To je extra.U nas sluze kao kontejneri.
Ali ima pozitive.Neki dan je jedna fontana radila dva dana.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ako mi vjerujes da sam se i ja zabezeknuo kad mi je replicirao onim brojkama Veleza, rekoh u sebi: "covjek se mijenja", kad ono vec naredni postpinoglavi je napisao/la:Jel moguce da @rodjenisa ima neki post a da nije repliciranje pastrmke sa genijalnim izjavama poput 'valjaj ih pastrmka' 'Batva je napisao/la:Da, da. Onaj osjecaj kad sam sebe uvjeris da si pobjednik.rodjenisa je napisao/la:Gotovo
Jos jedan neravnopravan forumski fajt zavrsi neslavno po skupinu tz perjanica![]()
Vi ste bosanska Fortuna Düsseldorf.![]()
![]()
' , '
![]()
![]()
' , '
![]()
![]()
' , 'nemoj ih vise pastrmka brato
'. Zadnja opcija najcesce ide kad pastrkma kaze **** domace, odradili smo sva gostovanja( nema veze sto 15 ljudi bude) samo engleski away brajto.
Mada mora se pohvaliti Velez, vjerovatno su jedini koji imaju istu brojnost navijacke grupe i kod kuce i u gostima
Ja suzu pustih i za nafaku Velezovu el Fatihu proucih.rodjenisa je napisao/la:
Gotovo
Jos jedan neravnopravan forumski fajt zavrsi neslavno po skupinu tz perjanica
Toliko smo ti nabili komplekse da nas sanjas?tepsija je napisao/la:Nije supljak...budim se jutros VAS u goloj vodi.Imao zajeban san.Sanjao,kao ja zivim u Tuzli,neka magla pala,rosulja cmolji,kasna jesen.Budim se,izletim u avliju,ugledam vinovu lozu,dzengere,musmule,plavo nebo i kamen koji gori.Odmah otvaram cokalj rakije i nako iz boce drmnem malo radi cirkulacije.Forca loza!
Na oba trga po jedna, na Brcanskoj dvije, kod Intermezza jedna, na Banji jedna(mada ne radiBatva je napisao/la:A za te fontane, kod mene otac nedavno htio u dvoristu da pravi, skupljao ukrasno kamenje ko hrcak, i naravno odustao je nakon nekoliko prepirki da nam ne treba to, nego da cesce proseta kroz grad i dovoljno je.
Jel ko brojao, koliko tacno imamo u Tuzli fontana?
Nemoj bgtBatva je napisao/la:Uskratise nam onu u velikom parku. Ne sjecam se jel ono bila i kod kluba 65, samo nije bila u funkciji?![]()
Sjenjak i Slavinovici moraju pod hitnu dobiti po jednu, kao i Stupine. Velika su naselja, a bez fontane.
"Imamo mi svoj stadion"Virtu4l je napisao/la:Međutim, zbog ranije zakazanog koncerta Dine Merlina, FK Sarajevo novu sezonu neće otvoriti na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, nego će, kako sada stvari stoje, Drinu ugostiti u Travniku.![]()
k'o siroče
Ko je to izjavio?FaraonTM je napisao/la:"Imamo mi svoj stadion"Virtu4l je napisao/la:Međutim, zbog ranije zakazanog koncerta Dine Merlina, FK Sarajevo novu sezonu neće otvoriti na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, nego će, kako sada stvari stoje, Drinu ugostiti u Travniku.![]()
k'o siroče
![]()
![]()
Vi redovno u raspravama.BordoArmy88 je napisao/la:
Ko je to izjavio?
Ne mozete se tek tako sad vi krenut podjebavat, nadjite drugu temu, ovdje smo mi i rodjeniFaraonTM je napisao/la:Vi redovno u raspravama.BordoArmy88 je napisao/la:
Ko je to izjavio?
Nama ne dozvoljava UEFA a vama?![]()
Siroče yebiga. Čujem razmišljate da se prebacite u Travnik kao u vakat Olimpic Goražde sad je Sarajevo Travnik
Kako vam ne dosadi konstantno jedno te istu stvar raditi ? Svi vam se smiju za postove koje samo citirate od onog lika sto i dalje gleda Velez na starom portablu sa milion nekih smajlija stavljate sto moze i slabo dresiran majmun uraditi. Nigdje veze al da ti dokazem kako retardirano to izgleda pokazat cu ti kroz primjerBaader je napisao/la:Brat opet po petoricu rutinski sam šamara. Pazi samo šta je uradio nesrećnom solinašu, kad ovaj ko sumanut lijepi ove idiotske postere
To kralju odvadi im malo pa sta im to radisSkver je napisao/la:Pozdrav za Pastrmku...sexualnog giganta iz predgrjadja.....i njegove sljedbenike koji uzdizu njegov lik i dijelo.
Pazi jednu stvar svaki put kad vam se spomene stadion, politicko stanje u gradu etc moralisete ovdje kako je to nisko s cim se i slazem. Rat se desio i bilo je sta je bilo sa vasim gradom al sve je to neka veca sila bas kao sto smo i mi ovdje nastanjeni na bogatom tuzlanskom bazenu. Igrom slucaja mi smo industrijski grad ali ga ne bi mjenjao niti za jedan drugi grad na svijetu.tepsija je napisao/la:Nije supljak...budim se jutros VAS u goloj vodi.Imao zajeban san.Sanjao,kao ja zivim u Tuzli,neka magla pala,rosulja cmolji,kasna jesen.Budim se,izletim u avliju,ugledam vinovu lozu,dzengere,musmule,plavo nebo i kamen koji gori.Odmah otvaram cokalj rakije i nako iz boce drmnem malo radi cirkulacije.Forca loza!
KenoRob je napisao/la:daj ferenc odcepi to sirotinja ce se sama udavit!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.