FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uvijek Zeljo bude od BH klubova najbolji u Evropi sa skoro najtanjim kadrom ili ga potrefi neki heben klub..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi, svaka vam cast 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Odlicna utakmica cijele ekipe... Sve pohvale idu za Blagojevica i Kosorica.. Hajmo sad spustit loptu malo na zemlju, imamo jos 90 minuta koje moramo odigrati ovako kao veceras.. Bravo Manijaci, bravo Zeljovci !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Presretan sam zbog pobjede naravno kao i svaki navijac Zeljeznicara treba se naravno slaviti , ali imamo mi jos braco revnas u lavoru bojim se da ne kiksamo pa bih onda krenuli pravo sjebano u pocetak PLBIH a o licemjerima sto nam sad cestitaju itetako bih nas ismijavali zato ne trebamo trcati , hrabro kao i sinoc uz 25000 do 30000 navijaca koliko ocekujem do prolaska u 3 krug. Mozda bi nam dobra opcija bila ova Lokomotiva Zagreb od slabih ekipa dok sa druge strane mozda i neki klub iz lige 5 pa sta Allah da!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- samogrbavica
- Kontakt:
Dobro jutro plava braco, prelijep bajram !
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
[youtube][/youtube]
BŠMO
BŠMO

Ne znam jeli iko ovo postavio... Ali zadnje gostujuće utakmice Ferencvarosa.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bajram serif mubarek olsum svi navijacima zelje islamske vjeroispovjesti
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun plava braco ! Puno srece i zdravlja da prozivimo zajedno sa nasim Zeljkanom!!
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Bajram Serif Mubarek Olsun braco manijaci!
- corleone87
- Kontakt:
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PLAVA BRAĆO
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
BMSO svim manijacima islamske vjere, a danas sto laksi protivnik aBd, pa ne zrijeba se svaki dan na bajram
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Braco moja...BAJRAM SERIF MUBARE OLSUN...znam da sam nekad tezak al volim vas sve 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- corleone87
- Kontakt:
Pamet u glavu ćelo

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 17 jul 2015, 07:10, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Maslacak sam, vjetar me nosiii imaaa meee u tvojoj kosiiii Zeljoooo, Zeljoooooo, Zeeeeeljoooo ...
Bajram Serif Mubarek Olsun braco !
VOLIM TE ZELJOOO
VOLIM TE ZELJOOO
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Svim Manijacima islamske vjeroiposvijesti u domovini a i onima u tuzemstvu i inozemstvu Bajram Šerif Mubarek Olsun, i danas da dobijemo ili najlakšeg ili West Ham 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Bajram serif mubarek olsun.
Ovo je tek prvo poluvrijeme i nista jos nije goto. Nadam se da ce se vec od ponedjeljka moci kupiti ulaznice za utakmicu makar na grbavici.
Ovo je tek prvo poluvrijeme i nista jos nije goto. Nadam se da ce se vec od ponedjeljka moci kupiti ulaznice za utakmicu makar na grbavici.