza
Cuj Sloboda....onaj im jedan momak i sad drzi u potpisu najveci uspjeh kluba u historiji ,3 mjesto 76 godine ,i ono doslo da nekom predavanje drzi
Cuj Sloboda....onaj im jedan momak i sad drzi u potpisu najveci uspjeh kluba u historiji ,3 mjesto 76 godine ,i ono doslo da nekom predavanje drzi
Dobro, jeste da postim pa pritisak moze cucnuti i opasti koncentracija, ali tvoj pokusaj mudrovanja i umanjivanja onoga sto je fakt i nepobitno ti ne polazi za rukom. Ovdje pisem o PL BiH koja je nasa sadasnjost, ne znam sta tu nije jasno? Da objektivno pratis ovu temu primjetio bi kako tvoj misionar Pastrmka (ne)vjesto skrece sa cinjenica stavljajuci podatak "RA odradio sva gostovanja (njih 10-20 najcesce)" kao najbitniji i najvitalniji za tvoj klub, ispred svega ostalog sto sam gore napisao, a u cemu Sloboda prednjaci u odnosu na Velez. Naravno, i ta gostovanja se spominju u kontekstu prosle sezone, ili par posljednjih, nebitno, a onda kada Batva napise i predoci crno na bijelo, a osporiti se ne moze, htatate se doba Kotromanica i kralja Tvrtka.Baader je napisao/la:Bože kakav mozakBatva je napisao/la:Sloboda VS. Velez
Da ne idemo u proslost, jer znam da ce se ovi vrapcici odmah toga uhvatiti, bolji su bili u bivsoj jugi, ali ne zivimo u proslosti.![]()
Da ne ide u prošlost i da ne živi u prošlosti, a onda iznese sve i jedan argument iz prošlosti. Samo eto, nešto recentnije, u odnosu na onu koja mu NE odgovara.![]()
A onda na to sve, u stilu najvećih umova koje je civilizaija vidjela, trijumfira narednim postom u kojem priznaje da je Velež bio bolji u prošlosti, ali da su oni bolji u prošlosti, koja je eto nije ona Veležova prošlost, jer je nešto ranija.
Nisam prije obraćao pažnju na pisanja tuzlaka, ali u zadnje vrijeme da se primjetiti da na ovoj temi dominira genijalac do genijalca. Strašna ekipa.
Spremno, i o tome sam pisao u smislu osvajaca titule Bundeslige, a u svim ligama toga ima, samo sto, vecinom, te lige i danas postoje u odnosu na SFRJ.
RodjeniSA - ne pratis ti, vec citas kako bi zelio da je napisano. Po tvom posljednjem postu sam shvatio da je, ipak, Velez najveci BiH klub. Ponovo se povlacim iz diskusije, a ti bi trebao nastaviti sa Velez vs. Zeljeznicar ili Velez vs. Sarajevo.
I o nikakvim ratnim desavanjima ne pisem ili tek postratnim, vec od 2000. godine pa na ovamo, a svakako moze i od 1995. pa na ovamo, gledati Slobodi u ledja po svemu, i barem to nije tesko priznati, a ne kao kontraargument uzimati odradjeno svako gostovanje. I onda meni kazes kako neozbiljno zvucim i da sam mozda neki adolescent, a Pastrmka, koji mi po godinama moze biti otac (ako mu je vjerovati po silnom iskustvu) ti zvuci sa tim konstatacijama i argumentacijom ozbiljan sugovornik?
Selam i pozdrav.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 16 jul 2015, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.