FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Enis ulazi , valjda Oda zna najbolje ! 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Jel' ovo nesto na fazon navijaca Lecha ili samo ja ipak pogresno tumacim?AsharaK je napisao/la:Au au auauauellaxaz je napisao/la:[img]http://www.kepfeltoltes.hu/150716/ma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Pogledaj sliku jos jednomHolliday je napisao/la:Jel' ovo nesto na fazon navijaca Lecha ili samo ja ipak pogresno tumacim?AsharaK je napisao/la:Au au auauauellaxaz je napisao/la:[img]http://www.kepfeltoltes.hu/150716/ma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Da sam navijač Ferencvaroša razbio bih TV od muke hahahah
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Pa vidim svi se skinuli do pasa, ti komentarises "au, au, auauau" sto je koliko sam skontao neka navijacka navijaca Lecha, pa zato pitam da li manijaci imaju s tim neke veze ili ipak ne. Ako nesto drugo ima na fotografiji, a da ne primjecujem onda je do mene... ne kontam stvarno.AsharaK je napisao/la:Pogledaj sliku jos jednomHolliday je napisao/la:Jel' ovo nesto na fazon navijaca Lecha ili samo ja ipak pogresno tumacim?AsharaK je napisao/la: Au au auauau
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ajdeee još malo molim te
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A i Bajic samo siri ruke uradi nes pobogu, Odovicu mjenjaj
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Niko da nije prigovorio ni jednom igracu! Ni Kokotu, nikome! Moj naklon svi do jednog imaju, jedna velika porodica. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ne daj Boze da je ovo druga utakmica i da ulazi u produzetke, da treba igrat jos pola sata umrli bi igraci oba tima.
Jel ono Bajic petlja, joj Bajica zvjezde, hebes ti nas mentalitet
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Baho ko da igra PES a ne radi mi O na džojstiku
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
smije li bajica odovic da zamijeni?
Ovo je " zvucalo" kao: " Pu yebem ti mater u pi**u" 
E Bajicu

E Bajicu

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 16 jul 2015, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
paulus je napisao/la:crkli su posebno Kokot
KOKOT

pa imas li desnu nogu Bajicu jbo ga ti
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo gaaa