FK Velež (opšte diskusije)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la RodjeniiBrato » 16 jul 2015, 04:03

Bas mi je drago cuti da ima neko od strane drugih navijaca (u ovom slucaju manijak) koji prati Velez i reg. se na nas forum. Ocekujem jos vise manijaka,fukara,ultrasa i ostalih da pored svog kluba prate i Velez, to je dokaz koliko smo im zapeli u oku. Zeljoooo javi i ostalim svojim prijateljima da pored desavanja sa fk zeljeznicar prate i desavanja u vezi FK VELEZ MOSTAR. Pozdrav brato
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jul 2015, 08:50

RodjeniiBrato je napisao/la:Bas mi je drago cuti da ima neko od strane drugih navijaca (u ovom slucaju manijak) koji prati Velez i reg. se na nas forum. Ocekujem jos vise manijaka,fukara,ultrasa i ostalih da pored svog kluba prate i Velez, to je dokaz koliko smo im zapeli u oku. Zeljoooo javi i ostalim svojim prijateljima da pored desavanja sa fk zeljeznicar prate i desavanja u vezi FK VELEZ MOSTAR. Pozdrav brato
Grijesis drug.
@Zeljooo je rega forumas ,u vise navrata je to dokazao barem prema nama,a koliko sam upratio i prema drugima.Ima nacina da se dodje do informacija vjeruj,pogotovo u gradu Sarajevu za Velez.Pa uzmi u obzir cinjenicu da u Sarajavu radi trenutno 2/3 ljudi iz UO FK Velez
Al opet nebitno ,bitno je samo da se desavaju i pripripremaju lijepe stvari oko rodjenih :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 16 jul 2015, 09:06

Slozio bi se @Zeljoooo je korektan forumas. Uvjerio sam se dosta puta kroz njegovo pisanje u finom kontekstu vezano za nas klub. E sad sto momak zna to je ok. I ja sam nekada imao neke informacije vezane za Sarajevo i Zelju prije njih. To je sve normala
DŽELO ODLAZI

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jul 2015, 16:41

Tifoz je napisao/la:Slozio bi se @Zeljoooo je korektan forumas. Uvjerio sam se dosta puta kroz njegovo pisanje u finom kontekstu vezano za nas klub. E sad sto momak zna to je ok. I ja sam nekada imao neke informacije vezane za Sarajevo i Zelju prije njih. To je sve normala
Kralju veliki poz...ako moze da mi kazes nesto o Danijelu Majkicu treba da dodje u Slaviju...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 jul 2015, 16:44

lovcen16 je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Slozio bi se @Zeljoooo je korektan forumas. Uvjerio sam se dosta puta kroz njegovo pisanje u finom kontekstu vezano za nas klub. E sad sto momak zna to je ok. I ja sam nekada imao neke informacije vezane za Sarajevo i Zelju prije njih. To je sve normala
Kralju veliki poz...ako moze da mi kazes nesto o Danijelu Majkicu treba da dodje u Slaviju...

Evo ja ću prvi, pravi momak :thumbup: O njemu sve najbolje, kod nas je ostavio baš dobar utisak i žao mi je što nije i dalje dio tima.

Ne znam šta je radio nakon odlaska iz Veleža, ali ako bude iole fizički spreman, dobro će vam doći.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jul 2015, 16:55

Baader je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:

Evo ja ću prvi, pravi momak :thumbup: O njemu sve najbolje, kod nas je ostavio baš dobar utisak i žao mi je što nije i dalje dio tima.

Ne znam šta je radio nakon odlaska iz Veleža, ali ako bude iole fizički spreman, dobro će vam doći.
Hvala kralju na odgovoru...trebao bi da dodje i Amer Osmanagic i on je isto igrao kod vas...a Danijelov zadnji klub je Libijski Al Ahli igrao zajedno sa nasim kapitenom Markom Perisicem..igrali africku ligu sampiona...

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 16 jul 2015, 18:15

lovcen16 je napisao/la:
Evo druze bader ti je napisao sve sto bi i ja. Ako cu po nekoj skali od 1-10 sestica-sedmica. Zivio drug
DŽELO ODLAZI

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2015, 22:24

momci hvala vam na blagojevicu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jul 2015, 22:33

fedeltafrotta je napisao/la:momci hvala vam na blagojevicu
Drug moj dobili ste igracinu ,mog'o si to veceras vidjeti ,a imaces priliku uzivati u majstorijama na "manjim"utakmicama ,frajer jede loptu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 17 jul 2015, 07:56

I ja da se zahvalim za Blagojevića . Kakvu je čovjek odigrao utakmicu . I kako je borben , ma majstor . Pozdrav raja :)
Brkica

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jul 2015, 11:31

Nema na čemu, ali ono bukvalno. Nadam se da vas u bližoj budućnosti više neću gledati na ovoj temi, ne na taj način.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 jul 2015, 16:52

Sta se imas zahvaljivat majke ti? :hmmmmm:
#musvdg

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 18 jul 2015, 01:49

Može li meni neko od veležovaca da objasni sljedeću stvar. Ovaj Blagojević je strašan,Hebibović je igrač koji je odmah uletio u prvih 11 aktuelnog šampiona, i ovog Jankovića smo htjeli,Oda strašno probira pojačanja pa pretpostavljam da je i on dobar, Haurdic je dokazan igrač,Maletić prekaljen, Meni je Škaljić i u Želji bio dobar. Kako sa svim ovim igračima niste uspjeli napasti europu? :S

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 18 jul 2015, 02:24

Zato što je bilo 5 jačih ekipa.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 jul 2015, 03:21

imekorisnicko je napisao/la:Može li meni neko od veležovaca da objasni sljedeću stvar. Ovaj Blagojević je strašan,Hebibović je igrač koji je odmah uletio u prvih 11 aktuelnog šampiona, i ovog Jankovića smo htjeli,Oda strašno probira pojačanja pa pretpostavljam da je i on dobar, Haurdic je dokazan igrač,Maletić prekaljen, Meni je Škaljić i u Želji bio dobar. Kako sa svim ovim igračima niste uspjeli napasti europu? :S
Moje licno misljenje nedostatak ambiciznosti i znanja tadasnjeg vodstva. Tana , Mrkva ... Ljudi koji vise vole lezerno i bez sobstveno truda osigurati opstanak i sredinu tabele nego se napregnut i napadat sami vrh . A jedan dio i svjesnoti da je politicka situacija takva da bi nam se sigurno otezao put za evropu. Kazem opet moje licno misljenje !!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 18 jul 2015, 07:33, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 18 jul 2015, 03:53

imekorisnicko je napisao/la:Može li meni neko od veležovaca da objasni sljedeću stvar. Ovaj Blagojević je strašan,Hebibović je igrač koji je odmah uletio u prvih 11 aktuelnog šampiona, i ovog Jankovića smo htjeli,Oda strašno probira pojačanja pa pretpostavljam da je i on dobar, Haurdic je dokazan igrač,Maletić prekaljen, Meni je Škaljić i u Želji bio dobar. Kako sa svim ovim igračima niste uspjeli napasti europu? :S
Nabrojao si igrace, i oni nisu problem. Znaci... uprava...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 18 jul 2015, 11:01

Ovako druze, Blagojevic definitivno ovu zadnju sezonu nije bio u formi jer ima neku bolest kostiju, 3 mjeseca nije trenirao i naravno da ne moze biti 100% spreman, ni sada u Zelji nije spreman 100% a igra veoma dobro, pa skontaj kad bude potpuno spreman koliko ce bolji biti samo aBd da ga zdravlje posluzi, Hebibovic je prije godinu dana bio duplo bolji, ove godine ispod prosjeka odigrao i takodjer i on propustio utakmica jer je imao problema sa ledjima i frajer dao sezonu prije 9-10 golova, RAja ga hvalila i valjda mu "slava udarila u glavu", Jankovic je doktor, ali je i on nazalost imao povredu i nije igrao a kada je i on spreman tj. kad prodje pripreme ekipe frajer je stvarno ubica, ima jako dobru ljevicu, pas, pregled igre i sigurno kada je spreman da je medju boljim ofanzivnim veznjacima u ligi. Maletic je za ovo ligu igracina, frajer ima 34 godine, a trci i bori se svih 90 min kao da mu je 24 godine i on je jedini od ovih boljih koji je hvala Bogu izbjegao povrede, Haurdic je sredinom sezone imao neku povredu, ali je drugu sezonu bio veoma spreman i bio je jedan od nosilaca Velezove igre u proljetnom dijelu. Skaljic igru prvu polusezonu i zatim ga je Feja otjerao i kad je Feja otiso Skalja se vratio i vidilo se da nije trenirao al opet se vidi da je kvalitetan, sto se i dokazalo sezonu prije kad je bio jedan od najboljih igraca(sezonu prije dvije god kad smo zaredali 7 pobjeda i kad smo Zelji "uzeli" titulu. Znaci zakljucak je da nismo imali srece sa povredama i da je fizicka sprema definitivno najvazniji faktor kod igraca.Pozdrav tebi brato i da aBd sljedece sezone ostvarite zacrtane ciljeve!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 18 jul 2015, 21:31

RodjeniiBrato je napisao/la:
Ovako druze, Blagojevic definitivno ovu zadnju sezonu nije bio u formi jer ima neku bolest kostiju, 3 mjeseca nije trenirao i naravno da ne moze biti 100% spreman, ni sada u Zelji nije spreman 100% a igra veoma dobro, pa skontaj kad bude potpuno spreman koliko ce bolji biti samo aBd da ga zdravlje posluzi, Hebibovic je prije godinu dana bio duplo bolji, ove godine ispod prosjeka odigrao i takodjer i on propustio utakmica jer je imao problema sa ledjima i frajer dao sezonu prije 9-10 golova, RAja ga hvalila i valjda mu "slava udarila u glavu", Jankovic je doktor, ali je i on nazalost imao povredu i nije igrao a kada je i on spreman tj. kad prodje pripreme ekipe frajer je stvarno ubica, ima jako dobru ljevicu, pas, pregled igre i sigurno kada je spreman da je medju boljim ofanzivnim veznjacima u ligi. Maletic je za ovo ligu igracina, frajer ima 34 godine, a trci i bori se svih 90 min kao da mu je 24 godine i on je jedini od ovih boljih koji je hvala Bogu izbjegao povrede, Haurdic je sredinom sezone imao neku povredu, ali je drugu sezonu bio veoma spreman i bio je jedan od nosilaca Velezove igre u proljetnom dijelu. Skaljic igru prvu polusezonu i zatim ga je Feja otjerao i kad je Feja otiso Skalja se vratio i vidilo se da nije trenirao al opet se vidi da je kvalitetan, sto se i dokazalo sezonu prije kad je bio jedan od najboljih igraca(sezonu prije dvije god kad smo zaredali 7 pobjeda i kad smo Zelji "uzeli" titulu. Znaci zakljucak je da nismo imali srece sa povredama i da je fizicka sprema definitivno najvazniji faktor kod igraca.Pozdrav tebi brato i da aBd sljedece sezone ostvarite zacrtane ciljeve!
:thumbup:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 19 jul 2015, 12:54

Rođeni, u sklopu obilježavanja 20 godina FK Klis, igraćemo prijateljsku utakmicu 29. 7. Svi ste dobrodošli. :bih:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jul 2015, 15:31

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 12 gostiju.