Odlicna utakmica cijele ekipe... Sve pohvale idu za Blagojevica i Kosorica.. Hajmo sad spustit loptu malo na zemlju, imamo jos 90 minuta koje moramo odigrati ovako kao veceras.. Bravo Manijaci, bravo Zeljovci !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Presretan sam zbog pobjede naravno kao i svaki navijac Zeljeznicara treba se naravno slaviti , ali imamo mi jos braco revnas u lavoru bojim se da ne kiksamo pa bih onda krenuli pravo sjebano u pocetak PLBIH a o licemjerima sto nam sad cestitaju itetako bih nas ismijavali zato ne trebamo trcati , hrabro kao i sinoc uz 25000 do 30000 navijaca koliko ocekujem do prolaska u 3 krug. Mozda bi nam dobra opcija bila ova Lokomotiva Zagreb od slabih ekipa dok sa druge strane mozda i neki klub iz lige 5 pa sta Allah da!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Ne znam jeli iko ovo postavio... Ali zadnje gostujuće utakmice Ferencvarosa.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 17 jul 2015, 07:10, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svim Manijacima islamske vjeroiposvijesti u domovini a i onima u tuzemstvu i inozemstvu Bajram Šerif Mubarek Olsun, i danas da dobijemo ili najlakšeg ili West Ham
Bajram serif mubarek olsun.
Ovo je tek prvo poluvrijeme i nista jos nije goto. Nadam se da ce se vec od ponedjeljka moci kupiti ulaznice za utakmicu makar na grbavici.