Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako prodjemo madjare i izvucemo West Ham uzimajuci u obzir englesku arogantnost i nase sitne pasove ja dajem West Hamu 25% sanse za prolazDolina je napisao/la:Volio bih dan u petak izvučemo West Ham-a, da igrači vide da ih čeka šlag na torti, da poginu na terenu jer će igrati pred punim lavorom.
Aposlutno. Gubimo status autsajdera u ovom dvomecu, i sada je potpuno drugi balans u igri. Mogu slobodno reci da smo mi pod vecim pritiskom od njih u ovom trenutku, a jasno je i iz ovih izjava njihovih igraca da im je ovo samarcina i da jedva cekaju revans.Virtu4l je napisao/la:Teška zadaća za Odu u revanšu, kako se postaviti, šta raditi, nadam se da će majstor ponovo biti na nivou.
Svjestan sam ja toga i bio i jesam, ali mnogi nisu, pa su ga iz eto neke zahvalnosti već bili prodali za 5 KM, iako slovi kao jedan od najskupljih u našem timu. Milion, pa ko voli, nek izvoli.corleone87 je napisao/la:Ma jarane sad je i Kvesi skocila cijena i ne samo njemu..EdoM je napisao/la:Eto sad Kvesu pustiti za 100000, zaslužio je brate![]()
![]()
![]()
Pa gdje ste miševi, jeste li obukli gaće. Moram ovo jednostavno napisati, nemojte mi zamjeriti, pojedini su ovdje već bili primili par komada, i oprostili se od EL, a sada smo na pragu prolaska dalje. Sada su svi junaci i svi su "rekli".![]()
![]()
![]()
Nikada cini mi se nisam javno nikoga kudio, jesam medju rajom. Ali Dado izvini, svaka ti cast za veceras.bagrcavi je napisao/la:Mislim da bi se mnogi trebali izvinuti Dadi Sadikoviću nakon večerašnje partije.
Bravo Željo!
Svaka cast za post, vecinom se slazem.Omark je napisao/la:Da dam neku analizu za svakog igrača..
Antolović- siguran, miran, po meni je u formi, da je bio prošle sezone u ovo doba, bili bi i tada u trećem pretkolu.
Kvesić- čovjek je bio neprelazan, spasio je go kada je izblokirao jednog Mađara.Žao mi je što ode, ali realno, previše je dao nama, vrijeme je za novi korak..
Kosorić- Bogdanović - odličan stoperski tandem, visoki, skoro sve visinske lopte pokupili, Kosorić po meni nešto zapaženiji, ali ja uvijek stopere gledam zajedno, tako da odlično odrađen posao.
Memija- bolje se snalazi na krilu, nekako mi je na beku previše šupalj i preko njegove strane je bilo dosta više prilika.
Blagojević- čovjek je mašina, igrač koji zna čuvati , proći, odigrati, presjeći loptu i tako te stvari koje su nam možda falile..Večeras je bio najbolji i Oda zna odabrati igrača samo tako..
Hadžiahmetović -podlegao pritisku, to je Oda na vrijeme vidio, ali opet vidi se njegovo znanje i to će vremenom još rasti.Bit će od njega strašan igrač aBd.
Kokot- trudi se, trči, bori, imao je finih dodavanja, no nije on meni za prvih 11, zna on pasti, odglumiti, odugovlačiti što se nama sviđa, ali realno gledajući on je više za Premijer ligu i nikako nije za krila!!!
Đelmić- majstor s loptom, pomagao defanzivcima kao i Kokot i odlično odradio posao, umorio se najviše zato je i izašao.
Dado- trudio se, borio, spasio onu povratnu u peterac kad bi vjerovatno primili go, sve u svemu odličan izbor Ode da on počne.
Bajić- majstor od napadača- gradnja, pas, baš sve, nadam se da će biti bar približno kao Džeko da smo odmah mirni i za repku, a i transfer.Nije imao prilika, ali opet, njega su najviše čuvali i zato se možda nekima ne sviđa kako je odigrao večeras, ali i u svim većim utakmicama kada ga baš svi odlično čuvaju.
Diatta- odlično spustio loptu Baji kod gola, već nam se isplatio haha.
Enis- veliki napredak u igri i fino je vidjeti da imamo igrača koji uvijek može ući i zamijeniti Hadžiju ili Blagojevića..
Beganović- ne znam šta da kažem za čovjeka koji svaku drugu priliku pretvori u go, večeras je bila prva.Aferim momčino, ne moramo se brinuti za napad definitivno. Donio nam je veliku radost i pokazao da je jako veliki talenat.
Općenito, Oda je sjebao ovog Mađarskog trenera i pokazao da je najbolji bh stručnjak i da se sve može postići trkom, zalaganjem i trudom.Svaka čast momci, uljepšali ste nam Bajram, hvala vam na tome.
Sada je naš zadatak napuniti Lavor i pokazati kako se navija.
BŠMO plava braćo.
Ne bih rekao da ce vrucina na njih toliko uticati,npr u Budimpesti je danas bilo 33 stepena..U Madjarskoj su vece temperature nego kod nas jer je citav zemlja u ravnici..MrRiccoli je napisao/la:i jos nesto naravno da nista nije gotovo ni blizu treba odigrati i na kosevu ja se iskreno nadam da ce vrucina njima vise smetati nego nama, al kad se sve poslozi kako treba ne treba ni nasim ekipama puno pogotovo da su u mogucnosti da zadrze 2-3 godine jednu generaciju igraca i uz to samo dodaju konkretna pojacanja. Pa Blagojevic je jedno od najboljih pojacanja Zelje ja cu se usuditi i reci poslije rata s tim da je dosao kao nepoznanica i odma od prve utakmice pokazao klasu.
Moja greška, ali opet je eto bila druga šansa, čovjek je mašinamkk1921 je napisao/la:Svaka cast za post, vecinom se slazem.Omark je napisao/la:Da dam neku analizu za svakog igrača..
Antolović- siguran, miran, po meni je u formi, da je bio prošle sezone u ovo doba, bili bi i tada u trećem pretkolu.
Kvesić- čovjek je bio neprelazan, spasio je go kada je izblokirao jednog Mađara.Žao mi je što ode, ali realno, previše je dao nama, vrijeme je za novi korak..
Kosorić- Bogdanović - odličan stoperski tandem, visoki, skoro sve visinske lopte pokupili, Kosorić po meni nešto zapaženiji, ali ja uvijek stopere gledam zajedno, tako da odlično odrađen posao.
Memija- bolje se snalazi na krilu, nekako mi je na beku previše šupalj i preko njegove strane je bilo dosta više prilika.
Blagojević- čovjek je mašina, igrač koji zna čuvati , proći, odigrati, presjeći loptu i tako te stvari koje su nam možda falile..Večeras je bio najbolji i Oda zna odabrati igrača samo tako..
Hadžiahmetović -podlegao pritisku, to je Oda na vrijeme vidio, ali opet vidi se njegovo znanje i to će vremenom još rasti.Bit će od njega strašan igrač aBd.
Kokot- trudi se, trči, bori, imao je finih dodavanja, no nije on meni za prvih 11, zna on pasti, odglumiti, odugovlačiti što se nama sviđa, ali realno gledajući on je više za Premijer ligu i nikako nije za krila!!!
Đelmić- majstor s loptom, pomagao defanzivcima kao i Kokot i odlično odradio posao, umorio se najviše zato je i izašao.
Dado- trudio se, borio, spasio onu povratnu u peterac kad bi vjerovatno primili go, sve u svemu odličan izbor Ode da on počne.
Bajić- majstor od napadača- gradnja, pas, baš sve, nadam se da će biti bar približno kao Džeko da smo odmah mirni i za repku, a i transfer.Nije imao prilika, ali opet, njega su najviše čuvali i zato se možda nekima ne sviđa kako je odigrao večeras, ali i u svim većim utakmicama kada ga baš svi odlično čuvaju.
Diatta- odlično spustio loptu Baji kod gola, već nam se isplatio haha.
Enis- veliki napredak u igri i fino je vidjeti da imamo igrača koji uvijek može ući i zamijeniti Hadžiju ili Blagojevića..
Beganović- ne znam šta da kažem za čovjeka koji svaku drugu priliku pretvori u go, večeras je bila prva.Aferim momčino, ne moramo se brinuti za napad definitivno. Donio nam je veliku radost i pokazao da je jako veliki talenat.
Općenito, Oda je sjebao ovog Mađarskog trenera i pokazao da je najbolji bh stručnjak i da se sve može postići trkom, zalaganjem i trudom.Svaka čast momci, uljepšali ste nam Bajram, hvala vam na tome.
Sada je naš zadatak napuniti Lavor i pokazati kako se navija.
BŠMO plava braćo.
Btw nije bio Beganu prvi sut imao je onaj volej sa ruba sesnaesterca
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], Levin i 50 gostiju.