Postao/la Nerminovic » 17 jul 2015, 13:13
Mislite da sve znate a ustvari pojma nemate, vi ste toliko cudni ljudi da to nije realno, sve vam se mora nacrtati jer ne pratite van Reala pa pricate neke svoje propagande kako se Bayern odrekao Kroosa
Kroos nije dijete Bayerna, kad bi pratili nesto van Reala skontali bi o cemu pricam, kao prvo po nicemu nije zasluzio platu kao u Lahma i Riberya, Bayern nije klub sto bezveze baca parama, pa ljudi moji ja bi se ubio kad bi moj klub platio 70M za Jamesa kamoli sad da Kroos ima vecu platu od Riberya
Kroos je sam sebe sutnuo u Real, dobio je ono sto je trazio i njegova arogancija mu je bila sudbina, bolje vam ne mogu objasniti
Schweinsteiger je druga prica, covjek igra u Bayern 17 godina i vec 5-6 godina se prica da bi mogao napustiti klub, bezveze lupate neke svoje price a kad bi barem jednom u zivotu nesto shvatili bilo bi dobro, znaci Bastian je zatrazio transfer i Rummenigge i kompanija su iz respekta prema Bastianu dali da razgovara sa Manchesterom
Ikera ste hladno sutnili iz kluba, nakon toliko godina u klubu tako se ponasati prema tom covjeku pa kako vas nije stid ljudi na stadionu mu poceli zvizdati a vi meni pricate nesto o obrazu, Bayern se gentelmanski ponasao prema Bastianu i to je bitno znati
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United