FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast Dadi za trud i zalaganje 

uzvrat ce biti tezak.ali napunite kosevo i vjerujem da ce im zeljo dati bar jedan gol i onda je gotovo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moggiano je napisao/la:Ne bih ovu sreću dao za sedam tanova i stadion veći od Wembleya. Željo je religija!
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Tu je, popishkio se.Velahalve je napisao/la:Gdje sad onaj samo grbavica?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bakrambarecula momci, meni bolji.bajram neće svanuti
- corleone87
- Kontakt:
Ma samo cvrsto kao i veceras nigdje ne treba srljatii..astra1922 je napisao/la:uzvrat ce biti tezak.ali napunite kosevo i vjerujem da ce im zeljo dati bar jedan gol i onda je gotovo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako se Oda taktički popišao po Dollu
Fenomenalna taktika koja je gotovo sakrila sve nedostatke tima. Može Ferenc biti i skuplji, kvalitetniji i fizički spremniji al' ništa im nije pomoglo večeras. Osim što su konstantno nabijali loptu s krila u šesnaesterac (iz čega se izrodilo nekoliko sjajnih prilika), ostalo ništa konkretno nisu mogli, a sve su lošiji bili što je utakmica odmicala. Oda klanjam ti se
Inače ne pišem puno na ovoj temi jer neću da pametujem o stvarima o kojima ne znam (neke insajderske informacije, janje, dolasci igrača i ostalo) al' redovno čitam i pratim situaciju oko kluba.
Volim te Željo

Inače ne pišem puno na ovoj temi jer neću da pametujem o stvarima o kojima ne znam (neke insajderske informacije, janje, dolasci igrača i ostalo) al' redovno čitam i pratim situaciju oko kluba.
Volim te Željo

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kako sam samo predosjetio da ce ova pjesma bit spica veceras !!!!Zivot je napisao/la:I u Budimpesti ce se cut ona : ovdje smo dosli mi Zelju svog bodriti Željo ce za nas igrati
a mi cemo pjevati
Željo je najbolji Željo je najjaci
Željo je nas a mi smo svi Manijaci Željini
Hvala ti Zeljo sto si takva institucija da mozes pomjerit Bajram dan prije

iiii jos jednom... Zeljo je nas a mi smo svi manijaci Zeljini!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Virtu4l je napisao/la:Tu je, popishkio se.Velahalve je napisao/la:Gdje sad onaj samo grbavica?![]()

-
- Kontakt:
Sta da ocekujemo od navijaca ??? SVI NA KOSEVO !!!fedeltafrotta je napisao/la:3 UTAKMICE 3 POBJEDE, GOL RAZLIKA 4-0
OVO JE BILA SEDMA UTAKMICA U EVROPI BEZ PORAZA
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
corleone87 je napisao/la:Aaaa gledam sad ovaj klip, kako maslačak samo lahko ide niz grlo..Pa daj ljudi pjevajmo tu pjesmi vise na utakmicama..Dosta ovih kilometarskih pjesma sto umrtljavaju atmosferu..

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- samogrbavica
- Kontakt:
Svaka cast! Niko se nije nadao ovome, bar ja nisam. Hvala ti ZELJO!BeyKopites je napisao/la:Kako se Oda taktički popišao po DolluFenomenalna taktika koja je gotovo sakrila sve nedostatke tima. Može Ferenc biti i skuplji, kvalitetniji i fizički spremniji al' ništa im nije pomoglo večeras. Osim što su konstantno nabijali loptu s krila u šesnaesterac (iz čega se izrodilo nekoliko sjajnih prilika), ostalo ništa konkretno nisu mogli, a sve su lošiji bili što je utakmica odmicala. Oda klanjam ti se
![]()
Volim te Željo
KHAJ PRICE
- corleone87
- Kontakt:
ellaxaz je napisao/la:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Crkni te jadovi, mozete li ikako navuci da je Zeljo primio gol ?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ferencv ... ika/167304
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ferencv ... ika/167304
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
On je lud, on je jak...ellaxaz je napisao/la:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Zeljo veliko bravo Manijaci odavno disciplinovanijeg Zelju nisam gledo srce ko munara Bravooo ! 

Mosa LJOZE !
-
- Kontakt:
kakva noc!
ovo je nasa najbolja utakmica posljednjih sezona!
odavno nisam bio ovako sretan i ponosan!
Momci hvala vam na ovome!
ovo je nasa najbolja utakmica posljednjih sezona!
odavno nisam bio ovako sretan i ponosan!
Momci hvala vam na ovome!
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 16 jul 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 35 gostiju.