Sarnite covjeku ppshaman7 je napisao/la:O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Druze registruj se na rodjeni.comkonjicanin01 je napisao/la:Posto je sutra press jel vrijeme da se otkriju imena te dvojice igraca ,nadat se pojacanja?
Gori vazda a raja provjerena. Zabava i druzenje zagarantovano a usput i koja info procuri
DŽELO ODLAZI
Ne voli mene niko ovdje moj AmadudiAMADUDI je napisao/la:Sarnite covjeku ppshaman7 je napisao/la:O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba
nesto malo puno tog slova O sluti na OPASNOshaman7 je napisao/la:O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba
da nije ostrakovic

-
konjicanin01
- Kontakt:
petar odemwingie hahaa 
taj je guzicom zatvorio vrata Veleža. Doviđenja za sva vremena.AMADUDI je napisao/la:da nije ostrakovic![]()
Posmatrajuci sve sto se desava oko nas u sferi fudbala, situacije u zemlji i gradu ... foruma diskusija fudbala ..te borbe za mjesto pod nebom naseg Veleza , svijesti nas navijaca , Mostaraca i ljudi u regiji ... samo mogu reci braco ponosan sam na sve vas .
Pateticno mozda zvuci al je istina i mora se izreci jednostavno volim ovaj nas fudbalski mentalitet !
Pateticno mozda zvuci al je istina i mora se izreci jednostavno volim ovaj nas fudbalski mentalitet !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Merzić i Čadikovski naši novi igrači i to nije sve što se tiče pojačanja. Ako razmisljamo logicno, jasno je da nema vremena za isprobavanje polovnih igrača nego da će to biti dobri i kvalitetni kojima je potrebno par treninga da se prilagode ili oni koji mogu svojim individualnim kvalitetom se jako brzo uklopiti u igru Veleža . stej kul 
"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni rekao je Čadikovski"
Care pozdravi starog i dobrodošao u jedini mostarski klub
DŽELO ODLAZI
Osmankovic,Popovic,Vidovic,Matic,Nuspahic,Cadikovski,Merzic su nova imena u Velezu.Al kako kazu prelazni rok za nas jos uvjek nije zavrsen i mozda dovedemo jos neke igrace.Od ovih dosad pristiglih ocekujem cetvoricu a mozda i pet njih u prvom sastavu.Vrijeme ce pokazati da li su pojacanja ili prinove ali moram pohvaliti trud nase uprave koja je za otprilike mjesec dana uradila ogroman posao.Poznato je da su u toku neki radovi na stadionu koji ce sigurno izgledati puno ljpse i bice komforniji nakon sminkanja koje ga ga ocekuje.
Svima novopridoslim igracima zelim uspjesnu sezonu sa rodjenima i da nas bez puno stresa dovedu do zeljenih ciljeva a upravi jedno veliko hvalo i sve pohvale za rezultate koje su vec postigli
Forza Velez
Svima novopridoslim igracima zelim uspjesnu sezonu sa rodjenima i da nas bez puno stresa dovedu do zeljenih ciljeva a upravi jedno veliko hvalo i sve pohvale za rezultate koje su vec postigli
Forza Velez
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
konjicanin01
- Kontakt:
Zna li neko u kakvom stanju dolazi ovaj makedonac ,da li je uopste igrao u zadnje vrijeme
Lik je zaista promjenio klubova bas puno,nadat je se da ce unaprijditi igru.
Lik je zaista promjenio klubova bas puno,nadat je se da ce unaprijditi igru.
Prošle sezone je u Prvoj srbijanskoj ligi, prvom njihovom takmičenju odigrao 23 utakmice u startnoj postavi, jednu s klupe, sa skoro 2000minuta u takmičenju i 7 postignutih golova. Kolubara je ispala u Drugu srbijansku ligu, i vjerovatno se zato odlučio na odlazak.
Podaci su sa soccerway.com
Podaci su sa soccerway.com
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mislim ono...Tifoz je napisao/la:"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni rekao je Čadikovski"
![]()
![]()
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
A najvjerovatnije su kvalitetni novinari fulili za jednu deceniju...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Lupaju druze k'o pi... po samaru*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
Cadikovski je star 33 godine
*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
Ma greska drug 33 godine ima.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.