FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
gramparada
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
100%Unofficialpage je napisao/la:Previše ih respektujemo.. Ništa posebno nisu, da ih jače pritisnemo u napadu mogli bi i do gola. Imaju rupa u odbrani.
Nakon onog Bajićevog pasa što onaj ne gura loptu u prostor, ide igrač sam, kontra 2 na 3. Moglo se tu puno toga napravit. Ne znam im imena, halaite.
SGD53 je napisao/la:Igra nikakva u napadu, rezultat dobar. Gore od ovog ne može, nadam se da će u drugom poluvremenu ako ništa Fradi da padne u ritmu pa da makar kakva akcija da iskoči.
AJMOOOO ŽELJO !!!!!
TeaM87 je napisao/la:Kosoric najbolji
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je to Ligata rekao, mute sam cim sam ga vidio?
Ma dobro je ovo, mali Sadikovic ojacao mnogo, dobro ga je vidjeti da se tuce. Neka Bajic samo ovako nastavi igrati!
Ma dobro je ovo, mali Sadikovic ojacao mnogo, dobro ga je vidjeti da se tuce. Neka Bajic samo ovako nastavi igrati!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sretno da izdrzite sa ovim 0-0 i makar da zabijete jedan gol 
Re: RE: Re: FK Željezničar
Haj nam nesto novo reciSGD53 je napisao/la:OVA MALA PITARKA JES SVEGA MI
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
manijakdokraja
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Odlično je neko rekao, Đelmić lijevo, Bajić desno, Stokić
u špic.
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 16 jul 2015, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I Djelma igra fino,Memoja daleko vazda stoji,ovaj ga voza ko dijete kakvo,**** ga frizura
Zeljeznicar! 1921 !
Meni se čini, ono famozno janje žrtvovano k'o kurban. Samo nas Allah dragi drži u utakmici
Sad da vidimo, važi li ona, kad propustiš svoje prilike....
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- corleone87
- Kontakt:
Jocu u igru da im jedan hinjski sa 25 metara zavuce..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Znao sam da ce mu netko prigovoriti za frizuru.Format je napisao/la:I Djelma igra fino,Memoja daleko vazda stoji,ovaj ga voza ko dijete kakvo,**** ga frizura
Ne igra uostlaom frizura, igra mozak..
Dobro je,i sreca nas sluzi zasad
Moramo bolje pokrivati centarsuteve,sve sto su napravili napravili su na taj nacin i preko bokova,tu se mora praviti bolji blok.
Blagojevic,stoperi,Bajic i Djelmic najbolji..Lijeva strana nam je neaktivna totalno,mozda pokusati sa Diattom nesto..
Naprijed Zeljo !!!
Moramo bolje pokrivati centarsuteve,sve sto su napravili napravili su na taj nacin i preko bokova,tu se mora praviti bolji blok.
Blagojevic,stoperi,Bajic i Djelmic najbolji..Lijeva strana nam je neaktivna totalno,mozda pokusati sa Diattom nesto..
Naprijed Zeljo !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- samogrbavica
- Kontakt:
jeko StajicBaja_Zvjerka je napisao/la:Odlično je neko rekao, Đelmić lijevo, Bajić desno, Stokiću špic.
KHAJ PRICE
Blagojević

Stvarno ste kreteni pa igramo sa našom djecom prvi put protiv ekipe koja ima glavu i rep a vi nezadovoljni ovo je taktika bez puno rizikovanja ja sam prezadovoljanBaja_Zvjerka je napisao/la:Odlično je neko rekao, Đelmić lijevo, Bajić desno, Stajić u špic.
Dobro je al jebote cemu takav respekt od igaca prema njima ko da je real a nista losebno ovi ne ograju da se trrba bojati 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovi nama mogu jedino iz prekida zabiti i na snagu tu su opasni i vidi se razlika,
Kokot vanu unutra Joco da vidimo i njega mozda donese nesto novo, Kokot se jedva krece a kasnije izmjene po potrebioni na stadionu bolje vide stanje i kretanje na terenu od nas pored ekrana.
Kokot vanu unutra Joco da vidimo i njega mozda donese nesto novo, Kokot se jedva krece a kasnije izmjene po potrebioni na stadionu bolje vide stanje i kretanje na terenu od nas pored ekrana.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Željo će imati šansu bar jednu,biće neka kontra,korner... 
Zasad dobro stoje na terenu,ali i ovi su previše promašili
Sent using Tapatalk
Zasad dobro stoje na terenu,ali i ovi su previše promašili
Sent using Tapatalk
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Smiri se, loše si citiraosamogrbavica je napisao/la:jeko StajicBaja_Zvjerka je napisao/la:Odlično je neko rekao, Đelmić lijevo, Bajić desno, Stokiću špic.
O cemu ti Carson, sta bi to izgubili tom rotacijom? Manje vrijedjaj, emancipuj se...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: mavi, WeekendOffender i 42 gosta.