FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nastaviti istim tempom i intenzitetom, bez nekog iracionalnog pritiska i straha koji je inače poznat među našim ekipama kada se evropa igra.
Dobro je
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
FK Željezničar
Mrzim sto se sve nase ekipe useru od straha, sa madjarima se moze i te kako igrati, samo hrabro.. Sa srecom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 16 jul 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ubacaji su im jaca strana ocigledno, a opasni su i u ulascima sa krila. Na to treba obratiti paznju.
time-out
time-out
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 16 jul 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Problemi. Psihicki padamo nakon kratkih pritisaka...
Memija nije nikako dobro usao psihicki usao u utakmicu. Nekako mi se cini kao da bi vise volio da igra vise prema njihovom golu nego prema svom.
Oda ga je maloprije dobro kritikovao. Ako ne dode sebi do poluvremena, bolje ga je izvaditi, jer sada u ovoj prilici takoder zakasnio zatvoriti igraca pa se napravio rasulu vrlo brzo...
Memija nije nikako dobro usao psihicki usao u utakmicu. Nekako mi se cini kao da bi vise volio da igra vise prema njihovom golu nego prema svom.
Oda ga je maloprije dobro kritikovao. Ako ne dode sebi do poluvremena, bolje ga je izvaditi, jer sada u ovoj prilici takoder zakasnio zatvoriti igraca pa se napravio rasulu vrlo brzo...
Ma treba Livaju na beka a Memiju na krilolikusa je napisao/la:sta je memiji![]()
Šta onaj tata uradi po desnoj strani, je l' Memija u pitanju? Uze mu igrač loptu, uđe skoro u 5 metara, a on ga iza leđa gleda kako ubaciva loptu golmanu skoro u naručje? Čini mi se čak da je bio leđima okrenut, i da nije gledao situaciju nikako nakon što je loptu izgubio?
Nevjerovatno.
Nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bajicu, Kokotu, Djelmicu, kapa dole majstori ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Do sad Bajic i Djelmic najbolji. Sadikovic, Memija i Kokot medju losijim. Al dobro je, da hoce svirat kraj 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dalila mu pamet pomutila.Amaterski Kerime, amaterski.
U Bajica pasa
K'o sisa u Lise Ann

K'o sisa u Lise Ann
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakve ste vi picoke cuj sviraj poluvrijem, sa takvim mentalitetom nama nema napretka. Igraj samo u kost, pokusaj dati gol!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Toooo Bože, samo do kraja tako...
Kralju, nije poluvrijeme da svira, nego kraj. Ne znam sta ti gledas...
Kralju, nije poluvrijeme da svira, nego kraj. Ne znam sta ti gledas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Treba izdrzati ovaj pritisak...
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Blagojevic prejak igrac
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Što vas vile nosaju. Vidi se da su ljudi dosta fizčki spremniji. Ako ovdje izvučete pozitivan rezultat, mogli bi nešto u uzvratu izvući.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- nero.piroman
- Kontakt:
Da je umjesto Ferenchvarosa Lech, dosad bi bilo 2:0 najmanje. Ovi ne znaju dati gola. Nije nikakva provokacija.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Trenutno korisnika/ca: mavi, MrkiMedo, Tramvaji29877 i 70 gostiju.